Коментари - Лидерите на Г-7 подписаха декларация за борба с тероризма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИЗПЕЧЕНИ ЛЪЖЦИ!!!

Кой създаде терористите?! С метал срещу идеология не се воюва!

1+6=0

Тези сега ли се сетиха да се борят с тероризма . Или подписват декларации сега за да има П.Р. новина за прах в очите на гражданите и обществата по света.

Какво лицемерие! Точно заради тези от Г-7, които ни натрапват мигрантите, много успешно спряха всякакво дебаркиране на мигранти в цяла Сицилия, а в района на Таормина буквално ги изметоха. Щото имало опасност от тероризъм! За тях - охраняваните са опасни, а за хората по улиците - не-е-е! За обикновените европейци (според тези от Г-7) мигрантите са добри хорица, бежанци бягащи от насилието и войната! потърсете си статията: Срещата на Г7 доказва, че мигрантите в ЕС носят опасност и могат да бъдат спрени при желание

Че ни правят на ,,балъци,,ама може би е тъка,защото си мълчим,изродите нишо не могът разумно да измислят . Никой не може да опази живота на обикновените хора,а и не искат.Това са паразити,празнодумковци

Най-накрая,обаче,свършиха "голяма"и полезна работа. Намериха един от мощните виновници за тероризма: "Макар че е едно от най-големите технологични постижения на последните десетилетия, интернет се оказа мощен инструмент за терористични цели",

Спонсорите на тероризма, с декларация за борба с тероризма - пълна шизофрения!

"...Проблемите, с които се сблъсква Тръмп не са свързани с оцеляването на Сирийската арабска република, а загубата, която представлява краят на терористичната стратегия за някои съюзници на Вашингтон. Добре е известно, че на всички международни конференции, всички държави се противопоставят на ислямския тероризъм, но някои тайно го организират вече 66 години....", е част от публикация на френския писател и политически анализатор Тиери Мейсан в Резо Волтер със заглавие "Доналд Тръмп против джихадизма" ("Donald Trump contre le jihadisme", par Thierry Meyssan, RÉSEAU VOLTAIRE, 23 MAI 2017).

Като министър на МВР същата вербуваше араби в Англия и ги изпращаше в ИД, което е създадено от ЦРУ и Ми 6

То борец до бореца, майно льо! Предлагам Българската федерация по борба да ги привика и награди за особен теоретичен принос към тепиха. Само не разбрах, в кой стил се борят - в свободен или в класически, но нейсе, важното е купон да става.

Логично е, след Манчестер и за пред медиите, Тереза Мей да призовава за по-активни действия срещу чуждестранните наемници на "Ислямска държава", но дали е възможно да не знае какво точно може да очаква от Г-7, от НАТО и собствените си служби и кой е бащата на атентатора Салман Абеди: "...През 1992 Рамадан Абеди е бил върнат от британската МИ6 и участва в заговор на Короната, целящ убийството на Муамар Кадафи. Операцията е разкрита и той е измъкнат от МИ6 и прехвърлен в Обединеното кралство, където получава политическо убежище... През 1994 Рамадан Абеди се връща в Либия за сметка на МИ6. В края на 1995 участва в създаването на Либийската ислямистка бойна група, (ЛИБГ), местен клон на Ал-Кайда на Абдел Хаким Белхадж. ЛИБГ тогава е ангажирана от МИ6 да убие Муамар Кадафи срещу 100 хил. лири стерлинги. Тази операция също се проваля и провокира оживени дебати сред службите на Нейно Величество и оставката на Дейвид Шейлър. ... през 2005 Рамадан Абеди се присъединява към ЛИБГ за да сформира Ал-Кайда в Ирак и така, през 2011 той участва в операцията на МИ6 "арабска пролет" и наземната поддръжка на ЛИБГ към НАТО. След падането на Кадафи той се установява в Либия, оставяйки децата си в семейната къща в Уоли Рейндж...", из публикация във френския Резо Волтер под заглавието "Манчестер, МИ6, Ал-Кайда, Даеш и Абеди" ("Manchester, le MI6, Al-Qaïda, Daesh et les Abedi", RÉSEAU VOLTAIRE, 24 MAI 2017).

Много ми харесват "декларациите". Г-71тези на ЕС,НАТО,ЕК и прочее, и пр.Те вече са безбройни по темата ИД и "борбата"с тероризЪма.Чиновнически клишета и спам,подписани на хартия,без грам значеие или истинска воля за действия. Предвид логистиката,разузнаването,мощта на НАТО,ЮС Армито,ЕС и пр.,за колко дни точно,с изродите от ИД би било свършено?Спътници,космически технологии,свръх съвременни ракети,бомби,танкове,командоси.....за страх.Ресурс има.Истинско желание няма.Има кухи декларации.

С декларации тероризъм не се бори.

Збигнев подписал ли е декларацията?

Г-7, най задлъжнелите страни в света щели да се "борят" срещу отрочето си е как ще стане това ? А който много се интересува от тероризма какво представлява той кой и как го е създал защо, и какви са целите му нека намери ивтервютата в Тубето на Аарон Русо и ще разбере за какво иде реч.А след тези ивтервюта Аарон напуска този свят може и да е "случайно" !!!

Подписали Г-7, ама за пред будалите, докато иначе създават и финансират ислямския тероризъм: "Западът финансира ислямския тероризъм с вашите данъци", е заглавие на френския Рипост лаик от 10 юли 2013г. ("L'Occident finance le terrorisme islamiste avec vos impôts", Publié le 10 juillet 2013 - par Lucie Clavijo, Riposte laïque). И Тръмп отлично знае кой кой е: "По време на дебат, Тръмп излага лъжата за войната в Сирия: Няма такова нещо като умерени бунтовници. Русия, Иран и Асад убиват ИДИЛ", ("Trump exposes Syrian war lie during debate: 'No such thing as moderate rebels, Russia, Iran, Assad are killing ISIS'", 10 Oct 2016, Signs of the Times). Че и Египет: "...След като на 26 май най-малко 28 египетски християни са станали жертва на нападение в областта Миня, египетският президент Абдел Фатах ел-Сиси заповяда на бойната си авиация да бомбардира терористичните лагери, разположени в Либия... Абдел Фатах ел-Сиси обеща да продължи ударите по лагерите за обучение на терористи. Той заяви, че страните, които финансират и обучават джихадистите, не бива да останат ненаказани. "Ние не ще се колебаем да защитим народа си от злото", декларира той в ТВ предаване на 26 май....", пише днес френският Алтер енфо под заглавието "Египетските сили са бомбардирали терористични лагери в Либия" ("Les forces égyptiennes ont bombardé des camps terroristes en Libye", 27/05/2017, Alter Info). Ясно е, че все пак съществуват сили, на които човечеството може да разчита срещу тероризма, но за съжаление това не са Г-7, дори напротив!

За съжаление до болка си прав.Само заблуждават обикновенните хора,че вземат меки.Дрън,дрън,много думи и никакво решение.Как може силата на цял свят да е по малка от една умишлено създадена нещо като държава ,,ислямска,,Цял свят знае истината само тея ,,тъпаци,, уж не могът да се справят,просто не искат,целта е да съсипят Европа

Прав съм, още повече че се позовавам на медийни публикации, различни от онези на официозите. Вижте обаче колко минуси съм събрал още рано сутрин, което е небивал досега рекорд, а отлично знаем, че тук няма чак толкова на брой соросоиди, така че надушвам пряка намеса на модератора!

въобще не им пука

И сега като я метнем тая декларация по терористите,жална им майка!!!Смех през сълзи!

Ислямска държава изби един автобус християни в Египет .Да чухте поне едно изказване осъждащо този тероростичен актот събралите се в Таормина.Няма ни вопъл ни стон защото тези рептили никога не са ценели християнските ценности.За тях всички са плебей или животни само те са хора .Наричат се цивилизовани с ценности евроатлантически -празни слова без съдържание.С две ръце хранят источниците на ислямския тероризъм.

..Няма да стане.

Е, до утревечер всички джихадисти ще са измрели от... страх.

С декларации няма да стане. Всички знаят от къде идват парите за ислямските центрове, джамии и проповедници. От там идват и парите за оръжието и бомбите. Без пари нищо не става. Ако им спреш финансирането таранбуките няма да са в състояние да направят нищо. Очевидно е, че няма желание да се предприеме необходимото. Само празни дрънканици.

Абсолютни идиоти.Те всичко направиха,на тълпи ги пускаха,а сега,,уж,,, се борят.Зомбираха европейците да казват ,,не на страха,,

Прекалявате,пак започнахте

и спорна и доходоносна.

Само дето са пропуснали в декларацията да напишат "НА НАША ТЕРИТОРИЯ".

За всеки нормално използващ главата си човек, вече трябва да е ясно, че т.нар. тероризъм е инструмент на върхушката на кукловодите за поробване и диктат над човечеството. Той е претекст за ограничаване на всякакви свободи, тотално следене и утре под обвинения за тероризъм хората ще са склонни да допуснат всякакви репресии. А иначе изпълнителите са сбъркани марионетки и ислямисти, така е. А кой се съмнява в участието на Саудитска Арабия в терористичните схеми и както се видя...КОЙ я въоръжава? Подобно на наркотиците, тероризма няма да бъде преборен, докато "борещите се" имат интерес да продължава. БОГ да помилва невинните жертви!

... за един преател питам.

Звънни на майка си. ТАМ Е.

И тя го отсвири. Отдавна.

Тая на снимката да внимава с микрон,че той е бабофил

Пълни идиоти.Създадъхте условия ,пускахте ги безконтролно,а сега ,,уж,, ще борите тероризма. Умишлено искате да унищожите обикнове ните европейци,а ги зомбирахте те да казват,,НЕ НА СТРАХА,,

Може пък да и хареса на бабата...Но за жалост може да не я огрее, че май Макарона имал и други наклонения

Без единство и без решимост: Г-7 са се хванали за гушите. Един срещу остатъка на света! Вече се знае кой ще е победителя! Името му е Доналд Тръмп.

Ама не разбрах срещу цру ли ще се борят тия седмината??????