Питбула стартира кампания ”Спорт срещу агресия”

С тренировка на открито Владимир Вълев стартира заедно с БИС кампанията "Спорт срещу агресия".

Обратно в новината

Коментари - Питбула стартира кампания ”Спорт срещу агресия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и морски вълци-ха ха ха

Ставийски срещу Drink n Drive-a.

ДЕПУТАТ с прякор "ПИТБУЛА", скандира за СПИРАНЕ НА АГРЕСИЯТА. В какво се превръща родината... И някой знае ли как си е получил прякора тоя пич? От любопитство питам.

Невероятно, хора с какви прякори влизат в парламента. Съвсем я закъсахме щом партиите не могат да намерят хора без прякори. В следващият парламент няма да се учудя ако има депутат с прякор бияча или убиеца.

Поведението на едно дете се възпитава първо в семейството. Тези прояви звучат оптимистично, но те не могат да заменят здравата семейна среда, качественото обучение и пример в училището. Според мен първо трябва да се възпитават родителите и да се повишава нивото на учителите . Тогава и насилието няма да го има. Този род прояви би трябвало да се правят в извънкласните форми на обучение и най-малко от депутати. Депутатите трябва да дават само добър пример. Смятам, че за депутатите трябва да има строг лиценз-образование, кариера, идеи, представителност сред голяма част от населението, да са разпознаваеми и хората да ги уважават и да им имат доверие.

Звучи ми като "мутри срещу рекет"

това съвсем леко ми навява асоциация с един друг почин, на един друг спортист: ако си пил спри искам да стигна жив, и неговото лице, а по скоро гъ.з стависки! него полицаи го хванаха пил, пуснаха го и той уби един и превърна в труп друг млад човек! кога нашият народ ще узрее за простичката истина , че с кампании нищо не се постига?? не можеш да изчистиш за един ден това що мърсиш цяла година!

Само на мен ли ми прави впечатление, че ни управляват, каратисти, кик боксьори, физкултурници, ченгеджии, адвокати , банкери и псевдо бизнес тъпанари? Къде в управлението са учените, инженерите и останалите хора, които биха помогнали на държавата да се развива. Сегашните са далавераджии както виждаме.

имаш навярно идея да са ерудити като тодор живков, станко тодоров пеко таков мако даков добри джуров милко балев цола драгойчева петко кунин и други заслужили дрОгаре??

Питбул, внимавай! "Спортистите" от ММА те наблюдават! Да не станем после на кълбета?

Възхитително! Правителство на бодигардове и гладиатори. Все отбрани умници. Деградацията е неизбежна...

Изненадващо добро решение. Успех

Народният представител с прякор Питбула !Добре !

Това трябваше да се случи отдавна. Младите хора имат много енергия и когато тя не се насочи правилно, изражда се в агресия. А и телевизионните програми имат голям принос във възпитаването на този тип мъжкарско поведение. Но вижте как са нещата в развития свят, че и не само там! В големите градове навсякъде има спортни площадки, където младежи спортуват дори през нощта. И тук трябва да стане така, иначе има да се чудим защо децата ни се бият. Въпрос на правилна политика!

е-бете за целомъдрие

и воювайте за мир.

тъй ли? а ко стана с любимото :ако искаш мир, готви се за война?