Нинова: Още една община без болницата си

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се срещна с жителите на Петрич, които я запознаха с проблемите на общината.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Още една община без болницата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лук яла , ни лук мирисала ! Демагогия в действие !

Хайде да не се пеняви тази. Комунистите да не би да са отваряли болници? Забравихте ли опашките и мизерията? Забравихте ли, че за да те лекуват, трябваше да си партиен член и приближен на номенклатурата? Сега имаме много по-голям достъп до здравеопазване от преди. Имаме скенери, дето по комунистическо бяха само във фантастичните филми. Кога някой е виждал 3д скенер или квантов нож по тошово време?

най после и във моя роден град болницата да фалира.... какво да ви пожелая,.... :) крепко здраве.... и скорошно мигриране от прокълнатите зони в БГ...

То общините останаха без жители, тая за болниците се закахърила....

Всички общини са герберастки.

За какво са ни на българите болници? Ние и без това сме на доизживяване,за разлика от някои,които си мислят че ще векуват.

амо, оууу, корнелио, увеличихте сметките на болниците за отопление, вода и ток с 50% , ти нали си от 100 години дупетатка във , защо си увеличавате от 30 години сметките за месечните разходи в държавните болници и училища..., първо фалирахте семействата в българия, сега фалирахте държавните болници, фалирахте всичко, останахте от цялат държава само вие там в парламента да трупате милионите ни от данъците и европейските субсидии ни да си хойкате и живеете така като милиардери ....няма съд , няма полиция, няма за вас мръсници възмездие....

Изследователят на щастието казва, че правителството може да направи много за щастието на хората в страната. Приносът на всеки отделен човек също е важен.

ако се мине каде гръчко или туркия и они си турат цели анестезиолози свото е ОК. Ашколсун на сите пишман икономисти, патриотари и управници.

Сега Нинова можеше да нанесе съкрушителен удар срещу политичския враг като извади 1,5 млн /според офиц инф/и плати дълга на болницата, който уж е причина. За Нинова не е проблем да извади партийни или джобни пари и да реши проблема. Фактът, че не го прави показва:1. Има Стар план за ликвидирането на списък с болници, което ще удовлетвори исканията подобни на ЕРП,БДЖ,Соф вода.....и Нинова участва в Плана и се прави, че не знае, като използва случая да фърля кьорфишеци за парлама и просто за участие в информационния поток..: 2. Нинова и щабът и са свидливи и недалновидни и не схващат, че със спасяването на болницата ще спечелят много гласоподаватели и парите ще се върнат многократно.

за олигарси и ненормални. Как може да издигате за лидер на партията си жена влезла в политиката при Костов - добре млада била - заблудила се, ама тя му беше дясната ръка при приватизацията на най-богатите с долари Техноимпекс и Техноимпортекспорт. С какъв овчарски скок прилетя при БСП и продаде Булгартабак. Какво направи за българите - нищо, а за семейството си - при Костов мъжът ѝ беше шеф митничар, а сега работи в Лукоил с неизвестна заплата. А синът ѝ в най-скъпия и най- престижния университет в Бъркли. Е, как няма да ни плюе Путин - след плестницата на Корни.

По Федерални данни от вчера една медсестра с лиценз/ право на слушалка/ средно получава годишна заплата $ ш5 9з0, като се е вдигнала за последната година с 2,7%. Камионджиите тракдрайвъри -$ 51 577- повишение 1,4%. Докторите получават 2-3 пъти повече. Това обаче никак не пречи семейства с БГ доктор или БГ семейство от Двама медици от НЙ да ходят в Чикаго и да търсят БГмед-сестра с опит за гледане на дете в НЙ. Като правило се търсят 50 -ш0 год, по-уплашени, свенливи, самотни БГмед-сестри и обезателно без документи. Наемат я в НЙ за $2000/ месец, Кат минат -5 месеца по някакъв повод и намаляват парите 1/2 и тя започва "да има да взема". Ако протестира Започват да я плашат с Емигрейшън полис -смърт за емигранта без документи и след 3 год като порасне детето я изгонят. Така спестяват $$$ въпреки, че имат $10-20 000/ месец доход. Така понякога еволюира БГ на манхат-брон- брук-куи-земя. Откъде се взема тази алчност и наглост у БГ , довчерашни смачканяци, не моем си обЯсним.

Заплата -мед сестра федерална статистика от май 2017- $ 65 930.

Има Заповед по ганизон Брюсел Болницата да бъде закрита и след това купена за без пари от подставен човек. / поради оето коментарите са излишни/ След това той ще продаде за 100-200 млн на Друг по-високопоставен бушон и парите ще се разделят по веригата.ЕвроБай Ганю ще гледа от санирания апартамент лъскавите коли на новите собственици.. Същата е схемата със санирането Главният заказчик Свет банка ще стане съсобственик , а на неплащащите такси ще стане и солособственик на санираните апартаменти. Това ще стане само с един лист хартия и един подпис за лекото изменение в закона. Всичко това е едно доказателство за неизмерирамата глупост и Непобедим ахмаклък на редник Бай Ганев. Тая болница също като Виена 17век е обсадена от европейски ценности още от 2000 г и най-накрая падна. Не се намери рицар да я спаси.

Що не се образовате комунистите преди да пишете ?

Отказа от политика за децетрализация водена от ГЕРБ, води до все по малко предлагани административни, здравни и др. усуги в провинцията, което я прави все по непривлекателна и скъпа за живеене..

БРАВО НА ГЕРБ!УНИЩОЖАВАЙТЕ И ХИЧ ДА НЕ ВИ ПУКА-ДРУГАРИ ОТ Д.С. И БКП!ХА-ХА-ХА-!!!ЕТО НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА"ДЕМОКРАЦИЯ И ГЕНОЦИД"!!!

Сега лекарите в България как са добре, никога не са били. При комунизма лекарите и учителите бяха най-зле.

https://link/career/eto-koya-e-nay-visokoplatenata-profesiya-v-sasht.html Cпopeд пocлeдни дaнни нa eдин oт нaй-гoлeмитe пopтaли зa нaмиpa нa paбoтa Glаѕѕdооr, нaй-дoбpe плaтeнaтa пpoфecия зaд Oĸeaнa e тaзи нa лeĸapя. Cpeднoтo възнaгpaждeниe нa мeдицитe възлизa нa 180 000 дoлapa гoдишнo.

Някой май забравиха колко милиарда дръпна от ЗК оня Дянков постната пица ? Сещате ли се или да ви припомня жалки герберасчета !

Всички държавни и общински болници фалират! Здравната Каша унищожава всичко по пътя си! Курнелия лае без да знае за какво приказва и как да се оправят нещата!

какво общо има тук Венецуела бре льольо ? Какъв социализъм у нас ?

KOITO DA VYARVAT NA TOIA BOKLUK KURnelia

БСП и всички комунистически и ДС креатури от СДС, ДСБ, ДПС и на-вече алчните политици от ГЕРБ са в единен строй при ликвидацията на здравеопазването, науката и социалните права на българските граждани.

Нормално е болници в малки градчета да имат задължения към ЗК. Техните функции са по-скоро социални отчитайки доходите на населението и огромния процент пенсионери, които са останали да живеят там. Задължение на държавата е да ги поддържа, но държава отдавна нямаме. Логично би следвало да закрием и Правителствена болница, защото и нормално Правителство нямаме. Облагите по здравното обслужване на министри, депутати, администрация са на гърба на всички българи. Да, те си плащат здравното осигуряване, но ползват материални бази многократно надвишавайки техните вноски. Смешно, не по-скоро е престъпно и цинично да закриваш болници заради няколко милиона дългове и в същото време да хвърляш милиарди за ненужно саниране. Ненужно, защото то не оздравява самата сграда, а само увеличава парите в сметките на строителните фирми, близки до управляващите. Какво ли би се случило, ако следващия път когато БХ-1,2,3 вдигне кръвното да застане пред заключена врата на болница ? Няма да му се случи, нали ? Днес, може би, но никой не знае какво му е писано.

бсп , да върнат откраднатите пари от началото на прехода , и ти курни кажи как приватезира Техноекспортстрой , Технопрогрес и др.

не попиташ Иван Костов или ББ който потроши милиарди за Белене. Ех, Пешко, Пешко. Много си малък, а се криеш зад име на някой си байно ! Бегай в детската градина.

За ив. костов съм съгласен , но на Бойко Борисов искаш да препишеш деянията на бсп, аре не така

Безполезни коментари. Вредна партия.

няма реформи, няма болници, ей плакахте за контрола и пръстовия отпечатък, който ограничава кражбите, малък , но много прост народ

Абе,идиоти такива,каква Нинова ,какви 5 лв?! Всичко се съсипа през тази демокаДия! Не беше така преди 1989г,имаше болници с перфектни специалисти,нямаше и толкова болни,да не говорим за страшните болести по децата! Училищата бяха пълни,детските градини се ремонтираха на всеки 2 години,ходехме на почивка в професионалните бази на море и планина! Престъпността беше 100 пъти по-малка!Сега всичко се разпада и държавата ни ще изчезне,защото всеки,който може,бяга на където му видят очите.Специалисти стават чистачи по чужбина и пак живеят по-добре,подпомагат родители и близки.Всичко е само показност и фалш.Ех,Радой Ралин,ти излезе голям пророк,толкова са реални думите ти "Гъза си с рози накичи,съдраното да не личи"!

Нали за това сме на това дередже бе идиот , бягай в китай

Реформи ? 27 ГОДИНИ СТИГАТ ! Пикая на реформите ти седераст - ПРИ РЕФОРМИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 27 ГОДИНИ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ НАМАЛЯ С 2.5 МИЛИОНА ДУШИ ! Българите са останали около 5 милиона и продължават да измират. 25 г. правителствата на БГ се назначават от вън. Всичко работещо в БГ е чуждо - а шепа седерасти-либерасти искат още реформи (унищожение и и съкращение).

Бягат в чужбина от тъпанари като теб

Нинова то тук не останаха хора заради лъжите и алчността ви , къде е сина ти къде

Нинова много бързо забравя те докъде докараха болниците. Ама така й е удобно.

що толкова квич срещу г-жа Нинова, да не би тя да е закрила болницата, е не е знаела,че Боко е приложил принципа на Сталин няма болница, няма проблем, но мнооого ми се иска и правителствена болница да бъде окастрена и да прилича на останалите болници от дълбоката провинция и тогава да видим кон боб яде ли

Ми те, като бяха на власт, нищо не направиха за системата, а такава система не се срутва за една-две години, така че вместо да ходи и да говори благо като девствен поп, по-добре да со мълчи, защото по време на управлението на БСП, освен да ни спират фондовете, те да променят зкаони, за да могат да сложат сульо и пульо на висок пост, и да облизват * на Русия друго не правиха.

Каква типична генетическа комунистическа наглост демонстрира отново другарката КУРнелия - Лъжлата и крадлата в менопауза... Типична за нейния файтон на партията мафия БСП, главен виновник и съсипател на българската държава, в т. ч. и на медицината и болниците...!!!!!! Но така ще е докато ги търпим комунягите все още в България... Ех български Пиночете, хайде идвай де...

и като толкова искаш Пиночет, ще му поръчаме първо да говори с теб, като дойде, щото такива като теб за него са едно нищо и той не се интересува какво искат, той налага и не пита, а ти ще стоиш на стадиона без вода и храна под дулото на автоматите му,затваряй си плювалника, щото твоята менопауза се нарича вечна простотия и лудост нелечима

Кога най после ще бъде повдигнато обвинение от прокоратурата и Ниновица ще влезе в затвора за обирането на държавни дружества без пари. НАРОДА ЧАКА.......

първо трябва да влезе боико и неговата дружинка.

а защо се правиш на болван и забравяш олигарсите от българо-руската мафия, защото си платено Кремълско Мекере ли???

Стратегия за подобряване на условията за лекуване на хора и въстановяване на закрити болници. Вместо да се откриват болнични заведения ,те се закриват в най-добрата държава за жевеене. Бащата на народите и майката на нацията ще ни затрият като държава!

Трябва да се направи място за частните болници - те все са на ,, правилните" хора .

заради западните агенти и зомбита наречени бг-политици, бизнесмени, джурналя и т.н. бг-то остана без деца, и без бъдеще о стана нещо средно между конц. лагер, лудница и сметище без бъдеще!!!н

Лицемерка. Тя е дива капиталистка, която не се различава по нищо от останалите, но толкова си въобразяваше, че ще вземе властта, че не се траеше. Самата бсп е изтърбушено сборище, което иска само и единствено властта. Ако в болницата в Петрич нямат пари, може да има реорганизация, но не и да се маха болницата. Вместо Нинова да вие тъпотии, по- добре да беше завела няколко мениджъра да видят положението и да кажат как да се подобри.Народът го е казал: "Работата не иска молитва, а мотика." Аман от такива политици като тая.

да не би Tиквата да спечели,трябваше да има нови избори.Ho те наближват мандата няма да го изкара.

КМ = кремълско мекере ли?

Щом можеш да даваш такъв проста- шик акъл,вземай мотиката и бегом на лозето да копаеш.Па дано и там да се гътнеш.Да се в миришеш дано.

Както обикновено, госпожата лъжа нещо врякнала срещу правителството - това ли е "новината"?! Защо тая хлевоуста кресла не обясни на партийните си олигарси, че трябва да плащат данъци, а също така и заплати - ама реални! - на работниците си, за да могат да се формират бюджети за обществените болници, училища и други подобни харчове?! Защо не даде една оценка - в рамките на "промяната" на партията-дъртофелница, дето ужким я прави - на кражбите на своите съпартийци-олигарсите, на всички фондове, активи и каквато обществена сграда имаше останала от соца - в техните измислени фирми?! Да не би проблемите с болниците да са започнали от два месеца?! Нали точно бьесьепарските и десарските вождове разсипаха всичко, до което им стигнаха дългите алчни ръчички, а сега вече, когато народът ги измете от властта, тя почна да врещи като приклещена, че всичко било ограбено и разорено?! Ами, не е ограбено нощес, нито е разорено за една година - а за много повече, през управленията на техните 6 (шест) правителства, и особено при техния човек, назначен от Луканов за опозиция - Костофф, гробокопача на българската икономика и баща на дивашката прихватизация ... Ние, които сме живели и в други времена - когато се строеше и трупаше - помним, а тя се прави на късопаметна, вряка си за някакви си нещастия, дето се случили изневиделица - точно при последното - не комунистическо - правителство ... Ами що не направихте правилните неща, когато цялата власт беше ваша, а?! Лъжливо, долно, алчно чудовище!

Другарката забрявя,че точно те разбиха болниците.за тези в мрежата-Курнелия е зло и то страшно.болниците работят.ако нямаш осигуровка,няма лечение.не може мангали и хора,които не внасят осигуровки да искат лечение?????

Тъпите българи загиваме бързо и безропотно, вместо справедливо да накажем убийците си.....Алоооооо, българииииии.....

Ко стана МА? Зехте да се усещате ,че оставате без роби? И няма кой да плаща след време масрафите бъдещата политическа сган ли?

Sm3hurk0

подкрепям Ви изцяло ! И аз така мисля, но управляващите са се самозабравили ! Някой да им предложи да играят на травиян - играта я знам от жена ми.... тя играе на нея.. Там се учиш да балансираш в изграждането на градове и други неща,,,, Някой да предложи в парламента подобна игра. Не искам некадърниците в България да си мислят, че България е един голям симулатор.

КОЛКО СМЕШНО ЗВУЧИ "БЪЛГАРИ"!!!!!!! В името на далечното розово бъдеще българите се отказват от живота си за да угодят на една гнусна шайка наричащи себе си граждани за европейска смърт!

Много хубаво казано...направо супер!...само дето този фалит не е от днеска за утре и милата партия на Нинова,както и всички управлявали след прехода имат дейно участие в него...абе казано накратко те просто разсипаха държавата!!!

Ами така се случва в държава, където много скоро цялото население ще живее само и единствено в "столицата". Но нали е много яко в София и там има най малко 10 болници, 15 театъра, 20 университета, МЕТРО, летище, от което разглезените метреси на бандитите в България ходят на пазар за прясна риба в Рим или в Неапол. Кой луд ще остане да живее в "провинцията" ... А някой тръгнали да се жалват за болници ... Нали гледаме "София Ден и нощ" - всичко е много яко и важното е да си в София !

В София има 97 болници. Повечето от тях не са много големи а направо огромни.

Мойте уважения.Как да се спре потока,който е решил,че тук е най-добре?Нали така каза жабата червена-в София е истината,идвайте.На стада.Заповядайте.Ние какво да правим?Все пак сме от тук???

НЕ СПОРЕТЕ, КОМУНИСТИТЕ ОТ БКП И ДС ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ.ТЕ СА АЛЧНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ.

БСП и ДС обраха България с 6 правителства след 1989г.Амин.

проекторешението на МС за обществено обсъждане на движението на мигрантите само в 3 зони...София Благоевград и Хасково? Само Медиапул и Сега са го написали до този момент.

а не Благоевград. Извинете.

питай твойте сапартийци защо погребаха 3 МИЛИАРДА в дупката на Белене! Там е погребана и тази болница.

питам боко за 20 милиарда евро от боко-2 ?

.Оня НАРКОМАН със БЛЯСКАВИЯ ПОГЛЕД министър отпечатъци им взима все едно са ПРЕСТЪПНИЦИ.Не влизат в болница а в ЗАТВОР.Те на затвори заприличаха наистина. .За да няма хора в Петрич НЯКОЙ се е ПОГРИЖИЛ за това.

С пръстовия отпечатък се премахваше всякаква възможност за кражби от здравната каса. За това беше този неистов вой за премахването им. И по времето на Семерджиев успяха. Сега ще си продължи "лекуването" на мъртви души и точенето на десетки милиони от касата. Лошо няма. Докато има балъци, ще има и тарикати.

На хартия ? Дори стана по-лесно и бързо , само се набутаха болниците с допълнителни разходи

С отпечатаците се правеха две неща: 1. Малко оборот на някой фирми за оборудване и софтуер 2. Дава се база данни за всички български граждани на АНС (агенция по разузнаване на ФАЩ).

Държавните Болници скоро ще станат лошо стопанисвани "Бюра за погребения" ... по Костурица.

Какъв ти е проблема ма Маро?! Борисов е Пич и каза, че ще направи много по-хубава, оборудвана и модерна болница! За какво им е на хората тая съборетина, за която ревеш!? Какво искаш да кажеш в това чудо хора ли ще лекуват или ще правят морга?!

юе направи ... ама другия мандат .