Мъж застреля осем души след спор с жена си

В селски район на американския щат Мисисипи бе арестуван мъж, който застрелял осем души след спор с жена си и нейни роднини.

Обратно в новината

Коментари - Мъж застреля осем души след спор с жена си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е негър/мулат.

Ами да се беше гръмнал сам... кретен!

Поредният (както ги наричат самите американци) Хили Били...

Майтап бе Уили.....

:)

Затуй тамошните ченгета стрелят по негрите, че иначе ето какво може да им се случи...

Ами нормално е жена му и роднините й да не му дават децата. Я си представете деца да бъдат оставени сами с тоя човек. Нали може нещо да го ядосат, децата са изнервящи, той ще ги направи на кайма.

Не че нещо ама тоя е черен...

Понеделнишки започваме с добра новина. Всеки убит американец е ново перце в крилете на ангелите. Ха-ха-ха-ха!

Боклук.

В Наркомания там е ежедневие.

За пореден път се доказва, че в държавата на нашия Голям покровите множеството е мръднало, ама централно. Като се започне с оня - сламения, та се свърши с последната отрепка от нюйоркското гето.

все пак е в час като преценя че не заслужава да живее.

Подобни новини нито ни засягат, нито ни интересуват. Защо се опитвате да ни пълните главите с помия. За предпочитане е дори новината за тенис победите на Боко пред тази боклучива статия.

САЩ - държава на психари и ненормалници. Начело с президента Тръмп ...

Незнам някой знае ли колко са зле нещата от гледна точка на психическото здраве в САЩ...... Там всеки 3ти човек пие хапчета за настроение. Дават ги вече и на децата си.... САЩ не държава а ПСИХОПАТСКИ ХОТЕЛ.... Тази държава и живота в нея просто унищожават човешкото. Там всеки е с психолог и въпреки всичко се трепят като луди.

Друго викаш в психическото здраве на руснака, а?

Моля трол 5 от днешната смяна . Опитайте се да бъдете по-креативен. качеството на коментарите ви пада......... Да вкарвате винаги Русия не добре

Ми не Русия има окупациони войски в България а САЩ.... Точно америкнаските психопати ни првръщат в гетто на Европа

Ми то от много ГМО, хормони, пестициди, кракинг-агенти и "Proud to be stupid!" така става...

Как ще обясниш човекоядството в просперираща, путинова Русия?

Никога не спорете с жена си!

И по кой закон на психоболните се разрешава да притежават огнестрелно оръжие и да се разхождат на свобода, а не в психиатрията? То от либерализъм ще се самоизтребят тези хора (в САЩ) !!

За 25 години населението им нарастна от 270 милиона на 360 милиона. Оръжието е само един от регулаторите. Гонят Индия в това отношение.

Какво ли щеше да се случи, ако се беше сбил с жена си? Няма никакво оправдание за убийството на невинни хора, след скандал с тъпата кучка у дома. Просто и нея можеше да убие- нищо повече. Сега сигурно живота му свършва.

Да бе, колко жалко, че живота му евентуално би могъл да свърши, ама надали.

Тва са едни пълни лайнари!!!

ДАЖЕ НА МЕМОРИАЛ ДЕЙ УИКЕНД НЕ ОСТАВЯТ ГОСПОД БЕЗ РАБОТА :)) ... НЕ МОГАТ ЛИ ДА СИ ПУСНАТ ФОКС НЮЗ И ДА ГЛЕДАТ ИНДИ 500 ???:))

това го могат само мултикултурализ. забавлениата на реднеците са по-алтернативни. малко стрелба, малко обири, нова-оново....фокснюз даже не знаят кво е тва.

... бъди приятел... по-полека с мъжа си...

защо никои не си задава въпроса защо има толкова психично болни хора ? преди 20. години бях в бъфало . карах десетки километри покраи изоставени фабрики ... тоест производства изнесени в китаи , таиван и т.н . какво следва - дават на хората соцuaлни помощи , те затъпяват , стават дебели и мързеливи , зомбирани от идиоtcкото холивудеско кино , те са загубили представа за нормалнят човешки живот ! ето ви свободна търговuя , демокраця , смесени бракове , геи паради ... и тези изроди избиват по света милиони хора за да им налоjaт технят начин на живот ! анатема !

са жертви на политиката на сорос и слугите му обама ,килъри и т.н.

Много ви тегли САЩ вас комундетата! Пледи 20 години да Жан Виденов изяде парите на народа, кой освен комундетата имаше пари да лети до САЩ?

По отношение на изоставените фабрики и населени места ги задминаваме стремително.

на колене да моли Путин за защита от американските психари, друго спасение няма.

Още един, който не е добре. Какво общо има Европа - не е ясно? Но да пълниш темата с оф топик е безсмислено.

Не мога да ви разбера повечето от коментиращите.В България е почти ежедневие с новини за загинали в катастрофи,домашно насилие и тем подобни.Откачалки има навсякъде,какво очаквате от страна с над 360 мил. народ.Все някой ще даде "фира".Ние сме цъфнали та вързали.

Данните показават, че в щатите убийствата са многократно повече на всеки 100 000 човека. 30 000 убийства с хладно или огнестрелно оръжие на година. Нация от престъпници.

Дай, да ги видим тези данни.

Alex Ginev

Opaaa, OF-aktivista (ako znaesh kakvo e tova de, sigrno si maluk, nedonosen i negramoten tupak deto mu promivat gladkija mozuk bivshite chengeta! ...), a da ne opredelijash ti koija Natzija kakva e, a? Gledai si sobstvenata urodliva maala

Жалко за хорицата, НО трябвало е да мислят по-рано за своето демократично общество

Как да мисли тъпия евангелист?! Той прави това което му каже пастора в шмекерската църква ! Същото става и в джамиите при исляма!

при ареста казал че е твърд поддръжник на тръмп

по скоро на негъра и килъри че цял живот е бил на купони като тебе

8? Съвсем нормална бройка за США, имайте на ум че в Чикаго, град с население 2.5 милиона или горе долу колкото София убийствата на над 800, срещу 15 в София. Разбираема е хамериканската мечта и ние да ги достигнем но ща огромно щастие сме все още пеленаета по този им гръмък показател

Чикаго метро са 9.5 милиона ,762 убийства за 2016

Точно това е дефиницията на хамериканската мечта , истинска идилия. Смешното е че точно тези хора са тръгнали да изнасят демокрация и да оправят света , а се оказва че не могат да вкарат в ред собствената си кочина.

Винаги съм казвал, че с жена не бива да се спори ...

Еххх... извор на демокрация е таз страна! И не са пияници като руснаците! До 21г. забрави и една бира да си купиш! Е... верно може пушка ама ... :)

това е ежедневие

Друго са си руските пиянки в Бг, дето избиват българи по пътищата и пренасят трупове на деца с куфари!

Българите се самоизбиват почти колкото хамериканците. Руска намеса не се забелязва. Но руска намеса се забелязва в САЩ на най-високо ниво. Хамериканците сами си признават

Млък бе, кир! Бързо да измиеш розите !

Тези дни гледах филм за бедствието при урагана Катрина. Голяма трагедия. Обаче все едно гледах филм от Африка, а не от САЩ. Все пак имах очакване 50/50 бели/ негри. А то 99% бяха негри, като в този 1% беше и Шон Пен, който помагаше на хората. Но ми направи впечатление как в един глас реват как камо ли не цялата държава им е виновна и защо не са се втурнали всички да им дават помощи. Нещо като нашите тука. Където търчат с брадвите за социални помощи, ама без да са работили.

Хамериканците са по-опасни от мигрантите. Много от тях са психично увредени и пренасят болести. Употребяват наркотици и гърмят по мирни хора. Не трябва да се допускат в България

Кой ти е тръгнал за бг е мухлйо. То само хлебарки, турци и селяни останаха.

Май ние трябва да сложим визи. Аз почвам да се плаша тези какво ще ни внесат.

Ужасно. Не злорадставайте, защото това идва и тук.

В щата Мисисипи, един добър американец е разстрелял други осем добри американци.

Ежедневна картинка в САЩ

абе какво ни занимавате с тези американски психари.

Ами това да ти е за урок!Следващият път да се заредиш с повече патрони!

Клошарите в САЩ имат по-високи доходи от средната класа в раССия на дегустаторите на бояришникь! ХАХАХАХАХА

Евалла, Щерев го смаза, ако не сте едно и също лице де!

Този не е Щерев, а леля Гошка

Това не е новина, а обикновен парцал за манипулиране на общественото мнение. Целта е хората да се убедят - колко е лошо свободно да се разполага с оръжие. Първо - човекът е психически болен и той не може да бъде критерий и оценка за каквото и да е. Второ има и много позитивни новини например как деца, които могат да стрелят се опазват от похищение на бандидти в собственият си дом. Ако тук бабите и дядовците са въоражени селските грабежи и цигански безчинства щяха да са далеч по-малко. Аналогична новина е да са отиде в лудницата и да се издири човек с частен бизнес и с психическа болест активирала се след като си е платил данъците в края на април. И от това да се внушава, че плащането на данъците вкарва хората в лудницата или пък ощо по-лошо, че който плаща данъци е луд.

Какво бръщолевиш ??? Ако си психично болен, нямаш право на оръжие, а само на безплатен престой в специализирано заведение

Ако полицията/следствието/прокуратурата/съда си вършеше работата и нямаше изисквания тип за минимално насилие, щеше да ги е страх тези с престъпно мислене да правят золуми и щяха да лежат за много години в затворите. В САЩ броя убийства на човек от населението (реално 100 000 човека за година е приет коефициент), е много по-голям от в Европа.

Все пак в САЩ приеха, че лудите имат право на оръжие.

На кликащите минуси съветвам да видят какво е казал Тръмп по въпроса и че лудите имат право на оръжие. Може би отменяха някакво ограничение.

това е агент на Путин! краварникът е толкова споойно място, пълно само с дебили

абе хамериканска им работа. Ама Лудогорец и с резервите наказва де що има отбори!!!