Специални мерки за сигурност в София в следващи дни

Полицията предприема специални мерки за сигурност в София заради цирковите представления в столичната зала "Арена Армеец" и мача между ЦСКА и "Левски".

Обратно в новината

Коментари - Специални мерки за сигурност в София в следващи дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте им 20 заплати накуп на фуражките и ги закарайте на цирк.

Тя работата е много проста: проверяват ги дали са мюзлита на входа. Както ги проверяват в джамиите. И ако са мюзлита не ги пускат. Е може да ги пуснат в оранжеви пижами, но да си личат отдалече и да не могат да пипат нищо. Изобщо инжинерите да се понапънат и да направят детектор на мюзлита.

Хубаво е, че и полицията се забавлява докато отчита дейност. Не ме разсмивайте.

Всичко е цирк.

Парцаливата милиционерска сган нещо се е активизирала.Много цигани вече работят в тази миризлива система.Полиция ще има само тогава когато в нея работят Българи а не цигани!

И какво? След два дни полицията в отпуска ли ще бъде?

Какво, да не искате да ходят на ръце? Нали затова ми удържат почти половината заплата.

А на следващия трети ден къде ще са?

Тия, свинчовците и говедцата колко пъти ще играят едни срещу други? За този полусезон това ще им е май четвърти мач, ако не ме мъже паметта?

поне ще гледат цирковете на живо ще им удържат парите за билет от заплатите

Пенчо и Минчо,пропускате факта ,че всеки депутат си има 4 съветника.Така кордонът на парламента за охрана на големите футболисти е 240 +/240 х4=960/ = или общо 1200 човека х 3 м.=3600 м.

Какъв мач, тези отбори нали фалираха ?

абе Пенчо нямаш ли си друга работа с такива предложения.Не разбираш ли,че можем да останем без законотворци.Вместо да спиш пред- лагаш втора Октомврийска революция. Сигурно си пенсионер !!!

извинявам се на МВР. сметата трябва да бъде 240 х 3 = 720 м.

до къде стигнахме !То бива демокрация ,ама чак пък толкоз. Понеже на разните олигофренчета не можеш да им затвориш устата, предлагам следната рецепта : вземаме 240-те депутата и ги раз- пределяме на двата сектора Б и Г.Като си разперат ръцете всеки ще покрие около 2.5-3 м. простреан- ство.Тогава да видим тези демокра- тични кюфталаци ще смелят милите депутати или пък ще се приберат мирно и тихо. кяаква е сметката 200 х 3 = 600 м. ако е необходимо партиите да командироват и партийните си ръководства.Хем така ще покажат че мислят и действат за благото и спокойствието на обикновенните хорица

Да ама може да им хрумне да си отворят и устата и ще прогонят публиката.

до къде стигнахме !То бива демокрация ,ама чак пък толкоз. Понеже на разните олигофренчета не можеш да им затвориш устата, предлагам следната рецепта : вземаме 240-те депутата и ги раз- пределяме на двата сектора Б и Г.Като си разперат ръцете всеки ще покрие около 2.5-3 м. простреан- ство.Тогава да видим тези демокра- тични кюфталаци ще смелят милите депутати или пък ще се приберат мирно и тихо.

- Полицаи ще придружават двете футболни агитки по маршрута им до стадиона Сн.: Официален сайт - Субектите на снимката, със замазаните лица са Охранители от Охрана на Съдебната, а не полицаи. Тези служители са към Министерство на правосъдието, а не към МВР. Тези охранители никога и по никакъв повод не са охранявали футболни срещи и каквато и да е охранителна дейност в обществото. Никога в сайта на МВР не е имало такава снимка, така че не знам кой е този 'Официален сайт' от който сте взели снимка, демонстрираща охрана на футболна среща ?!

Хубаво е, че съобщават. Да не се обличате синьо или червено уикенда. Една Неделя се бях издокарал с червено яке без да имам идея за великото бг дерби и на три копеленца със сини шалчета случих. Разправят се истории майка му как го изгонила от вкъщи, другият пък на кой скочил и набил вчера. 189см съм, а пубертетчетата пръдни по 170. Е, ако бяха десетина щяха да се сбият олигофренчетата.

НЕ САТВА ЯСНО КОЙ ОТ КОГО БИВА ПАЗЕН...ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ЗАКОНА ИЛИ ЗАКОНА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ..

Според мен има грешка в заглавието - мисля, че са искали да кажат "...цирковите представления на стадиона за мача между ЦСКА и Левски"...

Кипи безсмислен труд--като въртене на вятърни мелници или пълнене на бъчви без дъно Обществето харчи ресурси на вятъра и си измисля врагове икволи не ---прибавена стайност -нещо градивно--няма --пълен театър -пълно лицемерие

Кои бяха тези и защо се блокира половин софия заради няколко гаменчета?

:))

Лилийо, нищо не ти са разбира ма! Глей ся, ко е тва: "Полицията предприема специални мерки за сигурност в следващите дни в София циркови представления в столичната зала "Арена Армеец" и мача между ЦСКА и "Левски" Ъ?

опипване от глава до пети на всеки минаващ през пунктовете. също и детектори,като по летищата. паркинг на коли по-далече.успех на колегите.

А метрото, градският транспорт, ресторанти и заведения и на още места където се струпват повече хора.

Просто не допускате в близост лица с ислямски мутри, още по-малко с/в автомобили!... С терористи, силите на реда и сигурността трябва да действате също като терористи; а не да разчитате на това, че представлявайки власттта и закона, терористите и престъпниците трябва да се съобразяват с вас! А тъкмо това е недостатъкът (най-големият) на органите за сигурността и реда по света като цяло! С изключение може би на израелските ( научили са си урока).

Правят ли ви впечтление ам. филми на тази тема?! 10 човека SWAT се борят с 2-3 терористи. И дават повече жертви отколкото ликвидирани терористи. Защо? Ами, защото действат като цяло и всеки един от този SWAT разчита, че колегата му ще свърши общата работа и ще го покрива, вместо да са трима от SWAT с/у трима терористи, и така в секи да даде всичко от себе си, без да разчита на подкрепа! Просто е, но простите неща са най-трудни за осмисляне

Има грешка в статията - цдна умре! Играят Левски и ГМО Ловеч Етрополе!

Що е толкоз скъп ве

Аз сипвам на 1.74 Еuro. А ти?

Къде е това? В България е 2.05-2.09 лв/л

в някаква жизо-реалност

с какво се забавлява тоя народ, да минава през специални мерки за сигурност

Добре че са продуктите на европата наречени фенове и хулигани и маргинали за да си оправдаят заплатите и полица и прокурори и съдии и хонорарите за адвокатите! за това ли скачате вече 28-години, а?

Помислих,че се очаква атентат!

Престанете бе хвалипръцковци да дуднете каква ''работа вършите'' защото ако се сложи на кантара мангизите дето харчите и ефективнатга работа дето вършете ба ще трябва да наблегнете на второто за да повдигнете малко първото

Футболните мачове трябва да са безопасни, приветливи, за можеш да си заведеш децата спокойно - да изядат едни пуканки и изгледат мача. Както е в САЩ , цялото семейство отива, културно се радва и ако загуби остава споменът. И печалбите за отборите ще са по-големи като отидат родители с деца, а не някой който търси да се сбие. Защо сме дали на такива идиоти властта и възможността да диткуват атмосферата по стадионите? Правилно - да има полиция и да ги опандизва.

абе, колко плащат за такива захаросани мнения, а? да се наредим и ние за некой цент, че при тези доходи и социални....

Г-жо Чалева, кога ще си припомните правилата за поставяне на запетайки?

Може би вместо да гледате запетайките, погледнете идеята. Айнщайн ако се беше интересувал от запетайките, можеше и да си остане в онова патентно бюро цял живот. Запетайките са за един особен тип хора :)

Сравнение с Айнщайн? Сериозно?!? Работата на горепосочената личност е да списва грамотно, не да е атомен физик. Ако моя коментар е с правописни и граматически грешки е простимо, когато редактора го прави е непростим непрофесионализъм!

Вие направо не оставхте жива цаца и здрава мивка с това сравнение! Имайте милост към зрящите и мислещи хора!

Стига с тия измислени отбори бе, много внимание им обръщате.

Все едно сме на война да го ева! При това това е мач за калъфката. Само си представете ако беше мач за титлата. Заради отрепките на Лефски, ЦСКА, Ботев и Локо Пд не останаха хора по стадионите. По 200 души от всеки от тези 4-ри отбора съсипват всичко.

И на ЛеФски , и на ЦСКА , Лудогорец им е виновен .

Просто не допускате в близост лица с ислямски мутри, още по-малко с/в автомобили!... С терористи, силите на реда и сигурността трябва да действате също като терористи; а не да разчитате на това, че представлявайки власттта и закона, терористите и престъпниците трябва да се съобразяват с вас! А тъкмо това е недостатъкът (най-големият) на органите за сигурността и реда по света като цяло! С изключение може би на израелските ( научили са си урока).

Само 20-30 някакви си келемете са се качили на главите на всичките държавни институции ,...ТОВА ДЪРЖАВНОСТ ЛИ Е ? МВР , частна политическа фирма , за статисти и СТАТИСТИКА .

кои бяха тези отбори?от македонското първенство ли? В българските земи има само един отбор:)))))ЛУДОГОРЕЦ

интереса клати феса,а вашия бая се клати

ДЪРЖАВА ИЛИ ПУБЛИЧЕН ДОМ В момента богатите семейства по света съставляват 18% от всички семейства и притежават 88% от обществените блага, като ТЕНДЕНЦИЯТА е тяхната собственост да се увеличава, за СМЕТКА на увеличаване броя на без имуществените членове на обществото. Държавата е собственост на богатите, а представителните политици са назначени да ОБСЛУЖВАТ собствениците й. И ако политиците НЕ обслужват добре богатите, ги уволняват. Характерно за СУВЕРЕННАТА държава е митническа политика, миграционна политика, армия за опазване на териториалната цялост. Съвкупността от митническа политика, регулиране на миграцията и армията, представлява firewall на една държава. Един компютър без ЕФЕКТИВЕН Firewall, е постоянен обект на АТАКИ от "троянски коне", които го превръщат в Зомби. Една държава без ЕФЕКТИВНА митническа политика, която да защитава местната промишленост, без миграционна политика и армия, е ВАСАЛНА държава. Васалната държава ПРИЛИЧА на публичен дом, в който ВСЕКИ може да влиза, да се забавлява и да излиза, КОГАТО си пожелае. Разликата между васалната държава и публичния дом е, че в публичния дом можеш САМО да вкарваш пари, но НЕ можеш да ИЗКАРВАШ от него проститутките, докато във васалната държава МОЖЕШ да вкарваш и изкарваш КАКВОТО си пожелаеш, дори НЕ ти се НАЛАГА да ПЛАЩАШ за това. Докато ти не се НАУЧИШ да казваш "не", ТВОЕТО "да" е безсмислено.

Смешни отбори, смешни фенове, резил пълееен!

Абе тия нещастници колко пъти ше играят тая година?

Стига лозунги де...Забранени пиротехнически средства а на стадионите е като на война...След мача ...глоба на отбора 300 лева...Няма политическа воля както в Англия да се пресече тази лудост с крути мерки..

Квай тая дума КРУТИ .ко значи

stan_posta@

Значение крута, круто, мн. крути, прил. Крути мерки. Най-строги мерки. Пример: "Против престъпността трябва да се вземат крути мерки". Синоними остър, рязък, внезапен смел, решителен груб, суров, твърд, строг, жесток За времето, за което ще се заядете с човека ще направите 3 справки в мрежата. Тя и за това служи, не само за тролене.

и аз от тука в дира от тоя същия я чух севте тая дума, след като бях живял 30 години в българя, не последните 20 все пак, та тогава ме изкараха ебати простака съм бил че не знам кво е.

Левски - ЦСКА или Левски - Чавдар (Етрополе), бивш Литекс. Нещо ни заблуждават - ЦСКА фалира и вече няма такъв отбор.

Правилно бяха ги почнали като Витоша и Средец...

Това е литекс, цска умря на 09.09.2016г.