Борисов възмутен, че плащаме €4800 за дело, проточено 18 г.

Премиерът Бойко Борисов е възмутен, че държавата трябва да плати 4800 евро обезщетение по дело в Страсбург заради забавено 18 годино дело у нас.

Обратно в новината

Коментари - Борисов възмутен, че плащаме €4800 за дело, проточено 18 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А 50 000 евро, които платихме заради него - убийството на Чакъра при "ювелирна" операция под негово ръководство сигурно много са го зарадвали. :)

Възмутен от дългия процес или от малкото пари ,че той е свикнал да разписва къде къде по големи обезщетения?

Това е мутренската ти държава, на мен 3 пъти ми разбиват и ограбват къщата и 6 пъти разбиват и ограбват паметниците на скъпи хора, полицията въобще не си прави труда да търси престъпниците, а дори и да ги беше заловила, шибаното правосъдие щеше да ги оправдае, защото то е част от престъпния контингент заедно с министрите и дупетатите. Само революция и никога повече БКП,ГЕРБ,БСП

е нормално в неговия Бантустан.

Кандидат-еврокомисарят Мария Габриел (ГЕРБ) да обясни как е наела от общинско дружество за "стокиране" на багажа си апартамент от 128 кв. м. в луксозна сграда за невероятните 400 лв.

Виновният магистрат- прокурор или съдия сега да ги плати лично.

Какви са ми убавички на снимката!!! Дати се прииска да ги разцелуваш.!!! Същински ГАРГАНТЮА и ПАНТАГЮЕЛ!!!

И ги говори тези неща, обратното на това, което говореше и правеше досега просто защото знае, че стенограмите са публични и хората ще ги прочетат и разберат. Само се питам дали все ощс има накой идиот да му повярва, защото и той самият вече очевидно не си вярва и редовно Е НЕСЪГЛАСЕН СЪС СОБСТВЕНОТО СИ МНЕНИЕ! Бай Хуй МНОГО ИСКА, ОТ ГОДИНИ ДА НАПРАВИ ИСРИНСКИ РЕФОРМИ В БЪЛГАРИЯ, за да тръгне най-сетне и тя напред, АМА БЕЩО НЯМА ЖЕЛАНИЕ!!! ЦИГАНСКА МУ (ИМ) РАБОТА!

Бойко Истината наистина се изживява като голям тарикат, а е жалък, когато се прави на убита лисица. Сега плаче за едно забавено с 18 години дело и лицемерно се възмущава, че затова хората искали ИСТИНСКА реформа в съдебната система, ама до онзи ден говореше, че никакви реформи не можели да се правят без НЕГОВИЯ ВИДЕН ЗАКОНОДАТЕЛ Цацаров, че реформите се отлагали за след Цацаров и дори че всъщност никакви реформй не са ни нужни, особено румънските, защото ние сме си били по-добре от тях, нямали сме корупция и дори се включи много подло и отвратително във войната срещу министъра си Христо Иванов с клеветите им, защото той ИСКАШЕ ИСТИНСКИ РЕФОРМИ И РАБОТЕШЕ УПОРИТИ САМО ЗА ТЯХ!

Моите уважения,но не заблуждавай аудиторията с целите за " истинските" реформи точно на придатъка на задкулисието Хр.Иванов!Известно е тези какво искат,да вдигат шум за да не ги закачат и свободно да си мишкуват!То е пародоксално как грраждански сдружения подплатени с чужди пари биват въвлечени за целите на олигархията!Далеч съм от мисълта че не трябва да има реформи,но тяхното изобщо не е реформа,а само замяна на един с друг техен гл.прокурор,а това е гнусно!

сметната палата ко речи

Борисов се възмутер за платени 4800 евро. А що не се възмути за платените милиарди за Белене и КТБ??? ИДИОТ!!!

Правосъдието ни първо е КРИВО, второ - е БАВНО! Всеки прави каквото си иска, народът плаща! Сигурност няма!И тук вече са навързани и МВР и Прокуратура и Съд! И няма изход - конституционен, така щото да се променят нещата! Да се следи морала и зависимостите! Ама от кого?

C една дума - Mафия!

Плащаме не само 4800 евро. Плащаме още 20-30милиарда заем и това ще е до девето коляно, господин Тик...!

Истина,че ше плащаме,като гърците,те поне си извоюваха по високи заплати и пенсий,дори и да им намалиха с малко ,пак сто пъти по добре от нас мизерниците.В Гърция е било по същият начин,теглят заеми и по високите етажи на власта са само крали,но и за народа са мислили,а тук само за тях са заемите,ктб, и няма кой да носи отговорност.

ИСКАМ САМО РАБОТЕЩИ И НЕЗАВИСИМИ СЪД,ПРОКУРАТУРА И МЕДИИ.. ИСКАМ ПРАВОВА ДЪРЖАВА,ИСКАМ МАФИЯТА КОЙ В ЗАТВОРА

Искаш? - Браво. А какво даваш? Данъците всичките плати ли? На избори гласува ли? Или само седиш и искаш?

Тъпо Цачева, тъпо като тебе....

"ЦАЧЕВА: Производството се развива от 1991 до 2008 година. Много е важен периодът, за който става дума." Щото след това, както и понастоящем, всичко в съдилищата тръгва по мед и масло и делата се решават светкавично! Добре, че имахме достатъчно разум да не я изберем за президент! Представям си я на срещата на НАТО или при Папата...всъщност не мога да си я представя:-)

Няма по-нагъл тип от този. Ние не сме забравили как през 2012 г. държавата беше осъдена в Страсбург да плати 54684 евра обезщетение на близките на Чакъра за неадекватните действия през2003 г точно на този тип (името му беше цитирано в решението на съда) , когато беше главен секретар на МВР.

Тихо, че сега е на власт.

Това нищо не е , нашето дело го протакваха 27 години .... нямам думи просто. Накрая пак в страсбург ...

Аз лично незнам защо плаща държавата от джоба на данъкоплатеца а не съответните съдии водили делото и чесали задниците си с години вместо да работят. В съда и прокуратурата не се спазват никакви срокове и са разграден двор. На същият принцип и бюджета на съда следва да се превежда след 18г. а не в текущата тъй като съдиите не работят нищо освен да пренасрочват дела. Основен принцип е че данъкоплатеца плаща данъци за услуги а не за дерибействане и на никой не му е нужен ПАРОДИЯТА на СЪД в България.

от бюджета си да плащат - та като стигнат дъното- да обявят ФАЛИТ

Аз съм два пъти възмутена, защото ние плащаме, а не държавата за толкова кражби и простотии на политиците толкова години, а няма един осъден! Ще ми се прави на възмутен, няма що!

Простата тиква /да пукне дано/, защо не се възмути за това, че ни осъдиха за най-великата му генералска победа,а?Спомнете си как под негово командване с гранатомети бе убит един кокошкар-Чакъра!

Аууу, възмутен бил! Странно, явно не той, а някой друг ще да е бил премиер през втората половина от въпросните 18 години......

А колко стотици хиляди плати България в много по новата ни история за не адекватни разпореждания на Бойко Борисов,като Главен секретар на МВР и Цветан Цветанов като министър на МВР.Колко милиона евро е осъдена България от европейския съд,заради политическите амбиции на политическите партии в дадения период на управление.За над 90 процента от изплатените средства не е виновна нито прокуратурата,нито съдът,а политическите правителства решили да си решат проблемите с опонентите чрез правораздавателните органи. КЪСА ПАМЕТ .

Българският народ е станал много говорящ и малко работящ , в смисъл на действащ , затова подобни подземия , употребявам българската дума за ъндърграунд , ще ни ''управляват''. В смисъл ще ни яхат.

Банкянският Симитлия няма нищо общо!:)) До 10 дни парцала архивар антон тодоров --ще издаде книга с документи за това!;)))

Борисов се възмущава за 10,000 лева, а дума не обелва за 4-те милиарда, откраднати от КТБ, които великият Цацаров, когото той си избра, влачи вече няколко години и единственият резултат досега е трима погрешно арестувани за убийството на Пеевски и откраднати нови десегки и стотици милиони след атаката и умишленото фалиране на банката, вкл. чрез цесии, по договори за външни услуги, отписване на активи и пр.

Нещо не е съвсем точно!Не знам по какви причини точно смяташ ,че Цацаров който дори не води разследването е " виновен" за фалита на КТБ,а Цветан Василев който си почива в Сърбия ,плаща си почивката там,изнесъл милиарди от банката с различни машинации ,изнесъл ,не е внесъл ,та затова той е невинен,че и е трябвало може би,държавата да го подпре,след всичко е надробил умишлено!Стига с тези абсурди!Не може да се помогне на банка окрадена от собственика й и гл.изп.директор,че и почти целия персонал замесен с фиктивни фирми,отделно и заеми без покритие!Държавата възстанови колкото се полага на вложителите по закон,а фонда почти изцяло ги е възстановил!

за това, че окраде банката ли, беше обявен за банкер на годината и награден съответно от Цветанов по същия повод?

4 млрд.изнесени извън БГ по различни схеми,не са под възглавницата !Не са в българска банка,ай върни ги и кажи на Сръбския съд да върне и гл.обвиняем,може да те послуша!

И що толкова се възмущава Борисов, като със съдебната ни система и особено с Цацаров, когото той си избра ние отдавна сме минали дори румънците!info

Съдебната система не е създадена от Цацаров,нито законите,нито НПК,нито ГПК,нито НК гласувани от НС!Реформи трябва да има,но не защото Прокопиевия кръг иска нещо си ,ала бала ,но лични съображения за да сложат свой човек ,та врякат едно и също,а зсщото законодателно трябва да има промени в самия процес и закон за корупцията по високите етажи!

Кви междуличностни войни бе, боклук?! Помниш ли " Ние ги хващаме, те ги пускат" ТИ СИ ЧАСТ ОТ МАФИЯТА! НО И ВАШЕТО ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ!! Луканов и Илия Павлов също си мислеха, че няма кво да ги бутне...

Чашата вече е пълна и ще прелее и тогава става лошо.Не може да се краде отвсякъде и вечно да мълчим.Българина е търпелив,но времето вече е друго.Много малко ни трябва

Нещата са пределно ясни ,потвърдени са от НПК и практиката-разследване- до 2 месеца,в прокуратурата - до 1 месец внасяне на обв. акт,до вторият месец съдът трябва да се е произнесъл и край!Обжалванетопред 2 ивстанция- до месец!След това- изпълнение на присъдата.Но, магистрата трябва да е грамотен и да изпълнява закона, а не да търси допълнително заплащане!Това се нарича РЕФОРМА!Който не може-АУТ!

Е как да не е възмутен за 10 000лв.,дори е много скромна сума,предвид десетките дела срещу Цветанов,а там сумите са доста сериозни и общо стигат близо половин млн.лева!Ама там мълча и плати от нашите пари!А ако не бяха тези задържания по този начин,а по нормалния можеше да има и осъдени,а не те да съдят държавата!

Борисов накарай тези Магистрати които са виновни да платят тези пари и ги осъдете никога да работят в Съдебната Система , дори като чистачки !

Юрка а кои магистрати ще осъдят тиквата и приближените му, те открадна милиарди?

Дебилни кретени!

Тази скромна сума няма как да обещети такова разтакаване. Важо е обаче тя да се вземе от бюджета на ВСС и по-точно от заплатите на неговите членове! Размотавнето е основно занимание на правосъдието в БГ. Никак не е достатъчно да се каже "нужна е реформа", без да се казва каво трябва да се промени.

Този /както и да го нарека все ще е малко/ открадна милиарди а е много изнервен за пет хиляди долара... НЕГОДНИК.

И аз съм възмутен че подобен неандерталец е начело на страната ни, но простия народ си заслужава простите управляващи.

Ей наглец вдигаш врява за 5000 евро а забравяш колко хиляди платихме заради твоето убийство на чакъра, заради идиотските мутренски номера на цвъки. Стотици хиляди платихте пак от б=джета а не от истинските виновници ама тогава тихом мълком че и без това вонята около вас е голяма да не я увеличите..Нагъл дежил дето гледа славмака в очите на другите ама талпата в своето не вижда..

abasador

ей, страшен Премиер си имаме, виждате ли как кротко и ясно решава, че държавата ще плати 10 000 лева. Браво другарю Борисов само такива като теб ни трябват, които да казват държавата да плаща, ... че кой друг? Няма значение, че почти седмица през седмица за дребни прокурорски и съдийски грешки (то дребните грешки им напълниха яко банковите сметки) държавата плаща ... а то за народа само благоденствие, саир да гледа от страни и да се кефи. Естествено ако се наложи вие другарю Борисов барабар с господата Цецка и Цецко ще подръпнете ушите на тежкият ни Главен, така де за пред хората, казано е от панти век, за народа - хляб и зрелища. Лек ден.

Само са ни леки заплатите и всичко друго ни е много тежко.Работим по петдесет часа на седмица за символично заплащане,живеем на страх да не ни убие някой циганин или наркоман,трудно си плащаме безумните сметки,за храна ,ядеме ГМО боклуците,не можем да си позволим почивка, обличаме се с китайски стоки и всочко идва от корумпираната съдебна система която позволи на мутрите да ни крадът и убиват

Тлъстият Банкянски Симитлия---беше главното ченге на Републиката цели 4 години! .... Мамка ти ма, мамко на нацията---що не питаш шефа си де точно си държа ръцете, парите и меката чурка ----тез години!:))) За теб, мамичка....ти.......--е ясно---беше в партийния комитет и ревеше на гроба на дедо си:))))

Борисов възмутен, че плащаме €4800 за дело, проточено 18 г. Това е резултат от пиенето на кафета в частни офиси от Най-висшите магистрати.

а травестито стругар до него дъл и възмутено

А колко платихме от "делата " на солоташака му Цецо??? В пъти повече!

Само за А. Петров , Хамстера и Дамбовците - 109 703 € . Скромна сума.

Ама трябва да си страшен наглец, да говориш подобни неща и да не виждаш себе си, направо си светец, щото и постоянно се кръстиш, другото е тая държава вярно вече да е станала лично твоя ама нали си заобиколен от шарани никой още да не е разбрал, ако е така, честито и на тебе и на нас.

От какво е възмутена мутрата? От това, че плащаме 4800 Е, или от това, че делото е проточено 18 години. Всъщност тези пари трябва да бъдат платени от съдиите, проточили делото, а не от данъкоплатците. Обикновено делата се точат не по-малко от 10 г. Едно мое дело се проточи 11г. Със съдействието на подкупния нотариуси М. Иванчева-Тодорова / 260 Патриарх Евтимий 12/ беше направен опит за кражба на цял мой апартамент в Лозенец, при това казусът беше съвсем ясен. Но така и не можах да доведа нотариуса до наказателна отговорност, както и лъжесвидетелите. Слава Богу, че не можаха да ме оберат.

Изглежда ви насстъпихме по мазола,затова много ни изтрихте.

А ние сме възмутени от наглостта Ви, хем имаме ръст на икономиката, цените растат, а статистиката отчита, че няма инфлация, но хората усещат по джоба си колко са "добре". Обясни на хората кога ще имаме европейски заплати и пенсии, стига ни замазва очите с разни небивалици и от време на време да хвърлиш някой от твоите ГЕРБЕРАСИ на кучетата за да намалее напрежението в обществото - въпроса е до кога ще търпим лъжите Ви!!!!!!!!!!

Една от причините да сме с нищожни пенсий,пе вечно все има за нещо да плащаме. Вие управляващите за какво получавате заплати,да работете.Казат,че една минута парламентарно време струва три хиляди лева,а вие работите по. 20 минути,а в петък е празно НС. Вчера казваш,че са много умни магистратите,толкова са ,,умни,,че Брюксел само ни осъждат,, значи са супер тъпи и корумпирни ,просто не са си свършили капествено работата. Б.Б. вместо да ги накзваш,ти им се мазниш,нещо СМЪРДИ тази работа

А вие г-н Борисов бяхте ли възмутен от новината от преди 2-3 дни, че Алексей Петров е осъдил държавата в Страсбург за хиляди евро. Дамбовеца също осъди България ако не се лъжа. Имаше и доста други герои, които гледахме в реално време от Цветанов Студиос с използване предимно на маскирани полицаи. Знаете ли че всички те са осъдили държавата благодарение на действията на ваши съпартийци и ествествено с ваше одобрение. какъв ще ви бъде коментара за тези случаи.Възмутен ли сте?

За тези случай ще мълчи като на...н.