Павлова: Ще създадем Фонд на фондовете

България е давана за пример по отношение европейските фондове и създаването им като успешна практика.

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Ще създадем Фонд на фондовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес фонд на фондовете, утре винетка на винетките, в други ден свинкя на всички свинки, ръководен от бащицата на всички бащици... Лиляно, моме, ако България е давана като пример за нещо, то е как, аджеба, в един програмен период 2 (два) пъти са спирани изпълнениеята на европейски програми от Комисията и как по ОПОС 2007-2013 сме единствената държава, платила ПЛОСКА корекция от 10%, сиреч (за да вляза в езика на тиквата) върху цялата програма. Е нема такава друга европейска държава! Забравих, давана е и като пример как в програмен период, започващ 2014г. успя да договорира програмите си декември 2015-та.

Фонд на фондовете... и кражба на кражбите. Под ръководството на капо ди тутти капи.

Ееейй, тия днеска само бисери бълват!

Докладват на Боко: - Дюран Дюран дават концерт в Баден Баден. - Е,разбрах, защо повтаряш?

Свиня на свинете!!

ЩЕ СЪЗДАМ ФОНД НА ФОНДОВЕТЕ НА ФОНДОВЕТЕ И ОЩЕ ФОНДОВЕ НА ФОНДОВЕТЕ !!РАЗБРАХТЕ ЛИ МЕ !!САМО ПАРИ МИ ТРЯБВАТ !!!

Оппа - ще си купим поне още 1 чантичка.

Хъб на хъбовете във втория епизод ли ще е, мутра на мутрите

Посочете ,,един фонд,,койрт да е подобрил благосътоянието на народа..Съшо тъка фонд да са се открили нови работни места....Освен,че успешно ги присвоявате !!!!!Направиха ти цяло министерство да угодят на дебелуят ти задник,а още увеличавайте ,,тъпата администрация,, Ей малумници вместо да намалявате калинковата администрация за да има за здравеооазване,за пенсий с много стаж,а най вече за,,работешите бедни,, вие само мислите откъде да КРАДЕТЕ

Фонд на фондовете ! Такава тъпотия не бях чувал ! Явно вече ще крадат на едро , а не фонд по фонд !

"... много често сме канени да даваме добрите практики за това как успяхме да създадем фондовете като една успешна практика, коментира Павлова. И не само как си създавате,Лиле, тези фондове, а най-вече как успешно ги усвоявате;)) Там, Лиле, сте ненадминати майстори!

Именно.Нула управленски и менажерски капацитет.Само схеми им са в кухите глави -нищо позитивно!

С капитал хиляда милиарда лева!

Леле тая нагледно показва как с годините на властване алчността се увеличава..До сега от фондчета крадяха сега им трябва ''фонд над фондовете'' за да крадът повече..До къде стига наглостта алчността дебилизма на властващите доказващи ''дай на глупака власт и му гледай сеира''..

Апропо, точно ТАЗИ свинкЯ Е ИСТИНСКАТА по ѝ отива прозвището - "г-жа Лъжа". Толкова е нагла, когато лъже, че някой дори ѝ вярват...

Повелителката на панелките ще създава фонд на фондовете, оглавяван от Капо ди тути капи?! А каква част от парите ще се крадат... опс, извинете, ще се усвояват от този фонд?

Скъпи редактори на dir.bg, Фондът е създаден вече от Горанов преди години!

ФФ е създаден но не работи, ако прочетеш условията излиза ,че риска е за сметка на финансовата институция, заемите са безлихвени, а крайния получател се формира само от маргинали меко казано. Усещането е , че нарочно така е създаден за да не работи, ще засегне банките, те какво ще правят.Не намирам точния епитет за да дам определение- това е пълна измишльотина.

Фонд на фондовете - на фондовете фонда на баш фондовете и т.н.