Руската полиция не се извини за спорен арест на дете (видео)

Московското управление на полицията опроверга информацията за анулиране на акта за нарушение на обществения ред, съставен на Арбат на рецитиращо стихове момче.

Обратно в новината

Коментари - Руската полиция не се извини за спорен арест на дете (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди месец-два 9(!) руски милиционерски тюфлека арестуваха 70-80годишна баба с антипутински плакат. За екстремизъм, разбира се..

здраво държи юздите.Милицията се саморазправя и със 9 год. му противници,цитиращи стихотворения от западни класици.А трябва да рецитира на славянски език от "македонските земи".

Us коалицията избива десетки деца преди 2 дни - 3 реда новина в дир-чето. Руснаците арестували дете - 2 дни се пишат есета за "лошите" руснаци.

Щайн?! Много руски ми звучи... на хазарски бие

Ми те руснаците са така, все звучни, чисто руски имена. Както и министърът на отбраната им - Шойгу. Съвсем по руски звучи - Сергей Кужугетович Шойгу. Баща му се е казвал Кужугет - пак звучно руско име нали ;-)

Важното в случая е, не че е рецитирало някакви стихове, пяло песни или изпълнявало акробатични номера. Важното е, че е просило. И в България е пълно с просячета, които между другото в момента в който просят се водят, че са на училище и даскалите им взимат субсидии за обучението му.

Това е наистина брутално. Руската милиция е брутална и не се колебае да посяга на невръстни деца! И то защото рецитират Шекспир! Не някакво политическо стихотворение, а Шекспир! Даже Владимир Висоцки е играл в театъра "Хамлет" по Шекспир, докато е бил в театъра на Таганка.

Нека не забравяме никога че Русия е царството на МРАКОБЕСИЕТО!

Ах, и всичко това в рубриката "Русия на Путин"! Не можахте ли да намерите нещо по-смислено за критика! И тази мила рускиня правозащитничка с типично руска фамилия "Щайн"... за да направи новината ви за смях и на кокошките! Нещастници!

заснелата инцидента казва абсолютно всичко! Холивудска постановка и нищо повече!

Това с детето си е чисто "циганска работа" и провокация! То проси, а мащехата му стои отстрани! А освен това има услужливо налични познати, снимащи "полицейския произвол". Ако това не беше в Русия, полицията щеше да действа много по-рязко и респектиращо, както към детето с неговите истерики, така и срещу снимащите и намесващи се със сила провокатори. А родителите щяха да бъдат с лишени родителски права, Който не вярва, да устрио подобно нещо напримар, в Швеция. А на мен пък ми се иска така да действа и нашата полиция с циганските просяци по улиците на градовете ни. Но скоро няма изгледи това да стане.

Товарищ советский тролль, бил съм в Швеция, знам за какво става въпрос. Разликата между Русия и Швеция е огромна. Русия прилича много на Германия по времето на Хитлер, с тази разлика че при Хитлер икономиката е била много по-развита от тази на Русия сега.

Ти сигурно си чул някъде циганче да рецитира Хамлет, така ли? Това ли искаш да ни кажеш? В това ли искаш да ни убедиш? Поне тези дето ги срещам по кръстовищата, нито едно от тях не съм забелязал даже симптоми че може да рецитира... А и друго забелязвам напоследък: Когато приведа железни аргументи и факти, руските тролчета нещо се свиват в бърлогите си откъдето са изпълзяли и се умълчават. Щото няма какво друго да кажат срещу тези аргументи (освен да цъкат минусчета разбира се).

Това е руският фашизъм!

Гледах репортаж по Нова ТВ за най-добрата библиотека в света. Беше библиотека в Дания. Там е не само библиотека, там има зала за децата да четат, да си играят, могат да вдигат шум, освен това можеш да си извадиш лична карта, задграничен паспорт, шофьорска книжка, абе всичко за което се сетите. Има само един пазач. И той няма пистолет. Никой никого не арестува. ИЗВОД: Всички злини идват от Дивия Изток. Всички хубави неща са на Запад!

А пък аз там чувам че си таковат майките и децата и всичко държат под жидонаблюдение и мушкат микрофони навсякъде.

Ти май не си прочел статията или ако си я прочел, нищо от нея не си разбрал! Какво да се прави? Искал си да кажеш нещо - казал си го! Но чак пък изводи от монолога си да правиш, си е меко казано странно....

Товарищ советский тролль, Аз всичко чета преди да се изказвам. Чел съм всичко, знам всичко от това което съм прочел. Мога да коментирам нали? Демокрация ли е или руски фашизъм? Аз мисля, че в България (все още) има демокрация. Така че не можеш да ми запушиш устата, за да кажа истината. И ако не си разбрал (в което се съмнявам), то ще обясня: Версията на руската милиция се разминава с тази на свидетелите и това което виждаме със собствените си очи от видео записа. А именно, че руските милиционери са брутални и посягат даже на 10 годишни деца!

как от една библиотека в дания направихте заключение за смисъла на целия свят. Евала. На вашият размах и дедуктивизъм би завидил всеки учен. проблема на такива смели изводи, е че се оборват много лесно. във вашия случай, той се оборва с една дума - Чейковски.

Аз пък гледах репортаж за животните в Африка...Страхотно! И никой никого не арестува, защото на на стотици километри наоколу няма жив човек. ИЗВОД: Всички злини идват от злия Изток! Всички хубави неща от личности като "Един Българин", които гледат репортажи по ТВ! УРА!

Ако беше рецитирал стихове в прослава на путя не само, че нямаше да го арестуват ами и медал щеше да получи!

Ако баща ти ползваше презервативи нямаше да има още една жертва на инцеста

Случва се често простолюдието да прочете някоя думичка и после цял живот да се показва с тази думичка. Мурзилки какво да ги правиш. Колкото и да се напъвате все ще си останете най долната прослойка на простолюдието. :)))))

И сега ГУЛАГ!!!

Само дето сте пропуснали, вероятно умишлено, да споменете фамилията на бащата, на който е съставен протокол: Скавронски - повече кометари са излишни!

Миналото ти на дребен червен доносник наднича от патологията на постингите ти. Дано скоро изпроводиш хабер до авера си Данчо Василев. Сигурно си същия физически и морален урод като него ....

loyola

Супер Большой театр ! Жалко, че тази жена няма съвест да ползва детето за такива цели ... В САЩ социалните щяха да ги разкатаят ...

Веднага детето да бъде прието в Пуси Райът и да почва да рецитира мантри за лошия Путин, а историята да бъде отразена подобаващо по западните "свободни" и "демократични" медии.

Стига сте преписвали всякакви глупости! Момчето се е занимавало с един вид просия, под зоркото око на мащехата си, която го надзиравала от разстояние...

еврейска режисура. Точно в подходящото време и на подходящото място се е намерил "репортер" еврейските кръгове, защитници на поезията.

Не може страна построила най-съвременния пътнически самолет МС 21 да арестува дете. Това е провокация.

в угода на някакви изроди. Арестувано е детето заедно с мащехата му за подбуждане към просия. Това в Русия се наказва и я чакат поне 17 дни затвор. Еврейско изкривяване. А Дира. като пише непроверени неща, явно прави това тенденциозно, по нечия поръчка.

Еврейката квичи повече от момчето. Има си закони, които трябва да се спазват. Просията в Русия е забранена. Не е като у нас: млад българин (което означава циганин, тъй като името и физиономията му липсват) влязъл през нощта в къщата на пенсионерка и намерил там 80 лева, но тя не искала да му ги даде, поради което той я блъснал, пък тя взела че умряла. И за всичко това в най-добрия случай условно.

Наистина бг русофилите са много изстрадали умствено! Затова сме на това дередже като нация, умствено изостанал народ вследствие на тежката русофилия, която се е разпростряла и метастазирала на всички нива в обществото!!

драги никой не е русофил, просто разсъдъка ни следва логиката на интелекта. нещо, което не може да се твърди за вас - формиращите мнението си посредством фейсбук клипчета примати.

Само в Раша има толкова ро3ти питекантропи, като въпросните "милиционери"-извинявам се, и в Бг има подобни маймуноподобни, а именно българските русиФилета!!

Вижте с какво промиват мозъка на безправния скот, на белите роби на сикаджийската мазна плешива маймуна- Боко Рапоня, на Черепа, на Златев, на разни Гоцевци, Манджуковци, Шарлоповци, марешки, на свинята Глиган Пеевски, на разни и безобразни комунинистически мекерета, които държат в мазните си ръчички живота и здравето на бедния, гладен, болен, стресиран, депресиран и уплашен бял скот. Боли ме хура за московското дете и за това какво е рецитирало. Искам да знам кой източи КТБ и ощети народа с 5 милиарда, кога ще бъдат заловени и наказни престъпните червено-сини мекерета - крадците на КТБ? А??

А дали са щели да го арестуват, ако е носело портрета на Путин ? Биха ли посмели- хахахахах

очевадно организирано мероприятие. жената-полицай казва по най милият възможен начин "детенце успокой се не се притеснявай никой няма да те нарани" а детето изпада в театрална истерия. такива хора, като родителите на детето са жалки плужеци.

демокрацията им куца. Я виж у нас. Циганетата са по всички кръстовища. Има даже и по околовръстното. Никой не ги закача и изкарват прехраната си както намерят за добре тарторите им. Било с кражби, било с миене на прозорци, било със сексуални услуги.

мероприятие на соросиди. ".....разказва Щайн". Едно такова име не ви ли включва червена-та лампичка кой е в дъното на това?

кога сте чули руската полиция да се извини?

Санкцията на родителите не е защото детето е рецитирало Хамлет /само по себе си похвално/, а защото е изпратено да проси. Усещате ли къде е манипулацията при поднасяне на новината???

Гръмнете се, соросоиди. На никого не му пука какво ще кажете вие. Полицията си е свършила работата. 9 годишно дете няма работа само на улицата!

който приеха в БГ преди няколко години, нямаме право да оставяме дете под 12 години само в къщи, камо ли на улицата. Така, че правилно са го прибрали. Още повече ако е просило.

Вместо да се включи в детската армия която превзема Райхстага, ще рецитира стихове и то на Шекспир. Срамота.

Шило

Ако детето наистина е просило, то родителите трябва да ядат дървото

в руСсиъ няма просяци, там всички са дървени глави.

Който се е загрижил за тоя изсмукан от пръстите проблем(всъщност случая показва, че държавата следи как родителите се грижат за децата си), нека попита защо украинската полиция спира достъпа на гражданите си до интернет ресурси. Тук проявете "напредничав" поглед към света.

Преди да даваш мнение за другите, гледай си своя посран задник.

Не е посран, а добре облизан от такива с меки езици, като теб.

Обикновена човешка трагедия.Живот с мащеха,на която все са й малко парите!Седи на близката пейка и наблюдава какво става с паричките!

Правилно са действали. Най-малкото безпризорно дете навън. И то проси. Родителите са си точно за глоба.

Добре де, да караш детето си да проси е приемливо в България?! Значи бащата може да отдели време да кибичи,кат наште мангали, ама не може да бачка общак.

навярно рецитирало стихове против Путин..ха.ха.ха Във фашистка Русия не се търпят такива свободи на словото..ха.ха.

Това дете не ми прилича на циганче?! Явно руснаците живеят по-зле от нашите роми. Тоя Путин ги разби.Ужас.

Горките руснаци - колкото и да им е богата страната на природни богатства,обикновенния руснак винаги ще страда заради своите побъркани управници.Тази държава никога няма да се оправи и да влезе в цивилизования свят...за съжаление

А у нас, кой ще арестува ордите просещи, крадящи и убиващи тъмнозелени орки-интеграли?

Браво на милиционерите.Да се научи да УЧИ,да слуша,и да спазва определените норми на норма поведение в обществото-кво се прави на "хамериканец"!?

Да се грижи за детето си, а не да го кара да проси. Заглавието е провокативно - на детето са се извинили. бащата е глобен с право и това е запазена марка на западните лицемери да ти бъркат в джоба и да ти се извиняват, едновременно с това.

Така ами. Вместо като всеки беден руснак да се запише в редиците на ИД, тръгнал да ми рецитира стихове. Педьо.

В Русия закона изисква родителите да се грижат за децата и ако не го правят ги санкционира до отнемане на права над детето и вземане на детето в дом за непълнолетни. Тук закона е същия, но държавата се прави на кьорава, защото така е по-лесно и безотговорно. Законите трябва да се спазват.

Това леке от малко се е научило как да реве като магаре без да има причина ама явно за тези си крясъци ще да получи повече мангизи...

Фашистка рус.