Аварирал ТИР блокира обхода на затворения тунел ”Витиня”

ТИР аварира и блокира движението по пътя София-Ботевград в района на тунела "Витиня", който пък е затворен за движение до 2 юни.

Обратно в новината

Коментари - Аварирал ТИР блокира обхода на затворения тунел ”Витиня” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свинетка в затвора !!!

Тези глупаци защо ремонтират едновременно и двете тръби.

най великите сме от 8 тръби половината не работят и са затворени пълен абсурд, ъпсурт, както искаш така го наречи, тунела под ламанша го построиха за по кратко време

Това на снимката какво е - голямото завръщане или голямото заминаване?

тегли му един, без да го разпитваш.

Аз много пъти съм го опъвал на майка ти ,но явно не си ...МОЙ ... Много си тъп !

Тегли му един /КУРШУМ !/ без да го разпитваш и баз да се притесняваш, но не на тираджията /който си вади хляба с ТИР-а/, а на чорбаджията му ! Те задръстиха трафика по пътищата и, по-важното, ги съсипват ! А самочувствието и претенциите им са до небесата - КПП-та щели да блокират, пътища да блокират . . . Абе, важни птици. Затова, при блокирране - стреба от полицията по гумите на камионите, и при една дума от чорбаджиите, и по тях, тяхната м . . . !!!

Не смяташ ли ,че задръстванията идват и от некадърна поддръжка и строителство? С други думи -от некадърни УПРАВНИЦИ! А ако спрат товарните автомобили /които между другото карат и хляба ,и месото ,и зеленчуците .../ ще стане като оная /македонската/ приказка: К.ро ли ке ти ядем?

И ся мрънкалата от простолюдието да започнат със страшна сила да плюят!

Наричай ме мрънкало, наричай ме простолюдие, но това не е нормално! Не е нормално тея тунели да се ремонтират вече 2 години, като както пише едната тръба на Витиня е изцяло спряна, т.е никой не ги притеснява ``майсторите`` за нищо. Не е нромално пик часовете, т.е в неделя след обяд, да има някакво ненормално задръстване (защото всички ``софиянци`` се прибират от родните места) и да няма пуканта кола на КАТ да следи какво става (а същата да е на 10 километра на една известна руска бензиностанция и там да си седят и да си пият кафе).Не е нормално, едно мостче преди тунела Ечемишка да го правят почти 1 година.....след което сега като минеш ще видиш, че са се отворили дупки...това брат, селд следвашата зима ще е пак гробница. Не е нормално, на същия тунел Ечемишка, да му падат лампите и да трепат хората като мухи. В същото време на км път плащаме някакви баснословни пари.....за какво ни е такава държава, за какво ни е такова министерство и хора, които не само, че не могат да свършат работа, а и не могат да я свършат....Високи винетки, скапани пътища, скъпо гориво, некачествен безнин, тая скапана държава е абсолютно на автопилот и затъва та си е..ло майката. Кое му е нормалното, я кажи?!

На 32 години съм, пътувам много често по тази магистрала, още с родителите ми, продължавам и сега. Не си спомням, наистина, тази магистрала да сме я минали тогава или пък сега когато аз возя децата си и някъда да няма отбивка, ремонт или какво ли не. А сега направо е ад, хората правят нови тунели, за времето, което ние не можем само да ремонтираме нашите. Неравности, стеснения, една дупка седи на един от мостовете след тунел Витиня от 1 месец с едни чували, които всеки път се увеличават ... Нямам думи! Пълен абсурт! Язък за това, че си плащам данъците, винетките и всичко, което са поискали от мен. Явно аз съм за..