Загиналата при катастрофа край Ловеч изпращала сина си в САЩ

46-годишната жена, която загина при жестоката катастрофа край ловешкото село Малиново вчера, току що била изпратила сина си да работи в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Загиналата при катастрофа край Ловеч изпращала сина си в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво добро име накърнява коментара по-долу?! Това на убиеца от БМВ-то ли ?!

Защо на лекетата, които причиняват катастрофите и убиват хора никога не им с еказват имената? Защо не са изпляскани с огромни снимки тъпоумните им физиономии, за да го видят и запомнят всички какъв боклук е бил? В едно общество, в което злото не с епорицава, то никога няма да с еоправи. Или пък цигани престъпници ще им викат- българи.... да се знае кой е проблема в обществото и да се изтласква където му е мястото, а не да се мъчат до безкрайност да го "интегрират", а те само престъпления да вършат.

Защото вероятно причинителят на катастрофата и смъртта е бил мъжът на загиналата. Той също е пострадал. И не му отиват такива епитети като "леке", "тъпоумна физиономия", "боклук". Би трябвало да те изтрият, ама явно не четат форума.

катастрофа между валяк и БМВ. полицаят към водача на валяка: -а сега напишете вашите показания.опишете подробно, как настигнахте БМВто, как го задминахте, защо го засякохте - всичко си признайте!!!

След 50-60 години, когато завършат Хемус, такива катастрофи няма да има. Да не винят само шофьорите, а да помислят и за скапаната инфраструктура. Само с обещания не става...

Да бе, щото по магистралите никак, ама никак не стават катастрофи и няма смъртни случаи.

МУТРА УБИ ПОРЕДНИЯ ЧОВЕК ... КАТО ПРОЧЕТЕШ МАРКИТЕ НА АВТОМОБИЛИТЕ И ТИ СВЕТВА ...

БМВ-то е трошка 92-93 година. Струва 2000 лева я има я не. Не мутра, а сельо. Не че има голяма разлика.

Глупост над глупостите....БМВ,мерцедеси и какви ли не още буклуци по пътищата, на незнайни години,за по 1000 лв и в ръцете на неотговорни хора /не говоря за случая, не знам, но често се случва /.Хубаво е да кажем традиционото "Пази боже",но нека не се надяваме на господ да ни пази.Не се ли хванем в ръце и не престанем да се оповаваме само на него във всяко едно отношение ,никога няма да се оправим,колкото и политиците да ни увещават ,че изпълняват "каквото онзи от горе ми нареди" /Б.Борисов/.

е това е типичен пример за манипулиране на общественото мнение. А между другото шофьора на ТИР-а отзад е видял всичко - едната кола навлиза внезапно в насрещното. Няма изпреварване, най-вероятно водача е заспал. Другата кола се опитва да избегне сблъсъка и на свой ред отива в платното на първата. Първия обаче се събужда и се връща и втория вече няма на къде да бяга. И разбира се причина е скоростта, ако водача беше заспал когато колата се е движела с 0км/ч това е нямало да се случи. още повече, че снимките показват удар отдясно

Дядката е заспал и е влязъл в другото платно, за това е загинала жена му, която е отдясно. Но законът няма да оневини водачът на БМВто. В такива случаи се бяга на дясно в канавката. Но когато си шашнат не можеш да мислиш.

Така е, единствената правилна реакция е спирачка до дупка и надясно в шанеца. Дори да се обърнеш, шансът да оцелееш е далеч по-голям. Ако караш с 80, вероятността да намалиш скоростта почти до спиране е голяма. Имаш и повече време за реакция. Изобщо, собствената скорост е от критично значение.

НЕ става, хора, вчера между Гоце Делчев и Банско пътят е с доста завои и почти навсякъде е забранено изпреварване.. местните с Е регистрация изпреварваха и вдигаха на кътни зъби цялата колона, при това на почти всеки завой. Каквито и мерки да се вземат простотията е повсеместна и на никой не му е мил животът. То това е проблемът, животът не се цени от самия човек, затова така се кара - като за последно

В България БМВ не е марка автомобили а диагноза.

Всеки тъпанар с Бмв от 25-годишно до ново е заплаха на пътя. Особено на Околовръстното - скоростна отсечка. Това наистина е "диагноза". Чалгата възпита поколения наред в показност, в бруталност и безпардонност. Днес отрочетата на първите чалгари са вече пораснали и на пътя. ТЕЖКО НИ! ПАЗЕТЕ СЕ! Просто под социалистическия капак с комсомолски, партийни и поетични човеколюбиви идеали, само на думи във вестници, телевизии и учебници, след 1990 г. изригна възмущението от този морал, важащ само за простосмъртните, без мамините и татюви момчета, изригна похлупената простотия, простащина, ганювщина, показност, алчност за публично демонстриран престиж, но ... селяндурски - с лактите напред и сръгвания в ребрата, със злоба, заливаща завист ..... и..... жаждата всеки голтак да бъде със стандарта на Майкъл Джексън и Мадона - десет души от проспериращата с няколко стотин милионна нация американска. Ей, ТАЗИ ТЪПОТИЯ, АЛЧНОСТ ЗА ПОКАЗНОСТ в цялата бедност и НЕслучила се американска или западна мечта на излъгания ни народ, днес ТРЕПИ ПО ПЪТИЩАТА ПО ЕДИН училищен клас, хора, отгледани, възпитани.....и..... причинява допълнителния демографски срив вътре, след като махнем броя на напусналите страната ГОДНИ за работа, развитие, растеж...

Четох до "само на думи" - излъгал си, или пък съдиш изключително по себе си, което пак е лъжа. Та така, социализмът не ти е виновен - изключително "вандалският капитализъм", наистина наложен от "опозиционери" в полза на бившите комунисти.

нито пътищата нито камерите са проблема. той е категорично във възпитанието. и доколкото то е трагично, единственото решение е истинско присъствие на полиция - бързи и съвременни коли, високи умения, присъствие на пътя и тежки наказания за всички глупости на пътя. за дни ще мирясат всички, които сега правят ненаказани простотии! не като сега КАТ шумкари скрити в шумата да не ги набие някой!

Няма какво да му осъждате на проблема. Проблема е тъпо българско племе кеото е като маймуни от джунглата в града...

С обсъждане явно не става!

В 21-ви век - главни пътища с по една лента във всяка посока. Пътищата трябва да се разширят, всичко друго е популизъм и трупане на дивиденти от безсмислено дърдорене.

Пак не е сигурно защото и влака върви по релси но и те правят големи бели спомни си Хитрино

Оплакваме се от политиците, оплакваме се от хората, от агресия, от простотия, но истината е, че ние всички сме едно - един народ, една държава. Това се случва защото ние като народ не сме както трябва! Всеки иска промяна, но за нещо , което не засяга неговите интереси. С какво сме по-раЛични от политиците, които хулим? Злоупотребяваме според възможностите си.. това е!

Много съжалявам за загиналите. Горката майчица, горкото й дете. На никой не го пожелавам. Всеки път като пътувам се притеснявам някой да не ни връхлети..

Преди седмица жена беше снимана "как не може да паркира" Филмът беше залят от мъжки коментари тип "от жена шофьор не става".Факт е обаче ,че масата от катастрофите са подобни.Виж статистиката. Дело на мъжкото Ви его..колко много Го мога..Колко Ми е голям.. автомобила.Жалко!Мир на праха им

Леко, лелче. Менопаузата не е оправдание да лаеш по хората във форумите. Много вероятно е неправилнот изпреварване да е било в следствие на движеща се с 35 км/ч, на 3та скорост и с опашка от 50 коли заед нея, кранта като теб

Още един "Жентълмен"Чети разбирачо...BMW-изпреварило с превишена скорост.Колона-друг път.Ама то все някой друг е крив.И не че нещо,ама съм на 25.Его!Его!

отдавна разправям, че тая марка бмв трябва да я забранят в БГ!

Тъп селски бек седнал зад мощно БМВ = 100% камикадзе . лошото е че такива идиоти почернят живота на други хора иначе да се трепят колкото искат. И е крайно време магистратите да дефинират бмв като опасна марка която води до катастрофи.

дори и след поредната трагедия ние продължаваме да обсъждаме бмв, ауди и други подобни. просто липсва каквато и да е отговорност към човешкият жовот.

Умрелите - умрели! Какво искате от хората, та им раздухахте живота, лешояди мръсни! Искаме детайлите на убиеца и колко ще лежи за отнети 3 живота????

Шофьорът на бмв-то е виновен.Дано Господ му даде каквото заслужава...

едва ли ще му въздаде,нали господ е българинза него единствените същества на тази планета са българите,за тях работи денонощно,всичко им пада от небето,неслучайно живеят като богове,нито нещо работят,нито пък нещо плащат,шапка на тояга,тънат в нечувано охолство,докато всички останали хора по земята,но не признавани от вашия бог се трудят,изкарват с пот прехраната си и се борят доколкото могат,въпросът е дали някой ден ще има край на дерибейството на тези гнусни кърлежи,хлебарки населяващи бг земи,ако бог не беше българин наистина да ги е смачкал до сега,защо ги търпи и докога ли

К'во им се чудят на мерките?! Да започнат да глобяват ефективно, а глобата ако шофираш с отнета книжка или без такава да бъде четирицифрено число! Но до момента, в който има хора, които се стягат при репликата "Ти знаЙш' кой съм аз, бе?!" и докато има такива, които търчат да търсят връзки и познати, и ги намират, нищо няма да се промени!

Колко трябва да си ТЪП, че да изпревариш неправилно. Сори, ама българите са МАЛОУМНИ идиоти. Изобщо не се чудете на катастрофите, те стават само от МАЛОУМЩИНА и ТЪПИЗЪМ. Това не са злополуки или инциденти това е убийство по немърливост, непредпазливост или както искате го наречете! Изпреварил бил неправилно, ами той ако неможе да изпеварва правилно, какво остава прави правилно зад волана - да спира и тръгва ли????? Малоумщина и тъпизъм го тресе българската тиква.

страната е населене с еволюционно недоразвити прачовеци. те не само са прости и немислещи, но дори нямат и инстинкт за самосъхранение..

Това съм се чудил и аз милион пъти. Тръгват да изпреварват без видимост, или директно с/у движещ се насрещен автомобил. Все едно са се "сейвнали" преди това

Повечето с БМВ са абсолютни дебили!!! Такива трябва да ги спират по 5 пъти на ден и да ги скъсват от глоби. Все ще има защо...

Мъже с малки пишки се познават по 2 неща : Свирепо куче и БМВ.

и като теб репчене по форумите

Решение: всеки да има право да използва оторизирано от държавата записващо устройство (скорост и нарушение)има ги по 90-100лв, изпраща записа до комисия, и след като се констатира нарушението- 50% от акта отива за този който го е заснел. С една дума- нарушителите могат да бъдат записани от всеки, тогава да видим кой колко нарушения ще прави!

Решението е добро, те и в цивилизованите страни са открили топлата вода вече, но нали се сещаш, че това трябва да минава пред съда, ако не пипнат закона, файда няма.

Нали власт-имащите се чудят, какво да е решението-тогава да пипнат закона, ако искат да намалим жертвите!

90% от каращите гнусните таратайки на по 20-25 г. от въпросната марка са ш.бани боклуци с малки п.... и големи комплекси. ГЛУПАЦИ никой не впечатлявате с това, че карате безотговорно или пък с това, че гледате лошо от кочината на която сте се качили. Пълни СМЕШНИЦИ сте!!!

БМВ се кара главно от, и следователно е любима кола на бандити, мутри, престъпници, насилници, недозрели дупета и др. подобни. Специално съм се интересувал и съм разпитвал, вкл. германци /!!!/, и се оказва че почти навсякъде е така. С какво този германски трактор привлича гореспоменатите индивиди никой не знае, но въз основа на гореказаното може да се заключи че предпочитанията към него са диагноза за същността почитателя.

Чух по радиото, че една от обсъжданите мерки била да се преустанови обозначаването на места с камери и радари. Мдааа, покрай трагедията да пооправим малко доходите на нашите момчета в КАТ, че да не протестират за заплати!

Кичо

Пишеш глупости няма как от КАТ да се облажат от камерите служителите нямат допир с нарушителя а парите от глобите по закон трябва да отиват във фонд за нови камери и подръжка на наличните.

Колко хора ще бъдат убити в тази страна и докога? Докато четем онлайн в близкото бъдеще, ще има повече смъртни случаи. Това могат да бъдат нашите роднини, които не са свързани с шофиране, но те ще умрат. Време е българите да протестират в тази страна отново за правителството, което е направило толкова много негативни неща да убие българите не само с автомобилни произшествия, но и принуди хората да избягат за по-добър живот. Ако българите имат нещо да променят и се нуждаят от подкрепа, ние сме готови да им помогнем

За съжаление, такива боклуци, като този, който е карал БМВ-то са хиляди в България. Жалко, че заради тях загиват и невинни хора!!!

Какъв контрол на пътя искат някои в тази кочина,при положение,че самата кочина от десетилетия е на...самотек,т.е.,всичко е според закона на...джунглата,че даже и по-зле!!! Къде,по дяволите в тази кочина има някакъв...упражнен контрол,че да искаме да има такъв на пътя?!? Ами нали точно там е мястото за онези с...малките пишки да се покажат,та барем ги види някой,че са още живи!!! Или пък се лъжа?!? И колко от нас,с ръка на сърцето ще кажат,че шофирайки зад волана на автомобилите си,спазват пътните правила?!?

BMW - с шофьор по анцуг вътре .. типичната гледка в милата ни родина...

ДИР, свалете статията или поне спрете коментарите!

Насраха се тия селяни от провинциални градчета--дапращат децата си в САЩ-само след 5 години те вече незнаят български--- и като го попиташ американеца от къде е--от полски дъждовец -например

Макар да не си селянин и очевидно не си в америка, от правописа ти не личи да знаеш български език.

гаранция че е от факултето или максуда и не можеш да го обидиш че не знае български език защото мастиките не могат да прочетат българският ти коментар

Ти твоите деца ги прати в Русия....

Цървулане, и теб баба ти те е пратила от някоя колиба в Сф и вече не знаеш български...

само не се разбира кво се пънете срещу бмв, като според очевидците катастрофата е причинена от идиота с опела

научи се да четеш поне, пишлеме!

Този идиот с BMW-то и с другите мощни коли какво да ги правим? Убиици. Келеши колкото искаш. Ненормална работа, избиват комплекси ли простаците, ама думата простак най- добре им приляга. 99,99% са такива, необлизани, дребни, смачкани, ама със самочуствие на важни и велики. Идва му на акъла да купи BMW, но не му идва на акъла че не е за него. Не се вижда зад волана, но фасоните му? Ей не са малко? Как ще се отървем от тях, невъзножно, боклуци.

Всички малоумници в България карат БМВ и това е факт! Ако им се вземат книжките и инцидентите ще спаднат до 0!Няма катастрофа без в нея да участва БМВ и в останалите случаи Мерцедес!

Според мен в последните 10 години тези с аудитата, започнаха да карат много по-дивашки от тези с BMW-тата.

Дали шофьорите на БМВ-та са "изроди" е съвсем друга тема... но тук очевидци казват, че Опела е причинил катастрофата! link

нормално е бялата кола да е причинителя 1 , че е станал рано за да изправожда сина си и 2 вече е в друго състояние с мисала на раздяла а за другата кола, че е карал бързо но бързината е по маловажно от това да насочваш колата срещу другата

Ударът е в дясната лента посока Варна. Що ли прави БМВ то вътре, при положение, че се движи към София?

Джигитите в България се отличават с марките БМВ, Мерцедес и Ауди ( като има и изключения). Та водачите на тези марки следва да са под постоянен контрол, дори да се завиши възрастта за управление на 21 г. и да се обложат с данък лукс! Иначе няма оправия - глупакът сам не може да се усети! Комплексарите се мислят за мутри и над закона като седнат в тези марки возила! Народо психология!

Минах по този път няколко часа след катастрофата. Изпревариха ме на забранено място около 20 души, неспазвайки също и ограниченията за скорост, включително на отсечката, на която е станала катастрофата. Всичките с мощни коли (е то иначе няма как), мъже и пикльовци до около 30-годишни.

Мене също ме изпреварват. При положение, че винаги спазвам правилата за движение по пътищата, няма кола, която да не ме изпревари, някои с двойно по-голяма скорост от моята. Така, че тези жертви по пътищата са много, ама много малко съобразено с това, което става по пътищата. Нормално е при това каране да гинат по 100 човека на ден...и това ще стане съвсем скоро.

Да манталитета на каране в България и някои други страни е ужасен, но самата истина е че нямаме пътища. Ако това беше магистрала без да навлизаш в насрещното нямаше да има такъв развой.

Да не е магистрала и за това има правила как да се кара по такъв път. А малумните и убициите и на магистрала ще намерят как да пребият невини хора и пак накой друг ще е вининовен.

Контрол БОйко, контрол. Високи глоби но реални. Високо платени пътни полицаи които не се подпират по кафенетата а си вуршат работата. Много камери, които да бълват фишове и парите да се отдържат от заплатата а не да се търсят след година.

90% БМВ карат комплексари и ИДИОТИ!!!

А аз пък твърдя за голфаджиите

пътищата Бойко вече ги оправи, сега остава да ни "оправят" и нас и да станем по добър "материал" и ето ти като резултат по -малко катастрофи по-работни хора, по-кротки поданици на държавата, ... да ни резнат малко по-нагоре от там, където ги режат турците, и ще станем най-послушните!

Във всички държави е така, ами в япония нощно време по улиците, ами в америка , а! кола със 150 к.с. ако имаш която потегля с превъртане на гуми на 4-та, как да не я опиташ как изпреварва, как набира, как вдига 200-250 км/ч. Да ама трябва да си подготвен, трябва да си профвсионалист или състезател да имаш опит първо на писта, да си отработил всички ситуации и след това да го пробваш на пътя, без толкова голям риск. И пак е опасно и пак вещаеш смърт! Затова тези хора, причинили смърт на пътя, трябва да се третират като убийци от закона със всички последци от това.

Този в БМВ то е селски състезател, тренирал за участие в гонки и състезания в София.

По първоначална информация трима души са загинали, а четирима са били ранени при катастрофата по път І-4 Коритна - Севлиево, при км 69, в района на село Малиново. Това съобщиха от ОДМВР Ловеч. Пострадалите са откарани в болница за лечение. В катастрофата са участвали два автомобила, които са се сблъскали челно. Движението по пътя е спряно и е пренасочено по обходен маршрут. Цитирано от новини бг. Те вече в сериалите започнаха да маскират марката а тези мислено пишат какви са колите

И какъв ти е проблемът с марката на автомобила? Има справка от КАТ, там са написани марките! Марки в сериали се крият за да не плащат за рекламиране на търговска марка!

проблема е че мен не ме интересува какви МПС та са се блъснали само може да се пише за вид МПС

Отнемане на автомобила завинаги - ако водачът е причинил смърт с него. Отнемане за месеци - при други катастрофи. Само това ще стресне българина

не, няма! високата скорост, ускорението, "изстрелването" след завой на кръстовището, "вдигането на предни гуми" е наркотик.

Ами това само ще е ако блъснеш пешеходец иначе при ПТП колата е за вторични

Не, мисля че трябва да бъде ампутиран мозъка на глупави инициатори, като теб например. И обезателно, ако си над 40 и нямаш автомобил, пък правиш това предложение.

- и в другите страни ли е така? и там ли има толкова много катастрофи! ами те как се справят, а? - а да не би причината да е в това, че купуваме вторите употреби на запада, а те не са още за нас? Не са ли за нас ладите и москвичите, а!

Стреса , напрежението , което блокира всичко е в основата на всички тези катастрофи !! Не може да живееш ежедневно в стрес и да си дисциплиниран водач на пътя !! Ще е чудо да е така !! Затова нашите "шапкари" трибва да помислят, че 2/3 от народа ни е в крайна бедност !! Полицаите няма да свършат работа !! Всички неуредици в дома излизат вече на улицата !!

На калпава ракета - космосът ѝ крив1

Явно си от другата 1/3 българи, които им е все едно с какво ще се глезят през деня !! Но не забравяй, плебеите ти правят живота розов днес !!

да! имат право тези които твърдят че "катастрофите" в семействата ни, в домовете ни излизат на улицата, съгласен съм и това е една от причините, така е! ядът, гневът, стреса, недоволството, "реве" в нас през моторите на колите ни, .... луди сме, побъркани и не ни се живее, всеки ден е едно малко самоубиство, това е животът ни! анатема и управници и депутати и работодатели, аман да става по-скоро германско, турско - каквото и да е само да не българско!

И какъв е стреса? Че днес си спечелил с 300 лева по малко и комшията кара по добра кола от твоята. МНОГО ВАЖНО!!!

Цената на спасението? Детето поема пътя на спасението си към цивилизования свят, а през това време родителите плащат тежък данък на ориенталската им клоака...