Над 100 цивилни убити при поредица удари на US коалицията

Най-малко 106 цивилни, сред които 42 деца, са убити при въздушни удари в сирийския град Маядин, нанесени от оглавяваната от САЩ многонационална коалиция.

Обратно в новината

Коментари - Над 100 цивилни убити при поредица удари на US коалицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напалмова демокрация....

пожелаваме им на всички в коалицията да им се върне!

Не искам да съм груб, но явно не си в курса, Това са измислици режисирани от Путин! Не може най-демократичната нация на света да е направила подобно нещо!

Убиват деца и невинни хора! И това страшно и безнаказано убийство вече в колко много страни от т.н. коалиция, "оглавявана" от САЩ, журналистите, продали се на безкруполни и нечовешки политици наричат "удари", отвратена съм!!!

египет бомбардира терористични лагери в либия. може да започвате да плачете и за идилците в либия, дорогие дрОгаре, друзя, товаришчи и товаришутки!

Първата жертва на всяка война е истината. Следващата - цивилните - жени, деца, старци...

вероятно си прав! това важи ли за войната на асад срещу сирийският народ, и за великата отечествена, примерно?

Разбира се- всяка война е така!

Дааааа !!! За Новината за убити цивилни се мълчи по световните медии. А преди месеци за псевдо атаката със зарин се проглушиха ушите на зрителите. Интересно щом "убиствата" са от сирииските власти се тръби, а ако убиствата са от САЩ се мълчи . Интересна журналистическа етика ,безпристрастност и гласност.

рано или късно европейските граждани членове на исламската държава ще се върнат в техните родини, и тогава да му мислят другите граждани

малеййй, ми путин ко шъ прави неговите 9 000 ??

в русия го знаят и са подготвени,ама другите какво ще правят,толерантните страни като ангелия,франция,германия,белгияи и и ,,,

ей, крепостни, понеже знам , че не четете статиите които коментирате ето в резюме! предполагам някой от вас знаят какво е резюме?! та: при първата серия атаки са загинали 35 души включително двама непълнолетни. при втората са убити 80 от които 33 деца. на прицел са били сгради с бойци на ислямска държава. там обаче били настанени и членове на техните семейства. през последните ....са дошли много от ирак и ракка, заради операциите срещу ид. е, вие искате джихадистите от ракка, ирак , и мароко, да си живеят живи и здрави, щото са си сложили семействата на третият етаж на сградите от които стрелят по войниците на асад, дето заедно с россия се бори срещу идил?

"Повечето от жертвите са мароканци и сирийци, роднини на джихадисти от групировката "Ислямска държава"." Значи, жени, деца и старци Могат да се убиват, ако са роднини или набедени за роднини на джихадисти. Западна култура! Едно време с кръстоносци и сега с "нови" кръстоносци, носители на хуманизъма и толерантността!

да допълня ЕДИН БЪЛГАРИН - не че не виждам, че ще се нахвърлят с пяна на уста русофилите. Казвам само КАТИН, където руснаците, когато бяха съюзници с Хитлер, пакта РИБЕНТРОП - МОЛОТОВ избиха над 22 000 поляци - резервисти - почти всички образовани - лекари, професори, журналисти, инженери. Навързани като животни и убити с изстрел в тила, а тосле - АЗ НЕ БЕШЕ, БРАТ МИ БЕШЕ - всичко преахвърлиха на Хитлер. Но документите които изкара Гурбамов говорят други и го признаха. Остава да го признаят и нашите русофили.

По-вашата логика Германия си остава Хитлериска и Русия Сталиниска,няма напредък.

САЩ избиват деца в Сирия и си стоят на топло отвъд океана. Европа да му мисли. Нещастници!

защо не казаха най-малко 500 цивилни убити от американците? - а можеха!

НЕ СЕ УЧУДВАЙТЕ ЗА АТАКИТЕ В ЕВРОПА! КОГАТО СЕЕШ СМЪРТ, СМЪРТ БЕРЕШ, ЗАЩОТО И ЕДНИТЕ СА ХОРА И ДРУГИТЕ СЪЩО! НЕ СТАВА ТИ ДА УБИЕШ МОИТЕ ДЕЦА И РОДИТЕЛИ И АЗ ДА ТЕ ГАЛЯ. ПОВЯРВАЙТЕ МИ, ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА, РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ПЛАТИМ, ЗАРАДИ ТАЗИ КОАЛИЦИЯ В КОЯТО И НИЕ ЧЛЕНУВАМЕ И ПОДЪРЖАМЕ! ОВЦЕ СМЕ!

сигурен си в това дето си го написал?? е, виж в рф какво се случва, и пак прочети това дето си писал!! 13. 9 . 1999г.118 човека са убити в жилищна зграда в москва.общо 293 жертви на атентати от31 август и 16 септември! 23 26 октомври 2002г. здубровка, 130 жертви. 5 юли 2003г москва, рокконцерт двоуен атентат 15 жертви 5 декември2003г атентат, южна русия 46 жертви 6 февруари 2004г нападение с експлозив, московското метро,41 жертви 24 август 2004г.две жени камикадзе, успяват да се качат на самолети и ги взривяват по време на полет.съответно южно от москва и югозападна русия. 90 жертви 1 септември2004г училище в беслан 330 жертви 27 ноември 2009г пътнически влак москва санкт петербург 28 жертви 29 март 2010г. двоен атентат в московското метро 40 души 9 септември 2010г кола бомба, 17 жертви 24 януари 2011 г. домодедово най малко 35 жертви в самоубийствен атентат 4 май2012г14 жертви и 120 ранениколи бомби 28 август дегестан7 жертви 20 май 2013 8 жертви махачкала 21 октомври, автобус със студенти 6 жертви 29 декември 2013 14 убити и десетки ранени жена камикадзе гарата във волгоград уморих се, за туй информацията за следващите атентати си я намери сам!

Пак не сте разбрали нещо еии. Те тия са избити по един демократичен и хуманен начин, отговарящ на всички световни европейски и нато-вски стандарти. Съвсем друго е естествено когато се стреля по мирните демократични и европеиски настроени чаршафоглави камелари с автомати, радетели за спазвани на всички възможни закони на ширията и т.н. така наречените "умерени" терористи :) Дефеницията е мноо засукана: "Умерените" са тези терористи които воюват с парите на САЩ и против всички които не им се кланят :)

КАКВО СЕ УЧУДВАТЕ, ТА САЩ И КОАЛИЦИЯ ЕДИНСТВЕНО ТОВА ПРАВЯТ В СИРИЯ - УБИВАТ МИРНИ ЖИТЕЛИ И ПОДПОМАГАТ ИД, НО РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!

малии бълрахските ибрикчий на американските терористи са свикнали да викат на черното бело:) те убиват деца а вие мръсни мелези ги защитавате. скоро и на балканите очаквайте американската помия и тогава да ви се случи и на вашите семейства и деца

Когато руснаците удрят цивилните са мирни граждани, а когато американците изтрепят цивилни се оказва, че са роднини на джихадистите! Хайде стига с тоя двоен аршин ако обичате господа толерасти

Русия никога не е била цивилизована страна. Още помним жертвите от Беслан, още помним невинните избити при газовата атака на руските спецчасти в театъра срещу терористите. Да не споменавам Втората Световна Война, в която Сталин е хвърлял руските войници срещу Вермахта като слама в огън!!! Разчитал е на бройката, за да спечели войната. СССР дава най-много жертви, германците дават много по-малко жертви. Изобщо, Русия е една изостанала държава, в която човекът не е гражданин, а субект на федерацията. Руската армия не брои невинните жертви, за разлика от всички други държави от останалия цивилизован свят. Русия не е от цивилизования свят... може би Турция също?

Dimitar Kostadinov

Явно е толкова изостанала че цялото МАТО се чуди как да е здържа :) Ама те там доматите с коловете ги ядат в рисуя бе, само ний сме умни, напреднали и т.н. а те останалите кво ли разбират :)

ти не си българин бре ти си американско мекере! Платено!

Ако бомбят руснаците, загиват невинни цивилни, ако са американците, то са роднини на джихадисти... много избледнява тая пропаганда...

Абе руските бомби са най-хуманните. Имам чувството, че га закъсате за пари, Дир-а пуска някоя партенка за да има к'во да си тролите.

Защо се хващате като на кукичка на въдичка за всяка написана новина тук? Имам предвид както новините за избитите от американци деца, така и новините за избити от руснаците деца? Кой може да докаже че всичко написано тук е вярно че си правите заключения? Аз гледах по CNN ужасяващи кадри на умиращи мъже, жени и деца - всички цивилни от атаките с химическо оръжие. А за него се знае че е от режима на Асад. Само това е доказано. Че има цивилни жертви също е сигурно. Каква е бройката? Кой ги е броил? Някой ходи, обикаля с тефтерче и химикалка и си ги записва ли? Снощи даваха по телевизията един американски филм: "Война на дронове". Оригиналното заглавие на английски е "Eye in the sky". Излезе по кината миналата година. Който иска да научи нещо за цивилните жертви нека гледа филма. Там имаше едно малко момиче продавачка на хляб, която накрая се наложи да я убият, защото щяха да изпуснат джихадистите. Които пък щяха да убият 80 човека! P.S.: Аз сега се сетих да попитам, колко от вас, защитниците на официалния режим в Русия, този на Владимир Путин, знаят руски език що годе сносно, че да възпяват любовта си към Русия и руския народ?

Ще си народят още! Това поне го могат.

като загиват от руски и сирийски атаки - невинни жертви и снимки снимки , а като загиват от американски - семейства на терористи. Баси манипулацията дето я сипят тия идиоти? Мислят ни сите у БГ за еуройове кат Щерев.

Русия е империя на злото. Русия се управлява от диктаторски режим наложен еднолично от Владимир Путин и неговия кръг от приближени. В Русия никога не са зачитали човешкия живот. За тях бройката убити цивилни не е важна. Това е Русия - Русия прави изключение от останалия цивилизован свят... може би Турция също.

Ирак изпратил международно съобщение . -- призовали САЩ да изплатят компенсация за загиналите в Мосул.Има доклади и на международните лекари.Само от Ирак,Афганистан и Пакистан загинали над милион,бежанци 3 милиона.В Ирак убити около 48000 лекари.

Жалко е . но в коя война не е имало и невини жертви? За жетвите не са виновни тези или онези а самата война и онези пък колят- не сте ли го чули?

Стига убийства на деца! Всички убити деца в Ирак и Сирия ще предизвикат смъртта на деца в държавите на убийците. НЕ НА БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В КАСАПНИЦАТА В ИРАК, СИРИЯ И АФГАНИСТАН! ВЪН БЪЛГАРИЯ ОТ КРЪВОЖАДНОТО НАТО!

По долу някой е написал:"Ще вземе ли отношение по случая нашето Външно министерство?" Хубав въпрос! Искам да чуя какво мислят по случая трима души: Бойко Борисов, Екатерина Захариева и Росен Плевнелиев. Кой иска да се обзаложим? Аз твърдя, ЧЕ И ТРИМАТА ЩЕ МЪЛЧАТ И ЩЕ ДАВАТ ВИД, ЧЕ НИЩО ТАКОВА НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО! А ТОВА СЕ НАРИЧА СЛУГИНАЖ И БЕЗХАРАКТЕРНОСТ! Те се проявяват сега, проявяват се и в много други случаи,когато трябва да се защитят националните интереси на България. Точно тези, няма да ги защитят! Не се надявайте!

Искам и президентът Радев, за когото гласувахме с надежда за мир, да коментира убийствата на деца от съюзниците му по НАТО. Искам президентът Радев да обясни и защо се натяга в Брюксел на Доналд Тръмп и другите натовци с изявлението си за участие на НАТО в Иракско-сирийската касапница. Чавка ли пие мозъка на българските президенти!?

сакън, само Плевнята да не си отвори плювалника,че ще ни вкара във война, компетенцията му е огледало на душевният му мир и постоянно бълва помия,сакън жаджи Генчо, не го споменавай,че не ни чака нищо добро от него

Това за съжалние налива вода в мелницата на терористите, те казват "америкаските бомби убиват нашите деца", отогоовора е атентат като този в Манчестър при което загинаха 22-ма англииски младежи и деца. САЩ трябва да занчително по внимателни в това отношение. Не трябва да се твърди, че "щом бомбите са демократични тогава може да се убиват невини", имаше такива грешки и от руската и сюзниическата авиация, за съжаление са случват такива неща. Обръщам ви внимание, че войната бе започната от ИДИЛ и те носят главната вина за всичко станало в нея.

Главен виновник за войната не е ИДИЛ, а тези, които създадоха ИДИЛ. Главният виновник за всички войни, започнали след деня на първата американска бомба над Югославия е един. И колкото и да е позорно, България е съюзник на този виновник.

Сега не разбрах - да слагам ли "Аз съм Маядин" или не? Да спускам ли знамената с минутка мълчание или не? Да се правя ли на много шокиран или не? Разяснявайте ги тия неща...

виж сега, ако бомбите са руски, се радваш, ако са американски скърбиш! а ако тия дето не ги утрепят нито ватенките,нито краварите, дойдат в България, плюеш борисов и ес! сещаш се, нали?!

То ти на хамериканските бомби се радваш, така че не се опитвай да скалъпваш лъжите си, тролче :)) По-долу си се радвал и на клането на българите в Батак, очевидно си някой продажен Хасан......

Както в Сирия и Ирак,така и в Европа,Русия и Америка загиват невинни!!! Виновниците за цялата тупордия остават безнаказани,че на всичкото отгоре печелят милиарди от това! Войната в Близкия изток ражда тероризъм!Убиват техните деца и роднини,затова и те тръгват да си отмъщават,но лошото е,че от всичко това страдаме ние невинните,а не тези,които нареждат да се бомбардира Близкия изток,не страдат виновниците за войната и цивилните жертви,а страдат обикновените хора!А на онези горе явно не им пука,за тях са важни парите,те са над живота,дано и терористите го разберат един ден това...

ей, андрешко, като те чета, ти направо мразиш парите бре?? и като пишеш тъй вдъхновено за мирните ирак и сирия, що не вземеш и дръзновено да прочетеш, как ирак първо нападна иран, а сетне и кувейт?? или да прочетеш защо сирия нападна и окупира ливан, и направи тренировъчни бази на хизбулла? а можеш и да прочетеш какво правят русские в донбас, крим, приднестровието нагорни карабах, южна осетия и так дале!

Лудите говеда от Краварника...Най- убийствено лудите говеда в света!!! Дай им да убиват невъоръжени цивилни! В това са най-добри лудите крави!!!

anivel

Нали сме се разбрали недоносен и недоклатен задник. Не ползвай моят подпис моля те, аз не случайно съм си избрала този Ник, дръж се мъжки а не като пед..л. Регистрираш се, правиш си подпис и си коментирай на воля и се радвай на силиконовата играчка на която си седнал. Съвсем ясно ти казвам за какво иде реч.

съвсем ясно е, че всеки път когато става въпрос за каквото и да е , а ти го докарваш до : недоклатен задник,пед..ал,и силиконови играчки, то самият ти явно си амбриаж завършен!

симо

Това статистика ли е или рев за ЧОВЕШКИТЕ права??????Зашото си спомням ревът ,когато руснаци убият ЦИВИЛЕН .

статистика , и при това никой от убитите не се е оплакал. така че данните може да не са вярни

с обикновенни бомби,а тези са умни и подбират само семейства на джихадисти!Технологии :Д

1. Тука нещо става. Явно касапницата е била толкова брутална, че дори контролираната от МИ5, МИ6, Ми7 и всички други британски служби бакалница в Северен Лондон, именуваща се с гръмкото Център за наблюдение на човешките права, не може да си позволи да я подмине. 2. Все пак за да не си ритне трудовата книжка, бакалинът се застрахова, че всички убити от демократичните американски бомби възрастни и деца са съпрузи, синове, дъщери, братя сестри, първи, втори и трети братовчеди на лошите джихадисти и имат вина, че са застанали на пътя на авиобомбите. По- голям цинизъм от това сигурно и при пропагандата на Гьобелс не е имало.

А демократичните бомби може и да са английски. Очаквам посолството на Великобритания утре да постави на прозорците си трансперант: "Извинете, не знаехме че сте деца." или "Децата на терористите не са деца." А пред посолство посланикът/посланичката на Великобритания да постави книга за изразяване на солидарност с демократичните летци-убийци на децата на терористите.

Тия деца като пораснат ще са нахлули експлозивите и ще се взривяват в Европа.....

Забележете! - Когато Русия пусне 1 бомба и убие някого, веднага в медиите са надава мощен соросоиден рев подплатен с поне 2 милиона фотоса на поне 500 убити пеленачета. - Когато обаче демократичната коалиция убие 100 деца, се съобщава сухо в 8ма глуха за това( и то се съобщава евентуално), като вестта ни информира че става дума за деца терористи и роднини на такива. Масмедиите разбира се мълчат, все пак не е замесен Путин и не е интересно, а и явно няма как да бъде обвинен в случая

Боко беше прав !!!! ЛОШ МАТ'РЯЛ !!!! За Бога !!! Та там убиват се а !?!?!? Дали са САЩ или Русия е без значение значение. Детето е нещо свято!!!! То не се ражда убиец!!! Убийците ги правят политиците и парите. САЩ създават и въоръжават такива убийци вече 72 години. Не могат да се примирят, че има равностоен противник. Знам, че веднага ще ме обявят за путиноид, рубладжия, българин и какво ли още не!!! Та да попитам- КОЙ има около 800 военни бази по света( да казвам ли как е "опасана" Русия от тях- има карти и вижте!!!). Проблема може да се реши от САЩ и Русия за дни ама някой няма интерес !!!! Със сигурност това не е Русия !!!! И кой е тогава !?!?!?

не се плаши! както плачеш за россия, никой няма да те обвини че си българин!

Ако не беше Русия ,сега щеше да сервираш на манафите, които опъват пред теб скапаната ти жена...

И кой създаде ИДИЛ ? И кой ги въоръжава? И чий командир беше Осама-та ? Чия е фразата " кучи син, ама наш кучи син" ? Знам, знам !!! Путин е виновен !!!! Той Путин е виновен дори за потопа !!!! Айде малко по-скромно !!!! Щото ако не беше Русия сега щеше да се пъчиш с фес на празната ти кратуна !!!! Виж снимката с първите дами от днешните новини !!!!

"Детето е нещо свято!!!! То не се ражда убиец!!!" Така е! Баща му в ИД слага автомата в ръцете му на 8-9г. На 15-16г. му връзва колана с динамита.

Да се чете - там се убиват деца !!!

Ще последват ли санкции на ООН срещу мирните жертви на атаката?

Нашето министерство на външните ще осъди ли атаките,или само когато им изнася или са в поза партер...

И сега кво лицемерите от ООН ще се събират ли на спешно заседание....

Благодарим ви САЩ! Благодарим ти Тръмп - ти даде оръжие за сто милиарда на Саудитска Арабия, моят най-голям приятел! Тя ще ми подари половината. Награда за Манчестър.

що сте толкоз неумни, бе ватенки? ми то , Оружието, дето го е договорил тръмп, още не е започнало производството му, бе из;;род кумонделски! когато го доставят, ще видите кон боб яде ли, и хизбулла съюзник ли ви е !

Лапай топли американски пешки, керата - да не си валат!

Дърт комундрел е тоя, където те е наоравил без мозък! А ти си негов достоен наследник по чуждопоклонничество оред новите си господари, пикУч такъв...

Въпрос: Как обучават летци в САЩ, които постоянно правят чисто професионални гафове.Те елементарно не могат да улучват цел и да бъдат точни.Тяхната кариера изобилства с скандални случки.Те не са летци, а каруцари.Добре воюват само в Холивуд.

тъй си е !! то янките бухнаха в гьола три от щесте самальота на авионосеца "адмирал от флота на съветският съюз кознецов" както е пълното име на ония таралясник, дето опуши само три от седемте морета, щото през другите мина на буксир

Бухат те янките в Сарафово без да ти плащат, та ти се привиждат руски самолети

Това е войната на глобалистите срещу християните и цивилните граждани. Едната им маскирана групировка в ролята на лошото ченге, действа под фалшивият флаг на митичната ислямска държава за да воюва срещу християните и цивилните, а другата им вече официална групировка в ролята на "доброто ченге" под предлог, че воюва срещу "лошото ченге", отново воюва срещу християните и цивилните. Това се нарича хегелова дилакетика в действие. И двете групи играят за една сатанинска кауза в тази сатаниска гротеска. И те като пастири с овчарски кучета подкарват света към римоклатлическата църква, за да ги приеме папата със широко отворени ръце, носен на гребена на вълната на вавилонските медии, и за да ги почерпи с вавилонското вино, от коетомного хора ще имат тежък махмурлук в краят на времето. Който не чете Божието слово и не пожелае да познае истината , ще трябва да се задоволява с лъжи, които водят към гибел. Тази война се води срещу Бога, Божият порядък, слово и народ по всички фронтове, но нейните подбудители са обрачени на несупех. Със сила не могат да надделеят. Бог контролира всичко. Той победи този свят но военнолюбците още не са го рабрали.

гого, гого, гогооо, ти памет нямаш ли гого? няма на света държава, ако ще и най ислямскомюсюлманскомохамеданската да е, която да е съборила, запалила, или превърнала в обори повече църкви от россията бре! аа, и от мене да знаеш и на децата си да кажеш, ако някоя изобщо се навие да ти роди деца де, че това православни, католици, протестанти, англиканци, евангелисти, съботяни, апостолици, лютерани, са все християни!

Тойчо, че ти ми говориш за преди 100 тина години. А любимите ти англосаксонци малко по-рано са избили цялото местно население и са завладяли северна америка.

Само така! тази паплач трябва да се изкоренява с огън и меч, и хич не жалете за "горкоте дечица"-тия изродчета вече са готови убийци, които ще ни взривяват и ще се радват! Само СМЪРТ ЗА РЯЗАНАТА СГАН!!!ЕВАЛА!! УТРЕ ЗА ИЗБИЯТ ПО НЕ 10000!!!

Когато руския военен флот обстрелваше Варна и Балчик, по военни ешелони ли стреляха ? Извадете си главите от задниците и се опитвайте да мислите. Това се отнася и до бомбите над София от американците.

симо

Че те кога са бомбили нещо друго??????А,да не забравя ,и ние сме в коалицията.....Помагаме....де с оръжииице,де с някой утрепан на полигона,когато го изпробва.... но винаги ----ПОСЛУШНИ.Квто кажат начлниците....Виж,ако Путин се изцепи нещо/истинско///веднага му пляскаме няколко шамара,даже и без Дянков.

Утре да четем за 1000 роднини на чершафисти!

а ми те са многодетни, а мъжете са многоженци, та няма начин! всеки боец на ислямска държава има поне три жени, и по три деца от жена, а и три тъщи , и евентуално трима тъста, а те от своя страна с по три жени и с...деца и ... а бе много си са!

Защо цивилни се намират на мястото където оглавяваната от САЩ многонационална коалиция се бори с тероризма ? Защо се строят обществени сгради (като училища и болници) на неподходящи за бомбандиране с високо точни и високо технологични оръжия ?

Вижте сега,много намаляха сватбите и разни там молитвени сбирки- кого да ударят!

Жалко за жертвите, особено за децата. Войната е проклето нещо и за жалост всички участват в нея - американци, руснаци, араби, евреи. Сигурно ще спре само когато от Сирия остане само лунен пейзаж, за жалост. После големите ще се заемат с построяването на нова държава. Гадна разпродажба на баницата.

Шило

....

същата организация само за минути в гоогле: Feb 19, 2013 - 19 убити, сред които 6 деца, при ракетен обстрел на Алепо Dec 15, 2013 - 22 души са загинали в Алепо,14 от тях са деца Sep 26, 2016 - 128 души, сред които 20 деца, загинаха при бомбардировки в Алепо 15.11.2015 09:07 - 11 420 деца убити в Сирия от началото на войната. Най-голям е броят на децата в района на гр. Алепо 2 223. Данните са били предоставени на британските специалисти от сирийски правозащитни организации, които водят тази мрачна статистика Oct 28, 2016 - Най-малко 6 са загиналите ученици, има и ранени Apr 12, 2015 - Пет деца загинаха при въздушен удар в сирийския град Алепо и т.н. и т.н. Та... до оня ден не вярвахте на тази организация, днеска си разпорихте задниците да и се кланяте.

ми русолюбци, сър!

Оо другарю сорос,как е без ченето,че бая зе да фъфлеш

Слагайки етикети на хора които не мислят като теб само доказваш колко си ограничен.

А защо справката съдържа само едни статистики,в нета е цялата справка,включително и ударите на краварите,но те са хуманни,целта е да се внуши на чалмите да ходят в европа и че руснаците и асад са виновни,типичната роля на еврейската свиня сорос,който по този нсчин иска слаба европа зависима от неговите финансови прищефки,затова той и другите еврейски свине ще бъдат наказани във техния ад да ядът свински мръвки поднесени им от мазни чалмалии

Американците са пословични с безсмислените си бомбадировките над цели без военно стратегическо значениеоще от ВСВ,но с идеята ,че те после ще възстановяват тези градове. През ВСВ -Дрезден и Лесковац,София пък с какво ги е застрашавала,или ги е било страх да стигнат до Плоещ ?Сърбия през 1999г. няколко моста и куп фалшиви реки направени от сърбите с найлон.И тогава имаше убити мирни жители ,но те горките пилоти объркали трактор с хора тръгнали на жътва с танк.Да не съм пропуснал случайно новината,че са освободили Мосул,че са тръгнали да освобождават Маядин?Или и тук има техни хора за спасяване:(((