Мудис потвърди кредитния рейтинг на България

Международната рейтингова агенция Moody’s потвърди кредитния рейтинг на България Baa2 със стабилна перспектива.

Обратно в новината

Коментари - Мудис потвърди кредитния рейтинг на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не се споменава , че запазеният кредитен рейтинг на България е известен във финансовите среди, като "Боклук" и дава задъллжителна индикация на Западните банки, да не кредитират Български фирми и физически лица за развитие на важни стопански дейности, а евентуално само за потребителски заеми и такива в строителството за презастрояване на българските курорти и градове!

Боже мой, каква НАГЛОСТ! Абе вие не виждате ли, че България е зарината от мръсотия, цигания, мутротия и простотия, в България цели региони са опустошени, в България половината от работещите получават под 400 лева заплата, в България огромното мнозинство от пенсионерите бедства с по 200 - 300 лева мизерна пенсия, в България 90 % от населението живе на кредити, че българите развъждат кучета, а не раждат деца.... Кого заблуждавате с тези трапосани кабинетни стъкмистики?

не разбирам кое му е стабилното, 16 милярда заем, половината абитуриенти заминават всяка година, растяща армия пенсионери, застаряващи българи с по 1/0 деца, кое е хубаво и стабилно?

Да, 25 години демокрацийка до това доведоха...аа, да добавя, важното обаче е че почнахме да правим Молитвени закуски по США образец

Само дивотии пишете. Държавата се раэвива добре в рамките на евросъюэа. Това. че някои сте елементарни и прости мърэеливи бедняци, не оэначава, че всички сме като вас.боклуци.

МАМИН СЛАДЪК ..... СИГУРНО СИ НА ТОПЛО МЕСТЕНЦЕ В АДМИНИСТРАЦИЯТА НА НЯКОЯ ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ...... И ГЛЕДАЙКИ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА ДОЛУ НЕЩАСТНИЦИТЕ КОИТО БЛЪСКАТ ЗА 400 ЛВ ...... И КОИТО ИЗКАРВАТ И ТВОЯТА ЗАПЛАТА . НАГЛЕДАЛ СЪМ СЕ НА ИЗРОДИ КАТО ТЕБ .

яко се лъже и то официално - вижте "стъкмистиките" на националния статистически институт, които се "пробутват" на международните пазари!! ТОВА Е "НОВОТО" в политиката на "светилата" Вл. Горанов и баш"спеца" Б.Борисов!??? За да могат, да залъжат някой и друг чужд инвеститор, ама те (чуждите инвеститори) "горките" са се наредили на опашка, за да получат разрешения да инвестират и натрупат яки печалби !!!!? Така че колко му е, да "светнат" за перспективна прогноза от Мудис, е-хееееее!!!

ЕЕЕЕЕ, МЪРЛЯЧИИИИ, БГ Е НА ИЗЧЕЗВАНЕ, КАКВИ ГИ ПЛЕЩИТЕ - НЯМА НИШО ВЯРНО В ТАЗИ СТАТИЯ.

Като по документи сме добре,но ние не можем да почусъваме..НАПРОТИВ ТУК САМО ЦЕНИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ. ГАЗТА,ПАРНОТО,И ПОСЛЕ ВСИЧКО. Гледат и ни лъжат в очите.Вижте само мизерните пенсий който болшеството получаваме

ЗАПАДНАЛИТЕ НИКОГА НЕ СА СИ ПРАВИЛИ ПЛАНОВЕ ЗА ИНВЕСТИЦИИ У НАС!!!ЦЕЛТА ИМ БЕШЕ ДА УНИЩОЖАТ НАЩА ПРОМИШЛЕНОСТ И ДА ИМ СТАНЕМ КЛИЕНТИ!!!САМО СПЕКУЛАНТИ СЕ ПРОБВАТ У НАС,КАТО ИМ СЕ ГАРАНТИРАТ ОТ ПРОДАЖНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ДЪЛГОСРОЧНИ ПЕЧАЛБИ!!!

Това означава, че сме в дъното на класацията за инвестиционен климат или с една дума се казва на инвеститорите: "Ако искате може да инвестирате на свой риск" Това трябваше да се напише, а не цяла страница с уж положителни неща за това ниво. Т.е. нищо не сме постигнали за 25 години демокрация и има още много да се работи, за да привлечем истински инвеститори в нашата икономика, а не разни скрити български мафиоти, които изнесоха милиарди преди и около '89. Ама ние това си го знаем и без Мудис.

Никой даже и маститите български бизнесмени от ,,лява България" и Аамед Пеевски не инвестират!Само краднат и се отчитат на жужето от КаГеБе-то ! Иначе добре,че беше Борисов да оправи малко финансите и да вкара еврофондове!

Ама ги разбираш тези неща....

ТИ ВЯРВАШ ЛИ СИ ? АКО СИ ВЯРВАШ ЗНАЧИ ИМАШ СПЕШНА НУЖДА ОТ ПСИХИАТЪР .

Добре че не са на власт БКП/БСП че тогава кредитния рейтинг щеше да е "Яааа101"

АЗ ПОТВЪРЖДАВАМ СТАБИЛНА НЕМОТИЯ ЗА 90% ОТ НАРОДА

Нима не виждат колко сме жалки,ама като гледат как харчи парламента ,само сменят колите и мислят ,че обикновенните хора са добре. ,,ДА ,АМА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Като уникалната српска "Три ливаде" само за РБ, не са ливади а Мандаци! И така налегни на ЮтубЕ и запявай: Три мандаакаа, три мандаакаа, нигде паре неемааа, ...до края!

Ръст от 3.6% ?! Наистина ли ?

Моментално че си го преместя в другият крачол!

Ако марионетките продължават с чупките в трътката с наклон към правилната, мое да ударим тъдява рейтинг ААА+, нищо, че сме голтаци с пищови на кръста.

А кой е определил Мудис за институцията, от която зависи световната икономика?! А?!

Световния жандарм и господар!

Ами не знаех--затова попитах. То ако е така... накъде отива светът?

Ха сега де... според Мудис всичко ни е наред обаче ни е дала рейтинг дето означава че може да ни се вярва, само докато нещата не тръгнат на зле;)

Ако Курка Сланинова беше спечелила изборите(както си мечтаеше),тогава другари щяхте друга песен да пеете. ДА АМА НЕ. Бяхте изритани от българския народ. НЕЩАСТНИЦИ

СЪБРАЛИ СТЕ 13% ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС . ТОВА ЛИ Е НАРОДЪТ БЕ ГЛУПЕНДЪР ? А И НЕ БЪРЗАЙ ДА СЕ РАЗВАШ ЧЕ ПРИБЛИЖАВАТ МЕСЕЦИТЕ ОКТОМВРИ И НОЕМВРИ . ПРИГОТВИ СИ САМОЛЕТНО БИЛЕТЧЕ ЧЕ МОЖЕ ДА ТИ СЕ НАЛОЖИ ЕКСТРЕНО ДА ЕМИГРИРАШ ...... ИНАЧЕ ЩЕ НАМЕРЯТ БЕСИЛКА И ЗА ТЕБ .

Какви са тия смешници - Мъдис ли, Ташакис ли са, но си правят гаргара с обикновените българи. Държавата ни е последна по всички показатели за икономически растеж, за нормално съществуване и благоденствие на гражданите си, но от МинФин тръгнали да се хвалят със статистически измислици. Та нали данните, с които работят Мъдис са изфабрикувани от българските чиновници и нямат капка истина с реалната ситуация в страната ни.

Ако приспаднем приходите от митниците, с които Бойко се хвалеше, остава реално 1 % ръст. Потвърди го и Божидар Данев от Стопанската камера.

и Мудис е подкупен от Бойко - това е!

бб е назначен от мудис, тикво!