Момиче пострада при падане на кола в р. Янтра

Таксиметров автомобил е паднал в река Янтра, при инцидента е пострадало 12-годишно момиче.

Обратно в новината

Коментари - Момиче пострада при падане на кола в р. Янтра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе как шофьор на 66год.И то такси? Това е безумие. След 60г.никой не трябва да се качва зад волана. Не нормална територия сме ние. А държава няма.

Като станеш и ти на 66г, друга песен ще запееш.

Eла в Скандинавия да видиш и над 75 на волана и няма драма, защото няма толкова малоумни шофьори като в родината.

А те ядат ли лайна от трансмазнини, безразборни консерванти и мазнотии, запушващи им мозъка? А сигурно имат и пари да си поддържат колите в изправност, дори с пенсии? Нашият пенсионен фонд се разграби, но....... най-страшното е, че ограбиха живота ни.

Големия процент от ПТП са извършени от млади водачи без нужния опит, висока скорост, високо самочуствие, с възраст между 18 и 28 години. Водачи над 60 годишна възраст много рядко правят произшествия. Помага им огромния опит, натрупан през годините и по ниските скорости с които карат. Проблем при тях е преумора и заспиване на волана.

създават постоянно условия за ПТП по магистралите - карат със 70 км/ч на или до осовата линия.

Днес беше пълно с коли, които не зачитаха законите на физиката и водачи, които въобще не трябва да имат книжки. Толкова некадърници отдавна не бях виждал по пътя. Някои изпреварваха буквално без видимост, някои караха в дъжда сякаш няма никакъв дъжд. Такова безочие и бездарност не може да се обясняват с намесата на властите. Те не са пъдари за идиоти. А идиотите с наказания не се лекуват.

Цяло чудо е, че са останали живи. Реката днес е пълноводна от валежите, колата беше потънала почти цялата във водата и килната на една страна. И друго цяло чудо е, че не е помел пешеходец от тротоара, там обикновено е оживено. Заради лошото време нямаше хора, иначе щяхте да четете друго. Пази Боже.

На този трябва да му се вземе книжката моментално.

Явно е искал да мине по направо.

млад е още, ще се научи!

Ами като карате хората да работят до тази възраст така е .