ЕК предяви исканията си към Лондон за Брекзит

Европейската комисия публикува ключовите си искания за уреждането на финансовите въпроси и правата на гражданите при излизането на Великобритания от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - ЕК предяви исканията си към Лондон за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помислете си как се вписва професията ви в текава картинка. Мойто градинарстване като хоби, внезапно придоби смисъл :) Ами не, не се шегувам - помислете си как ше изглежда света без Рокфелеровата банкова система. Саму тфа. До какво води. Пък ако сложим там и цени, стандарт, пазар, производство, .....и мигранти в сметката....некой да бъде изяден, некой да бъде избот...войниците ше са добре, готвачите и градинарите ше са добре....лекарите да (под въпрос щото съвременните са безпомощни без техника... и ИТ ендженери кату мени...), поповете ше имат ко да ядът... Политиците ше бъдат избити на секундата! ше настане лична саморазправа - помислете си на кого сте се зъбили ! :)))) ххмммм..дечицата ше са бая безпомощни..да се надеваме, че ше сте милостиви към тех....

В мига, в който излезне наяве краха на банковата система, Брекзит ше се случи и без да се налага преговаряне с ЕС, по простата причина че ЕС нема да го има повеке. Излезне ли наяве една голема инфлация, една банкова криза, една невъзможност за разплащания, или просто липса на банки - във физическия смисъл на думата - ако банките затворят.... то ес ше трее да обяви неплатежоспособност и невъзможност да функционира. Ко праите тогава с мелионите мигранти, които не работът и чекат на парите на данъкоплатците? те и не говорът европейски езици..... Сичкото циган ше иска да яде..... Една финансова криза моментално ше доведе и една хранителна криза! А най-вероятно ше излезнат и други кризи на повърхността - здравна, цивилизационна, религиозна, и политическа криза също! Нема и воиска да овладее текиви кризи! Европа ше бъде в тотален колапс! Физически, цела Африка ше доплува безпрепятствено - ие без да ги спасеват, ше нахлуят у Европа! Цела Азия ше доде с организиран китайски транспорт! Питам ви, ко праите вие тогава, безимците, които в момента фърлет шикалки между Путин и дзверкел? Путин вероятно още ше до има, но вервайте ми дзрверкел нема да е там - ше е жива опържена, нарезана и ощавена, изядена и настъргана - от който я докопа пръф! Ко праите вие тогава - Тръмп ли ше ви спасева?

на популярен език, какво прави Рокфелеровата банкова система. Прави тека, че никой да не иска да държи пари извън банките. Требе да си получеват заплатата, доходите, сделките, и сичкото - през банка. Което е тотален контрол - до степен че ти знаят грефките на гащите, както и точно в колко часа си се изсрал сутринта. И оттам централно ти се задава планирана инфлация - та да стане тека, че каквито и пари да имаш, те да се стопът скоричко. Това е инфлацията - данък Рокфелер. Инфлация в природата нема. Това понятие е възникнало след кат оРофелер са отворили семейните си банки. Проверете си, ако не ми вервате. Оттам нататек те вече не се дор изанимват с печатане на пари - печата се нещо символично, но ноо отдавна масово пари не се дор ипечатат. нема златно покритие, нема изоПщо!!!!!!! ПОКРИТИЕ! Вашите пари са едни имагинерни цифрички в банковата система на Рокфелер - и дори не можете да си ги изтеглите - нема толко напечатани банкноти! пробвайте - ак оне ми вервате! Но дори да успеете да ги изтеглите, те веке нема да струват нищо - дори не моете да си избършете гЗа с тех! освен че са мръсни, корави и неприятни, те са просто безполезни! Ето тека ви ограбват - цифричките в компутрите на Рокфелер се манипулират - а вие лапате муите! бегайте со сичка сила оттам - и си сложете парите в сичко друго, но не и в книжни хартийки - те не струват и мастилото, с което са отпечатани!

Аз залагам на злато, земя и скъпоценности, както и на блокчейн. Приготвила съм се, и да не ви срещна утре бедни кату мишки, без пукната пара, както след 3 лева долара кризата. махайте си парите от банките! СПЕШНО! АКО ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ КО ДА ЯДЕТЕ УТРЕ - ТЕГЛЕТЕ СИ ПАРИТЕ И СЕ МАХАЙТЕ ОТ КНИЖНИТЕ ПАРИ!

Единствения начи нда се ограничи мощта на Рокфелер и Ротчайлд е да се източат финансите от банките им, и да бъдат оставени да фалират сами на себе си, без наливане на свежи пари и без глупаци за скубане (клиенти). Което блокчейн прави и продължава да прави. За момента банковата система се държи, но веке са в паника - блокчейн продължава да изпомпва финанси и власт от тех. До миналата година блокчейн беше почти шега - но от тази година април месец, Япония призна блокчейн за официална валута и това проби банковата световна система и парите почнаха да изтичат към блокчейн. Това неминуемо е предизвика финансови катаклизми, защото пропорциите са чудовищни - хората са отчаяни да намерят независима алтернатива на Рокфелеровата банкова система. За известно време естаблишмента ше се опита да остане лоялен, но не може да е за дълго - защото с цифрите на изтичането, и те ше требе да се спретнат. Просто ше се промени генерално съотношението на силите, и Рокфелер ше бъде сложен на колене от същия тоя естаблишмент, който сега му е подчинен. Нещо като Магна Карта Втори Варянт :-) Задава се....и е яко! ;-) аз лично, съм си приготвила пуканките - и чекам банковата система да рухне! Рухне ли банковата система, рухне ли Рокфелер - то човечеството ше е свободно да се установи на нова сметка! ПС: от Африка идва страшен черен анти-уайт расизъм - пригответе си оръжия - защото убийците на белата раса идват!

Орицата измъчени от Рокфелеровата банкова система копуват бесно биткоин и сека друга критовалута в момента. От 01/04/2017 когато Япония офецялно прие биткоин за редовна платежна валута, на оня ден курса беше нещо като 1150 доларес за 1 биткоин.... до днес, 29/05/2017, което са нещо като 2 месеца.... биткоина си повиши курса до 2317 доларес, което е грубо 2 ПЪТИ!!!!!!! and counting....... Добре, добре, вие лапайте муите и пак си причинете банкова криза.... Цела Европа в момента е във финансов краш - просто го крият! С над 2 мелиона мигранти приети, които не бачкат - и сичките им разходи, една фалирала Гърция, една фалирала Италия, Испания, и Брекзит - Европа и банковата система се пукат по шевовете - защо мислите Дзверкелката прави совалки напрет-назат и Путин идва и се разхожда ис Ес като у бащиния, и ердоан се пъчи по приемите на Дзверкелката????? И хаха, по същото време и Тръмп се разходи небрежно да инстектира фалиращата Европа.... Кой ше ви даде на вас отчет, че в момента Европа се срива - и точно как се срива? Защо мислите, че тръмп се поклони за едни мелярди на Сауди Арабия шейха? Банковата система колабира - не е само еврото! долара също! Помислете си добре, какво искате да правите в една колабираща финансова и световна система, която е на прага на война вече 3-4 година????? Защо тоя инат, да стоите в разпадащото се ЕС, когато е ясно, че сека една секунда ви се начислеват загубите и лихвите от рокфелеровата банкова система, която не прощава? Толко ли искате да сте роби, и да изплащате цинизма на ционизма????? махйате се спешно от ЕС, защото лошо ви се пише - и не изключвам да бъдете дори изпарени за секинди покрай некой от големите конфликти, които се струпват на хоризонта!

Абе прошлеци.... вие като помагате на мигрантите да одът в германия и като организирате канали за некое леФче... да ви идва наум, че 2-3 от вас зимат некое леФче, ама това заробва целата страна, щото Дзверкелката, като ги приеме там, после чарджи целата страна и тука и из ЕС...за техната ГЕРМАНСКА ИЗДРЪЖКА..... Мда! кой мислите че плаща техната ГЕРМАНСКА ИЗДРЪЖКА! Ако е в балхар, да кажем, 1 мигрант струва 1500 лева на месец, пак е по-малко от 3000 евра както в Германия. Не схващате ли, че дали в балХар, или е Германия, ма по силата на простия факт, че е в Ес, секи един мигрант струва германската си цена. Айде пак организирайте канали - ше земете 200 евра еднократно, а после на вас ше ви земат 2000 сека следваща година саму на първо четене......на чувек! Честно, ама сами си го правите..... Никой мигрант не бива да преминава границата - с цената на масови убийства! нема друг начин да се спрът - саму яко стрелба и избиване! Сека секундичка ви се цъка тоя дълг - в Рокфелеровата система! Гледайте Гърция - вие следвате пътя на Гърция! никой не може да изплати такъв дълг и текиви пари! Сами се продавате и заробвате - и не мислим, че ше стигнете дори децата ви да плащат - мислим, че още в нащшия човешки живот ше имате ядове с банковата система!

роксана, чети ванга, казала е 'маврите ще превземат европа с малки лодки', а нострадамус е казал камила ще пие вода от река реин в германия.

Познавам Ванга лично. Не се шегувам, истина е. Пред мен не е казвала текиви неща.

Никой! Никойе човешко същество! нема силата и мощта да излезне на Бог! ше стане каквото каже Бог, а в ръцете на Бог са измирали огромни и ноо силни човешки имперрии! нема теково нещо, силна човешка империя - в мощта на Господа Бога, ние всички сме покорни! нема теково нещу Ердоан, Тръмп, кралица, политика - в ръцете на Бога, има само сила, справедливост и любов! На нас сички ше ни бъде въздадено - както го заслужаваме! пазил Божия закон - Бог ше се погрижи за теб! не пазил - ше живееш в ад, мъки и терзания! Тоя свет е на Бог, а не на Дзверкел - и затова съм толко сигурна, че ше гледаме сеир - защото единствено Бог е в силата си! Сложих си пуканките да се изпукат - и съм си приготвила черджето да гледам сеира на човеците - защото знам како ще стане накрая - Бог ше сложи сичко на местото му!

всичко свършва до 20 години, никакъв евро съюз няма да има повече. коъто е умен се сеща какво идва.

ЕС беше хитър начин да бъде източена финансово европа, и сочкото да иде в банките на Ротчайлд и Рокфелер. При това, да бъде смазана белата раса и да бъде унищожена, та да не се бърка веке в плановете на циониЗстите. Едното покрива другото, и никак не се изключват - не! Има толко ноо за грабене, и продължава да се разграбва. Докато не се катурне банковата система на Рокфелер, целио свет ше пати ..... И идва блокчейн, и ето идва блокчейн, и идва най-хубавия ден....когато ти (Рокфелер) ше си далече от мен .....:-)

Може би евро-пияндурниците искат Британия да им плати и 1.9 милиона евро за планирания коктейл-бар в европарламента Politico.eu The European Parliament plans to create a €1.9-million House of Citizens but critics are dismissing it as a cocktail venue for MEPs to meet constituents, NGOs and lobbyists.

Те колко мелиона са заметени натам веки, ти сега се сети за 2 мелиона саму..... Спецялно за мигрантите, помня бабичката се изцепи на една прогнозна цифра, че щели да струват 5 мелярда.....и каза, ние можем да си го позволим..... да бе, с британската вноска.... И след нема и 2 години се оказа, че мигрантите са стрували на ГЕРМАНСКИЯ БЮДЖЕТ САМУ....НАД 100 МЕЛЯРДА! ЗА НЕМА И 2 ГОДИНИ! Айде сега умножавайте финансовия колапс, ако Британия оттегли финансовите си вноски - откъде баба ви Дзверкел шше земе сека година по 100 мелярда суха пара за мигрантите си, които ВЕКЕ СА ТАМ??? И ОТКЪДЕ ШЕ ЗЕМЕ ПАРИ ЗА БЪДЕЩИ МИГРАНТИ, ЗАЩОТ ОЕ ЯСНО, ЧЕ ТЯ НЕ ПЛАНИРА ДА СПРЕ ПРОЦЕСА?

Дзверкелката офецялно отчете малко над мелион мигранти пристигнали в германия. Но всъщност данните беха категорични че са над 2 мелиона, просто не сички беха регистрирани и отчетени, и после некой покри статистиката като по чудо. нека сметаме 1.5 мелиона, макар със сигурност да са повеке. Секи един очеквал къща, кола и доход над средния за страната. Почвайте да умножавате! Германия - доход над 50К годишно. Плус къща и кола веднага, на парче мигрант. Та колко прави 1.5 мелиона мигранти, по толко? я пак? НАД 100 мелярда ( не помним цифрата ма грубо), ми това е нищо, това е само за нема и година и полвина.... И тека сека година.....и нови идват..и тех трее да настаним и да им платим сичкото.....

Еврогейският съюз изпревари по кражба дори жидовските банки. Когато влизаш в едно сдружение, ти внасяш някакъв капитал, а после продължаваш с ежегодни вноски. Когато излизаш от това сдружение ти връщат капитала. Защо ще трябва Англия допълнително да плаща, за да излезе от това сдружение. Трябва да е обратното - трябва да върнат парите поне частично. Това на практика означава, че България никога повече няма да може да се отскубне от лапите на крадливите еврогейци. Това го нямаше дори в соцлагера.

Що се отнася до правата на гражданите, ЕС иска британските граждани в общността и гражданите на ЕС във Великобритания да имат право да получават постоянно жителство, след като са имали законно пребиваване за непрекъснат период от пет години. щот о за Виетнам сигру не са същитте условията гейовете хептен са изперкали

ЦК на ЕК ще хване от трите най дългия ! Когато стриже от костенурка вълна тогава и ще вземе от ингилизите пари които и се иска на ЦК на ЕК. Това искане е -Видите ли който иска да напуска ТКЗС-то наречено ЕС какво го чака ха ха !!!

Мозъчето на руския слуга така и не може да си представи нещо различно от мизерия, ТКЗС-та и подобни. Реалността е, че ЕС си върви напред и че ако баба ти кралица се гътне целият брекзит отива на кино - тя е единственият му двигател, нали има кралство за опазване.

Я Козяка dp не се беше появявал доста отдавна, пиши поне едно здрасти ве каун така и така не я разбираш политиката па за гущерката седнал да пише !!!!!

КАВО ОБЩО ИМАТ РУСНАЦИТЕ ТУК ВЕ КАУН ? )))

тъй де ама и Треза бая дълъг шъ гу фни ...щот времето на Кралица Виктория отдавна е минало и НЕвеликобритяания отдааавне не е това което беше

NUT

нека Великобритания да почне да се договаря за стабилността си и икономиюеското си развитие с Тръмп и Путин!

Задълженията включват капитал за финансирането на Европейската инвестиционна банка, дела на Великобритания във финансирането на споразумението за бежанците между ЕС и Турция и финансирането на учителите в европейските училища.'' Ама тия май нямат спирка и никаква логика в исканията си??Значи няма да се ползваш от тези средства защото си извън ес ама ще пълниш банката за да има ние какво да крадем???Дали са толкова глупави англичаните????По тая логика могат да си задължат и други дето не са там да им пълнят касата с обещание че ще ги приемат ''някога''..

ние нищо не искаме и само искаме да ни оставят на мира и да ни дават едни пари

Влизане в концлагера на ГЕРМАНИЯ има, но излизане НЯМА! ИНГИЛИЗИТЕ не само ще се ядосат. Те ще покажат на грозната като смъртта бабишкера, че не тя диктува правилата.

Ъъъъ тя пък Тереза Мей една красавица ...