Пазенето на тайни може да се окаже вредно за здравето

Средностатистическият американец пази по около 13 тайни, като най-често те са сексуални, но тази притвореност може да се окаже вредна за здравето му.

Обратно в новината

Коментари - Пазенето на тайни може да се окаже вредно за здравето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следователно: Банкянския Симитлия , ако си каже--нивото на кортизол и кръвното му --- ще спаднат!:))

- мълчанието е злато; - споделена мъка е половин мъка; а има и една българска поговорка- да те е страх от тихата вода И КУЧЕ КОЕТО ЛАЕ НЕ ХАПЕ от политика не разбираме !!!

това с тайната и пазенето и издаването и, са го знаели още древните елини! има си една история за цар мидас, и ушите му. по късно разпространена и у нас ката ушите на цар троян и там е видно, че е зле и да я носиш тайната , и да я хвърлиш също е зле!

Ъхъ. А да си раздрънкваш постоянно всичките тайни - истински или измислени, по разни реалити формати е адски полезно за здравето - веднага се прославяш като оная с дебелия зад ник или като нашите нейни последователки - парцалеси ... Да живей, живей агенцията "Клюкини и глупотевини"! ((( Аман от новоизлюпени "пара-психо-съветници", които сами са си нарисували дипломите, но ръсят ли, ръсят "мъдри съвети и акъли" из мрежата и по каналите ...

аз съм човекът без тайни ,до този момент и може би докрай .

Ако Цацаров и Борисов си кажат цялата истина за кражбата на века КТБ ще се освободят и повече няма да ги държат в зависимост, няма да ги е страх и да правят и да говорят глупости и откровени лъжи, ще се освободят, защото никой от тях бе е откраднал ВСИЧКИТЕ 4 милиарда, само са се пооблажили те и/или някои от аверите и хората им! Същото се отнася и за Мустака, за Цветан Василев. И без това вече всички са наясно, с изключение на някои подробности. Виж, Пеевски и Доган са друга бира, те са тежък, неспасяем случай! САМО ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ! И ... със здрав сън:)

орешарски!

Малееее..... Нека политиците сега бързо да казжат кога и от кой крали и къде парите, че може да получат инфаркти или инсулти. Бойко задължително трябва всичко да каже.... )))

Цацаров, а и Борисов трябва да вземат бързи мерки за здравето и за съня си, защото не изглеждат здравословно и наспали се напоследък, КАЖИ СИ, БОЙКО, КАЖИ СИ, ЦАЦА - например за цапцаросаните 4 милиарда от КТБ. ТЕ ХОРАТА ЩЕ ВИ РАЗБЕРАТ! А И ВЕЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЯТ!

Непазенето на тайни може да се окаже още по-вредно за здравето...

Винаги съм си мислил, че ако си мераклия на някоя фльорца, опасно е да не разбере мъжът й /или тъпкачът й/, а то не било така - опасен бил и самият мерак. И какво да правим сега ? Да заявиш мерака си и фльорцата да те допусне - оопасно, да го таиш в себе си - пак опасно. Трудни времена настанаха, братя . . .

то пък една тайна, все едно никой не прави секс и е голямо престъпление

Ами, който за каквото си мисли. Иначе или можеш, или не можеш да пазиш тайна. Броят на тайните е без значение.

FuckTheEU

Наистина е вредно за здравето! У нас, особено при режима на герб се споминаха много пазещи тайни хора. Това Мишо бирата и жена му, това Ваньо Танов, онзи бивш шеф на данс, който се "самоуби" с два изстрела в главата....това са само известните хора, които ми идват наум на първо четене. Ако се разровим по-дълбоко ще открием още стотици по-малко известни "бизнесмени", началници на отдели и прочие бушони.

"новина" за умственоповредени, които не различават реалните проблеми от пъпка на задните им части