Тръмп номинира ”Добър приятел” за управител на ФЕД

Една от двете номинации на президента на САЩ за членове на съвета на директорите на Федералния Резерв е на изтъкнат макроикономист с твърде интересни идеи.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп номинира ”Добър приятел” за управител на ФЕД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От първият си ден този отврат (оранжев),прави всичко в изгода на милиардерите мошенници и против останалите 99% работещи мравки.Дано се пръсне като узряла (оранжева)гнойна пъпка!

Гответе се за подготвяната Втора Голяма Рецесия. (Въвеждането на ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!?!?! отрицателни лихви кореспондира с идеята на тези за отмяна на наличните физически пари в обръщение, тоест с отнемането им от населението.) Това обаче води до куп други сложни проблеми и последствия, като пълна зависимост от ЕЛЕКТРОННИТЕ ТРАНЗАКЦИИ И ОБСЛУЖВАНЕ, но най-вече ДО ЗАСИЛВАНЕ НА СТАТУКВОТО, тоест на малцината, които контролират и избират УПРАВЛЯВАЩИТЕ И УПРАВЛЕНИЯТА, като Тръмп например, кийто ги обслужва последователно, независимо от противоречията.лъжите и лупингите му, с които е всеизвестен. Ако допуснем за миг. че това стане факт, поне е пределно ясно В КОЕ ПОЛЕ ЩЕ СЕ ВОДЯТ НАЙ-ОЖЕСТОЧЕНИТЕ БИТКИ И ВОЙНИ:)

Добър приятел - българските журналя просто нямат равни.

Ами то, целият ни живот стана "виртуален", та какво да се притесняваме за виртуалните кинти, за които така или иначе не сме абонирани... ;-) Така или иначе Идиотията и Глупостта властват в световен мащаб, така че ВСИЧКО може да се очаква в близко бъдеще... So, don't worry, be happy!

Това е изключителна важна новина. Ако някой от тези двамата не е мошеник ще е твърде добре. На практика Йелън е трън в очите на Тръмп и той би искал на всяка цена да я отстрани като сложи човек който е част от престъпното лоби, което доведе кризата и надуваше балона. По времето на Бернанке беше овладяна една много тежка световна криза, но след Йелън е много възможно Тръмп да предизвика много тежка криза, която може да засегне европейците, които са направили инвестиции в САЩ. Ако Йелън е на власт до 2022 година, тогава Тръмп със сигурност няма да е президент втори път, защото с тези назначения дава много опасен и лош сигнал. В Америка е позволено да разориш и унищожиш конкурентите си, но в този случай същите тия участваха против собствените си дружества.

Али баба и 40 разбоиника, наѝ големите разбоиници, горкиа Кенеди

ИДЕИТЕ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПАРИТЕ В ОБРЪЩЕНИЕ,СА НА НЕГОВИТЕ ГОСПОДАРИ И ТАЗИ ПРОГРАМА СЕ ИЗПЪЛНЯВА БАВНО НО СИГУРНО!!!ЦЕЛТА Е ТОТАЛЕН КОНТРОЛ НАД ЛИЧНОСТА И НИКАКВИ РАЗХОДИ В ПЕЧАТАНЕТО НА СКЪПО СТРУВАЩИ ХАРТИИ БЕЗ ПОКРИТИЕ!!!ВЕЧЕ СВЕТЪТ Е МНОГОПОЛЮСЕН И ТАЗИ РОБСКА ПРОГРАМА НЯМА КАК ДА ПРОРАБОТИ!!!

"отмяна на наличните физически пари в обръщение" ..."и ся ко прайм?!?!"... подкупите ще се дават в криптовалути по tornet ...нещо като "WannaCry" ...;):) Купувайте биткоин, че жилищата я поскъпнат - я гръмнат, но корупцията няма да се свърши скоро...;):)

днес е 2750 евро. империята на изродите се срива.

...въвеждане на твърди отрицателни лихвени проценти по депозитите и гъвкав коефициент между наличните депозитни пари и тези в обръщение. Този велик " макроидиот" що не вземе да въведе и твърди отрицателни лихвени проценти и за кредитите.