Северна Корея изстреля ракета към Япония

Северна Корея изстреля днес в източна посока неидентифицирана ракета от крайбрежния регион Вонсан.

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея изстреля ракета към Япония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кимчо,кимчооо ще изгориш като садамчо.Няма да разбереш какво ти се случва.

Руските богаташи и техните наследници се изнасят в Лондон Най-често се купуват апартаменти на стойност между 1.5 и 5 милиона паунда

Бо Бо

Японският премиер Шиндзо Абе заклейми действията на Вашингтон от бомбардировките над Хирошима и Нагасаки (убили над 280 хиляди японци) като приятелски, но видиш ли ракетата паднала в морето е повод да бъде възпрян севернокорейския режим от по-нататъшни военни провокации. Смях в залата Уили. И евалла на САЩ, че умеят така провокативно да си въртят целия свят на кутрето.

ние днешните Българи сме в 99% от ДНК римляни, доказано. И като такива сме чисти Европейци, каквито са и повечето ( над 88%) американци. Така, че си гледайте хубаво работата, другари руснаци, които сте дошли тук в България да живеете и да пишете по форумите ни. Не мислете, че сте много велики, ако бяхте такива щяхте да си седите в Русия и да работите там. Но сте избрали по напредналата римска цивилизация. Приели сме ви, а вие дразните ли дразните. Явно във вашата то ДНК е заложено висшата омраза към останалите. Нямате съсед който да не сте прегазили и окупирали и смятате, че другите са лоши, а това не така. Живейте си във вашата реалност, но не ни я насаждайте.

Това, че си ромлянин, каква връзка има със статията?

"СКЪД" са американски ракети. Интересно как КНДР изстрелва такива ракети.

Играе си с огъня др. Ким Трети. На ербап се прави. Но Президент Тръмп ясно показа че няма намерение да се церемони с подобни екземпляри. ОИ смята да действа в съотвествие с препоръките еот една наша стара възрожденска песен: ...."Дорде е мъничка змията елате да се съберем със крак да й строшим главата свободни да се назовем"... Самозабрави се Ким Трети. И ще го отнесе. Като бръмбар сламка ще гои отнесе. Мисли се за много велик, ама не е. И ще последва съдбата на други "велики" - Саддам, Кадафи-то и т.н. САЩ отдавна са вдигнали мерника на Сев. Корея. И само чакат удобен случай да с еразправят с династията Ким. а този нещастник услужливо им го предоставя

Те САЩ вече се опитаха да направят това, но им припари под задника. Защо мислиш, че сега ще се опитат пак? Виж, да бутнат някой друг да им свърши работата - може, но кой ще се навие?

Има обаче една малка разлика между тези които изброяваш, и КНДР. Другите не притежаваха ядрено оръжие. Затова САЩ са толкова внимателни и пипат с кадифени ръкавици. Онзи лудият само чака повод и да изстреля ракетите с ядрен заряд, а стане ли това, не ми се мисли докъде ще се стигне. Китай и Русия са непредвидими, и не се знае дали няма да използват случая за да се справят с отколешния си враг, и да се включат на страната на КНДР.

Режима на Тръмп търси повод да се заяде с режима на Ън. Нищо ново. Може и война да спретнат ама едва ли. Виж че ще продадат сума ти старо желязо на Япония е повече от сигурно. А иначе режима на Ън се развива технологично, не като някои други васални режими, на които им остана само да си защитават фастъците пред императорите.

добре де ... в коя посока да стрелят ? към китаи иликъм русuя или към южна ... ние ако можем да стреляме накъде ще стреляме ? към румънuя , сърбuя , гърцuя или турцuя ... натам има море ,натам стрелят хората ...

Удряй баце,не ги жали!

Самолетоносача и корабите които са в близост до Северна Корея носели ориз и хуманитарна помощ за Северна Корея.

....си е реалист друго си е онова корито кузя пушека му се вижда от километрли!!!

Че тези как да пушат, като са стелт. Никой не може да ги види.

И сега какво? Цяло НАТО, барбар с нас ще трябва да търси не един, а три самолетоносача. Тези ще ни изхарчат моточасовете на армията само в търсене.

Нали само рекламират, какви ракетни отбранителни системи имали. Защо не са я свалили, а пореднана ракета пада сама някъде си.

Така е ЛУМПЕН, а бедната и тъпа Япония има около 50 000 сили за самоотбрана и съгласно конституцията им не може да харчи за отбрана повече от 0,1% от БВП...иначе над 150 милиона население и могъща икономика, абе самурай кво да ги прайш,нооо някой ден ще резнат тъпата кратуна на торбата с лайна наречена ким....ракетата е паднала в морската икономическа зона на Япония а не в териториалните и води,...това са мнооого различни неща!!!

Пендели..защо не реагирате срощу кравари кина мечки да не правят проби с ракети ......ами само срещу тях...!!!!

Да пази Бог от велики вождове!...

Да пази Бог от нагли американски набези през последното деситилетиеповече от 67 държави. ИВключителни разбиването на държави и правенето на преврати в тях,до окончателното им съсъпване+ агресивното унищожение на стотици хиляди Японци със ядрени бомби-пуснати от същия миротворец-америка.....НЕ бъдете заблудени! Агресора е един и той е във америка!

И господ от свода, през гъстия дим, гледаше на всичко тих, невъзмутим! Толкова за господ. Иван Вазов добре го е казал.

Кимчо разказа играта на марихуанското -така наречено ПРО-противовъздушна ракетна отбрана-иджис....голем смех...биле само я изгледали на мониторите ракетката и тя се плиоснала в Японско море на няколко десетки км. от Япония,,,нещастници.

Не може ли Япония да изстреля ракета към Северна Корея, ракетата да се взриви и от нея да се посипят дъвки и бонбонки?

Защо?

а тоя третия самолетоносач да не фане и той към австралия и хаваите за плажове

Четейки коментарите за отношението към С. Корея, оставам с впечатление, че тук почти всички са агресивно луди, които цял живот си мечтаят да натиснат червеното копче. Много трябва да е тъп човек, да не направи аналогията между доктрината на ИДИЛ и С. Корея

гледаш много Фейк-нюзове!! За това си мислиш че тук коментиращите са луди или агресивни...По голям агресор от сащ НЯМА! По точно военно промишленния комплекс на сащ а не самите американци! Хайде със здраве.

На наглите марихуанци от фашингтон няма ли кой да им пусне някоя бомба и светът да се оттърве от световния жандарм убил десетки милиони хора по свта.

Не към Япония, а към открито море източно от КНДР. /По същата логика може да се твърди, че е изстреляна към САЩ, защото Щатите се намират на изток от Северна Корея/.

Чудя се кога южнокорейците ще отделят малко повече пари за въоръжаване и да се реши проблема с откачените им съседи. Нали знаете, че Южна Корея има БВП, доста по-голям от този на Русия.

Не се чуди проста българска свиня, че може да си докараш някой друг инсулт с напрягането си.

Е, поне съм българска, а не руска!

Коко, ти човешко същество ли си или някакъв едноклетъчен изрод?

Това не е вярно, ма ти си ПРИМИТИВ И? Ще ги спаси ли от Ким? Тоя БВП ще им е нужен само за ПАМПЕРС.

Глупендер, поне проверявай като пишеш. Еврозомбитата сте тотални малоумници: South corea GDP: 1.378 trillion USD (2015) Russia GDP: 2.231 trillion USD (2015) Колко да е по-голям?

Забавно. Ми то Японско море (между СК и Япония) има няма 500 км. Квато и ракета да изстрелят, щом прелети над 280 км и вече е в японската зона за икономически интереси.

Ти като си капиталист що мразиш Путлер ?

ЩОТО Е ТЪП КАТО ГЪЗ .

Човек би казал, тези знаят по-добре. Научили са нещо и били 'напреднала' раса. Чуш! Тъпите островни отрепки не могат да разберат че тяхното имперстване е приключило много отдавна. Сега те са бушон, по-смешен дори от Булгаристан - при нас всички знаят по-добре от колко да ни мислят за нещо различно. Може С.Корея да си замине, може Ю.Корея да си замине - едно е ясно - Япония след това няма да я има. Що се касае за базата на операции на ФАЩ - ами има и други острови.

Ама откога морето се казва Япония ??? Щото в заглавието пише към , Япония , пък то било в морето ! Има малко разлика , да знаете ... Освен това Ким-чето е още мноооооого , много назад с мат'ряла ! Щото изстрелва само пробни , а не истински ракети ! Чак когато изстреля не една А ДВЕ ракети , и то не в морето а на Японските острови ; и чак когато тези ракети се окажат ядрени ; и чак когато тези ракети изравнат със земята два Японски града от типа на Хирошима и Нагасаги ; ЧАК ТОГАВА Северна Корея ще стане напълно КВИТ с високоуважаваните Хамериканци ! А дотогава , плийс не ни пълнете кибер пространството с глупости !

"КЪМ ЯПОНИЯ" или "В ПОСОКА ЯПОНИЯ... може би" :)

"Фашингтон изпраща още един самолетоносач" Ако запали.... На Риган , още му въртят манивелата!

Ако взема пример от руския значи ще /се/ запали

Много луд тоя Ким ей.Те всички които не са по вкуса на новия световен ред са луди-Путин, Асад, кореецът , ние сме си добре.

Чудя се, ако на тази ракетка имаше и няколко от с.корейските ЯБГ, какво щеше да се случи на Япония? Така, както ПВО-то на НАТО само я е изгледало на мониторите... Ракетката се е пльоснала в териториалните води на Япония, което значи, съвсем близо до градовете им... как така е минала през супер-ИГИС системата... Ако бях на япончетата, първо щях да потърся сметка на американчетата, защото нали уж ТЕ пазят Япония (на японците ин е забранено да имат една купчина хубави оръжия след ВСВ...

Докато съществуват такива проруски идиоти като Ким и Асад винаги ще създават проблеми.Краят им наближава.

Абе изстреляла Северна Корея ракета към Япония, ама колкото и да се напъва Ким Чен Ун, ни мой ги стигна хамериканците. Така де, к'вото и да е, не е като да им пуснеш две ядрени бомби над главите на японците! Е да, ама пък Шиндзо Абе заклейми Пхенян, а с хамериканците си е вечна първа дружка! Иначе т'ва дето го разправят за С.Корея, че нямало к'во да ядат и пасяли трева сигурно е вярно, щом армията им е почти 10млн., че и напълно способна ядрена сила била, КНДР, а в последно време ката ден и ракети стреля . Даа, така ще да е, щото съм чувал, че и ние преди трийсетина години, когато сме имали голяма армия, ракети, танкове и самолети, сме нямали к'во да ядем и сме пасли трева.

Хм, ние имахме голяма армия, ама не ЧАК толкова голяма... тогава бяхме 9 милиона и армията ни беше 150,000 човека. С.Корея са 27 милиона и армията им е 7.5 милиона... направи сметкака за пропорцията... когато всеки 4-ти е страната е войник, няма много индианци, които да работят, пък и навремето имаше СИВ, руснаците ни даваха оръжие на символични цени (вътршнообщностни), а сега Ким е излиран отвсякъде, дори и от китайчетата... тъй-че, сравнението е неподходящо...

Абе не знам как е, ама помня за една детска песничка, в която и по телевизията казваха, че уж децата пеели за хамериканците, че били затънали в лой и че щели да ги избият, а от Господари на ефира намериха преводач и се оказа, че в действителност децата пеели за мечета и зайчета.

Населението се разпределя приблизително в пропорции на 50% мъже и 50% жени. Т.е. мъжете барабар с пеленачетата са 13,5 милиона при 27 милиона население. Ако има приблизително равно разпределение по възраст, то от: 1 до 17 г. са 25%, 18 до 35 г. са 25% 36 до 53 г. са 25% над 54 г са 25% За да имат 10 милионна армия трябва да са включени почти всички мъже и жени на възраст между 18 и 50 г. Извод: Киме е пълен идиот, но ти изобщо не му отстъпваш.

Даа, основна соросоидна сила са обидните коментари! А за С.Корея: "...Корейската народна армия е най-голямата военна структура в света с 9 495 000 военнослужещи 1 106 000 души редовна войска, 8 200 000 в резерв и 189 000 в полувоенни формирования.[80] Тя включва сухопътни войски, военноморски флот, военновъздушни сили, както и полувоенната работническо-селска червена гвардия. Всички те са под контрола на генералния щаб, който е подчинен на председателя на Държавната комисия по отбрана. Изключение прави само Бюрото за артилерийска навигация, което е директно под контрола на ДКО. Страната има масивна отбранителна мрежа, включваща над 11 000 подземни военни бази, от които 4000 са разположени в непосредствена близост до Демилитаризираната зона.[81] КНДР притежава най-многобройните специални сили в света (180 000 души), третият най-голям арсенал от химическо оръжие, най-гъстата мрежа за ПВО, над 1000 балистични ракети,[82] ядрени и биологични оръжия. Голяма част от военната техника е остаряла, поради което КНА прилага средства за асиметрична война като противорадарни покрития за наземно оборудване,[83] човешки торпеда,[84] противопехотни ослепяващи лазери,[85] заглушители на GPS-системи и електромагнитни импулсни бомби.[86] Северна Корея има и едни от най-способните военни хакери в света.[87] Според редица експерти и разузнавателни агенции, КНДР е напълно способна ядрена сила.[88] Страната разполага с обработен плутоний за около 10 оръжия,[89] но в края на 2010 се разбира за съществуването на свръхмодерна централа за обогатяване на уран с 2000 центрофуги, която може да бъде използвана за направата на уранови атомни бомби.[90]..." от Уикипедия, свободната енциклопедия

Ако евреите действително желаят спокойствие в региона, да си изтеглят самолетоносачите и военните бази, както и личния състав от военнослужещи в споменатия регион. Тогава може да са пристъпи към преговори. Северна и Южна Корея са един народ. Да не се опитват да се месят във вътрешните работи на която и да е страна от региона. Но евреите никога няма да направят това. Е, за това и Ким ще им реши въпроса.

Дано и този самолетоносач не обърка посоката.

И първия нищо не е объркал. Просто си гледаха работата хората - учение в Австралия. А това, че Тръмпи дрънка глупости и медиите ги повтарят е друг въпрос. За съвременото зомби не е важна истината, а какво му казва някой като Тиквун или Тръмпи от телевизора.

Вашингтон изпраща още един самолетоносач в посока Северна Корея... След тази новина кораби на бреговата охрана на Нова Зеландия и Австралия бяха вдигнати по тревога да издирват изгубил се в океана самолетоносач!

кухо парче

ама доста верно си се озаглавил, отговаряш си 1:1

Разгледай добре картата.

Народът мре от глад а тоя комунистически мизерник си прави опити.

ти нали си сит

Един друг тенис играе.

Дали пък Ким не е решил да унищожи целия флот на САЩ? Само ги чака да се съберат на едно място, та да не си хаби ядрените заряди.

заглавието е лееееекинко подвеждащо.... всъщност са искали да стрелят по ФАЩ но ракетата е паднала по рано от предвиденото....

Лидерът на С.Кореа е лаком и дебилен сатрап с комплекси и висок холестерол.

Сигурно е MADE IN CHINA, за това не е паднала където трябва :) А там по нагоре един разбирко има дето твърди, че наука била останала само в китай. Да земе да се замисли що още няма китайски пътнически самолет :D

Е как да няма в шоколадовите яйца сума ти самолетчета слагат. Само дето след едно разглобяване и им падат и лепенките. И научно са напред - спомни си "Заека" пратен на Марс дето кацна само с ... 400 /четиристотин/ КИЛОМЕТРА отклонение. Нищо не става от тия освен да правят ментаци.

що не си хвърлиш компютъра, на който пишеш простотии, защото е китайски.

съберат всичките 10 самолетоносача на едно място, на севернокорейците ще им трябва точно 1 (една) ракета с тактически ядрен заряд за да унищожат всички.

Този опростенчески модел на мислене не е работеща версия на реалните събития, които се случват в живота. Ши пукнат гумите на танка нале? Корейците са в някакъв тип фашизъм, който не може да продължава вечно. Това там е война срещу собственият им народ. Американците, колкото и да не ти се вярва няма да се впишат в твоите представи за малоумие. Ше останеш изненадан.

Дори това дебилно предположение да излезе истина, нали се сещаш че през следващите 24 ч. Сев. Корея вече няма да съществува като географски обект? ;) И нито Путкин ще може да я спаси, нито никой...

мислиш ли, че някоя от великите сили би рискувала радиоактивно заразяване на целия свят, само щото не им харесва някакъв смешник в някаква малка страна?

Ким е не само психопат, но терорист на дръжавно ниво. Причината е че японците нямат никаква вина за политиката на САЩ, въпреки това той е избрал да тероризира една мирна страна която не би отвърнала на правокациите му, докато южнокорейците да.

Япония е вършила в Корея и Китай такива чудовищни неща през ВСВ, пред които конц-лагерите в Европа бледнеят. Ама нали станала "съюзник" на САЩ... та не се споменава! Освен това, заглавието на тая "новина" е едва ли не - "С. Корея нападна Япония", А РЕАЛНО - НЕЩО МАЙ ИЗЛЕТЯЛО ОТ С. КОРЕЯ И МАЙ ПАДНАЛО В ОКЕАНА МАЙ НЯКЪДЕ НА ИМА НЯМА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРА ОТ ЯПОНИЯ... абе Американска География, те все пак не си знаят името на столицата, какво да очакваш за другата страна на Земното кълбо!

"Северна Корея изстреля днес в източна посока неидентифицирана ракета" - някой нещо разбрали, че аз нищо не разбрах

Модела и типа на ракетата не е ясен. Кое не разбра ?

че неиндетифицираната ракета е ракета

абе докато северните корейци бодро маршируваха по площадите и хрупаха доволно трева не пречеха на никого.. после някой реши, че ще правят ядрено оръжие и започнаха да стрелят с ракети....

Това по CNN ли го видя?