КЕВР: Парно и топла вода ще поскъпнат с половин процент

От първи юли цената на топлинната енергия на практика ще се запази, тя ще се промени само в рамките на плюс минус - 0,5-0,7 процента.

Обратно в новината

Коментари - КЕВР: Парно и топла вода ще поскъпнат с половин процент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е това на фона на 30% нагоре на газта си е направо намаление. Един ден, когато олигарсите загубят всичко, да не се чудят, защо. Има Господ, затова. Верно, забавя, но никога не забравя.

А моята заплата, кога ще стигне европейската, за да мога да плащам европейските цени /но не и качество/на стоките и услугите, които предлагат монополистите? Или ще трябва да работя до напикаване, за издържам постоянно увеличаващите се търтеи в държавните институции?!

Когат спреш да се правиш на Хитър Петър ид а тарикатстваш на дребно. Както и 90% от българското население.

Не си ''един'', двама сте и си говорите сами. Около 350лв всеки месец ми прибират от заплатата за такива като теб. Работя в печелившо предприятие с държавна собственист и заблатата не ми е мърдана 6г.

Напишете новина когато нещо поевтинее. Повишението не е изненада за никой в територията.

Кой тъпанар избра този състав на КЕВР , нямат си работа ! Дявола като си няма работа , започва да си такова децата !

"Булгаргаз ЕАД уведомява своите клиенти, че прогнозната цена на природния газ за ІІІ-то трим. на 2017 г., образувана в съответствие с чл. 17 на Наредба 2 от 19.03.2013 г. за регулиране на цените на природния газ е 378,60 лв./хм3 (без пренос, акциз и ДДС) увеличение с 15,34 лв./хм3 (4,22 %) в сравнение с прилаганата през ІІ-ро трим. на 2017 г. цена. Увеличението се дължи на очакваните по-високи доставни цени на природния газ през ІІІ-то трим. на 2017 г." Това е от сайта на Булгаргаз, чакат ни весели дни!

Само преди два месеца приказваше че през октомври ще има намаление..Този е толкова меркантилен че както е тръгнало може и името си да забрави след като забравя какво е говорил...Когато вдигнаха парното казаха че е за да не е ''субсидирано от тока'' ама сега и тока вдигат???

Да възстановим ли БЕЛЕНЕ

България е официално фалирала и скоростта на хуперинфлацията е направо стряскаща....почти съизмерима като с венецуела...обърнете си парите в евро, защото лева е тотално сринат и обезценен....до края на годината с 1000 лева ще може да си купите само 1 хляб...тов аобяснява и защо парламента не работи и нито една институция също не работа....официално всички са фалирали...

Я се скрий ве икономиста! Къде се е сринал българският лев, като валутният фонд го е заковал и няма мърдане?! Каква хиперинфлация те гони, като иикономиката е на ръба на дефлацията?!? Такива като теб трябва да ги съдят и затварят!! Аман тъпи тролове дето се рподават като проституки по магистралата!

Абе какво това е 1% , давай направо 200% без това няма да плаштам на мутри.

минаха изборите пак същата шайка и давай ЗАЩО НЯМАХМЕ И НИЯ ПИНОЧЕТ

На всеки няколко месеца токът поскъпва - защо?

страхотна новина! мнго значима и важна. сега вече сам информиран

Ъ защото който трябва и нетрябва произвежда ток .Топлофикаций ,заводи и т.н.продават ток на завишени цени.Сега за да не вдигат цените на парното ги компенсират с по висока цена на тока ето за това.Радвай се народе на Борисов 3.

Само с половин процент? Излагате се! Я дайте там поне 25%, какво си играете на дребно!