Борисов проведe извънредно работно съвещание с министри

Премиерът Бойко Борисов и министри обсъждат в Министерския съвет войната по пътищата и качеството на храните.

Обратно в новината

Коментари - Борисов проведe извънредно работно съвещание с министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дами и Господа, телевизия рядко гледам, но като прочетох тук в сайта изцепките на главатаря Б. Борисов, свикал половината кабинет на ПП "ГЕРБ" на сладкодумие, то че работа няма да свършат "НЯМА", ако иска главатаря Б. Борисов да се свърши нещо за народа, да вкарва в деловодството на парламента закони в името на "Българския народ". Относно до "Образованието" да смени закона за "Образованието" - с опция обща култура на учениците, и дори да държат изпит по "обща култура". Да се изпрати в "Брюксел" документ от "Народното събрание" "Българският стандарт за храните и напитките" и да се заяви на "Висок" тон към "Брюксел", че това е стандартът в България, и да не ни изпращат техният стандарт по "Храните" пълен с "ГМО" продукти и напитки. Толкова ли е сложно за ПП "ГЕРБ", не разбрах, и не ми стана ясно от тяхната политика. Дали са много или малко "Полицаите" да се направи референдум по този "Въпрос". Благодаря за вниманието. С уважение "Показоитко".

Ще да пия на пук врагу, на пук и вам, патриоти! Аз веч нямам мило, ддраго, а вий вий сте идиоти

Елементарно е - КАТ не са ефективни и не извършват достатъчен контрол. Това се доказва от два факта: 1. На първо място сме по загинали на глава от населението в ЕС; 2. На първо място сме по брой на полицаи на глава от населението в ЕС. Докато КАТ не започнат да работят и да си вършат работата нищо няма да се промени.

Напомнете ми, че забравих - колко струват чантите на Лилянчето Павлова?

Премиере, заблуждавате хората. Нищо, ама нищо няма да оправите! Докато живеем в обществото на частната собственост, невъзможно е да принудиш частника да се откаже от бързите си печалби и да спре производството на храни ментета или на бъкани с нитрати, пестициди и хербициди плодове и зеленчуци... А що се отнася до сечта по пътищата, виновна за това е високата скорост за движение. Решението е да се наложат следните ограничения: В населените места - до 40 км/ч; По обикновените пътища - до 60 км/ч; По автомагистралите - до 80 км/ч. За нарушителите - сурови наказания. И кървавата вакханалия ще секне.

Не е вярно. Всички ни ОПРАВЯТ и само оправени ходи мат'риала на ОПРАВНИЦИТЕ ни. :))

Всичко е пушилка! Тиквата имитира дейност! Народъг е прост, но не можеш вечно да го лъжеш!

За съжаление цялата държава е в това положение. Да не говориме за: - съдебна власт от "гнили ябълки" - прокуратура работеща "под Разпореждане" - прочетох за затвор и голяма глоба за проста обида - редко ще прочетете за наказание на убиици на селски пенсионери - често с 20-30 дела разхождащи се на свобода - държавната машина се използва за лични иннтереси

Патриот е душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква затуй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, и вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек що да прави? изяда си и месата.

толкова лесно отгледани деца загиват. ..редакторите да започнат да си гледат работата, пълно е с грешки к почти всяка статия..никое дете не се отглежда лесно

Айде махайте я тази водеща световна новина за премиер ви, бе тъпанари, посрахте се да му лъскате пожарникарските ботуши!!!

Ще оправя демографската криза със спирането на катастрофите... кой гласува за този идиот бе???

Като гледам какви коментари има не се учудвам защо по всичко сме на последно място! В края на краищата всеки народ си заслужава съдбата!

заслужава си и премиера и шайката около него....

Премиерът Бойко Борисов и министри....Да ви сера и на премиера и на министрите му и на вас, герберунски подлоги!!

от коко до бай стоян ! за бездомника, той да е само този случай, а и млади с образование завършили и работили на запад и те се оказват в същото положение. нямат пари да се приберат в бг и сядат където им падне и просят , за да изкарат някой лев за билет за самолет. добре, че има добри западняци, та им пускат в шапките някой и друг долар, евро, паунд и така по мило по драго се завръщат в Родината си. Целият свят е объркан, побъркан и изход не виждаме в близко бъдеще, жалко за младите, няма да разберат от младостта си, с изключение на висшестоящите крадливи депутати. Ограбиха народа и сега се чудят каква тема да подхванат, а и виждам само бобо и микрофори без хора хехохохо, оа може да е от обонянието, а и пари трябват над около 500 лева за очки рамки, очила, стъкла, а ми говорят врели некипели западняците, било, било, какво е било, животът не се състои без семейства, без деца, без доходи, а само с наркотици, проституция, триене на билетчета, хазарт. ще има кражби, гладно не се стои, не само при малцинствата, а и при българите го има, ровят в кофите за боклук, и то хора ... те не ни четат, а ние си губим времето в писане. чорбаджи генчо не вярва на недохранения. не сме народ а мърша, както е казал

не знам защо мислиш така, по мои наблюдения има много българи в чужбина, които са много образовани, повече от болшинството местни, но в тях има типичната завист, злоба, егоизъм, наглост, които пак ги правят противни за общуване, иначе имат парички.

Прост тарикат приказва дано накой да му повярва. Какво ще направи за храните като подписа всички бели листчета връчени от Меркел? Ще промени еврпейските закони ли? Абе не е наред. Давал за да има деца? Абе даваш на циганите май. И те раждат не деца а бъдещи престъпници.

Голям артист е този премиер. Нищо съществено не прави, но пък е толкова драматичен. Как умело зъпълва страниците на" свободние" ни медии.

1. Съсипахте Родните производства, не дадохте на сел-стоп да се поднови, внесохте гадньоча от хуландия и т.н. 2. Хранит/те прод. На западните фирми, които се внасят в Бг и на запад не стават за ядене, особено млечните произведения. А месищата са блъскани с гмо и консерванти.

Трети мандат "обсъждат", също като предишните, сега комисии, проекти и "усвояване" на пари, пфу, гнусота!

Бойко,престани с тези селски вечеринки. Предизборната кампания свърши!! Нищо няма да промениш,само си чешеш егото,така не се прави!!! Като ти слушам изцепките се сещам за един виц,докладват на Брежнев,че влакът който ни вози към комунизма е спрял. Той заповядва веднага да се организират групи които да клатят влака,така че да имитираме движение напред!!!!

Това, че се прави такова обсъждане е добре, това, че се прави толкова късно е зле защото българският народ отдавна е изпил отровното хапче както от храните така и от атомобилите трета употреба бълващи облаци СО2. Жалко за децата...

Ще ни приемат в Шенген, ама без летище София.

Времето не става за мачлета. Съботен кетъринг?

Понеже този уйкенд няма лентички за рязане,този "велик държавник"е решил да си намери компания,за да не скучае.Само изключително прост човек е способен на такъв евтин популизъм.

Току що се прибирам от гр. Русе с личния си автомобил: 1. На разклона за Обретеник гореше почти нов Ford. 2. В горната част на Беленския баир, турски тир се беше обърнал. Явно е имало тройно изпреварване. 3. Преди Българене се бяха ударили две коли челно - голямо мазало. 4. На околовръстното Плевен една румънска кола се беше ударила здраво в мантинелата в насрещното. Предницата и липсваше. 5. За капак на завоя при разклона за Жерково един джип Тойота се беше завъртял и беше очукан от всички страни. Всичко това -само за 4 часа.

Ужас! Зверски глоби и стриктно следене за налагането и изпълнението им! Само това ще помогне. Явно никога няма да узреем, че е нужна дисциплина и спазване на правилата.

За превишение с над 30км/час финансова ревизия и се отнемат 30% от годишните доходи след устанояване на реалните им размери.

може ли вече някой да намери на пазара шоколоад , в който какаото , какаовото масло и млякото да не са заменени с киселото палмово масло....вече няма шоколад, който да не оставя кисел вкус в устата след като го преглътнеш...и ще ми говорят , че некачествените храни не били вредни...

а относно тебе, кой те дърпа за езика да ядеш шоколад дето не ти харесва??

ако идеш в алди в англия, и там има много продукти с палмово масло, евтини, явно е законно, независимо, че е вредно, има степени на вредност.

То само с обсъждане ако ставаше.Иска се малко и акъл и да знаеш какво трябва да направиш.Какви са точно мерките,които са взети?Няма такива.Само общи приказки за показност.И овцете блеят радостно.

Стига пози .И те няма да помогнат , защото причината е у вашата нескопосана активност.

Кандидат-еврокомисарят Мария Габриел (ГЕРБ) да обясни как е наела от общинско дружество за "стокиране" на багажа си апартамент от 128 кв. м. в луксозна сграда за невероятните 400 лв.

какво типично българско име, габриел.

Хубаво е да се помисли и за стреса в който ежедневно,ежеминутно живее българският народ. Дали ще има работа ,за да оцелее и изхрани семейството си,дали децата му ще вземат наркотици (разпространението на които трябва да бъде не държавна политика) ,дали ще бъдат ограбени,или убити на улицата или на пътя. Нека обсъдят им тези теми ! Стресът е една от основните причини за много болести.

Сладур,ти да не живееш още в 90-те? Каква безработица,какви пет лева ,бе братле? Хора за работа не достигат във всички сфери,положението е направо катастрофално.А колкото до стреса,да прав си вповечко ни идва,но така живее 80% от население на земята.Но по темата за вносните храни - вбесяващо е,че десетки малки фирми затвориха ,защото не отговарят на европейски стандарти,а европейски фирми заливат пазара ни с нискокачествени храни.

А,бе я одете на ПМ с простотиите си!!!Мръсници!

"Премиерът Бойко Борисов и министри обсъждат в Министерския съвет войната по пътищата и качеството на храните". Е, и какво от това? Нищо и половина.

Че и спешно. Все едно тези проблеми току що са изникнали.

Бойко неуморно и денонощно работи на ползу роду,докато червените дюмбели на курнела се излежават,лентяйстват , хайлазуват и спят като угоени борсуци в тревожно за България време!

Великан.

Няма да правите съвещания в събота,ако върнете 4.5 млрд от КТБ.Или вече ви ги задигнаха.За бизнес се иска акъл!

Следващата събота Борисов пак ще прави важно заседание за проблемите на българското общество. По два още по -важни въпроса: 1. Корупционните схеми на теляците и фризьорките. Бакшишът обижда теляка 2.Дамските въшки срам за младежките организации на ГЕРБ.

ПОПУЛИЗЪМ. Жертви по пътищата с линия МРРБ. Това преведено е какви още търгове да обявим и обществени поръчки за да се нагушим .Защо темата жертви по пътищата , не е в контекста .Какво да дадем на МВР за да контролира по качествено, наказва по строго и да осъществи превенция по тези въпроси . ДА МРРБ / с поръчките / е винаги пред МВР / сигурноста /. И втората тема качеството на храните !!! Преведено проверки-рекет и пак проверки - рекет докато не се заситим или не напълним бюджета с измислени глоби . Преса за родният бизнес и рекет и нито дума за мерки по ограничаване на вноса и недопускане на нискокачествени храни от внос. Там си вървят минтическите канали и отчетите по тях при Б.Б.

Бачкането в почивен ден е впечатляващо.Остават сроковете за изпълнение и резултати!Бас ловя,че няма да стане.Удовлетворен ще бъда поне, ако не си начислят извънреден труд в почивен ден.

Който не си е свършил работата когато му е било времето ходи и в събота и неделя да си я свърши !

Събра ги да убие времето, щото карето за белот се провали днес.

За трети път на Борисов е предоставена възможността да остане в историята ни с положителна оценка. Решението не е сложно,но се иска морал и отговорност-прилагане на Закона за всички,независимо от позициите им.Трябва да престане това безнаказано ограбване на бюджета!Иначе не става!Аман от румънски пример,но затова тръгнаха напред!

"положителна оценка", но "се иска морал и отговорност. По желателните мнения модератърът пропуска, обаче истинските ТРИЕ. Поради това ЕЗОПОВСКИЯТ ЕЗИК, след 27 години демокрация се ЗАВЪРНА ОТ кОКАЛИТАРИЗМА-"зрелият социализъм".

Правилно си ме разбрал!Но,нали разбираш..... трябва някак си между редовете.

Тия плюжеци през седмицата си почиват активно, а сега в събота са се разработили. Какви практически решения относно войната по пътищата и фалшивите храни може да измисли Тиквоча - та умствения му потенциал е колкото на седемгодишно хлапе/да ме извинят хлапетата/. Тоя досега ръсеше асфалт наляво и надясно, а сега за да спре войната по пътищата най-вероятно ще реши да кърти асфалта и да оставя само черни пътища. Така ще намали драстично скоростта на движение, а от там и броя на катастрофите.

Войната по пътищата е не е основната причина за това съвещание,това е само за пред медиите.Спешното събиране е по друг повод.От Брюксел се канят да дърпат ушите на Бойко заради скандални сделки по продажбата на Телефонната палата и заграбване на активите на КТБ.Друга тема е била опасността оманския фонд да спечели делото срещу България за КТБ .Иска е за около 1 милиард лева.Негативна оценка е получило правителството и от Столтенберг на заседанието на НАТО,изразено е съмнение за корупция по оръжейните доставки.Бойко спешно търси изход от ситуацията,защото атаките срещу правителството от вътре и от вън започнаха твърде рано.

Даваме толкова пари за здравеопазване, а сме все на първите места по инфаркт, инсулт. Всеки доктор ще ви каже, че една от най-големите опасности за здравето на човека е именно това, което се яде или се пие, или т. нар. начин на живот. А такааа, дойдохме си на думата! Какво ядат и пият над 1.5 милиона граждани на тая държава с 500 - 600 лв. заплати? Какво ядат и пият над милион пенсионери с 200 - 300 лв. пенсии? Карат на хляб и кисело мляко, по някоя мижава мръвка по празниците, кренвирши по 0.99 лв, пакетчето, саламче от два лева, сирене от три, дето само имената са им кренвирши, салам и сирене...За начин на живот няма да говорим, че с тия доходи могат да почиват само съботите и неделите, а морето и планината са вече минало необратимо...Та така, колкото пари да се дават за здравеопазване, все ще са недостатъчни при тези условия на живот у нас.Погрижи се, драги ми Смехурко да се вдигнат доходите, не само твоите, и нещата със здравето на хората неминуемо ще се подобри. Нали начинът на живот таковата? Е, пари требат за тая работа!!!

ти на 16 лв. месечно "толкова пари"ли му викаш??

Не аз, БХ го казва, прочети статията! Аз само го цитирам! Няма кавички, но цитатът е от статията...

разумни мерки на правителството и премиера. Трябват бързи и решителни действия, каквито само това правителство може да вземе. (само тествам дали ИП-то не ми е влязло в черна листа на дир-а)

С това ръководство на БАБХ....нещата ще се оправят, ама на 33.02. Тези си гледат само далаверите, големите вериги вече са предупредени какво и къде да е сложено на рафта, за да бъде взето точно то за проверка. Така, че надайте се на обективност.

че кой те кара да купуваш от големите вериги, нещ.астнико смо.тан?? някой те дърпа за шлифера да купуваш нещо което не искаш?? съди го за насилие над личността , макар че в твоят случай личност отсъства!