Бжежински - от емигрант до главен съветник в Белия дом

Също като своя предшественик на поста* Хенри Кисинджър, преселник от Германия, Збигнев Бжежински пристига в страната като емигрант от Европа.

Обратно в новината

Коментари - Бжежински - от емигрант до главен съветник в Белия дом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чух, че Бжежински имал кошмари от някакво джудже, и накрая те станали причина за кончината му.

гнида най-сетне се спомина, да беше взел и Маккейн за ада

Долна полска ку*ва. Друго определение няма. Но, на близо 80г, скоро ще си замине така че е от без значение. Понеже поляците станаха католици си мислят че това ги прави западняци, въпреки че запада никога не ги е разглеждал като хора освен когато са искали да насъскат некой срещу Русия.

А нашия жид продаде България на краварете за пост.

Видях как Бжежински изкопа гроба на СССР,а Рони Рейган го набута там.

Към авторите на статията - вярно че Полша е в Европа, но толкова ли ви беше трудно да напишете "преселник от Полша".

Ако си дадете сметка какво исторически Русия е причинила на Полша, бихте разбрали отношението на много поляци към тази империя, с каквото и име да се нарича.

Употребявате думата"човек".Едва ли!Колекционер на гаври,канибал на нации,присмехулник на култури!Служител на Банановата кора!Айде малко по-несериозно,какво го величаете толкова!Имал власт и възможност,използвал ги за лошотия.Обикновенно компесаторно поведение!Половината му фенове тук са още по-лоши,ама нямат власт!

Няма ли кой да съобщи в САЩ, че СССР отдавна не съществува? ".... изпитват крайно недоверие към Съветския съюз...."

аристикрат син на посланник-не е типичния емигрант.за тази категория се казва че са граждани на света.C пари образование и положение.

Збигиту не можа да преживее, че Православието се възражда , а не обратното както я мислеше тоя капацитет!

Дано рептилоида да се е мъчил дълго и бавно !Той съсипа България в средата на осемдесетте , проклет да е кучешкия хуй !

Около 90година имаше интервю с него темата беше "демокрацията в България" той тогава каза "...вие в България няма да имате демокрация, защото нямате традиция за демокрация и никога не сте имали...." . Дано да е на едно по-добро място.

Кариерата ти в хамериканските служби,като си продадеш душата на дявола!

традицията, за мъртвите да се говори добро или нищо, то аз ще запазя пълно мълчание...

Недей,този е изключение...

Изродът умря, слава Богу! Дълго време мърси Земята това влечуго.

Значи Бжежински освен,че изтръгна от съветското влияние Египет ами и помири Израел и Еджипт и освен това е издействал милиарди долари за изтребване на стотина и повече хиляди съветски пияндета в Авганистан!И е спомогнал за скорошното разпадане на СССР и разграбването му от различни шайки на КГБ! Допринесъл е за освобождението на Източна Европа от алкохолишкият гнет който продължава у нас в България!

за мое лично съяление това не е вярно.египет в момента е под силно руско влияние.

Минус един боклук и предател! Шоршиииииииииии, твоя ред иде:) Да му мислят соросоидите и козяците:)

Збигиту не можа да преживее, че Православието се възражда , а не обратното както я мислеше тоя капацитет!

ББС, Арабе Веле, абе СМРАД изобщо не води Хибридна война срещу българите.

Бжежински... или как личните демони на един човек са повлияли на световната политика;)

едно сатанинско изчадие по-малко

Не обиждай Станата, който е измислен от католиците, за да държат в страх невежото си стадо ! За този на снимката, е излишно да пишем. то всичко е изписано на лицето му, но и той е творение Господне, за да ни посочи, че не всичко на този свят е красиво, добро и светло !!

jingiby

Чета отдолу глупостите, че Бжежински бил евреин. Да, ама не! Католик, поляк, че даже май е роден в Харков, Украйна, ама родителите му го скрили. Иначе няма как поляк да обича руснаците и германците и това е нормално - били са под тяхно робство...

язък ти за ника братчед,по добре си сложи ник еврейска подлога

az 59/23 ( нерегистриран ) 28.05.2017 16:01 Още за кървавите "прелести" на поляка: Бжежински даде старт на кампанията за въздигане на ислямския фундаментализъм в Централна Азия, за да подкопае световната борба за политическа независимост и да "дестабилизира" СССР, "стимулирайки", както той самият пише в автобиографията си, "неколцина мюсюлмани". Големият му план е добре дошъл за амбициите на пакистанския диктатор генерал Зия Ул Хак да доминира над региона. През 1986 г. ЦРУ и пакистанските тайни служби ISI започват да събират хора от цял свят, които да се присъединят към джихада в Афганистан. Мултимилионерът от Саудитска Арабия Осама бин Ладен е един от тях. Мъже, които по-късно ще се присъединят към талибаните и "Ал Кайда", се обучават в ислямски колеж в Бруклин, Ню Йорк, а после в паравоенен лагер на ЦРУ във Вирджиния. Името на тази операция е "Циклон" Нейният успех е отпразнуван през 1996 г., когато последният президент на демократичен Афганистан, Мохамед Наджибула потърсил закрила в представителството на ООН в Кабул е обесен от талибаните на улична лампа. Операция "Циклон" прераства във "войната срещу тероризма", в която ще изгубят живота си безброй мъже, жени и деца в целия мюсюлмански свят, от Афганистан до Ирак, Йемен, Сомалия, Судан, Либия и Сирия....

Умря демонът! :)

Този човек е имал късмета да живее в едно друго време, в едни други условия. Той е само роден в Полша - нищо друго не го свързва с родината му ! След това "студената война" му дава шанса да заживее на Запад така, както иска. Щом Рейгън стоя 8 год. президент, а Арнолд - губернатор и то на Калифорния ?! Едно семенце ако намери възможност и на циглите на покрива ще се прихване !! Днес шанса за това е нулев !!

Този много ни мразеше. Да гори в АДА

Може да се спори кой от двамата жидове е по-голям престъпник: Бжежински или Сорос. И двамата са причинили смъртта на милиони - единият чрез своите лъжи, другият чрез своите пари.

И Бжежински ли е жид??... Статията го представя за син на полски аристократ, учил в католически училища?...

ама ти сериозно ли? Те повечето чифути като тоя се водят официално "християни" или муслеми (като ония в Саудитска Арабия например). В САЩ всички от първия до последния в управленския апарат са чифути, даже и разносвачите на пица.

Т.н. 'ястреби' един по един си отиват но това което те са натворили остава и има последователи. Кога ще почнат да си отиват и 'соколите' та да мирясат хората?

Питам се някой помага ли им да освободят Земята от отвратителното си присъствие или по естествен ред си заминават. Примерно заради повишаване вибрациите на Земята. Предполагам сте забравили ,че САЩ избиха поне 500 000 камбоджанци по време на войната във Виетнам. Под предлог прекъсване снабдителните линии на Виетконг. Чрез варварски бомбардировки свалиха принц Нородом Сианук. И така отвориха вратите за властта пред червените кхмери. Които им се отплатиха с наркопроизводство(част от Златния триъгълник) и избиването на над 3 млн камбоджанци. Пол Пот и Йенг Сари са възпитаници на елитен университет , в топ 10 на света. Открийте сами кой е този университет:) Да цитирам геостратега Бжежински , съавтор на операцията в Камбоджа " [Nixon] wants a massive bombing campaign in Cambodia. He doesn't want to hear anything about it. It's an order, to be done. Anything that flies or anything that moves." nsarchive дот gwu дот edu/NSAEBB/NSAEBB123/

напоследък зачестяват. Наскоро беше Оня с 7сърца! Кога е ред на Дьорд Шорош ? А на целите кланове ?

Надявам се, Господ чува молитвите на православните християни... :)

отличен коментар

може ли да не заливате със ционистически дивотии публикувани във враждебни медии на нашата БЪЛГАРИЯ