Макрон се обяви за засилване на партньорството с Русия

Френският президент Макрон заяви, че иска да бъде засилено партньорството с Русия в борбата с тероризма, както и развито икономическото сътрудничество.

Обратно в новината

Коментари - Макрон се обяви за засилване на партньорството с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Внимание, гласуването във форума е манипулирано.........Дано пак да не ме изтрият.

обаче путин не е на кеф по време на цялото посещение другите напълно безхаберни

бащицата изглежда че е пред повращане, сигурно от друсането по елисеиските градини деликатния му тумбак дето виси през колана се е пообарнал..или може би не не му харесва че франсентата почнаха да се отнасят към него с неговите методи - да говорят за русия 'нашите партниори' както тои присмехулно говори като стане дума за запада..явно не му харесва че използват неговите методи срещу него..

Тук един соросоид щрака десетки плюсове и минуси в полза на соросоидните коментари, което е в абсолютен унисон с лъжливата западна соросоидна пропаганда, наследник на гьобелсовата! С лъжа и измама не се стига доникъде, ама тия друго не знаят!

Като чуя за соросоид и го асоциирам с хемороид!!!

То да е Соросоид, добре... Но не е. Той не обича идеите на Сорос, а парите му. А си е злобен, понеже нищо друго не може и е на дъното на обществото. Та.. Просто е обикновен платен злобен боклук. Даже не заслужават да им се отговаря.

Какво означава " соросоиден" коментар,че нещо не вдявам!Липсата на градивна критика,ако разбира се е такава и аргументирана е много по необходима ,отколкото лигави хвалебствия без покритие,нещо като роболепие и сляпо подчинение което може да се асоциира с налагане на диктатура!Нямам предвид конкретен човек,казвам по принцип!

Относно "соросоиден" коментар разбирам коментар в подкрепа на действията на Сорос и марионетките му в Европа, които са насочени към глобализацията, унищожението на европейската цивилизация и християнството чрез организираните и щедро финансирани т.нар. "бежански" и мигрантски потоци към Европа, съставени от милиони насъскани срещу останалите религии, срещу всичко светско и срещу всякаква цивилизация фанатизирани ислямски джихадисти в боеспособна възраст! И не на последно място действията на САЩ и НАТО с цел унищожение на Русия като суверенна държава и то с цената на всичко, дори и с унищожителна за Европа ядрена война!

Има три много важни пазара в света.Първия ,китайския който е огромен но почти затворен за външния свят,втория американския,който Тръмп иска да ограничи максимално за вносители за да възроди индустрията и за да ограничи дефицита и третия руския от който с политически решения се отказва Европа иначе увеличава вноса на гориваи суровини от Русия.Колко ще издържи една Германия ако наистина Тръмп изпълни обещанията за рестрикции по отношение на вноса,къде ще продава например автомобили те си.Когато икономиката се управлява с политически средства вместо с пазарни изкривяванията не закъсняват.

Отдавна не бяха показвали Путkин на толкова смешна снимка. Личи си как се чувства не на място, може би Макрон преди това му е зашил два шамара заради нефелните опити на Кремъл за вмешателство във френските избори?

Всичките ли от прайда са ви събрали тук? Това с шамарчетата може да са ви само в мокрите сънища.

Да, защото, изпълнявайки заповедите на САЩ, всъщност, държавите от ЕС губят от прекъсване на отношенията с Русия - търговски и всякакви.

Защото днес Украйна, утре - някой друг. Прегледайте малко руска телевизия, особено централно предаване "Время покажет", да разберете истински мотивите на руснака. Ако мълчим, ще ни прецакат един по един.

Вьсили ли си или василчук-прегледай малко историята, кого извън границите на руската империя е превзела или воювала Русия, кого енападнала първа

Сега невръстният Макрончо ли нарочиха - и Тръмп, и Путин! Та той от 2 дни е в политиката, какво разбира? Важно е, че елиминират баба Меркел!!!

29.05.2017: Заявявам най-категорично, че опитите за влияние върху изборите във Франция чрез финансиране на крайно десни партии, чрез две новинарски телевизии за фалшиви новини и пряко от господин Путин, няма да останат без последици.

Интересно ! Френските медии , които дават съдържанието на разговорите с Путин , не манипулират ли ? Защо не казаха "колко е бил откровен Макрончо при разговорите с Тръмп" и как му е близал гъза ? Защо сега не кажат какво пък е казал Путин , а преди това и Тръмп ? По цял свят , всички държави , имат интереси за изборите в други държави ! То затова е и политиката . Въпросът е да се намесват под чуждо име . При нас , веднага след 10.11.1989 г., чужди частни фондации финансираха, под формата на "помощ", определени партии. Сега ,финансирани от "Америка за България" , НПО-та създадоха партии . За Турция да не говорим ! А френският посланик у нас хич не се намесваше в съдебната ни система . За изборите в САЩ западните медии и разни политици не взеха ли страна ?

Странното е, че голям брой форумци не ви подкрепят. За мен това означава, че те са с две ръце за манипулациите чрез новините. Днес по БТВ имаше типичен пример. Кореспондентката от Франция заяви, че един руснак и казал , че новините им били "фалшиви". Малко от рода "една жена каза". Наистина в БГ има много, много простотия.

Макарона дали е питал чичо Тръмп за тази политика.

Пропуснали са да пишат как Макрон завря Путkин на кучето в гз относно опитите за манипулация на изборите и във Франция. Путkин затова гледа така тъпо на тази снимка, щото преди това се е влачил по корем

Дали? ;)

Доста простоват коментар ...

И как така го завря неграмотника Макарон. Това би означавало, че Макрон е поставен за президент на Франция от Русия. Смешник, кажи нещо което би могло да е приемливо. Защо ще излезе, че и бай Дончо е поставен от Путин за президент на САЩ. И къде са били огромната хакерска и електронна армия на ЦРУ и френското разузнаване. Толкова ли са неефективни срещу една "изостанала" технологично и икономически Русия. Чифутската наглост е безгранична. Все пак, повода по който Путин е в Франция има нещо добро и за България. Петър I, при посещение на катедралата в град Реймс, където са се заклевали френските крале, върху прекрасно оформена и с божествени букви написана книга, която те не разбирали, започва да чете текста на тази книга, която се оказва българско евангелие написано с глаголица и кирилица. И днес нашите мекотели политици са "омайват" от културна, европейска Франция.

тролските простотии в САЩ няма как да не постигат ефект, а там беше нужен 1% нагоре за перуката. Не е кой знае какво толкова свършено, но в случая имаше успех А целта на рушняците и Путkин беше да изберат клоун, който да развали имиджа на американския президент. Ама там действат бързо и скоро ще изритат клоуна. Докато при вас в рашка - Путkин е вече. Също така за да го харесва населението, ще бъде тровено от него с боярищник още дълго време. Пиян народ най-лесно се упралвява и краде - сметки в Панама, Малта и къде ли не, а бедният руснат яде лайна.

В същност основната критика на Макрон е била лошото отношение към членуващите в прайда и това, че медиите в Русия често развалят комфорта на западния слугинаж. Помним кой пръв започна да пише за "бежанцит", че не са такива.

И защо са тези минуси? Хората си го казаха.

Тъпи европейски управници ! Досега 1000 пъти трябваше да проумеят ,че Русия е пътят към силна и независима Европа ! Янките винаги са ни били врагове , които се хранят с телесата ни ! Русия е огромен пазар с несметни ресурси и могъща армия ! Тандема Путин -Ердоган нямаше да съществува сега , ако ЕС беше протегнал ръка за партньорство с Русия ! Дръг път за успешна Европа НЯМА !

Стига сте писали глупости . Това са двете сили Русия и САЩ ! Останалите са притурки . А ние да си изметем нашите боклуци , които 27 години опоскаха почти всичко българско и родно . Загубихме пазарите , масово българи се изнесоха на запад , опростяхме , озлобях ,!!! ???

Mакарон много бързо усети на къде духа вятъра.

Френският президент Еманюел Макрон използва визитата на руския си колега Владимир Путин, за да обяви финансирани от Москва медии за агенти на влияние, които са разпространявали фалшиви новини за него по време на предизборната кампания !!!

" САЩ изгубиха статуса си на водеща световна сила ....САЩ водят изолационна политика и Западът става все по-малък " Министър на външните работи на Германия Габриел

фалшиви новини на които вече никой не вярва и не слуша разпростанявант нацистките остатъци на гьобелсовата пропаганда от дойче морков СНН ВВС и прочие усмивки от статирете ленти.А Путин и русия могат да си правят квото си поискат с остатъците от ЕС САЩ и причие ислямски джуджета които нямат ход нито напред нито назад.

Вчера Танте, днес Макарон, с шеметни изказвания, абе какво става, Война за Независимост на европейските колонии ли започва? Ние ще участваме ли в нея, или ще блеем отстрани?? Въпроси, въпроси....

Лошото е , че наште говеда предатели управници служат на много господари- САЩ, ЕС, Турция. И сега ще се чудят на кого да се наведат по-ниско....

Сменили са памука на Путин да се отърват от него.

колкото повече чета разбирам ,че българина се интресува от някакъв си путин от колкото за българия,русназите си остават пияници и простаци ,а вие си пишете каквото искате

а ти ще си останеш вечно в овчарника и курника.А руснаците дето или "пияници" дадоха световна култура на Европа и на целият свят.

Русофилския дир е пропуснал да отбележи как Макрон в лицето на Путин нарече RT и Sputnik машини за пропаганда :)

обвини путлер, че е организирал компроматите срещу него по време на президентските избори във Франция.

Представените Данни - отговарят на Фактите, г-н Насименто/Дир.бг... НО ! - парциално/непълно. ...защото Сте 'пропуснали' че Макрон : а. Изказа че Е имало Недопустимости при последните избори във Франция, и то Именно под 'егидата' на ДнешенКремъл. б. Потвърди че Украйна - Е субект на Агресия/Инвазия от ДнешенКремъл. в. Припомни че 'казусът' с 'финансирането' на Маринката от ДнешенКремъл - НЕ е приключен.

УЖ САНКЦИИ С/У РУСИЯ,А НАКРАЯ ЕДИН ПО ЕДИН ВЗЕХА ДА СЕ ОБЯВЯВАТ ЗА "ЗАСИЛВАНЕ НА ПАРТНЪОРСТВОТО"

Отрязани са от Високите Западни Технологии и Изгодните Кредити, което заедно с драстично понижените цени на петрола смазват рашистката икономика.

дипломата, Черна Гора привиква рашисткия посланик и му връчва протестна нота, Макрон директно обвини путлер, че е организирал компроматите преди президентските избори във Франция, само туземните плазмодии се унизително се гърчат пред бруталните обиди от ленинградското жуже ?????

един дегенерат-бабоебец и един кагебистки, престъпен гном

Путлерци са отрязани от Западните Високи Технологии и Изгодните Кредити, без които са за никъде. Като добавиш и цени на петрол 3/три/ пъти по-ниски от тези, които разглезиха злите арогантни жужета, пиши ги пътници.

КАК Е БОКЛУКА РАЗПАДА ЛИ СЕ НА МИРИЗМИ

Макрон, Путлер е агресор!!!!!Да спре война в Украйна!!!!

КАК Е БОКЛУКА РАЗПАДА ЛИ СЕ НА МИРИЗМИ

Европейците се светнаха че по-добре да си имат работа с прагматичния и предвидим Путин, отколкото с онзи диФ селяндур Тръмп!

Беше Франция вече не е.В Франция самите французи казват....У нас е хубаво когато времето е хубаво!Само тогава!Преди време вече отдавна основния партньор който купуваше вино от тях бе САЩ.Вече не е.Бившо величие със затихващи функций.

А руският патрарх Максим и руската църква--дали са доволни от Путин -че преговаря с един хомосексуалист-това е забранено в Русия и че Путън прави по същество мусюлманска руска армия на религиозен принцип уж за умастие в Сирия--- създадена веднъж -тя не може да бъде изтрита ? путин се хваща като удавник завсяка сламка

Продължаваш да пишеш глупости. Да не се окажеш че ти си прикрито ревнуващо хомо че Путин не се отърка в теб...пфф Прост народ

че то самия Путин се оказа че е гей и че има връзка с шефа на кремълските вълци или как се казват тия с моторите опитват се да имат дете

"всяко използване на химическо оръжие в Сирия" ще стане повод за незабавен отговор от страна на Париж" И как ще стане това, като при инцидента в Хан Шейхун не си направиха труда и за най-елементарно разследване? Направо удариха армията на Асад. Така ли смятат да продължават?

Ако аз бях Путин, какво щях да му кажа на тоя охлювар? Слушай брато, от един реактор в средноазиатските републики преди време изчезна плутоний...казват, че бил тук-там...да не вземе да се появи у вас в багажа на някой джихадист, приятел на ФАЩ?

Президентът Владимир Путин е бил поканен от някакъв кмет. Руските кметства са толкова---колкото там някаква си Франция. На всичкото отгоре е трябвало да се обяснява на Президента, че въпросния кмет страда от Едипов комплекс и е много нежен. Това е важно, защото Вовката като прави здравей чупи ръка----да го има в предвид при здрависването с тази нежна балерина

Гледах пресконференцията на живо от Версай на двамата президенти. Макрон говори 10мин. и стана леко досадно. Путин говори 8мин. и веднага след него дадоха думата за въпроси на присъстващите журналисти. Първа бе руска журналистка, която постави на тясно Макро относно санкцийте, анти-руската пропаганда и т.н. Коментираха и Макрон и Путин, измъкнаха се със политически заучени фрази. След нея един френски журналист, захапа Путин за "хакерските" атаки, за посещение на Льо Пен във Москва, видимо нахилен. Путин само дето не задряма, толкова се впечатли от въпросите му, но отговори следното: 1. Не е тайна, че госпожа Льо Пен не идва за първи път във Москва, тя идва в Кремъл по различни поводи. 2. Относно "хакерските атаки" - нашите западни партьори, винаги са ни информирали, че "биха могли да бъдат руски", но не и със убеждение и сигурност, така, че не приемаме сериозно това твърдение. Имаше въпроси за културния обмен, оказа се, че от три години във Франция, във образователната система, при чуждите езици присъства руският като свободно избираем и интереса към не го е голям. Честно казано, аз, като зрител, не се впечатлих много, по скоро някой ако направи обзор на изложбата, би ми било много по интересно.

чудя се... дали е предложил на Путин да му построи 2 вертолетоносача за по 2 милярда всеки? че му се намират излишни...

Формалности...Тръмп ще ги пробута на ОАЕ

е заявил в лицето на путлер, че е подкрепял люпенката и стои зад компроматите срещу Макрон. путлер смутолявил нещо и отричал, но кой престъпник си признава.

Организиране на търговията между Америка и Русия с комисионер Европа. Всеки си запазва гордостта, както и глупостта. Данъкоплатеца плаща сметката за шаблито и сиринието. Браво на Путин постигна своето най-накрая! Дано сега стане по-добре за всички.

По руский!

Крим никога , ама никога не е бил украински. Говоря в качеството си на човек ,който 2014г почивах в Евпатория и обиколих нашир и длъж целия п-в Крим. Навсякъде се говори само руски, всички с малки изключения се представяха за руснаци , молко татари и тук там някой украинец. Потърсихме в книжарниците украинска граматика, имаше руска, немска , френска , испанска , китайска и каква ли още не само украинска не намерихме. В Крим има по- малко украинци отколкото отколкото турци в София.^0-те години на 20в Хрушчов след един пиянски запой решава да го впише в пределите на Украинската Съветска Социалистическа Република. Това го знае и Меркел и Макрон и Тръмп и кой ли не.Затова сега вяло припяват някаква мантра за санкции, които знаят , че няма да се спазват. Крим си е руски и това е. Колкото по рано се съобразим с това ,толкова по- добре за нас.

Абе човек, нали за нещо западналяците трябваше да се заядат с Русия? Работата е там, че ако няма врагове, никой на запад не иска да плаща данъци. Само ако го заплашат, че някой се кани да му вземе парите, само тогава дава!

То "апетита идва с яденето" прецакахте Грузия териториално, след това Украйна, но във вашите очи сте винаги жертви.

то ако идеш в определени квартали на Москва се говори само на Чеченски, ама тва означава ли че ще им дават автономия?

Чечения има автономия в рамките на руската Федерация, не уцели!

Санкциите ,големия ужас за путин и компания!Еми няма да паднат ,докато не върнат Крим на законния собственик.Това си го набийте в тъпите чугунени лейки...А питате ли ги кримчани,сега с какъв кеф гледат на свободно пътуващите без визи в Европа украинци?Газ пикаят милите ...

само дето резултатите говорят сами... Русия губи двойно по малко от ония дет са сложили санкциите... само за да не строшат хатъра на хамерика се още не са ги свалили...иначе тия десетки милярди загуба за европата... руснаците просто е трябвало да икопат още някоя и друга мина за злато или каквото там може да мине през санкциите

"Хрушчов след един пиянски запой решава да го впише в пределите на Украинската Съветска Социалистическа Република." А може ли да обясните каква вина имат украиците за това и защо те трябва да са губещите. Проблема си е на Русия да не са си избирали пияници. Освен това ако на вас къщата ви промерно гори и съседа ви вместо да ви помогне вземе и открадне нещо ценно в суматохата, вие как ще се почувствате защото Русия по този начин се възползва от ситуацията в Украйна. Никога и при никакви обстоятелства аз няма призная рефрендум за отделяне на Крим за валиден с въоръжен спецназ по улиците, точно това поакзва и че той беше напълно предрешен. През 1994г. има референдум с 74% Крим да е част от Украйна.