Путин и Ердоган ще ускорят решаването на сирийската криза

Президентите на Русия и на Турция се договориха в телефонен разговор да засилят координацията на усилията за решаване на сирийската криза.

Обратно в новината

Коментари - Путин и Ердоган ще ускорят решаването на сирийската криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Два султана - два акрана...

КОГАТО ПУТИН НЯКОЙ ДЕН НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ НА РУСИЯ, ЩЕ БЪДЕ ИЗПРАТЕН В МАКЕДОНИЯ С ЛОПАТАТА ДА КОПАЕ ОТ "МАКЕДОНСКИТЕ ЗЕМИ"" ОЩЕ БУКВИ ЗА НАШАТА АЗБУКА , ПРЕДАДЕ ИСТОРИЯТА И РОДИНАТА СИ ТОЗИ ЧОВЕК ! ТРЯБВАТ ОЩЕ ПО ГОЛЕМИ САНКЦИИ ЗА РУСИЯ, ДОКАТО ПУТИН НЕ БЪДЕ ПРИНУДЕН ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА, ЗА ДА ЗАЩАНЕ НАЧЕЛО НОВ ПРЕЗИДЕНТ НА РУСИЯ, САМО ТОГАВА ЩЕ ИМА МИР МЕЖДУ СЛАВЯНСКИТЕ СТРАНИ !

Кирилицата е писана на Охридското езеро.

Дори имаме Българска песен за БЪЛГАРСКОТО - ОХРИДСКОТО НИ езеро !

се вземат спешни мерки. "Русия подготвя около 60 хиляди военнослужещи, основно мюсюлмани-сунити от севернокавказките републики, за прехвърляне в Сирия. Първата изпратена част от тези сили вече служат в качеството си на полицаи в Алепо. А около Палмира е сформиран мюсюлмански батальон под название TURAN".

Ей това ако е истина е добре!Означава,че Путин ще нанесе поредният удар на Русия!Макал,че.... Чечня и Дагестан са на бюджетна издръжка!Крим тоже!Донбас и там ,,отпускарите"воюват за пари ,а не за воднистити очи на фюрера от Кремъл!Сирия също е голямо бреме за руският бюджет!Идва футболно първенство което няма да е евтино заради свръхголямата корупция и ниска производителност и качество освен ако не спазарят няколко турски строителни холдинга и сега тази добра вест за 60 000 които ще увиснат и ти на руският бюджет!

Голямо щастие на комплексар. Теб коя майка те е раждала бе говедо? Таман да беше тъй. Не разбрахте, че с пропаганда няма да се сбъднат мечтите ви.

От тези двамата все по-малко ще зависят световните проблеми.

MNOGO KOMENTARİ,A VİJTE KERVANA Sİ VIRVİ,KOLKO HİTRO ERDOGAN VIRTİ POLİTİKA İ BİZNES.

Хитрата сврака с двата крака.

добре де, за турция да речем ясно! според русолюбските критерии сирия е исконна турска земя, но русские какво се навират там? сирийците да не са станали славяноговорящи?

Не искат да са американоговорящи.

Е, може наистина Путин и Ердоган да ускорят решаването не само на сирийската, ами и на всички кризи, предвид че за Запада няма по-подходяща откачалка от шефа на ислямизирана Турция за началото на една война с Русия. Ако преди време най-подходяща за война с Русия е била фанатизирана нацистка Германия на Хитлер, то сега е ислямизирана Турция на Ердо, барабар с милионите фанатизирани ислямски джихадисти, които анкарският чалмалия усърдно събира от цял свят, а европейските чичосамови слугувници ги приемат радушно, хранят, обличат, настаняват и толерират, дори прикриват агресивните им издевателства над беззащитните вече европейци. Всъщност тая фанатизирана неграмотна паплач, всичките в боеспособна възраст, няма как да е работна ръка за високо технологична Европа, но и пък няма по-подходяща пехота в една такава война. Путин не може да не предвижда това, пък и още Петър Велики е казал, "На трима да не вярваш: на жена не вярвай, на турчин не вярвай, и на непиещ не вярвай"!

Вярно ли едно време Путин, се издигнал в кариерата като агент до високата длъжност "Управител на публичен дом на КГБ" в град Лайпциг!

Ергодан до Путин... приличат на як мъж до Ам Гъл.

е тази ВОЙНА? Путин само филостоства!

Философства!

Много ми е чудно каква развръзка може да направи Ердоган , след като той подпали войната заради кюрдите и защото Асад не му харесва и искал да го изгони ... Асад си е много добър за Сирия . Всички религии в Сирия не смееха да гъкнат . А Ердоган изсра едно голямо лайно !

Иститната е, че откакто СССР УБИ великата Православна Руска Империя, Русия пропадна, и сега продължава да копае дъното. Ако не я бяха превзели комунистите сега Русия щеше да е на светлини години пред ЕС и САЩ.

Като се напушиш с трева явно много истини има.

ОК разбирам, че сте русофили заради СССР и комунизма, ама не ви ли е поне малко капчица жал за руския народ дето беше избит от Сталин и Ленин?

Снимка двамата султани.

да е 8-и март или 2-и февруари да се поздравяват, ама днес е 27 май..ха.ха

Верно ли е 27-ми май бе? Да не е 9-ти септември?

Тоя,Путьо бе изритан и от Черна гора ,сега търси интрига между България и Макетата с празната надежда и те да не хукнат към НАТО и ЕС,а и търсят помоща на България за това!Нещастен азбучен интригант!

Джуджето Черна гора в НАТО а най-голямата турска армия вън от НАТО. Аннадънмо бе кьопек кьораф

написано от турчин путинофил

путинска русия се опитва да се меси във всичко за да създава повече хаос. Русия се опитва да се меси в политиката на България. Джуджето е нагло и си пъха носа навсякъде.

написано в отговор на шилото

що, говедата не се ли месят в политиката на България?? Нещо за говеждия посланик???

посланника на говедото тръмп ли?

Не, не се месят. Ако за нещо им искаме мнението и позицията, то е по наша покана! И с удоволствие се съобразяваме с нея. Така е вече и така ще бъде...свиквайте!:)))) Руска намеса и вмешателство повече по българските земи няма да има! Точка:)))

Шило

Напарви сега един списък кой и къде се меси, па тогава прави изводи.

Шило

И не Захарова носеше пирожки и пелмени в Киев, а Нюланд раздаваше курабии.

а в москва се биха за руска салата

Шило

Не знам да има такава активност тогава, когато се обсъждат проблеми, касаещи България. Със сигурност, хилади коментари се пишат тогава, когато се види "Русия", независимо за какво. Пишат се и стотици, тази държава да бъде намесена и там, където па въобще за нея не става въпрос. Няма ли у нас толкова проблеми, та оправяме все другите? Харесва ли ви състоянието на бизнеса, на държавните служители, отношението им, корупцията на дребно. Харесва ли ви съдебната система? Някой предлага ли нещо наистина добро? Сочи ли истинските проблеми или има само имитация на дейност? А да видим себе си. Тръгнали сме света да оправяме. Този бил такъв, оня бил онакъв. Днес си отиде един от значимите играчи. Който беше забравен.

След окупацията от Запада, България вече е над 80 % внос от вън.Следователно фалирала държава А Турция ще се разшири на изток, подпомогната от българските потурнаци пердашещи кючеци под звуците на чалгаджиите и пеещи знаковата чалгаджийската песен " Мини ми отзад...=/.Става въпрос за Ердоганоглу

Шило

Ами то, след като позволихме да станем чалгаджийска държава, какво друго очакваш?

Проблемът на България се казва Русия!Корупцията,неработещата съдебна система,полиция,разузнаване и контра разузнаване! Всичко това си има име и то е Русия!Милиардите които сме надплатили и които са срутили не един и два бизнеса,КТБ източена от руски агенти,Белене което през годините погълна милиарди и накрая цяхме осъдени по най баламският начин заради двама реуски агенти,харизанота ни газопреносна мрежа на Москва за тридесет години!Нинова,Станишев,Доган,Гергов и хиляди други малки и големи феодали!Русия и нашият най голям душманин ,а не Турция както се опитват да ни внушат московските мекерета!

Шило

Да бе, типично по български-все друг е виновен. То, ако онодят жена ти, пак руснаците ще са виновни.

Жена ми е рускиня и е свястна щом ме търпи!Но ненавижда Путин и шайката му както и повечето руснаци които без съмнение виждат отчайващата му глупост,злоба и отмъстителност за която плащат всички руски граждани!

Не с тоя номер, Шило:) Не минават тия:) Елементарни механизми , които действат само на елементарни организми:) Всичко , което си изброил е на такова дередже по вина именно на Русия и нейните подлоги у нас! Предварително замислен, сравнително добре изпълнен и продължаваш да тече процес. Начело на този процес стоят изцяло платени от Москва подлоги, които правят всичко възможно да забатачат България колкото е възможно по надълбоко. А такива пешки като теб са наети за да вдигат врява и да разколебават хората - евтина работна ръка, това си ти и другарчетата ти!

Перченето на Путин и глупавата му политика,не донесе нищо добро на руснаците и съседите и!От могъщия и непобедим ссср,остана една мъчеща се Русия,озъбена за невъзможно,имперско господство,загубила Украйна и допуснала САЩ и НАТО на границите си,да контролират напълно оръжията и!А стандарта на живот падали,пада!Путин ходи си,вреден си!

Шило

Въобще, като пишете, мислите ли? Пропада ви мозъчната дейност с тези писаници наизуст. Какво знаеш за Русия? Нищо, ама щом трябва да се квака "пропада", давай. Поне прочети прогнозите на Световната банка, на агенция Блумбърг. Виж износа и на пшеница на храни, отношенията с Китай, Индия.Европа разчита на руски газ. Айде, не се правете на интересни.

явно аудиторията на вярващите в подобни глупости требе да са 18-20 годишните които не помнят че по време на управлението на Eлцин през 1998г. Pусия не само беше в тежка криза ами даже се стигна и до там че обявиха фалит .

Хората на запад харесват Путин . Ердоган е лош , отвратителен !

Разпути ви Путин, разчекна ви като брюкселски зелки

Шило

Честно казано, Русия няма интерес от слаба Европа. Има интерес от търговия с Европа. И тихо-мълком си развиват големите бизнес проекти. АЕЦ в Унгария, СП, сега ТП- за Южна Европа.

Aко това беше вярно русофобите нямаше да квичат като прасе на трап , ами щяха да са доволни . Oсвен ако не искаш да кажеш че русофобите са се загрижили за благосъстоянието , просперитета и могъществото на Pусия в което едва ли някои здравомислещ човек ще повярва .

От яко използуване на черния маймуняшки вибратор, явно си повреден непоправимо. Кой ти бръсне простотиите за слива ?

Ти си седиш на дивана, щракаш клавишите и правиш глупости, а Путин прави световна политика.За Русия тя е успешна. Усещаш ли разликата между теб и Путин, горкия?

Шило

А бе, моэркови, естествено е, че Турция и Русия ще имат решаващата дума. Въпрос на интереси и граници. Иран няма как да бъде заобиколен също. А помислете, ако имате с какво.

хайде да не говорим кой с какво има да мисли или няма:) Не е в твоя полза такава посока на разговора:)

Мале,кой ли не се захваща да уреди "сирииската криза". Все я уреждат а тя не се урежда.

5 години Великата коалиция на САЩ с най-демократичната Арабия Сауди и Катар които нямат конституции, а карат по Шериата бомбардираше ИД с възглавници. Прикриваха платформите на Маккейн с нефт през Турция за Холандия и Франция.Печалба 400%. Влезе Путин. Спря им кранчето и хайдуците неистово заквичаха. Тепърва ще има перкане на фъшкии.

По-добре спомни си какво беше в Сирия преди една година, тоест преди Русия да започне операцията там. Коренно различие. Самата ИД призна поражението си.Чел ли си за това?

Без,голямата,световна,проамериканска и нтовска коалиция,сметите на Путин и Ердган са без всякаква стойност,още повече ,че кюрдите и цялата опозиция са с/у Асад и Ердоган!Русия се навря в тресавище,пообно на авганистанското,а глупака Путин бе обещал да реши кризата за два месеца!

Веднага се вижда колко си прост. В тресавище затънаха точно говедата в Сирия за 5 години мъки. А в Афганистан и нато не успя - 25 години войници там, хиляди убити - и нищо.

Абе, не знам кой е прост. В момента точно Русия и Турция са в тресавището, от което изход не виждат. Само имитират дейност. най-лошото е, че имат непреодолими различия за решаването на конфликта и кризата - и по въпроса с Асад, и по въпроса с кюрдите. Бомбата цъка! Въпрос на време е да избухне и тогава...прощай руско-турско приятелство:)

Ей,много путинизъм в сайта,няма що. "стратегическото партньорство"между Еродаган и Путин е вредно за нас,как не го осъзнахте!Особено,че си имаме 2 етнически партийки у нас.Едната на Путин,другата на Ердоган! Отделно се вижда,що за импотентни структури са ЕС и НАТО. Какъв тероризъм ще се бори по телефона,бе хора! Четете ли,виждате ли какъв ненормалник управлява САЩ? И още един подобен Анкара? И като получи подкрепата на Русия,къде сме ние!?

Имаш и си недоволен...?

Целия колониален свят гледа, как загуби Черноморието :))) Първо - говедата щяха да вземат Крим. 5 милиарда бакса за боклуците, полски снайперисти на майдана - и повърнята стана. Ооообаче ФАКТОРЪТ ВОВА им ТАКОВА МЙКИТЕ. Взе си Крим. И говедата увиснаха кат жо байгън на награждаване с медал. После, квичейки от корабите, щяха флот да правят. Тука Бойко бе железен - ни на йота :)) Айде пак чевъртития.. Накрая ФАКТОРЪТ ВОВА отпуши и Босфора. Взе си туристите, протока - отпушен - и ги прати пак. И пак четвъртит за колониалистите! Как да не се СМЕЕ НА ГОВЕДАТА човек? :)))

Абе ти ли си , бе Чуколов?:))) хахахахаха Така кажи, бе кривундел:)))

Аз знам едно- руската земя сама себе си пази. Никой не може да я пипне, докато русите вървят по пътя на правото и истината. Почнат ли да лелеят за Проливи, Трети рим, Балкани, империи,ссср-та, световни революции, световна власт, войни и не знам какво още- силата на Русия изчезва. Затова- да внимават. И повече няма какво да се коментира.

ЯЗ СЪМ ПРАГМАТИЧЕН ЧОВЕК И ЗА ТОВА ПРАВЯ ОТ ЛИМОНА ЛИМОНАДА. ТАЯ МЕТАФОРА СЕ ОТНАСЯ И ЗА ПУТИН И ЕРДОГАН. ДВА СИЛНИ И БОГАТИ СЪСЕДА, КОИТО ИМАТ БЛИЗКИ ОТНОШЕНИЯ С БЪЛГАРИЯ. НЕКА ВИДИМ КАКВО ПОЛЕЗНО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ТЯХНАТА ДРУЖБА, А НЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАМЕ, ЧЕ ТЕ ПРОСТО СА ДВАМА ДИКТАТОРА. ТОВА НАС НЕ НИ ЗАСЯГА. ВИНАГИ НА ПЪРВО МЯСТО СЕ ПОСТАВЯЬТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ДАЖЕ САМИЯТ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ИЗЛЕЧЕ САКРАЛНИТЕ ДУМИ . БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

Аха-"Целта оправдава средствата." Не, няма такъв филм. Или правиш нещата както трябва от-до, или изобщо не се захващай, нищо няма да стане. Безпринципността винаги води до лоши последствия.

Да гасят лампите и да си лягат ...на нас и двамата са ни омразни !

откога ви чакаме! какво ги бавите ? Ускорявайте !:)))))

Това напомня пакта Рибентроп-Молотов.

хохохохохохохо.........

Декларират, че заедно ще се опитат да разделят Сирия и да избият кюрдите. Това съюз на Сатана с Луцифер.

Първо искам да иСкажа мойту скромну мнение,че Ердоган и особено Путин са едни от най големите проблеми на Сирия!В никакъв случай не са решението и няма и да бъдат! И още нещо мЪ интерсува от билатералните отношения на Турция и Русия!Дали се погодиха за цената на газа от Турски Поток?И нали ,,Ботас" съдеше руснаците зароди цената на газа в Хага ли беше...къде беше?Дали ги осъди вече или руснаците спечелиха?

Що не му туриш пепел на...осведомяване то?

да побързат ,че на опашката чакат ирак , либия и египет !

викаш- нашето си не даваме...

Глупости. Спам. Кризата в Сирия не може да се реши по телефон.Направо е несериозно. Ердоган Султан търси всякаква подкрепа за да бомбардира кюрдите. Путин направи някакви рейдове срещу ИДИЛ,факт.САЩ правят такива против Ал Асад. Как ще се реши тежък проблем и криза по телефона!?

Нищо подобно. Аз вече го написах - Турция НЕ Е приятел на тази територия, за руснаците - също. Но може да бъде ПАРТНЬОР и точно това направи Путин с Ердоган. Щото и двамата са ЛИДЕРИ.

Шило

Не, защото те колят и бесят там. Другите са миманс.

колене и бесене, в това са най-добри, нямат равен

Шило

Да, и затова ИД отстъпва. Защото, докато "коалицията" имитираше дейност, преди намесата на Русия, ИД се разширяваше. Как и защо- отговори си сам.

Защото си приличат. В кражбите и корупцията. Заради злоупотреби с хуманитарната помощ за Сирия САЩ прекратиха бизнеса с 12 компании в Турция. Офисът на главния инспектор на Американската агенция за международно развитие (USAID) е разкрил корупционна мрежа за подкупи, измами, нагласени търгове и комисиони при изпращането на хуманитарна помощ за Сирия.

Викаш, на запад подкупи няма, а? А де отидоха 5 -те милиарда бакса, изсипани в Киев от нюланд бре? :))

В подкупи ли се превърнаха?:))))

Петте милиарда си легнаха на мястото!Янукович е аут!Цяла Украйна намрази Русия.Крим увисна на врата на руският бюджет!Русия беше изпъдена от всички световни реномирани организации и Путин наложи санкции на руският народ в отговор на Европейските и Американски санкции срещу неговите приятели и марионетки от Крим и Донбас!С една дума пете мшлярда разрушиха Русия за двадесет години напред!

не пропуснал да благодари на ердоган за това че руската писменост идва от турската земя

ИСТОРИЯТА НИ Е ЗАВЕЩАЛА СКЪПОЦЕНЕН ПОДАРЪК. ТОВА Е ЕДИН ДОБЪР И СИЛЕН ПРИЯТЕЛ - РУСИЯ. НАПРАЗНО НЯКОИ СА СЕ ОПИТВАЛИ ДА ПРОМЕНЯТ ТОВА, ЗАЩОТО ТО Е НЕЩО НЕПРЕХОДНО. ТОГАВА МОЖЕ ДА БЪДЕМ СИГУРНИ, ЧЕ РАЗБИРАТЕЛСТВОТО МЕЖДУ РУСИЯ И ТУРЦИЯ НЯМА КАК ДА БЪДЕ В НАША ВРЕДА. НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА СИ ИЗИРАМЕ СЪСЕДИТЕ. ТОГАВА В НАШ ИНТЕРЕС Е, ДА СЕ РАЗБИРАМЕ С ТЯХ .ОЦЕНЯВАМ УСПЕХИТЕ НА НАШЕТО ПРАВИТЕЛДНВО В ТОВА ОТНОШЕНИЕ. НОВАТА ГЕОПОЛИТИЧЕСКА ОС РУСИЯ И ТУРЦИЯ Е ВЕЧЕ ФАКТ. ПРИ ТОМА ВНОГО ВАЖЕН ЗА ВСИЧКИ.

Аз искам днешна Русия да е друга. Аз не искам тя да си играе с историята на нашите земи, език и култура заради свои интереси. Аз искам Русия най-сетне да осъзнае какво важно значение има за нея моята родина България.

Шило

Хубаво де, ама е по-важно те какво искат. Аз искам България да е друга, ама на-все греда.

Русия без ленин, сталин, путин и пр., без тяхната политика и идеология е ОК. С тях се превръща в отврат за този свят.

Шило

Я дега кажи, кое и е Ок на политиката спрямо Ирак, Сирия, Либия? Гренада, Сомалия...

След 27 години, егоистичните убитаци още треперят някой да не им вземе нещо или да ги принуди да дадат. Браво :)) Ами - да вземе да стане? :)

И от двамата все по-малко зависи решаването на сирийският проблем/колкото и много да им се иска,защото и двамата са грандомани/.Нещата ще стават въпреки тях.

Шило

Дали, Стойчо?

Викаш, западналяците действат в Сирия, а? :))

А дано, ама надали.

путин сам се прецака с Украйна , В Китай не му потръгна , ще сбърка и с Ердоган въпрос на време.

Та, как точно се прецака в Украйна? :)))

Г 7, съвета на европа, и ред други фороми ще ги гледа по телевизионата!

Ми вместо в момента Украйна да е член на евразийския съюз каквото беше желанието му, сега има влияние в 1/5 от территорията на Украйна,а в другата част не искат да чуят за Русия !!!Много,много големи грешки на прехвалените руски служби,службици,дипломати и т.н.Вместо да махнат безкрайно омразния крадец и бивш криминален затворник Янукович ,умника Путин докрай залагаше на него!!А беше толкова лесно да постави друг "пудел" на мястото на Янук!!Но така е,като човек се помисли са непогрешим и чете ,че е БОГ!!Грешката му ще бъде разкрита само след 10-20г...Няма да бъден запомнен с добро Путин.Това е най-голямата и болезнена загуба за Русия от 1918г(загубата на Финландия и Полша)....и тази загуба ще леши на плещите на човек с ръст 1.65 см и лице на азиатец!!!

Да направиш от свой приятел - враг, това го може всеки. Но да направиш от свой враг - приятел, това го може САМО МНОГО УМЕН ЧОВЕК. Владимир Путин УСПЯ. ФАКТ!

приятели викаш?? направо друзя и товаришчи? убаво, даже машалла! на 17 март турски търговци съобщиха че спират изкупуването на руско жито, царевица и олио. причината ?на 15 март русия е извадена от програмата за безмитен внос което ще рече налагане на 130% мито! нихат зейбехчи министър на...каза че си стоят с пълна сила ограниченията за визи и сключването на договори с русия.а андрей сизов от ... казва трябваше да изнесем за турция 1 000 000 тона жито,400 000 до 700 000 тона царевица, 250 000 до 300 000 тона олио ма не би!

Това е търговия. Тръмп що се кани да въвежда мито за европейските коли, да не би да се разтурва нато? :))

Аз бяха умерен, хора като вас ме направиха соросоид - неплатен.

да си честитят взаимно новите тронове - единият султан, другият - император.

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ Е ДОШЛА НЕ ОТ БЪЛГАРИЯ , А ОТ МАКЕДОНИЯ. МАКЕДОНИЯ ЩЕ Я ИМА, БЪЛГАРИЯ - НЕ. Иначе си пишете глупости колкото си искате. ОБИЖДАЙТЕ , ПЛЮЙТЕ НАРОДА КОЙТО СЪС СМЪРТТА НА ХИЛЯДИ СВОИ ВОЙНИЦИ ПЛАТИ ЗА ДА СЕ НАРЕЧЕТЕ ВИЕ ГЛУПАЦИ СВОБОДНИ! Сега обратно при този от който ни освободиха!

Да съгласен съм, трябва до живот да сме благодарни на украинските, финландските, естонските и румънските войници които рамо до рамо са се били с българските опълченци срещу турците!!!

Я иди в църквата на Шипка и виж колко имена на финландци и румънци има написани там. Ама първо си вземи хаповете.

ходи в македония за да оцелееш тогава. Войниците са загинали, но тоя който ги е пратил е търсил свои интереси, не интесите България или на Васил Левски. И сега историята се повтаря. Интереса клати феса (и ушанката).

Да.Добре. "Великите сили"

тя се състоя по време на тържественото откриване на мега-джамията. Сега ердо си има и руска ханъма