Румен Гечев за КТБ: БНБ поиска банкова ваканция

Ръководството на БНБ поиска банкова ваканция заради кризата около КТБ на среща в Народната банка през юни 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Румен Гечев за КТБ: БНБ поиска банкова ваканция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Гечев, и Цецо Василев са за затвора!

Върнете двата милиарда, които Василев източи. Стига си чесахте езиците.

Това с плащането от данъкоплатците бе голяма далавера на политиците и синдикът, защото платихме на 40 000 вложители !!? Как се доказаха толкова дребни вложители? Или едрите вложители са се раздробили с помоща на синдика или политиците. Там е далаверата.

Ако това, което твърди този мушмул, е вярно, има поне трима за пребиване с камъни: - Иван Искров , като шеф на БНБ; - Горанчо, като финмин; - онзи дето предложил данъкоплатците да покрият всички влогове?! Първите двама "велики професионалисти" не само че не са наказани, ами продължават да ни облъчват с професионализма си - явно или тайно. А и за третия съм сигурна, че покорява нови кариерни върхове! Е, с такива "експерти" вече за никого не е тайна, защо сме все на опашката по всички показатели!

Гечев, лъжеш като дърт комунист. Данъкоплатците не могат, не са и няма как да плащат дълговете на КТБ. И ти го знаеш, но ръсиш лъжи. БСП го била спряла...Олеле, супер. Въпреки това платили до 100 000Евра на вложителите. Ами то това е по закон в целия европейски съюз, социалисте златен мамин.

Сценария беше ясен ЗА ВСИЧКИ по това време - и за управляващи, и за опозиция, и за президента! Трябваше да се повтори сценария от 1996 г., за да се прилапат спестяванията на българите. Като не мина това, използваха за бушон КТБ. Все пак 4,5 МИЛИАРДА и те не са малко пари....

Много искате да набутате всички в кюпа,но този глупак потвърди че Миков не е позволил въпроса да влезе в народното събрание-ТАКА ЧЕ ГОСПОДА ОТ "ТРОЙНАТА" НА ВСИЧКИ Е ЯСНА ВИНАТА ВИ.

Няколкото тукашни простестъри = мекокитковци, сменяйки никове се опитват да ни убеждават, че за фалита на КТБ е виновна Русия. Интересно защо обаче, яростният русофоб Плевнелиев се противопоставя на идеята за публикуване на стенограмите, които очевидно ще хвърлят светлина върху това, какво всъщност се случи с тази банка и как тя беше срутена. Защо той, Плевнелиев (да не забравяме, че е много близък до Прокопиев и Ко) се страхува от вдигането на завесата? Какво от това, което обявеният за русофил Президент Радев и БСП, искат да стане се обнародва, се опитва да скрие бившият държавен глава?

пак клатите финансите на България, нов фалит ли готвите, ша ви ева и мръсните рашистки провокатори.

Абе, Гечев, че нали Иван Искров беше депутат от БСП и ваша кандидатура за председател на БНБ? А?

кого се опитваш да излъжеш? Искров е бил депутат от НДСВ, а не от БСП. Предложен и избран за шеф на БНБ основно с гласовете на ГЕРБ.

че искроф е от групата на царските юпита, участва изключително арогантно в ТиВи диспут срещу Иван Нейков, а преди БНБ беше шеф на росексимбанк ???

КОЛКОТО И МИНУСЧЕТА ДА ЦЪКАТЕ НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ ТРОЙНАТА НА ОРЕХА ИЗТОЧИ КТБ И НАЙ-ВЕРОЯТНО СКОРО ЩЕ ВИ СЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА ТОВА.

искров беше шеф оперативен контрол към гдд софия и тормозеше наред...за награда го издигнаха за шеф на бнб

на внешторгбанк, т.е. банката на кагебе, които си я ограбиха и искаха да дестабилизират цяла България за спиране на тройния гоцев шлем.

Истината е, че всички са в кюпа. КТБ си е класическа пирамида за източване на пари. Тя е създадена за тази цел с благословията на всички видове управляващи власти: законодателна, изпълнителна, съдебна и най-отговорната в случая - банковата. А медиите, разбира се, мълчат, защото те са техни. Народът не го броим, той, както винаги мълчи. А накрая плаща! И дори не протестира ...

А другите ни банки, които действат със същите методи, какви са?

Всички българи трябва да знаят и да са наясно с поне ефно нещо за КТБ: НЯМА БАНКА НА СВЕТА, НИТО ЕДНА БАНКА, КОЯТО И ДА Е, КЪДЕТО И ДА Е, ДОРИ И НАЙ-ГОЛЯМАТА, КОЯТО ДА ИЗДЪРЖИ НА ПОДОБНА ДИВАШКА АТАКА ОТ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ НАЧЕЛО С ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И "НАША" ТЕЛЕВИЗИЯ И ДА НЕ ФАЛИРА, ДА НЕ Я ФАЛИРАТ! Това - ТАМ, КЪДЕТО МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА, разбира се, и премиерът си избира и главния прокурор, и президента... Без значение Мустакът дали наистина е крал или бе. И че вече трета година освен с лъжливи обвинения цацарарурата с друго не се занимава и аз вече съм убеден, че тези бе ногат и бяма да осъдят Цветан Василев, а и не искат - целият този цирк бе за прикритие на техните кражби.

"...аз вече съм убеден, че тези не могат и няма да осъдят Цветан Василев, а и не искат - целият този цирк бе за прикритие на техните кражби." Ти не бъди сигурен, че тези атеисти няма да си получат заслужената си карма. Нека сега те се радват на беззаконието си, но нека знаят че ВЕЧНИТЕ НЕИЗМЕННИ БОЖЕСТВЕНИ ЗАКОНИ нямат емоции, симпатии или антипатии. Минаване "метър", при тях няма!!!

Пак ли ти, бе!

ГЕЧЕВ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА ЗА ФАЛИТИТЕ НА БАНКИ ПРЕЗ 1997Г.

Това щях да казвам. За държавна измяна - 20г затвор. А той наглецът взел пак да отваря уста.

Комунистическите клептомани от БСП обраха банката както те си знаят.

Къде беше банковия надзор, къде беше финансовото разузнаване, къде беше комисията по надзор.Искров, Писанчев и Мавродиев - на съд!

БСП фалира КТБ с правителството на Орешарски!Парите прибраха руските хора тук.

Русия обра КТБ и си финансира анексията на Крим с парите.Това го осигури Милен Велчев.

Вярно е но и добави патриотите защо прибраха Сидеров в парламента, само той е ходил на рождения сен на Путин

Русия и ВТБ фалираха КТБ, Милен Велчев и Краси Катев знаят за стратегията на обира.

Чуеш ли комунист да говори не вярвай.Гечев е за затвор заедно с Димитър Костов а те не само са на свобода а и говорят даже.

Искров и Писанчев на съд за допуснатия фалит на КТБ!

ДИМИТЪР КОСТОВ СЕГАШЕН ПОДУПРАВИТЕЛ НА БНБ И ФИНАНСОВ МИНИСТЪР НА ВИДЕНОВ ПРЕЗ 1996-7Г. КОГАТО ФАЛИРАХА ВСИЧКИ БАНКИ.КАКВО ПРАВИ В БНБ ТОЯ СЪСЕЛ.

Боклука изгони Ровер от БГ и сега умните българки пак работят в Европейската Автомобилна промишленост- шият калъфки за коли- с евроконци хахаха. Ровер не беше лоша кола- с подсилени спирачки и амортисьори таман за БГ с 4,5 л дизел на 100 км. Можеше да се поддържа този бранш и да се карат нови коли, вместо сегашнит евробарутници и юротаралясници.

Точно Гечев ли цитирате тоя мошеник хиперинфлатор при който фалираха всички банки 1996-7г.

Хиперинфлатора Гечев да мълчи, знаем за фалитите при Виденов на който той беше министър.

Орешарски заедно с Искров, Писанчев и Мавродиев са виновниците.Да се арестуват!

Кога ще арестуват надзорниците на банката? КОГА ???????????????

Цацаров и Бойко СПЕШНО да изискат прехвърлането на банкера от Белград в Софи.Да занимават , ако трябва Тръмп,Меркел или сръбския патриарх.

От ГЕРБ много обичат банковите ваканции.Дали да не им спретнем една такава?

Румен Гечев не трябва да си отваря устата на тема "банки" поне до 2046 г., когато хората ще са забравилои, че той фалира 20-на български банки, през 1996 г.

Този екземпляр не беше ли онзи, , който достигна 550% инфлация при Виденов?

Ясно. БСП е бастисала и тая банка.

Събориха банката, после я разграбиха, сега си измиват ръцете...

Минаха вече няколко години от най-големият банков обир на Балканите. Има ли един осъден? Поне чистачката? НЕ! Мустакатия си е в Сърбия и никой нищо не му казва, толкова ли е слжно да се депортира тук? Всички плюем по Турция,но след опита за преврат бързичко им пратихме хората потърсили убежище при нас. А Василев кога ще бъде привикан да даде обяснение за банката му? А Искров кога? Никога, защото мафията се е срастнала с управлението, всичко е "аз на теб, ти на мен, пък лошия матрял ще плати сметката" Само тук могат да се паднат едни и същи числа в два последователни тиража на Тотото, както и едни 5милиарда да изчезнат безследно и никой да не бъде съден за това. Това не е държава, това е пародия!

Противно лице от прехода.Корни какво чакаш.

А бе вече не помня ...тоя какъв беше в годините ,когато хляба го купувахме за 100 лева сутринта , а вечерта след работа бе вече ...200 лева ... Какъв го раздаваше този "капацитет" през тия години ? 1995...6..7 ма години...

Раздаваше го преподавателче по Икономикс в УНСС, заедно с подкупният Петкан.Неговият асистент.

Раздаваше го "министър на икономиката" - най-карикатурния министър на имономиката на обрулената ни държава.

смешна история Цецо си пие ракииката в Белград и се подсмихва под мустак. Няма правосъдие в тая територия. Ердоган вече осъди превратаджиите, Цацата му е по важен Гергов

Най-добре да се огласи телефонния разговор между Пеевски прасето и Цацаров прасето където са се дали нареждания второто прасе как да предизвика медийна паника сред населението и то да започне да тегли влоговете си, а фирмите да се изнасят. И след това (понеже няма как двете прасета да възстановят загубите от 4 милиарда) да ги сложат голички завързани на два кола и кой каквото иска да прави с тях като през средновековието.

комунделите започнаха с мъглата! до сега мълча, сега подготвя почвата за страшното! сега обаче, трябва да го арестуват за публикуване на секретна информация, защото това все още не е разсекретено, нали?

Сефте! Същият сподели подобна информация още след самата среща при президента. Само че тогава ГЕРБ искали банкова ваканция. Много му беше лесно да изкарва политически дивиденти от спекулации със секретна онформация. Но сега нещата отиват към разсекретяване и ще му лъснат лъжите. В момента маже и това му е най-добрият ход.

Чуждите банки са нищо пред нашите измамници.Платихме бедните хора да спасиме богатите.Гаранционният фонд е задължение на банките да го имат,а не пак да вземат от народа.Банките,,паразити,,живеят с парите на хората,депозитите са нулеви,кредитите лихвите високи,заплатите са им невероятни а от нас да вземат гаранционният фонд,а всички се правят ,че не разбират,а всъшност перфектна работа на пенсионерите от ДС.

Прав ще излезе Барека, че кучето не е заровено на това съвещание. Трябва да се видят всички стенограми побанките в този период на всички проведени не тайни съвещания!

Аз пък искам да знам кои кретени взеха решение за блокиране на дебитните карти на тази банка. От къв чеп се налагаше това решения и всички които са в чужбина да не могат да се върнат. Какво ги сърбеше да оставят суми до 5 000лв или 10 000лв., за да могат хората да си купят билети или нощувки в хотели.