Джон Маккейн: Русия е по-голяма заплаха от ИДИЛ

Сенатор Джон Маккейн предупреди днес, че руският президент Владимир Путин е по-голяма заплаха за световната сигурност от групировката "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Джон Маккейн: Русия е по-голяма заплаха от ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е, Маккейн.

Господин Маккейн, Бжежински преди няколко дена... а Вие кога?

Оножданият от виетнамци е напълно прав - ИДИЛ са съюзник на Краварите!

Уважаеми г-н Маккейн: 1.Имато много и сърдечни поздрави от главнокомандващия Виетнамската армия/под секрет ми каза че Вие много сте му допаднал както духом, така и тялом/. 2.Как бихте коментирали факта, че по време на Втората световна война/бяхме обявили война и на СССР и на САЩ/ нито един руски самолет не бомбардира българска територия а така наречените въздушни крепости на САЩ сринаха половината София и избиха 50000 хиляди мирни българи? 3.А вторият ми въпрос е - добро ли беше кафето, което си пиехте заедно с Ал Багдади?

Маккейн няма доказателства, че Русия е избрала Тръмп, НО ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ ПУТИН Е ЗАСТРЕЛЯЛ КЕНЕДИ.... Тези дни ще ги публикува тези свои доказателства.....

"самата основа на демокрацията" ха ха ха шегаджия...

Ми опасна е защото не можете да я командорите като идил!!!!!!!!!!!!!

Дааааааааааа....Дъртия пердун, не е с всичкия си...Какво ли са му сторили ужасните виетнамци?! Какви ли нечовешки извращения и унижения са правили с него, включително и с животински?! Нищо чудно че старата пръдня , не е с всичкия си:)

Каквото и да са му правлил, малко е било

За съжаление ИДИЛ са активни в Европа. Много бих искала да станат точно толкова активни на родната му земя. Да го видим какви ще ги плещи тогава...а тоя не го ли бяха снимали с някакви, които са сега високо в йерархията на ИДИЛ. Той явно рожбите си защитава и търси "нов" враг.....

На тоя ще му дам да ми направи една яка тръба. Сигурен съм, че ще му хареса. 100% ГЕЙ.

е освидетелстван със жълта книжка-луд . при участието му във войната във Виетнам е бил заловен от Виетнамската армия и почти 2 години и половина е лежал в изкопана яма под земята като военнопрестъпник и за жалост помилван...днес същия този УБИЕЦ е в управлението на ФАЩ-"световния бивш жандарм" НО колелото се върти....РУСИЯ граничеща с БОГ днес е ПО-силна и ще става още по силна....

Погледнете го каква тъпа физиономия има само тоя! И такива били стожери на мира....луди нещастници - боклуци

Покажи твоята физиономия - да я видим. Излез от анонимността и клеветничеството.

Тоя е по-тъп от галош!

Не разбрахте ли досега, че САЩ ПОСТОЯННО спасяват света! И си вярват .... А пък вие ги плюете. Лошо!

Най-тъпият си ти защото си необразован, първосигнален и зяеш. Целият форум е изцапан с глупавите ти текстове, които никой няма да чете.

Чудно ми е, защо този неграмотен войник Макейн от Виетнамската "епопея" го е страх от Русия...та те виетнамците биха ги опраскали пак ако им се наложи, та Русия ли!

Бе тая дърта пръдня Маккейн...няма ли да последва приятелчетата си Осама бен Ладе, Ал Багдади и Бжежински?:) На оня свят, право в Ада!!!!

Джон Маккейн: Още усещам мокрия език на Абу Бакр АлБагдади, след целувката ни уста в уста, когато му заявих, че е свободен в Гуантанамо!!!

доживяхме пак някой от сащисанато от безмпомощност и подигравки от целият свят гето наречено САЩ да изкара на показ поредният полуграмотен олигофрен да разказва вицове.

Пази си хляба... Спре ли алъш-вериша с оръжие и петрол става страшно за една държава и сенаторите и.

това ще е поредният австралопитек -рептил олигофрен койт ще го пуснат по порзалката.За жалост САЩ са имали в цялата си история само един президент изтърван от мафията -Кенеди но затова пък го ликвидираха бързо.Всички останали са нивото на аборигените та затова днешното индианско гето е чиста проба бананова република.

На този изрод трябва да се забрани да влиза в България ! Или да се казва когато идва , за да го посрещнем с камъни и дървета !

"Този изрод" влиза в България когато си поиска и го охраняват офицери на НСО. Возят го в бронирани лимузини и ако трябва блокират цялото движение в София. Колко души ще го посрещнете с камъни? Май само ти, но и за теб не е сигурно защото жандармерията такъв бой ще ти тегли, че няма да имаш сила да идеш до руското посолство за да се оплачеш.

ИД не може да унищожи създателите си за разлика от Русия. Ако продължават да го искат и това ще стане.

Тоя гад е изчадие адово - на лицето му е изписано, че е мръсник безподобен ! ПРОКЛЕТ ДА Е Джон Маккейн !

на джонито, на майка му, на устата

Лицето Джон Маккейн е основна фигура за връзка на САЩ с ИДИЛ. Именно Джон Маккейн координира дейността на ИДИЛ, създадена от САЩ и МОСАД. В Интернет все още може да се намери снимка на среща на ръководителите на ИДИЛ (в това число - Ал Багдади - лидер на ИДИЛ и агент на МОСАД), ръководена от Джон Маккейн.

А какво бихте казали за виетнамците даги ми Маккейн?Нямам си на идея руски самолети да са бомбардирали София ноооооооо американските въздушни крепости бутнаха половината София и избиха над 50000 българи.В същото време срещу американци не сме изстреляли и един куршум.

За другото си прав, но за куршума - не. Неудобните на всички власти български летци са направили така, че американските екипажи да смятат полетите над България за наказание.

Тъп и зомбиран евангелистки шмекер! Такива като този убиха единствения президент-католик в САЩ Джон Кенеди, опълчил се на юдейския ФЕД ! Изроди! Неграта ще ви разкажат играта !!!

Виетнамците не трябваше да освобождават от затвора Джон Маккейн. Трябваше да изгние там! А не да другарува с Абу Бакр Ал-Багдади, шефа на Ислямската държава.

Войната в Сирия може да бъде прекратена много бързо. Тръмп се обажда на Джон Маккейн. Джон Маккейн се обажда на приятелчето си Абу Бакр Ал-Багдади, шефа на Ислямската държава. (Има снимки на двамцата от 27.05.2013). Абу Бакр Ал-Багдади се обажда на главорезите си и от ИДИЛ и им заповядва да се предадат. Руснаците вече няма кого да бомбардират. В Сирия настъпва мир!

ТОЗИ НЕ Е СЪС ВСИЧКИЯ СИ! ЯВНО НЕ СИ Е ПИЛ ХАПЧЕТАТА!

Тоя бо.клук Маккейн е известен с името "пеещото пиле" (singing bird). Във Виетнам са го заловили и вместо да си трае, изпял всичко за частта си, за мисията, за военните планове и т.н. Вместо да го осъдят като национален предател, армейското командване го е скатало, защото баща му е бил на висока позиция във войската. Пълнен бо.клук и измекя.р. Проблемът му не е е, че е бил в плен. Не е изперкал. Просто е зла гад, под.лец, мръ.сник и предател. Бивши войници и пилоти (Маккейн е бил пилот) разказват, че след като този е бил в плен, виетнамците са си променили изцяло тактиката си и са поразявали масово цели, които преди това са им били недостижими. Всеки, който е воювол заедно с Маккейн е наясно, че този е мр.ъсен пл.ъх, страх.ливец, нищ.ожество, което не се е посвенило да предаде другарите си, за да си спаси живота.

БРЦК

А какво да каже? Нали той е един от главните приятели на ИДИЛ? Има негови снимки на кафенце с Ал Багдади (лидера на ИДИЛ) в Ирак. Тоя трябва да го обесят на площада на кравефермата.

Ега си озверения човек. Той спря и Южен поток

Господи прибери си вересиите..

20 години в помийна яма. Това си е своеобразен рекорд!

Няма по-голяма заплаха от руската империя на злото!!!

Абе ,на теб ясно ли ти е че не е 1987 година а 2017 и тия приказки за Империята на Злото вече нямат тази тежест която ти се иска да им предадеш.Жалка история.А Маккейн какво да го коментираме.Клоуни дал Господ.

Ако днес кажем "империя на злото"интуитивно можем да си помислим,че се отнася за САЩ. Затова тиквеника специално добавя "руската". Какви времена...

Самое страшное оружие России это ее население. Русские люди никогда не будут счастливы, зная, что где-то, что-то еще не разрушено. Вата готова умереть не за то что-бы им было хорошо, а за то, что-бы всем остальным было плохо.

Няколко години във виетнамската дупка и ето резултата.

Кой та тебе това научш да приказваш, твойта м... краварска!?

По болна глава от твоята с цялата руска заплаха вътре г-на Макейн? Явно мъките във Виетнам са дошли в повече!!!

На този ли му бяха поцепили аналното отверстие, когато е бил пленник във Виетнам?

Ами да, педЬО. Нали ИД са вашите хора бре, кравар нещастен!!!

Русия определено е по голяма заплаха за господството на САЩ от създадената от тях ИДИЛ. ИДИЛ дори не е в топ 10 от заплашващите колониалните интереси на САЩ. Всеки, който притежава някакъв ресурс, който не дава доброволно на САЩ, е заплаха. Тоя няма ли да се пенсионира най накрая и да спре с манипулациите си? Такива като тоя ще докарат 3-та световна, само защото е ял бой и е*ане във Виетнам, когато е бил част от окупационните войски на САЩ. Да си оножда виетнамски момченца, извратеният сельо и да остави светът на мира.

Ето това е разликата между Маккейн и теб: той спира "руски потоци", а ти дращиш във форумите и никой не ти обръща внимание. Потока, прочее, го спря Европейската комисия в Брюксел, а не Маккейн. Маккейн само кацна за няколко часа в София, срещна се с Ахмед Доган и премиера Орешарски и те веднага се извъртяха срещу БСП, Путин и Газпром. Капитан Таско Ерменков не можа да заработи комисионна, Газпром си прибра обратно тръбите, които беше стоварил на българския бряг, но Русия се набута с едни триста милиона евро защото беше изкупила земи и назначила маса руски и български лапачи на щат в смесеното дружество "Южен поток". След "Южен поток" имаше "Турски поток", но и той стигна до кривата круша.

Определено е така Джон , но при едни агресивни и безпардони САЩ!Русия вече няма да Ви цепи басма , приеха стратегията на първи удар , защото водят тихо дежурство с армада от атомни подводници маскирани до дъното , до самите САЩ!Сменете политиката!

На такъв, като тоя, народът вика дърт пергиш. Не му миряса извратеният нагон. Та как Русия няма да е по-голяма заплаха от ИД, след като дъртият гл.пак подкрепя ИД. Нали се беше снимал с главорезите-чалми. Във Виетнам не можа да пукне, но в ада ще се опече яко.

Някои хора са болни от шизофренна алчност и си мислят, че с целия свят е така. Very soon the shit will hit the fan.

And soon you will be eating shit yourself.

Маккейн е изверг-садист, изгорил с напалм стотици виетнамски деца. Самолетът на убиеца обаче е свален със съветска ракета " Стрела" и той рендосва пандиза в Ханой 10 години. Затова му избива пяна на устата като чуе за Русия. Да бяха го утрепали това бясно к..че!

....Туй говедо-от Викодин не се повлиява!!! Искам диференциална диагноза! ...... Междувременно---лекувайте го с електрошокове, бой и анално проникване!;))))