Военна игра на нерви с прихващане на самолети от изтребители

Британски изтребители са вдигнати заради руски самолети, а китайски изтребители са прихванали американски разузнавателен самолет над Южнокитайско море.

Обратно в новината

Коментари - Военна игра на нерви с прихващане на самолети от изтребители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не ги свалихте..срам ви е да кажете истината че ви изиграха ли резил.

на какво основание считаш, себе за по-възпитан и че имаш повече акъл от други като от това, което си написал - не личи!

Ти от Британия са бетер същите като свойте братчеди лудите говедда зад оекана! Цитирам:вата "Тайфуна" бяха вдигнати по тревога от база Лосимут тази сутринв отговор на два руски самолета, навлизащи във въздушното пространство на Обединеното кралство", гласи изявлението на ведомството. И после: Говорител на министерството обясни, че руските военни самолети не са навлезли в същинското въздушно пространство на Великобритания, но са прелетели в "зона на интерес" много близо до него. ВЛИЗАЛИ ЛИ СА, ИЛИ НЕ МАЛОУМНИ ЕВРОДЕБИЛИ!!!

Руснаци проникнали в "задния двор" на британци, които заявяват, че "задния им двор " е интимно място и следователно е зона на техен интерес.

"Говорител на министерството обясни, че руските военни самолети не са навлезли в същинското въздушно пространство на Великобритания, но са прелетели в "зона на интерес" много близо до него."

Зони без интерес няма във въздушното пространство. Всичко се следи.

Съседката Пепа е в мойта зона на интерес и много се нерва когато идват да и звънят потенциални любовници.

Ха, сащ все ревът, че самолетите им са не професионално прихванати. Пас са напълнили гащите-ха ха.

Има една стара приказка, която казва - Играчка плачка! Ня,а ,ай да чакаме дълго да стане реалност!

Тези чайници за нищо не ги бива. Прелетели на 180 метра от американския самолет, все адно аз да прелетя над Черни връх, хихи. А що не пишат, че руските изтребители летя на 6-7метра от американските таралясници и си правят селфита, а? Китайците са още в бронзовата епоха в сравнение с руснаците.

Навлезли в "зоната на интерес", а? Че то, зоната на интереси e до 200 мили (над 370 км) от брега бре!А въздушното пространство е 12 мили (малко над 22 км). По британската логика, всеки минал през въздушен коридор в Ламанша (под 37 км) е навлязъл във въздушното пространство. Е, кво толкова - студена война няма, студен мир е - казваше по едно време Чехъла. Нищо особено не се е случило и при китайската история. Единият разузнавал, пък другият го прехващал... Голям праз! Свиквайте - така сме живели доста години преди 1989-та.

изпечени мошеници са тия от кралството

Sm3hurk0

Ким не ги бръсне за слива... Китайците им дишат от зад..... До Русия не смеят да припарят... Само нашите им се връзват на краварските номера... Светът почва да се надига и да ги напъжда към Америка...

и всеки ден някоя държава напуска нато, и се присъединява към варшавският договор!

Нашите с балоните с пръдня и делтапланерите няма кой да прихване.

В Лондон не е лошо да си припомнят, че Русия в две световни войни им бе съюзник. И че ако не беше тя, сега там щяха да си говорят на немски и да хвалят успехите на Третия Райх.

В. Москва не е лошо да си припомнвт, че и длеф двете световни войни бяха в технически. Фалит и бпагодарение на зспадс оцеляха!!!

Втората св.в. бе замислена на но-ва (лондонското Сити) и преди да стане канцлер Хитлер прекара 6 мес. в Англия, за да го оформят пододящо, а след това остави 300 хил. англ. армия при Дюнкерк да се изнесе безпрепятствено обратно в Англия. Офиц. история служи само за параван, който да прикрива истинската история.

От Лисабон не се ли вдигнаха нашите щайги ам или ги пазиме ?

ако сте гледали как летят Ф-16 и имате късмет до тях да видите МиГ 29 ще разберете що за щайги са самолетите на САЩ! Хахха смях голям великите западняци могат да се перчат само пред глупаци като нас!

В техниката по-добри от щатите засега няма.

Хахахахахахахах

има обаче още по-добри, Китай! Там се прави всичко каквото може и САЩ!

"Щатската" техника се прави основно в Китай, Южна Корея и подобни. Дори Интел някога май е трябвало да е в Тексас, но заради накякъв закон се мястят в Канада.

Е няма как да сме гледали почемуто F-16 открива Миг-а-29 дълго преди руският и го унищожава на няколко пъти!Примерите са няколсостотин на нула за нашите американски съюзници!

Един руски пилот не е имало в тия мигове ..... що броиш тъпите араби за пилоти изобщо не знам ....

Аейдее, гейовете пак оцапаха гащите!

пиндосите пак били прехванати непрофесионално,но затова пък се наакали професионално,те са спецове по професионалните работи

сега па китайски памперси ли ще купуват краварите,а па саксите пак са се пооакали от един самолет

Имат си самолети хората хвръчат си ги, а тъпаците тука се плюнчат :)))) За русоидиотите путинолюбовници говоря!

Шило

Хубаво говориш, ама опитай поне нещо да кажеш

шилото пак те "нае" като трудовашка количка:-)

за малко пак щеше да се наложи ОТНОВО да утешавам руски вдовици по нашето черноморие на загинал руски герой-пилот..:)))))

И защо се подиграваш с руската жена...ха.ха.ха принудена да пере пос рани гащи на руски пилоти..ха.ха.ха

Шило

Ех, Щерев...Наистина, де да беше станало. А сега- пак трябва да им чистиш.

Нямаше да ти се наложи, щот руснаците фалираха, вдовиците им пасат трева кротко пред посолството на щатите и чакат виза с празни стомаси, празни джобове и празни глави. Ха-ха. А на нормалните читатели на сайта - не, не съм се напушил. Просто като гледам непостижимите простотии на обрулените и отчаяни соросоиди, реших да им помогна...

"Гордият европеец" пак се насра.

За утешение на вдовиците щеше да ии миеш пода и кенефа в хотелските стай, и да им сменяш чаршафите:)))

воайор ски еротични фантазии....ти по-добре си наблюдавай през ключалката :))

Какъв утешитил си ти, бе?!? Чекиджия...

Ех Адолф, ех Шикългрубер ... за един ден Британия щеше да е твоя .... нямаше нито да е, като във Франция, Нито в Полша. Един Ден и беше в Лондон. Защо не го направи, а тръгна да се биеш с Руснаците.

И кво да прави на тоя мъглив загубен остров? Да пасе овце и да се кара със съседите?

Той нямаше изобщо да стъпи на Острова. Там щяха да са само Зондеркоманди. А в Бъкингам щяха да си гледат Конете.

И чий го дирите там? Поиграйте си още малко на каубои и щи видите какво ще ви се случи.

...Говорител на министерството (ингилиСкото на Утбраната) обясни, че руските военни самолети не са навлезли в същинското въздушно пространство на Великобритания, но са прелетели в зона на интерес много близо до него....

Що сте направили ,този картел, срещу Щерев/Щерката/,ба?

защото не си гледа семеиството, оставил ги е да гладуват, и пише простотии, вместо да сече дърва в коми

Що не ги гръмнете...май не ви държи.

С тази фейк новинка Насю Ментта се опитва отвлече вниманието на света от кашлицата на Хилари.

симо

Игра,игра и после,,,аз ще извикам батко,,....и айдееееее--- бой и рев.Пък и Батко както го раздава,готов е за тупаника и да го хързулнат.

Ей,Европеец,слушай - минало свършено време е "ПРИХВАНАХМЕ",минало несвършено време е "ПРИХВАЩАХМЕ"!!!А "ПРИ" и "ПРЕ" са представки,а не глаголни времена.Неграмотник!!!

Милена Дамянова ли те тактиса тука?

Ти май си прихванал "луда крава".

Стига ги хвалихте тия руснаци бе!Игла за шиене не могат да направят ако не внесът машина и технология от ,,разпадаща"се Европа или кштайски копия на немски и амирикански разработки!Постояннните поражения на руска или съветска техника са неоспорима дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъълга поредица от факти!Молошшвич,Садам,Кадафи,Виетнам,СССР и многобройните победи над арабските държави въоръжени с ,,православна"техника унищожавана от модерните американски самолети на Израел!Путин като истински простак поощрява ширещата се простотия сред деградиралата му армия!

Глупава, опасна и безмислена игра с огъня от всички страни!

мен руснаците ме радват летят си де им е кеф-не знам от де са прелетели ама може би са следили обстановката в манчeстър от близо и не знам що трябва да се тълкува като агресия при положение че са искали да помогнат явно на ингилизите

Поне Китайчетата ,,не са ли пуснали ръка на американците,, , щото в ингилизки води - на Кралицата не бива ... !

И защо британците не са свалили тенекиите на руските фашисти и окупатори на земята?Аз да бях...

Ти да беше, щеше да им изпълниш "Ветрове".

Братчед, що се правиш на авиационен спец, като хората знаят, че с тебе бяхме трудоваци край Плевен, близо до с.Гривица.

Е, как да не е спец, като над него са прелитали толкова много аероплани от Долна... и Каменец?

Само мургави като теб и "негодния европеец" и ОГВС ги взимаха в ГУСВ..ха.ха Такива като мен бяха в ЗРВ и се обучаваха на Стрела 2 М..ха.ха

"Ще продължим да преглеждаме детайлите около инцидента..." Кое е инцидентът - че наглите американци летят на 240 км от Китай над южнокитайско море, или напъните да изкарат инцидент прехвата на таралясника им?

Как бе, всичко де е на землята е американско, макар че македонските учени усърдно оборват това твърдение.

симо

То и Виетнамската започна с ,,ИНЦИДЕНТ,, в Тонкинския Залив....Някой се натиска за ,,ИНЦИДЕНТИ,,.Може и през главата на Тръмп.

Абе от статията научих нов термин - "зона на интерес". Значи руснаците и американците са навлезнали в нечия чужда "зона на интерес". И ся... казус!!! Как руснаците да са виновни за това, без американците да не са, за същото. И обратното, разбира се.

Ха сега де, много уместен и труден за отговаряне въпрос. Браво!

Това е от типа новини дето трябва да предизвика конфликт между фили и фоби.

ЯВНО РАШКИТЕ И КИТАЙЦИТЕ СА СЕ ДОГОВОРИЛИ - РАШКИТЕ ЧУКАТКРАВАРИТЕ В АТЛАНИКА - А КИТАЙЦИТЕ В ТИХИЯ ОКЕАН :))

А СЛЕД КАТО РАШКИТЕ СЛОЖИХА ПРОТИВОКОРАБНИ РАКЕТИ И С400 НА КУРИЛИТЕ НА 50 КМ ОТ ЯПОНИЯ ВСИЧКИ МОРЕТА ОТ КАМЧАТКА ДО ВИЕТНАМ СТАВАТ ВЪТРЕШЕН ЗА РУСИЯ И КИТАЙ ОКЕАН :)) ... ТОВА ПЕСТИ И СРЕДСТВА И НЕРВИ :)) .

Ле-леее, колко простотия в толкова малко място! Ти си гений бе, гражданино на Рома!

Ако е колкото С-400 спряха израелците в Сирия...

Журналя от Дир-а, вземете си пооправете граматиката. ПрИхваща се грип или СПИН, прЕхваща се самолет, има такава категория - изтребители-прЕхващачи. Явно лицата от мъжки пол при вас масово не са служили в армията...

пич, не те знам какъв граматик си, писна ми да обяснявам вече... "прехващане" е в несвършено време. "Прихващане" е в свършено. Самолет, който се използва за прехващане (многократно действие) е прехващач. А самото действие е прихващане. Защото е еднократно действие на многократна възможност. След като веднъж прихване друг самолет, действието е свършено. Да ценим езика с правилата му, защото тогава е ценен - иначе става дърдорене.

Явно службата ми в ПВО в Българската Народна Армия е била недостатъчна за усвояване на използваната две години терминология (в устна и писмена форма)... Здраве да е, то вече нито армия имаме, нито ВВС, нито ПВО.

Свършено или несвършено време имат глаголите, а прехващане е съществително име от среден род. ПрИхваща се болест, данък, дължима сума и пр. Самолет-нарушител на въздушното пространство се прЕхваща от ВВС на страната, чието въздушно пространство е нарушено.

Е, като не са навлезли и не са нарушили международните закони какво искат инглетата??? Да си гледат терористите....

gonzales

....но са прелетели в "зона на интерес" те това ги притеснява. :-)

Техният интерес допреди 70 години беше глобален - реално на всеки континент. Сега се очертава да достигне територия, близка до нашата...

Два самолета, навлезли във въздушното простарнство... Не са навлезли в същинското въздушно пространство... Били в зоната за интереси. Ами ако на англичаните им стане интересно около Петербург например?

Това са главните врагове на цивилизацията, Русия и Китай, те могат да превърнат Земята в пустиня ако останалия свят не ги изпревари...жълточервените маймуни си играят с огъня...

Момче, ти и наяве сънуваш огнедишащи дракони ?

Като прихващат руснаци, го правят защото им нарушавали зоната на интерес (на UK), a китайци като прихващат американци в зоната си на интерес, му се вика "небезопасно прихващане". Гледната точка му е майката ;).

Америнканския е разазнувателен, руския е бомбардировач и потенциален носител на ядрено оръжие и крилатити ракети. Не че това променя кой знае колко нещата, всички не струват иначе щяха да се раберат за Сирия. Напрактка там за тях е по-важно в бъдеще какви ползи ще извлекът, а не чеумират хора и ИДИЛ си прави каквото си иска. Обръщам вимание че Китай с наличната техника, като изключим огромната му армия, беше по зле от Русия и главно с тяхно въоръжение. Взеха технологиите на америкнаците и сега демонтрират според мен прекомерно самочувствие.

Сирия ще си остане така бая време. Тръбици през там скоро няма да има. А ПРИ МЕНЕ - има буренца. ..достатъчно.

Някой ден ако не се спре тази лудост на някой няма да му издържат нервите и тогава ще настъпи ада.

Господ да ни пази от военните! Там няма мисъл - изпълняват заповеди. Един да изфирка и емоционално да издаде грешна заповед , при сегашните технически средства за унищожение, ще съсипят човечеството......

Много компетентна статия Насерменто, все едно, че си седял на пилот на оная работа.....