Смартфони предизвикали самолетна катастрофа?

Френски следователи допускат версия, според която самозапалване на мобилни устройства може да е довело до самолетна катастрофа.

Обратно в новината

Коментари - Смартфони предизвикали самолетна катастрофа? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А,че А-320 е БОКЛУК?!

Еврогейци загубили самолет. Малко им е. Като са подписали споразумения че могат да им внасят всичко караварско или подконтролно на краварите, без да могат да наложат изпълнение на държавните си стандарти за безопасност, така ще е. Защо не осъдят Самсунг, Гугъл или Епъл за "само" запалването на телефона? Ясно е че ако се контролират програмите, които се изпълняват или тоталната консумция телефона не може да се превърне в бомба. Е ама като не може да си защитиш собствените производители, защото на яловата и отърва де е глобална, така ще е.

симо

Сегашните ,прехвалени системи работят основно с ......ПОДРАЗБИРАНЕ.....интуитивно....Добре ,но ако някой РАЗБИРА---нали е много напред с материала и МОЖЕ да накара,,,ИНТУИТИВНИТЕ,,, да направят логическите стъпки за да направят........После ЕПЪЛ бил прав!!!!!!

Най интересното е че това не се пише като инжинерна грешка на конструктурите на телефона. И че може да се предизвика лесно като се накарат няколко апликации да работят едновременно. Изобщо да му мислят пилотите които имат смартфон.

нямам

Фейк нюз

Никога вече няма да има тероризъм. Или ще е някой с психично отклонение, или ще е смартфон, а най-новото ще е... Смартфон с психични проблеми.

СмартфоНИ се запалиЛИ - едновременно. А стига бе! И двата заедно, без външна намеса са свършили едновременно??????????

Ами да - МОГАТ ГО по-добре от нас 96....подразбира се ЕДНОВРЕМЕННО

Египетски следователи ДОПУСКАТ версия, според която е възможно катастрофата да е станала, след взривяването на газове изпуснати от помощник-пилота, докато капитанът палел пура след страстен секс със старшата стюардеса. Магаданските следователи още не знаят какво да допуснат, но скоро и те ще се изкажат, нищо че нямат връзка със случая. Във вестник Кориере дела сера са в невидение относно тази информация, поради което не са цитирани от нито една агенция.

Ей, ако беше за кренвирши или сирене, щяхте да пишете "популярна марка", щото после чупят крака. Ама за ябълката не се замислихте много надълбоко.

jingiby

Ако е имало пожар на борда, това щеше да е известно на екипажа от пожароизвестителната система. Естествено, че командирът щеше да уведоми летищните власти. Нишо подобно не се е случило. Самолетът просто се е изгубил от радарите, което означава експлозия...

Проучването от Самсунг ли е поръчано

смарт фоните да се забранят, а мобилните оператори да се обесят стига са ни тероризирали и обирали вече 20 години!!!

И аз си искам срещите на "Царевецъ". Или на "Попа". Или на "Аптека"! Аззащо да не върнат файтоните по улиците и да забранят Адския транспорт? Разбира се кмета да бъде обесен, че трови хората с газовете на автобусите. Всъщност за какво ни е изобщо транспорт, като с него ходим на работа? А от работа се гърбавее!

колко си прав

ти да не си от време ОНО ? :-

Рейс :) браво бе дир

рейсът, рейса, мн. рейсове, (два) рейса, м. 1. Обикн. ед. Изминат път от някакво превозно средство (кораб, автомобил, камион и др. ) по определен маршрут. 2. Разг. Автобус, който редовно пътува по определен маршрут. прил. рейсов, рейсова, рейсово, мн. рейсови.

E как може да не е Путин. Къде спите грантажии.

Може. Това не е той, а неговите хакери, които са натоварили устройствата толкова,че да им гръмнат батериите. За това той е олицитворение на световното зло, защото мисли само зли работи и има много зли изпълнители. В същност би могъл и да е той ако не е бил зает в момента с по значими злодейства.

симо

Бреиииии...Това наистина само от Карлуково може да го изобретят....Да не сте подразделение на ЕПЪЛ?????Нищо чудно -на един акъл сте.

Тихо , че току виж някой се сетил че и руснаците имат един Йотафон, и вземат да го разследват и него , горкия! ;)

Днешните самолети ги управляват с таблети които имат същите, но по-големи батерии едва ли точно батериите на телефоните да са виновни.

Смартфоните предизвикват и ракови заболявания. Те са творения на дявола...