Президентът бе домакин на тържествената вечеря ифтар

Само с общи усилия и протегната ръка към ближния можем да градим дом, в който нашите деца да живеят в мир, разбирателство и взаимно уважение.

Обратно в новината

Коментари - Президентът бе домакин на тържествената вечеря ифтар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво за Радев,дано и останалите представители на властта да разберат че миналото не трябва да се забравя, но не можем да живеем само с него ако искаме да имаме бъдеще, затова по често да четат надписа на сградата на парламента.

Президентските ифтари ги въведе Росен Плевнелиев... Румен Радев продължава тази практика. Лесно е да счупиш чашата, не е трудно да събереш парчетата останали от нея, но да ги слепиш отново в чаша...

И за това, че не ти се вдига самолета пак Плевнелиев е виновен. Да!

Дошло е време българските мюсюлмани да се върнат към християнството и българщината след насилственото им преобръщане във вярата от османлиите, той вечеря ще им дава. Държавата трябва сега и веднага да започне да приобщава тези българи към майка България. Антропологията отдавна доказа, че това не са анадолски османлии.

Доказано е, че те имат български корен! Вгледайте се на много от тях в лицата им, в косите им - синеоки, светлокоси, нямащи нищо общо с типичните черти на турската нация.

ХАХАХХАХАХХАХАХХА....

Льотчикът се обрязал за празника.

Да е мирен и радостен праздникът на мюсюлманите. Изпращам им молитвата на хавайската лечителка и духовна учителка Морна Намалку Симеона: Ведики Творец, едини Отец, Майка и Син! Ако аз, семейството ми, роднините ми и близките ми обидиха вас, семейството ви, роднините ви, близките ви с думи, мисли, поведение или постъпки от момента на сътворението на Света до този момент - моля да ни простите. Дайте ни възможност да открием, извлечем, разплетем и освободим мисли, чувства, възпоменания и асоциации и превърнем тъмната енергия в чиста Светлина. Да бъде така!

Благодаря на Президентът. Българи знайте как се е градяло третото ни царство, стъпка по стъпка: 'В първите дни на преврата из провинцията не се знаеше още, какво поведение ще държи княза спрямо мохамеданците. Затова именно всичките окръжни управители из провинцията проводиха почти едногласни телеграми на княза със следующето съдържание: Тъй като всичките способни за оръжие мъже тръгнаха за границата, то навсякъде между населението владее страх, щото турците да не би да нападнат християните. Вред между турците се забелязва едно застрашително движение и ние не можем да гарантираме за безопастността на християнското население. Вследствие на това молим Ваше Величество, да ни упълномощите, за да обезоръжим мохамеданците. Князът не само че не удовлетвори желанието на окръжните управители, но и строго им забрани обезоръжаванието на мохамеданците. След това, князът покани в конака си главния мюфтия от Пловдив и му представи телеграмите на окръжните си управители. Мюфтията прочете депешите и побледня. Вие виждате тук, каза князът, какво се изисква от мене. Аз съм бил всякога благодарен от поведението на мохамеданските си поданици, та затова и запретих обезоръжаванието им. Ще злоупотребите ли доверието ми? Господарю, отговори мюфтията, ний напълно се убедихме, че сте доброжелател на мохамеданците и затова Ви любиме като баща си. Докогато се намервате Вие в Източна Румелия, никой мохамеданец няма да потегли против Вас оръжието си. И мохамеданците одържаха славно думата си."

Какво се чудите! Закуски , вечери, на кафе през работно време ! Така беше, преди, и Тя те питаше: - Мило моля те, ще ме пазиш нали? Тука, по- долу пише, че празници Ги връхлитат и други, просто няма спиране! Биджета ли дава пари, за кондоми на ВИП- катеричките ?

На синагога кога мисли да ходи другарят? Утре е шавуот, а предстоят и празниците сукот, кипур и ханука. А пък сетне трябва и да се увие в чаршаф и да попее Харе Кришна, че да не обиди и други малцинства. И да спретне по една кьор софра, естествено. Няма да я плаща от джоба си, я!

Защо Радев е домакин???

РУМЕНЕ , ДА НЕ СТАНЕШ КАТО СИДЕРОГЛУ СМЕШНИКА ... ПЪТЯ НАДОЛУ Е БЪРЗ :)) Войвода се главява Аргатин на Пашата (Народна песен от Ямболско) Жена на Сидер думаше Остави войводо Балкана Остави Игликина поляна Ела си войводо у дома Да гледаш малко детенце Сина на Сидероглу Страшника ... Сидер се бая замисли Войвода рабта не хваща Войвода е срамно да бачка Мислил е до три дни па го измисли Глави се ибрикчия На Мутра Ага Банкянлията Пашата на Мутристана ... Сребърници Сидер броеше Малко детенце гледаше Сина на Сидероглу Смешника

Хубаво си му е името, Лабут (тур.), наш бой! А има и песен, такава: -Зашто ме бийеш Лабут паша, аз съм, твояята, вернаа свиня!

99% ОТ ХОДЖИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ЗАВЪРШИЛИ УАХАБИ СИНАГОГИ В САУДИТСКА АРАБИЯ , КАТАР И ТУРЦИЯ ... ... КАТО ХОДЖИТЕ ПОЧНАТ ДА СЕ УЧАТ САМО В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ИМА ИФТАРИ ... А СЕГА РУМЕН ПАДА НИСКО - НИЩО ЧУДНО СЕЛОТО МУ СЛАВЯНОВО Е БИЛО В ТУРКИЯ ДО 1913 ГОДИНА :))

А ЗА ДУМИТЕ НА ЛЕВСКИ "ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И ТУРЦИ И ПРОЧИЕ ДА ЖИВЕЕМ ЗАЕДНО" .... ДАЖЕ ТОЙ - СВЕТИ ВАСИЛ кАРЛОВСКИ Е ИЗКЛЮЧВАЛ ОТ БРОЙКАТА ИСЛЯМИСТИТЕ И СУЛТАНСКИТЕ ИБРИКЧИИ :)))

ПРЕДАТЕЛ!!!!!

Някои тролове отричат "западните ценности", защото си падат явно по "източните". А там мнозинството са ислямисти. И ако за Близкия Изток и въобще за Азия е ясно, че вече преобладава фундаменталният ислямизъм, то положението в някои части на Източна Европа е доста тревожно. Ами то даже Москва се напълни с джамии и ислямисти. И товарищ Путин прави метани заедно с тях и с приятелите си мюсюлмански диктатори от бившите средноазиатски републики. А с нашия комшия Ердоганчо направо се прегръщат и целуват. Та чии са тези тролове, сещайте се сами.

Президентът нещо се оля. При това много стабилно! Да вземе малко да си припомни, че така наречените турчеещи се, които са българи, приели исляма като религия, не са никакви турци. Със същия успех могат да се обявят и за марсианци. И да си припомни този господин президент, че те са под 5% от населението на България, включени и циганите. Т.е. абсолютна глупост и простотия е, да получават равноправен статус с мнозинството което е българи. При демокрацията е волята на мнозонството. А тази убита концепция за "демокрация", която ни пласира господин президентът е американската концепция за създаване на хаос, фрагфментиране на обществото и последващо противопоставяне на отделните фрагменти. Като първо се започва с дефрагментацията. Имаме нужда от български президент, който играе за интересите на България. Лизач на западни г.зове вече си имахме и нямаме нужда пак от такъв. Господинът да беше обърнал малко повече внимание на българските деца как живеят и как са, защото те са основата и бъдещето на България. Не тези измислени "турчета", страдащи от национална шизофрения, дето не знаят още какви са. На такива България не може да разчита по никакъв начин. Президентът малко да си пооправи кашицата в главата с тези "западни ценности". Да не ни изненада, като стане фен на педалите и останалите извратеняци, които ни се пласират като "европейски ценности". Да им п.кам на ценностната система.

Как няма да се олее,след като е умствено ограничен,с ниска обща култура и просташки манталитет - като повечето шапкари(да не кажа всичките).

Този ретро топан на снимката прилича на бай Тошо на младини!

лизач на западни г.зве казваш сме имали, а сега лизач на източни ли ти се иска? Е този е такъв, бъди спокоен! А и нали ти самия преди 5-6 месеца го славословеше този - бил независим, щял да защитава интересите на народа, имал правилна политическа ориентация...бла-бла... Радев е твоят президент, не е моят!

Pадев,да спре да евротолерастничи и да се даржи като балгарин !.....господин президент ...защо от либерастка Eвропа си мислят ,че имат право да ни нареждат как да живеем...според какви закони и какви ценности в живота да имаме ?...аз ще ви отговоря....защото им го позволяваме !!!!...хич не бих се учудила ако ви наредят "началниците "...следващя пат на срещата да сте и вие с любовник !!!....всичко това е криво...ама много криво господин Pадев !!!

ма ленче бе, тука е България , бе льоначка! иди домой немедленно! и си давай акъл на путин на кого да става любовница! тъ.пи неуки на.гли русски дикарей!

...еи маршо г_еиска,да си затваряш мрасната уста ,че ще изтече семення матерял дето новите "преселници " ти го нацврацаха под паководството на либерал демонократите от Eвропа и Aмерика !...за тях ти дали си тои или си тя няма никакво zначение !!!..за тях е важно ти да седиш о отворена уста и да удеовлетворяваш нужди !!!

Правилно постъпва Президентът. Такава е българската традиция. Още Княз Батенберг като е обявил съединението отива да се черкува и от там отива в джамията да поздрави и тях. Това е както го иска и Библията. По пътя към Него, нашия Господ да се помирим с неприятеля и да се смирим, МИР е нужен на всички нас, а мир има само ако е по Божията Воля.

Съединението-с ГЛАВНА буква! Пишете грамотно!

В РЕПОРТАЖ от АЛ ДЖАЗИРА 2012 на видеоклип как 4лица роми друсани и пияни танцуват кючеци в разграбен богаташки дом вАЛЛЕПО-Сирия.На клипа ЯСНОсе чува БГ реч;Аве кво праиш ве 2ри глас;Аве ти луд ли си стъпвай стъпвай.РОМИте от Пазарджик и Горна Оряховица танцуват с прашки ичервен сутиен на главите а другарите им с калашници (репортажа излъчен по СКАТ ТВ Фронтално поне 3пъти).Мустафа Хаджи ЛЪЖЕ има българи вДАЕШ надницата им е 200 Э на ДЕН осигурена от фондове в КАТАР

ПОП Ватикански не си изпълнява задълженията като християнски водач, целува миризливи крака на врага и вкарва вълка в кошарата. Е къде ще му излезе краят? Докато двама се карат и убиват, трети се радва и брои хартии.

кога най сетне един крепостен ще научи езикът ни свещен бе! бе научете един човешки език както трябва бе! от руснак нищо не става! смърдите на руско и през интернет дори!

Мустафа Хаджи да не лъже.Завършил е университетата АлЗарка в ЙОРДАНИЯ гнездо на радикални джихадистки полеви комадирии с такива салам(мир) разбирателство НЕможе да има

Християни и мюслюмани могат да съжителсват мирно заедно само ако са в съотншение 3:1 и когато никой отвън не се бърка. Когато се напечатат ценни книжа, а се знае кой печати и се дадат ма мюслите, те ще изколят християните--така както се случва в Сирия. 2 религии -едната,която проповядва смирение, а другата убий неверника не могат да съжителстват заедно.

Е покажете президентшата де. С какво фередже беше, дали покриваше коляното и пр. важни теми от деня.

И тоя ли се потурчи като Роско?

Приказки, само приказки... Писна ми да му слушам ограничените изказванията в стил "комунистически лозунги".

и ко стана сега, дрОгаре, друзя , товаришчи и товаришутки? ще го плюем ли, или ще го хвалим!?

а какво стана с онуй цигане - дето стигнало до ДАЕШ, ма го натирили обратно, щото не знаело да стреля правилно? това за чий успех се брои?

Такива агнешки лакардии --заедно-единни-нямаразличия едно исъщо правим--вечене вървят Има два пътя--- или исляма се унищожава като войнствана бунтарска религия------или християнството се радикализира --от което разбира се има крещяща нужда Това застабилност и ние сме добре--вие търпете до оня свят там ще сте добре--песен на богатите

Тази работа е единствено в ръцете на Дядо Боже Той решава как да бъде. Ти си изпратен първо да научиш Десетте Божии заповеди и после ги следваш, колкото се може. Това ти е историческата мисия.

Господин Кънчоф, кой ще плаща.