Украинци биха, заляха с боя и хвърлиха в кофа българин

Украински националисти са пребили, залели с боя и изхвърлили в кофа за боклук представител на българската общност.

Обратно в новината

Коментари - Украинци биха, заляха с боя и хвърлиха в кофа българин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига вече с тези бесарабски, македонски и прочие българи извън пределите на страната ни. Всеки живее там където е избрал и не виждам защо се всява смут у хората, били някакъв си бесарабски българин с име съвсем не българско. Ама така е, всеки си знае за каквов го бият, много ме дразни че избиват на партриотизъм като натякват на "българин" ама колко е такъв, един Господ знае. Българите сме си тук и живеем в България, всичко друго се е спасило по някакъв начин а пък този от новинатаси е направо чужденец за нас. А стига вече пиари на чужд гръб.

Стига вече с тези бесарабски, македонски и прочие българи извън пределите на страната ни. Всеки живее там където е избрал - аз в Брюксел. Пара пада, но много арапи и бомби.

Укронацист за българите в Бесарабия: Да се изгорят! Комбат от украинския националистически батальон ОУН Николай Коханивский призовава да се изгарят всички българи от Бесарабия за "сепаратизъм и разпространение на междунационални раздори". Съответното изявление Кохановский направи, коментирайки сблъсъците в Белгород-Днестровск и обръщението на народния депутат Антон Кисе към СБУ и губернатора на Одеска област Максим Степанов с искане да се разследва инцидентът, при който бяха засегнати чувствата и достойнството на българите. "Да се изгорят! До един!", каза Кохановский. Според него, президентът на Украйна Петро Порошенко не води борби с проявите на "сепаратизъм" и с "разпалването на междунационални вражди".

Какво българско има в това, ДА СЕ ЗАБРАНИ СТРОЯЖ НА ЦЪРКВА?

Къде сте патриоти?

Къде, къде, на спявка в Козяк. Лошото и, че свършват кинтите.

ще мълчи ли официална България? узурпаторите затвориха българската гимназия в Одеса, а плевню мълча и даже ги прие на почивка у нас; сега е ред Радев да се докаже, че има морал

Ще мълчи, пардон - патриотите ще мълчат. Дори пишман патриотът Джамбазки Еврогейски и той.

Прошка няма да има. Нищо лично.

Сигурно има право човекът, но какво лошо в това да се строи православна църква. Земята си е тяхна.

Няма лошо, но хората там не искат украински църкви а тяхната руска църква.

Видя ли такова уродливо съчетание кгб и смес от знамена, може спокойно да се сложи минус, дори да не се чете коментара

Украинците са много по-малоумни от македонците!

ами ,нали викахме за уникална демократя в украина! само от уникална остана дума кална! и как казано в библя: коъи сее вятара пожине буря,а руснаци казват как у нас :какво повикало ...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

пО МОРЕТО СЕ ПОЯВИХА УКРАИНСКИ БАНДИТИ С КОЛИ С ТЪМНИ СТЪКЛА...КЪДЕ СА боп И МВР. бУРГАС Е ПЪЛЕН С УКРАИНСКИ ФАШИСТИ,КОИТО ХОДИХА ДО СЕЛО БЪЛГАРИ ДА ПРОТЕСТИРАТ СР3ЕЩУ ТРИЧАНЕТО...ЦЯЛ АВТОБУС, дА ГОНИМ УКРИТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ.

Изкупиха най хубавите имоти по българското черноморие!

Абе хора вие давате ли си сметка ,колко етнически българи загинаха за тези фашаги-украинците. От двете страни на фронта са повечето украински българи.

След жалкия митинг за узорпиране на съд и прокуратура платените соросоиди-протестъри са се наредили тук да заработят някой цент.

"За момента реакции от българското посолство или от консулството ни в Одеса няма." Е как да има ние реагираме само по сигнал от Брюксел :)

Че Украйна няма нищо общо с Европа! Що не четете малко?

нашите "първенци" реагират най-вече на сигнали от козяк и после на брюксел, ако не са в противоречие с първите

Соросоидите отново са показали своята антибългарска същност.

Тук настройват българите СРЕЩУ Украйна, в другарта статия настройват българите СРЕЩУ българите в Македония.

Про - руска свиня, малко му е било.

ФЕОДАЛЪТ НА БЕСАРАБИЯ!, Това красноречиво говори за човека и неговите позиции. Проблемът е, че той използва своето положение да настройва българите срещу украинската държава.

Леко се е отървал.Ако беше при нас в Турция,така щяхме да го надупим,че след това нямаше да е необходимо да го бием.

Висоцки смята, че Антон Киссе, който се представя за защитник на интересите на българите, е проруски политик, а хората му са били разследвани във връзка със опита за създаване на т.нар. Бесарабска народна република. Става дума за специална руска операция, според която част от Одеска област е трябвало да бъде отделена от Украйна. Висоцки счита, че Антон Кисе просто маскира проруските си позиции с фиктивна защитата на българите позиции в Украйна.

Този наш така наречен съотечественик създава пречки за разпространяването на евроатлантическите ценности. Братска единна и демократична Украйна се явява преден крой в тази борба. Ние като истински членове на елитните общества НАТО и ЕС сме длъжни да оказваме всякаква помощ на прохождащата демокрация на тази древна страна откъснала се от мракобесието на империята на злото. Този не е наш сънародник а агент на Ватенките, който трябва в името на демокрацията да бъде заклеймен и оставен където му е мястоото в кофата за боклук. Демокрацията и евроатлантическите ценности нямат алтернатива.

Тозие или мюсюлманин или про-руско мекере работещо срещу легитимирането на украинската патриаршия, която поради натиска на руската - е все още непризната. ... И в двата случая му е било малко!

Много си неграмотен. Само да ти кажа че и Ватикан даже подтвърди нелегитимността на псвдоукраинската нова патриаршия!

Национализмът в Украйна не само, че няма да отслабне, но ще се засилва. Поради липсата на единна нация, те са решили спешно, ударно и с насилствени средства да постигнат единство. За малцинствата в Украйна, в т.ч. за етническите българи, бъдеще няма.

Ето, урките ни показаха нагледно как трябва да постъпим с онова мекере - шефчето на БХК. Как му беше заглавието...

Ако българите са отъждествявани с про-руски мекерета не трябва да има място! И в България такива продажници са нежелани - има достатъчно (справка - решенията на КЗК твърдящи че няма монопол на Лукойл, още - меко казано "Haгъзената" позиция на БГ правителството по отношение на Газпром смед натиска от страна на ЕК , която прави много повече за да защити българския интерес, отколккото "нашите" политици , които се оказва че нехаят за надплатените до сега над 1 милиард долара поради злоупотреба с монополно положение на Газпром! - ПАРАДОКСАЛНО и СКАНДАЛНО - но факт!

От контекста е така! Но явно си го е заслужил !

Путин го е бил, знам аз.

Заглавието е малко неточно.

Поредното руско мекере, което се е писало българин!!! по същия начин трябва да се постъпва и с руските и турски мекерета и тук в България, а на който не му изнася влака и към Москва или Анкара!!!

А кой въобще ти пита,малоумнико?Ако си нацист това не значи,че си българин.

реакции от българското посолство 29.05.2017 10:07 ( нерегистриран ). НЯМА,АМИ КАК ДА ИМА КАТО СА ПРАТИЛИ СОРОСОИД ЗА ДИПЛОМАТ,А СОРОСОИДА НЯМА БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ ,ТОЙ Е ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ ,КАТО ТЕЗИ ОТ СОЦ-ИНТЕРНАЦИОНАЛА КОИТО ПРЕКРЪСТИХА БЪЛГАРИТЕ НА МАКЕДОНЦИ

Тия кретени в Украйна се оказаха истински фашисти! Преди си мислех, че това е доста преувеличено, но сега съм напълно уверен! Долни фашаги са и само як бой ще ги оправи!

Имаше и други дето ги защитаваха .... сега са се покрили. На теб ти прави чест, че изказваш на глас промяната ти в отношението към бандеровци.

И ти си хубав.Значи,когато убивали своите граждани, отделно се издевавали над руснаците , късали георгиевски лентички, изгаряли хова в Одеса, били граждане говорещи руски, правили факелни шествия със свастика и т.н. и т.н. ти си се съмнявал? Няма що.

Да живее украинската демокрация - най-демократичната и справедлива !!!

малеййй, до къде я докараха православните християни русофили!? да защитават един антихрист, попречил да се строи източно православна църква в православна държава! и името му??? българскоф кащи!! звучи ми като рамзи!

Реало излиза, че не е православна, а е сектантска.

реално българската борба за свобода и Възраждането ни, започва с борбата за независимост от гръцката патриаршия! дали нашата църква е била секта по това време??

реално всички православни автокефални църкви приветстват отделянето на украинската православна църква от руската църква! дърпа се само москва, защото , едно че са свикнали да властват над чужди народи, друго от 100 000 000 църква, автоматично стават на половина! и с амбицията им да властват над всички православни църкви е свършено на всегда!

Той попречил на строителството на НЕКАНОНИЧЕСКА, тоест неофицилна, нелигитимна непризната от Вселенски събор или от Вселенска православна църква.Попречил на разколническа църква. Какво това нацвъкал тук в форума?

рашка, вашата е изпята! благодарение на иди.ота путин, и на вродената у вас русские идио.тщина, загубихте украина, и не само нея, завинаги! навсегда! 50 000 000 православни украинци!

...благодарение на американските "пониCHки "...демонокрацята в Uкраина процавтява !!!....интересно защо ли парасянко си стяга багаja за Iспанiя ?!?

Първият министър на външните работи от ЕС, посетил Украйна беше нашият Вигенин от БСП! Голяма гордост беше тогава, а да го видим догодина с какви очи ще посрещне Путин и как Корнелия ще ни го обясни като сега е депутат! А за сините боклуци не ми се мисли какво ще ни обясняват!

От тъпата държава нищо не става, за да бъдеш нещо повече от плюнка трябва да държиш на хората който се наричат Българи а не да се правиш че нещо не виждаш и не чуваш.

симо

Как ли щяха да пребият момчето от ЕВРОВИЗИЯ??????

Браво! Да им изпратим още няколко автобуса бг рубладжии за линч! Може ли!

Украйна бързо подивява. Сега и Щатите като им резнат кинтите, съвсем ще изперкат!

Някакви криминални елементи се опитват да присвоят правото на държавност за несъществуваща държава с несъществуващо население. На територията на Украйна живеят най-различни по култура и етнос хора, които няма как да бъдат обединени и канализирани от някакви смешни и нещастни криминални пронацистки елементи. Украйна е предимно руска провинция, която в една или друга степен е попадала под полско и австрийско влияние. Но украинско влияние там няма. Такова нещо не съществува и е смешно някой да очаква, че точно сега ще се роди от нищото.

Ако толкова се грибите за българите в чужбина, ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ В БОСИЛЕГРАД! На 90 км е от София, а сръбските полицай присвоиха паметната плоча на избитите българи в БОСИЛЕГРАД!

Друже, не сменяй темата. Става дума за дивашка постъпка на украинци спрямо българин. Това е темата!

да се обявяваш СРЕЩУ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ЦЪРКВА!

Това е напълно нормално за една деградираща, разпадаща се "държава".

Кое по-точно? Действията на бандеровските дебили, реакцията на консуа ни в Одеса, или и двете? Защото не става много ясно за коя държава говориш.

Ааа, не може да се публикуват такива неща! България поддържа Украина с две ръце, защото такива са нашите "национални интереси"! Не знаехте ли, я се обадете на Плевнелиев или на онова момченце Митов с двойното гражданство за да научите! Сегашното правителство има същата политика.

Украйните са новите макета, само че са доста по-зле.

до БОСИЛЕГРАД ОТ СОФИЯ! ТАМ СЪРБИТЕ КОНФИСКУВАХА ВЪЗПОМИНАТЕЛНАТА ПЛОЧА Н ИЗКЛАНИТЕ БЪЛГАРИ!

всички тези, които уж пишат статии... не е бил залят с зелената БОЯ, а бил е залят с "зеленка" - Brilliant зелено вещество - е анилин трифенилметан серия, че сух прах е зелен. Медикаментът се получава чрез разтваряне на праха в 60% спирт... та като лиснат в лицето и в очите 60% разствор спирт, какво става? Става изгаряне на очите. Изродчета са го обвинили, че този депутат бил казал, че "Крим е на хората", той бил бит още в заседателната зала, само за това, че е изказал свободно мнението си, а в Дира-а, както винаги само лъжат и манипулират, за да заблудят българите.

Крим е на хората, НО ТЕЗИ ХОРА БЯХА ИЗСЕЛЕНИ ОТ КРИМ И ИЗПРАТЕНИ В АЗИЯ! ЗАМЕНИХА ГИ СЕМЕЙСТВАТА НА РУСКИ ВОЕННИ.

И много правилно са направили като са ги изселвали.

Привет, на болния.

ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА ПИТАЙТЕ ЗАЩО СЪРБИТЕ КОНФИСКУВАХА ВЪЗПОМИНАТЕЛНАТА БЛОЧА НА ИЗКЛАНИТЕ БЪЛГАРИ Я БОСИЛЕГРАД!

по добре да си играем мачлетата и имного много да не се занимаваме с разни укри ха ха ха

Искам да кажа, че някой /рашите/ искат да настроят български народ срещу украински! И тази случка я използват за това! Но няма да стане!! В Украйна много обичат българи, това е истина!!!

В изблици на силна обич бият българи, заливат ги със зелена боя и ги натикват в кофи за боклук.

Аз бих им закопал в парцела няколко бидончета динамит, и после като си построят джамахирията отгоре, една прекрасна нощ ще им бия шалтера!

Евалата, тате! Турки, кравари, урки, башибозуци и черкези - бой по канчето до откат!

БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА НЕ ОТИДЕ НА ВСЕЛЕНСКИЯ СЪБОР, А ДОРИ СРЪБСКАТА ОТИДЕ! ПИТАЙ ГИ ЗАЩО ВАСИЛ ЛЕВСКИ НЕ Е ОБЯВЕН ЗА СВЕТЕЦ, А ЦЕНТРАЛНАТА НИ ЦЪРКВА НОСИ ИМЕТО НА РУСНАК ВОЮВАЛ ЗА МЮСЮЛМАНИТЕ!

Ти кого защитаваш в момента? Пребития Българин или националситите които са се саморазправили, или търсиш как да ги оправдаеш? На такива(като теб) им викат обикновено предатели, а в други случаи боклуци.

ако беше толкова хрисим, НЯМАШЕ ДА СПИРА ПРОЕКТ ЗА ЦЪРКВА!