Молдова експулсира петима руски дипломати

Петима дипломати в посолството на Русия в Молдова бяха обявени за персона нон грата (нежелани лица) в страната.

Обратно в новината

Коментари - Молдова експулсира петима руски дипломати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредният назначен от Путин марионетен президент, който милее за интересите на Русия повече отколкото за собствената си държава. И ние си имаме такъв в лицето на лудия шапкар / Румбата

Всички гонят руските подривни елементи, само ние ги хрантутим, докато те гледат как да ни го турят по-дълбоко!

КТБ я ограбиха аверите на Боко бе миндил. Какви руснаци, какви 5 лева?

В Молдова поне правителството е прозападно и само президента им е матрьошка. У нас всички са на каишка от Путлеристан. Задачата им е да точат еврофондове, за да ги усвояват наши фирми. Да фалират банки, да се избиват българите, да няма правосъдие, да се изгонят всички кадърни, образовани и честни, за да остане само верния и лесноманипулируем електорат. За кебапче и байраче да си избират мъчителите.

Правителството в Молдова е прорумънско. И прокарва съответно прорумънска политика за присъединяване към майка Румъния, Много от молдовците обаче не желаят такова обединение. Това са кръговете около Додон, но за тъпите български свине разбира се че всичко и винаги им е ясно.

Вече всичко е за продан, най-вече съвестта! Достигнахме нови висини в капитализма. В политическия капитализъм.

време е и ние да експулсираме не 5 а 500 - толкова много русски агенти има в България. А най-добре разстрел, за назидание на всичката русска сган по наши земи.

Фарит Мухаметшин е типично руско име. )))

Ами сега молдовците ще си приберът толкова като върнати от Москва и ще е фифти фифти..Само дето медии и ''анализатори'' незнам до кога ще изкарват милиони хора дето си правят избора на президент че са по глупави от тях та ни натрапват ''проруски президент'' Това си е работа на самерикански соросоидни подлоги дето всичко що не им играе по гайдата е руско..Калкото си спомням май такива идиоти молдовци искаха да заменят кирилицата с латиница....

Що за народи сме ние и тези молдовани, избираме си за президенти руски подлоги резиденти ?!?

Ами такива дето приемаме да ни назначават подлоги да ни управляват от еврогейския и сащ...

хард, Плювналиев ли имаш пред вид? Не разбрахте ли всички, че той си е един типичен хамелеон.

Навсякъде по света руснаците биват изхвърляни като мръсни котета, защото се самозабравиха и си въобразиха, че са световен фактор. Но една бандитска държава като Русия трябва да бъде сритвана често за да проумее, че поведението и на световната сцена е неприемливо.

"Игрите на глада", ако си го гледал си видял как е устроен онзи свят - държавата подтиска гражданите, третира ги като боклуци с насилие, бой, арести и убийства. Ето това е световния империализъм на САЩ - СЕТА, EFTA, NATO, ООН - всичко е тяхно и командват света. Някой трябва да им се опълчи, да застане срещу тях, да ги заплашва с ядрена война за да седят мирни. В противен случай ще дойде ден в който те ще станат насилникът над света.

кога ги започваме и у нас?

Още малко да приключат с кеша да не могат да се откупват, и тогава чиновниците ще намерят начин да им съберат имуществото било за неплатени данъци и такси било за защита на националната сигурност!

"Проруският президент на Молдова Игор Додон осъди решението на правителството, наричайки го "възмутително" и целящо да подкопае молдовско-руските отношения." Този на кого е президент бе? Службите за сигурност са ги разкрили, че са вербували молдовски граждани, единият от които е бивш депутат срещу когото е повдигнато обвинение за измяна на родината, за останалите не се съобщава какво ги чака. А този Додон се възмущава не от действията на "приятелска" Русия, а от спецслужбите разкрили шпионската афера и от правителството взело необходимите мерки. Този "президент" е от един модела на Янукович изглежда. Дали няма да му се наложи и на него да бяга и се крие при господарите си в Москва по някое време.

Може и така да е, но все пак "проруски" е дадено в статията. По тази логика може да кажеш за някой прогермански, профренски и т.н. Иначе за някои други страни не казват че вербуват граждани, а направо си идват "инструктори" и се прави каквото ТЕ наредят.

Да идват тука, ние в България приемаме хиляди руски шпиони ежегодно, и им даваме и имоти и паспорти.

А на всичкото отгоре боярщниците са неблагодарни.

СЕГА НА ЧЕРНОМОРИЕТО И ХХВЕТЕ И ХХХКИТЕ ИМ ЦЕЛУВАТЕ НА РУСКИТЕ ТУРИСТИ :))) ... ЩО ЛИ НЕ БЯХА АМЕРИКАНСКИ ВИКАШ??? .. АМИ 80% ОТ МОЙТЕ "БРАДЪРС НЕ ЗНАЯТ ГДЕ Е БЪЛГАРИЯ , А 69% НИКОГА НЕ СА ХОДИЛИ В ЧУЖБИНА - ДАЖЕ ДО МЕКСИКО ИЛИ КАНАТА:))

sps_hrsf@abv.bg

не и им требва. ше земат да се ребрандират и да не верват в пропагандата 1 към 1. колкот до чероморието - поркам си със норвежци, германци и ингилизи у момента. незнам защо така, ама са предино бели. нема цигани, нема негри. което не пречи кат почне сизънъ това да се коригира.

ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА ИМПЕРАТРИЦА НА РУСИЯ 1762-1896 "Нет народа, о котором было бы выдумано столько лжи, нелепостей и клеветы, как народ русский."

НЕ Е ОТ ДНЕС :)))

Е нали немкинята трябва да каже нещо да си оправдае положението, че е императрица на полухора сравнение с останалата си рода. Нейна е концепцията за Велика Русия контролираща проливите и за възраждане на Византия като част от тази Русия. Затова докато на сърби и гърци помощта срещу турците е била с оръжие и пари, на нас са давали само църковна литература да обясняват поповете как не можем да се освободим сами и как трябва да ни помага дядото "Иван", а пък после да станем част от неговото семейство.

Ама те сърбите и гърците са се освободили сами от турците, а простите български свине още Ботев В механата пише за какво иде реч. Можеш ли изобщо да стоплиш за какво ти говоря? Едва ли ...