Българин тръгва с мотор по Пътя на коприната

Руско Русков тръгва сам със стандартно подготвен за офроуд мотор по Пътя на коприната.

Обратно в новината

Коментари - Българин тръгва с мотор по Пътя на коприната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех на начинанието ти! Бъди здрав и устойчив на всички предизвикателства по пътя ти! Още веднъж - успех!

Госпожата с въпрос към децата, а само, Иванчо и Марийка дигат ръка Иванчо: Знам, но не мога да го кажа Марийка: Прашки за хора с Три манда

Какво толкова, слагаш две ябълки в джоба и тръгваш :-)

Голямо приключение , ехаааа :))) Съвсем благородно му завиждам .... Жив и здрав да се прибере у дома . Лек път , приятел :))

Желая му успех и много късмет по тоя труден, красив, невероятен път! Със сигурност ще срещне много необичайни култури и нрави, а също и много сърдечни хора! Дано да не срещне пясъчни бури, змии и скорпиони в пустините и нагли крадци по малките селища! И да пише интересни репортажи от спирките ... ))))

само малко скучно, ако сам тръгва. Успех

Как ще е скучно, навсякъде среща нови хора :-)

На добър път! Имах познат в Англия ,който е правил подобно пътуване. С още един мъж,като транспорта им е бил миниван 1,3 л мотор. Проблемите му били големи в Узбекистан заради корумпирани полицаи.Над 2000 паунда е дал за имунизации преди да тръгне от Англия -до Монголия.Скъпо удоволствие за снимка с бял тигър:)....

По пътя славен,но страшен има сили,които могат да те направят4D!Дано си се сетил да потърсиш подкрепа от китайците,популяризирането на маршрута е стратегическо за тях! Успех!

Стискам му палци на младежа ...осъществява моя мечта ... Наясно съм с всички предизвикателства ...не като път ,като каране ,а просто като политическа обстановка през страните през които трябва да премине ... ! Аз само в мечтите си си правя такива преходи ,а как ми се иска ...Вярно ,преди всичко средства не ми стигат ... Но все пак не знам защо , ми се иска да премина през по-северни маршрути до ...Китай ! Успех братко млад !

Защо не му пишете, може и да ви вземе. Един другар с неговото хоби и въжделения, дори и на тази възраст може да му е от полза. Нищо не губите. Е освен.. от посаностите, но пък..!

Аз съм навит ,дори и с някой "Иж","CZ" или "MZ" да тръгна-както в доброто старо време ,когато карахме само такива мотори...Сигурно ще издаяня по маршрута ... Ама и това струва страшно много пари ...поне за моя стандарт !

Руско Русков тръгва от Русе през цяла Русия да си намери руса рускиня.

Дано повтори пътуването на Димо Калайджиев от 2010 година. Тази "новина" и вчера ни я предложиха. Утре можем да видим фоторепортаж от тръгването. Явно дир-а са го взели присърце.

Пари да ми дават не тръгвам

"... Той харесва досега с чужди за нас култури.."

в египет гръмнаха цял автобус с християни но боклуците от псевдомедиите обясняват какво казал някакъв циганин за "пазенето на тайни" или гинмастиките на "питбула".. отрепки.

Страхотно. Желая му успешно завръщане. Със сигурност не е комунист а капиталист.

Бързото им действие е спасително за теб сдуханяко

Невероятно приключение... не бих се поколебал и минута, ако имах възможност за нещо подобно. Успех и безаварийно пътуване!

Успех желая на българина по Пътя на коприната нищо че истинския път май ще ни заобиколи ! Май не викаха Баце в Китай преди седмица а викаха май наши съседи пък нас с герберите кой ли ни бръсне и за слива та успех иначе лошо няма !

На добър път! Върни се жив и здрав!