Бизнесът недоволен от Наредбата за експертиза за ТЕЛК

Бизнесът остана недоволен от предложената от правителството наредба за методиката за определяне на работоспособността на пациентите.

Обратно в новината

Коментари - Бизнесът недоволен от Наредбата за експертиза за ТЕЛК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отчетливо се забелязва тенденцията - уникалната българска простотия да търси вещици на майната си, само да не го минат. Простотията е толкова голяма, че накрая всички туземци ще се изпоизядат (от тези, които все пак не са избягали от джунглата) и ще настане мир, населен от хлебарки.

Първо във всеки телк трябва да се наемат по двама доктори от различни европейски държави /по-високите им заплати не бива да ни плашат защото ще ни спестят милиарди/ И второ социалните трябва да поразпитват съседите на социално слабите и инвалидите. Ако мен ме попитат за моите комшии /повечето са инвалиди/ бих им разказал доста неща.

им бил доктор бре...да не си рентген бре.... не можеш всички под един знаменател да ги сложиш...това че ги виждаш да ходят и да се смеят,не значи че си нямат здр. проблеми...тея неща се решават с лек. комисии, а не от теб.... и да.... има и фалшиви телкове, не казвам че няма.... ама...

Тия колко тежат общо? Непукизмът и мазнините ще видят сметката и на тях.

Тези представители на работодателите не сме ги избирали.Да кажат доволни ли са от решението първите три дни болнични да бъдат за сметка на работодателите?