Сравняват уж еднакви храни в ЕС и в България

Премиерът Бойко Борисов и министри обсъждаха мерки за сравняване на качеството на хранителните продукти и за намаляване на катастрофите.

Обратно в новината

Коментари - Сравняват уж еднакви храни в ЕС и в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горд съм, че съм европеец и ям /уж/ еднакви храни - напр.западняците ядат пресни деликатесни салами /без дупета/, а аз ям на същите залежали салами дупетата.

ВИНОВНИ ЗА ЛОШОТО КАЧЕСТВО СА НАШИТЕ ТЪРГОВЦИ,НАРЕЧЕНИ ВНОСИТЕЛИ. ТЕЗИ ВНОСИТЕЛИ ДО ЕДИН СА БИВШИ СЛУЖИТЕЛИ ОТ ЦЕНТРАЛИТЕ НА ТОДОР ЖИВКОВ. ТЕЗИ МОШЕНИЦИ ПОРЪЧВАТ ПО ЛОШИ ХРАНИ НА ПО НИСКИ ЦЕНИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА НЕ СЕ ПРАВИ ЧЕ НЕ ЗНАЕ ОТ КЪДЕ ИДВА ЛОШОТО КАЧЕСТВО

Па как, вносителите са ви виновни. А тия куманяги, дето заграбиха земя и фабрики, и ви тровът - а тех ко ги правите, куманягите срещу куманягите не щете , ААААААА! Айде да ви видиме кой пръф ше измре - останахте саму куманяги в страната - МРЕТЕ КУМАНЯГИ! :-)

КУМАНягите някакъв вид кумани ли са?

Айде бе, откога ви чекаме да измрете куманягите! Сеймсе години не щете да мрете, 3-4-5 покуления излупихте - айде мрете бе куманягите! Това искахте, и куманизма победи у балХар - какво искате повеке? ДА, КУМАНИЗМА ПОБЕДИ - ЕТО ТЕКА ИЗГЛЕЖДА КУМАНИЗМА! ЯЖТЕ СИ ГО, ЛАПАЙТЕ КУРА НА КУМАНИЗМА - ТЕКА ГО ИСКАХТЕ - СЕГА КАКВО СЕ СЪРДИТЕ? ЦЕЛАТА СТРАНА Е ВАША, ПРАВИТЕ КОТО СИ ИСКАТЕ, НЕМА КОЙ ДА ВИ ПРЕЧИ - СЕГА НА КОГО СЕ СЪРДИТЕ? САМУ КУМАНЯГИ ОСТАНАХТЕ - ЯЖТЕ СИ КУМАНИЗМА И НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ- А НИЕ ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ ИЗГОНЕНИ И ИЗБИТИ - ЧЕКАМЕ ДА ФЪРЛИТЕ ПЕТАЛАТА - ВРЕМЕ ВИ Е ЗА ГРОБИЩАТА!

И аз тъй викам, аме не ще да мре комуниста боко тиквата, комунистката мамата и комсомолския чехлю.

А ти кога ше мреш, куманяго? Айде легай да мреш, че течекаме да мреш. лапай кренвирша с е-тата и ноо не знай! Това си поръчахте, това ше си платите - и да нема мрън - кой ме еба нощеска и защо ме боли гЗа. .

На ви сега куманяги, на ви сега разцвет и куманиЗко управление! Да ви е честито, че избихте инакомислещите. Инакомислещите не можаха да ви спрът да се самоубиете, сега защо се сърдите? Изгонихте инакомислещите, които ви предупреждаваха, бориха се, търсиха начини...избихте ги, изгонихте ги, сега си сърбайте попарата, вие куманягите, дето не обичете инакомислещите! Ми като не обичете инакомислещите със соПствено мнение, и като ви беше толко неприятно да сте критикувани. сега си яШте попарата на единомислието, покварата и шуробаджанащината! НИКОЙ НЕ ВИ Е ВИНОВЕН - ЯШТЕ СИ КАКВОТО СИ НАДРОБИХТЕ, ВИЕ КУМАНЯГИТЕ! ЧЕСТИТО! ОЧЕКВАМ СКОРО ДА РИТНЕТЕ КАМБАНАТА - И НИЕ ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ ДА СИ СЕ ВЪРНЕМЕ В РОДИНАТА - А ВИЕ ДА ТЕ УДОБНО НАСТАНЕНИ ПО ГРОБИЩАТА - В КУМАНИзКО ЕДИНОМИСЛИЕ! ХАК ВИ Е! И ОЩЕ МОЕ! МРЕТЕ! :-)

Мога да коментирам това, което видях там:натурален сок от портокал за 1 паунд на етикета е написано, че е произведен от 17 портокала.Сина ми получава 3000 паунда на месец.В България си купувам "капи", произведено в Германия за 2 лв. и заплата 650 лв. Има стикер с английското знаме на всички стоки произведени в UK.Може и са е по-хубава чуждата стока те си купуват тази със знаменцето. Министерството на здравеопазването им препоръчва поне 5 пъти да консумират плодове или зеленчуци и си го пише на етикета.А нашия Москов ни взимаше отпечатъци като престъпници.Само сравнения и констатации и замитане на проблемите. Полежанов, как смееш да се изказваш така против шефа ако не е сценарий?Мислите ли, че хората ви вярват? Какво да правят децата ни тук?Двоен стандарт и лицемерие и разиграване на сценки.Търсят най-доброто за техните си деца, което не намират в Родината.Не можем да се сърдим.Ами раждаемостта?Бели, руси англичани с 3 или 4 деца.Само по- възрастни двойки с 2.И нашите там раждат "поданици" на кралицата.Те това е г-н премиер нищоправене и само говоримЕ. Отврат.

лайната от снимката вонят та се не трае

ЧРЕЗ ХРАНИТЕ НИ РАЗБОЛЯВАТ!!!

днеска предпочитата не да ги хранят с тов,а което ги е хранил приятеля ти , а за 1 месец ги натъпкват с растежни хормони и те така, после и ти растеш, ако не хванеш рак по някое време и заприличваш на свиня , като в америка...

Порожанов е супер корумпиран!!!Българи,какво ни дойде до главата......Сами сме си виновни!!!

ще бъде извършена в НЕМСКИ лаборатории. Резултата още отсега е ясен.

ХРАНИТЕЛНО ВКУСОВА ПРОМИШЛЕНОСТ, ЗА ДА НАЛОЖАТ ТЯХНАТА "европейската" ОТГОВАРЯЩА НА ИЗИСКВАНИЯТА И СЪОБРАЗЕНА С РАЗБИРАНИЯТА ИМ, ЧЕ СМЕ ВТОРА КАТЕГОРИЯ ХОРА НА КОИТО СЕ ПОЛАГА ВМЕСТО ХРАНА химия! Цялото това престъпление мина с активното участие на българската политическа класа с нейното активно ДЕЙСТВИЕ и БЕЗДЕЙСТВИЕ. Това ще е началото на процес който ще разкрие замисъла на един управляващ ЕС елит от ФАШИЗОИДИ!

Е какво се сърдите, нале ваште куманяги ги доведаха и още ги държат на власт? На ви сега куманяги, на ви сега разцвет и куманиЗко управление! Да ви е честито, че избихте инакомислещите навреме. Инакомислещите не можах дса ви спрът да се самоубиете, сега защо се сърдите? Изгонихте инакомислещите, които ви предупреждаваха, бориха се, търсиха начини...избихте ги, изгонихте ги, сега си сържайте попарата, вие ку,манягите, дето не обичете инакомислещите! Ми като не обичете инакомислещите със соПствено мнение, и като ви беше толко неприятно да сте критикувани. сега си яШте попарата на единомислието, покварата и шуробаджанащината! НИКОЙ НЕ ВИ Е ВИНОВЕН - ЯШТЕ СИ КАКВОТО СИ НАДРОБИХТЕ, ВИЕ КУМАНЯГИТЕ! ЧЕСТИТО! ОЧЕКВАМ СКОРО ДА РИТНЕТЕ КАМБАНАТА - И НИЕ ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ ДА СИ СЕ ВЪРНЕМЕ В РОДИНАТА - А ВИЕ ДА ТЕ УДОБНО НАСТАНЕНИ ПО ГРОБИЩАТА - В КУМАНИзКО ЕДИНОМИСЛИЕ! ХАК ВИ Е! И ОЩЕ МОЕ! МРЕТЕ! :-)

Luna0102

А коя нация е виновна, че в месо произведено в България, което се продава в България има повече вода отколкото в лимонадата? Купуваш българско производство с незнайно качество и състав. Май ще е редно първо да обърнат внимание на българското производство и след това да се заемат с чуждото.

gonzales

българските стандарти ни принудиха да ги приравним (намалим) с европейските. след като е допустимо там не може да имаме претенции тук. важното е , да не бъде опасно за здравето. и ако допустимото е "от-до" на запад се придържат към минимума (за водата), а при нас към максимума.

Глупости на търкалета. изгонихте си хората, смазахте морала им, обрахте ги, разбихте християнското семейство, отриахте верата в Бога, отричахте ценностите на християнството, отнехте земята на хората, отучихте ги да работът - а сега запада ви бил воновен, АААААА КУМАНЯГИ ПРОСТИ И ДОЛНИ! ЯШТЕ СИСЕГА КАКВОТО НАДРОБИХТЕ! АЙДЕ ЧЕ ВИ ЧЕКАМЕ ДА ИЗМРЕТЕ, А НИЕ ИЗГОНЕНИТЕ ШЕ СИСЕ ВЪРНЕМЕ НА ПРАЗНО ОТКЪМ КУМАНЯГИ!

"УЖ СРАВНЯВАТ" , ама като ,че ли мажат истината за това, че стотици хиляди българи се РАЗБОЛЯВАТ ОТ РАК предизвикан от внасяната от ГЕРМАНИЯ храна, която само по етикет е СЪЩАТА , но по качество е различна от немската. Ще бъде ли наказано това престъпление което по нищо не се различава от ГЕНОЦИДА на камбоджанските главорези Пол Пот и Йенг Сари. Има ли правозащитне организации у нас или всички са на хранилката на това ПРОДАЖНО ПРАВИТЕЛСТВО съдействащо за геноцида на народа ни?!

И ТО ОЩ КАК! Нов НЮРНБЕРГСКИ СЪД !

Германският Баер купиха Монсанто, всички фуражи сега са с хормони и гмо...направо на трапезата на европееца...

Останахте саму куманяги в страната - МРЕТЕ КУМАНЯГИ! РАК ДА ВИ ИЗТРЕПЕ, В БОЛКИ ДА ИЗМРЕТЕ, ЧЕРВАТА ДА ВИ ИЗГНИЯТ, А МИГРАНТИ ДА ВИ ИЗКЛЕЦАТ НОЩЕСКА И ГЪЗ ДА ВИ ЗАБОЛИ - ТЕКА ВИ СЕ ПАДА! КУМАНЯГИ, МРЕТЕ!

Ей Баце , нищо вече не става от тая държава колкото и да симулираш , че нещо правиш. Майката и таковахте.

У нас в Бялгария е същото. За София качестото на продуктите е едно, за провинцията същите продукти са със съвсем друго качество. Да не говорим пък за промоциите които правят големите вериги, обикновено промоциите са със стоки от една и съща марка, един и същи производител, но качеството е различно. Смятам, че някои продукти се произвеждат специално за промоциите.

Ясно личи дългата ръка на Путин...Всъщност, не ли един чех, нарече България - "Кенефа на Европа"!?

gonzales

какво ще сравняват като западняците вече са го казали - може да има разлика , но не са опасни за здравето. под това мото може да се слага всичко в храните , дори рога и копита. все пак ние сме прави за себе си както примерно и немеца дошъл у нас , поръчал си е шопска салата и пита за сиренето ако го няма върху салатата. за да има равноправие трябва да му отговарят , че няма опасност за здравето му. нещо не се връзват тези еврогейски разсъждения. и защо само храните да гледат? - ами праховете за пране също имат голяма разлика. българският Ариел нито пере , нито мирише като немския. вярно е , не сме крастясали като перем с този препарат , но все пак предназначението му е да изпира. като цяло у нас е бъкано е със западни продукти , които освен с наименованието по нищо друго не приличат на западните.

А ТОЙ ОБСЪЖДА! Какво обсъждаш бе? Не се обсъжда , а се действа! Прекратяват се отношенията с тези които превърнаха БЪЛГАРИЯ във втори ОСВИЕНЦИМ! ИСКАТ СЕ ОБЯСНЕНИЯ ОТ ТАЗИ КУЧКА МЕРКЕЛ ЗАВЕЖДАТ СЕ ДЕЛА ЗА ПРЕДУМИШЛЕНО УВРЕЖДАНЕ ВОДЕЩО ДО СМЪРТТА НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ЗАБОЛЕЛИ ОТ РАК! Ако нитрябва правнапомощ , можшем да я потърсим от АПЕРИКАНСКИТЕ ПРАВИСТИ водили дела срещу немските манипулатири на автомобили ЗАМЪРСЯВАЩИ ВЪЗДУХА НА АМЕРИКА! ВРЕМЕ Е ДА НАВРЕМ ШВАБИТЕ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЕСТОТО. ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!

Никой не те кара на сила да купуваш вносни стоки ако не ти харесват. Купувай български. Тъкмо ще стимулираш родното производство.

Буря в чаша вода. Продукти които не ви харесват просто не ги купувайте. Какво значение има какви са в Занзибар например? Аз вносни салами и млечни продукти не купувам. Не че са лоши, просто вкусовите им качества са други. Всяка нация си има предпочитания. На пазара има богат избор на стоки. Всеки може да си избере това което му харесва. А да се интересуваш какво купуват германци, холандци и прочие е тъпотия.

КАКЪВ ИЗБОР СА ИМАЛИ ПАЦИЕНТИТЕ НА ДОКТОР МЕНГЕЛЕ? НАШИЯТ Е СЪЩИЯТ! Д-р Борисов е в шок! Той носи отговорност за ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ водещо до смъртта на милиони българи подложени на геноцид и етническо прочистване натериторията от местното население.

Кражбата на вносен кашкавал е далеч по трудна от обира на местна мандра и е съвсем разбираем писъкът на комунистите.

Защо следващата седмица ще се вземат проби от нашите вериги, не може ли веднага или в момента в който се взимат от Германия и Австрия?

ЗА ДА ИМАТ ВРЕМЕ ДА ГИ ПОКРИЯТ, СЛЕД КОЕТО ПАК ЩЕ ГИ ПУСНАТ В МРЕЖАТА. Борисов и праветелството му сачаст от този генетичен експеримент на който сме подложени от ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ и лично от МЕРКЕЛ! Доставя им удоволствие да наблюдават какви процеси се развиват в РАКОВО БОЛНИТЕ БЪЛГАРИ, лапащи ГМО и химията им!

А ще сравнят ли и цените на български продукти у нас и в Холандия (примерно), където струват ТРИ ПЪТИ по-евтино, отколкото тук, в страната производител ?

Махни прекупвачите.

Цена на производител ( бг ) + цена на прекупвач = цена на вносител (по-висока). Човекът пита защо е обратното.

gonzales

прочети по-подробно темата и ще си отговориш.

Ама защо не започнат проверките на нашенските производители, които влагат рога и копита, сухо мляко и палмово масло в колбасите, киселото мляко и т.н.? Я погледнете: марките "кисело мляко" са повече от броя на кравите и овцете в РБ! Или очаквате, че пенсионерите ще се избият за кашкавал от 18лв/кг! Изобщо не оправдавам западняците. Те, че ни работят, работят ни, обаче нека сложим ред първо в собствената си страна. Преди да оплюят западняците, нека изследват всички млека и млечни продукти и да обявят резултатите, ама фирма по фирма, марка по марка. Всеки, който ни цака със сурогати - загива и точка. Нека останат 5 производители, но производители. Преди около месец и нещо си купих от една верига кашкавал "Саяна". Направих си сандвич и го сложих в скаричката. Той започна да пращи и се запали, но не се стопи. Та за тези "продукти" пиша всичко това. Ами кренвиршите... Ама иначе купуваме българската, а?

Сравняват уж еднакви храни в ЕС и в България" Аве Насименто, България не е ли в ЕС ве, или се води само като територия там, без правата на ЕС? Много мъка и тъпотия в тая Бьлгария бре, всеки се мисли УЖ за редактор, УЖ журналист, УЖ за велик политик и т.н. но истината е много печална, България е територия населена на 80-90 процента с изстрадали и безправни хора, УЖ европейци{:-(((

Сравняват уж еднакви храни в ЕС и в България" Аве Насименто, България не е ли в ЕС ве, или се води само като територия там, без правата на ЕС? Много мъка и тъпотия в тая Бьлгария бре, всеки се мисли УЖ за редактор, УЖ журналист, УЖ за велик политик и т.н. но истината е много печална, Бьлгария е територия населена на 80-90 процента с изстрадали и безправни хора, УЖ европейци{:-(((

Сравняват уж еднакви храни в ЕС и в България" Аве Насименто, България не е ли в ЕС ве, или се води само като територия там, без правата на ЕС? Много мъка и тъпотия в тая Бьлгария бре, всеки се мисли УЖ за редактор, УЖ журналист, УЖ за велик политик и т.н. но истината е много печална, Бьлгария е територия населена на 80-90 процента с изстрадали и безправни хора, УЖ европейци{:-(((

Чухте ли тапира Порожанов?-стоките не били вредни, може да се ядат-това е критерият му за сравнение на качеството на храните у нас и в ЕС?!

Тук имаше статия преди 2-3 дни на същата тема , но на ББС и става въпрос за Чехия. Кренвиршите в Германия са с 86% месо , а в Чехия по-малко, студения чай е с 30% по-малко екстракт от чай в Чехия, но са безвредни - факт

Тъкмо научих магарето да яде камъни, то, взе че умря. Селски тарикат...

Няма начин България да не излезе виновна от тази история. Пак ще има 100 г. мониторинг и осъждания. Ще ни съдят за клевета, за увреждане на репутацията на западните фирми, за влошаване на качеството на западната продукция, която идва тука перфектна, и т.н. до дупка !

ВБА

Проверка се казва, когато тя се извършва изненадващо без да се уведомяват производителите и търговците за техните далавери. Хранителните стоки се вземат от поточната линия или от даден цех, мандра и... Сага какво правят, като предупреждават производители и търговци да скрият или се освободят от нередовните си стоки особено хранителни. Нагласена работа, за да е агнето цяло и вълкът сит, а след това пак, който как си може. Замазване на очите на хората, а не перманентна проверка на вода, хранителни стоки собствено и чуждо производство, дрехи, обувки, детски стоки и храни, и много строги санкции за джигитите, които се мислят за недосегаеми, а и изпотрепаха, и нараниха толкова народ все едно сме постоянно във война. Лозето иска мотика, а не само думи празни, което го доказват и изминалите години в какво ли не. Явно е, че трябва да се обърне палачинката, както за управляващите така и за обикновените хора. Лошото е, че почти всичко живо се е умирисало в главите на........и след това по принуда в хората... Повече от очевидно е, че докато не си променим мисленето към много по добро в житейски и морален аспект всичко, ще става по трудния начин. Беше, каквото беше сами, ще се убедят някои, ако са по наблюдателни...---...

''УЖ'' , ...???

"Мотивите, че вкусовите предпочитания на българите били различни, не са някакъв сериозен аргумент за разликите в стоките, каза Порожанов." Така е. Ако такъв аргумент се приеме за сериозен, ще излезе, че българите предпочитат храна, тъпкана с химия (разните му там Е-та), ГМО и менте-суровини. Е чак толкова извратен вкус нямаме!

Това е по-важното .

Друго не се ражда в Бг .

Защо ли ще правят ''проверки'' на храните , ако всичко е наред ? И както винаги , какви ще са ''резултатите'', БЕЗ ИЗНЕНАДИ ? ''СЛЕД ИЗВЪРШЕНИТЕ / С ПРЕДВАРИТЕЛНО ОФИЦИАЛНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ/ , НАРУШЕНИЯ НЯМА ''. Платено е където трябва , ''БЪЛГАРИЯ ВЪОБЩЕ НЕ Е НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ''.

Съм н същото мнение.И да има разлика НИКОГА НЯМА ДА КАЖАТ ИСТИНАТА. Виж за увеличени цени може. Много шум за нищо.Тия изборите фалшифицираха,та едни лаболаторни изледвния,никкакъв проблем,имитация ,че нещо работят. Защо не контролират колко Ета и растителни мазнини има в нашите храни.Продават ги за истински ,а те пълни ментета

България се оказва по-близо до Турция , отколкото до ЕС .

По какво е близка с Турция, по територия, по население, по икономика, по производство, по заплати, по инфраструктира, по здравеопазване, по армия, по естествен прираст? По кое точно сме близо до Турция? България е по-близко до Бангладеш и Лесото, мен ако питаш...

Гарван - гарвану ако не вади! Вместо първо да купят от България, те купили от Европа, че и се скапаха по всички медии да ги предупреждават за "внезапната проверка"! Беси и лицемерието! Борисов-3 какво е - българско правителство или Комисията на мафията у нас!

Мислиш, че големите акули се информират от медиите...

Едва ли - техните марионетки в правителството имат грижата за това. Но се вземат и мерки чрез медиите - да не би някой да не е доразбрал, да не се е погрижи овреме и т.н. По-точно, дава им се време - 2 седмици през които с извънредно щедри промоции да продадат "лошата" стока и да заредят с "нормална". Все пак, очаквам, че за парлама и по предварителна договорка ще "намерят" тук таме по нещо. От друга страна, публичното обявяване на закъсняващи мерки е и като търг с явно наддаване. Който плати, извинете "спонсорира", няма от какво да се плаши. 2 седмици е достатътчен срок за подаване на офертите по търга... :)

Проверки се правят внезапно и тайно ,а тия ,,малумни калинки,,решиха да покажат,колко много са загрижени за нас и колко много работят,та по всички телевизий разгласиха,ама Б-я не е Чехия

Няма Картел, разбира се ! Нали вече от 2 месеца ги предупреждаваме чрез всички медии, че ще ги проверяваме. Някой още да не е разбрал . . . ? Моля, вижте кои стоки ще проверяваме и се запасете поне с по 1 брой от Франция и Германия, за да има какво да дадете на "проверяващите" !

Разбира се че си прав даже и статията ги предупреждава че видиш ли другата седмица щели да ги проверяват а те дотогава може и от Китай да внесат стока и всичко по рафтовете да е о"кей !!!

Всичката ни работа в България е на ''УЖ''. Уж сме в НАТО , ма не сме , нищо не зависи от нас. Уж сме в ЕС , но не и равноправни членове . Уж сме в Шенген , ама друг път . Уж ЩЯХМЕ да имаме зелени карти за САЩ , но и до днес , ЙОК ! Уж имаме икономически ''растеж'' , но имаме ВНОС НА СТОКИ ---93 % ?!?!? УЖ, УЖ, УЖ ,.....У-Ж-А-С- !

Пък ежегодзния доклад на БАН за състоянието на икономиката от 2016 г. (излиза през лятото) доказа, че от 2007 насам - т.е. от влизането ни в ЕС, годишният процент на нарастване на икономиката устойчиво намалява. С изключение на годините, когато изобщо е с отрицателен знак.

Българска ''икономика'' , на две скорости . Всички нови взели властта в България , отчитат икономически ''растеж'' , ама на теория .

имаше някаква търговска хранителна верига ?

Трупането на пачки е много по-важно от здравето на народа.МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ.Всичко ще излезе ОК!!!!!

туземните олигарси да направят български търговски вериги ??? Вярно, имат ги, Илиянци, женският пазар, битака и така си мечтаеха да карат столетия, но Европейска Котка им мина път, хората пазаруват в Европейските Вериги, а мутро-олигарсите вият на умряло и псуват Запада чрез продажните медии.

Ще ме прощаваш, ама си имаме пример - българска компания купи Пекадили, успешно го фалира (т.е. препра парите) и затвори веригата. Това им е бизнеса на нашите олигарси.

Бойко най-накрая влезе в час , Браво ! Трябва закон за некачествени продукти приравнен с тероризма ! Да инвестира Държавата в производството на качествени храни в България и да спре вноса на некачествени храни от наши съседи !

Скъпи приятелю, толкова ли си недосетлив? Защо може да се свика спешно заседание на МС в събота? Жокер от мен. Вчера беше петък - време за гуляи и запои . (Достатъчно да видиш видеото и физиономията на нашия овчар). Явно нещо не е било наред - я мезето, я питието. Поздрави!

Забранете вноса на пластмасови домати от Турция , Гърция и Македония , българите произвеждат по-хубави и по-евтини , но дайте им достойни собсидии!

Че са по хубави не споря ама че са по евтини едва ли...А субсидията дето вземат никак не е малка като се сложи и печалбата от продукцията им...Говореше се за магазини от няколко производителя ама като гледам никакви ги няма или ако се види цените им са като на другаде въпреки че са избегнали прекупвачите...