Десетки убити и ранени при атака срещу копти в Египет

Най-малко 26 души са загинали при атака на въоръжени лица срещу автобус с християни копти южно от египетската столица Кайро.

Обратно в новината

Коментари - Десетки убити и ранени при атака срещу копти в Египет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коптите са наши братя - православни християни. Това е и причината да бъдат целенасочени от ислямските екстремисти, създадени и поддържани от юдо-масонската конспирация. И за по-малко знаещите - Ал Багдади, лидерът на ИДИЛ, е агент на МОСАД (еврейското ЦРУ) !

"Обективните" западни медии не гърмят с "брейкинг нюз", ще е чудо ако им отделят дори 5 минути от централните си новинарски емисии. Но пък не се виждат египетските флагчета по профилните снимки, не се чува да осветяват световни обекти с египетското знаме, туитър и фейсбук не са се напълнили с хаштагчета ...

Сега папата да отиде пак да им целува краката на ислямистите ! Ами нали и той е един от тях. Той подкрепя вълната от терористи не по-малко от Сорос и другите Евреи !

За тия дето защищават мюсюлманите и опитващи се да вменят вина на запада за появата на терористите и от друга страна проповядват ползите от емигрантите за запада да се замислят. Някой да е чувал случайно в Мюсюлманските държави друговерните малцинства да правят атентати или нещо подобно независимо от терора които им се оказва от мнозинството! Едва ли. Та тази религия е едно извращение и цинично извъртяно копие на християнството, "обогатена" с варварска нетърпимост към другите.

"Ислямът е разлагащ се труп, който трови нашия живот както вонящата мърша" Думите са на най-големия реформатор в историята на Турция, а и на целия ислямски свят - Кемал Ататюрк

Амчи той Кемал е евреин. Не е ли?

Казват, че родителите му са помаци, родом от Солун, известен с многото конвертори в исляма- дьонмета.

Драги ми не-драги журналисти. Напоследък какво ви е влязла в устата тая дума "атака"? Всяко нещо - атака. Бомбата в Манчестър - атака била и тя. Онова е атентат, а това в Египет може да е нападение, убийство, зверство и какво ли не, но точно атака не е! Ясно е, че ви е ограничен мирогледа съответно и речника - всеки чете другите какви изрази ползват и копира, за да е в крак с модата. Но проявете малко разсъдък и разнообразявайте. Автомобилът няма как да е друго освен "возило", всякакво убийство и тероризъм станаха атаки и т.н. тъпотии.

симо

плюс....ама НЕ си прав....Има си цел за това...атака/значи си под обсада и ЗАСТРАШЕН от......../....и по-лесно преглъщаш ,,засилените мерки за сигурност,,...извънредното положение,повишения код за опасност....

Ислямистите са жалки аматьори. Да почетат съветски автори, за да се поучат от размаха на комунистите. В това число и у нас.

симо

Те са като ВАС....Не могат да четат,камо ли да разбират.Само тестове решават и шоу правят.

А сега с времето разбираме колко правилно са постъпили комунистите у нас, жалко, че не са си свършили работата до край, сега нямаше да има такава измет да ни трови живота.

Мирната същност на най-идиотската и сатанинска религия на този свят отново доказа себе си! Къде са Кънчо Стойчевци и такива като тях да ни обяснят за какво става дума?!

До Египет (Мъсър), за да изяснят да не би някой да храни лоши (расистки) чувства към извършителите на този вдъхновен от Всевишния акт!

В Сирия все Асад им е виновен, че диктатор бил, избивали малцинствата, защото го подкрепяли. А в Египет защо, там нали е прозападна демокрация?

Египет беше демокрация за малко. Хората избраха мюсюлмански братя. на военните не им хареса ислямизацията и направиха преврат.

Само да попитам... Кой подкрепя държавите в региона, които ненавиждат християните? Кой ги снабдява с оръжие? СА демократична държава ли е?

Само може да се учим от Ислямска държава! :)))))

Барак-простак даде сила на тарамбуките. Той ги въоръжава, той организира избиването на хора от ИДИЛ. Тоя мръсен лростак!

Не е той, но си близо по отношение етноса.

Абе глупендер! Що не провериш фактите? Ислямистите в Египет извършваха тия нападения години преди Барак да си мечтае да стане президент!

Сега е момента исляма да иде в историята-той е противо човешка християнска религия.

Исляма е средновековната форма на фашизъм. Дано някой ден коптите се освободят от ислямското иго, наложено им от арабите

Стига сте използвали тая дума "фашизъм" за щяло и нещяло, мозъци изпрани!

Ще дойде време и палачинката ще се обърне ... някой ден!!!

исляма е войнствена религия и трябва да бъде забранена в целия свят , както фашизма и нацизма , това е религия на терора , избила безмилостно и по най-зверски начин милиони .

Исляма още да го има и под неговото знаме отпадъкът на света да върши такива сатанински зверства, е че някой на този свят има интерес (користен) от това, в ущърб на останалото нормално човечество. (Ислямът умишлено е създаден такъв, какъвто се проявява през цялото си съществуване, и особено днес . Няма нищо случайно в това)... Наполеон Бонапарт, завръщайки се във Франция след края на египетската си кампания, изказва публично следното: "Там в Изтока цветята не миришат, жените са без срам, а мъжете без чест".

Дира, човекът по-долу е прав. Моля изтрийте снимката!

Нека децата ни свикват. Това ни очаква скоро и нас. Сега може да ме смятате за смахнат, но си припомнете това след 15-ина години.

lu4ka

Ареееее, же сюи-та, няма ли да метнете по едно египетско знаме или щом не е гейския , пардон европейския съюз, значи не са хора!?

Ти метна ли си вече?

Християните в Арабския свят непрекъснато биват избивани, тормозени и т.н., а като идат мюсюлмани в Европа, очакват всички да зачитат правата им и да се съобразяват с ненавистната им религия! Ето защо и САЩ, и Русия, и Великобритания ги бомбардират такива! Джагали, отдавна напуснали Ориента като оня от Манчестър, но Ориента никога няма да ги напусне!

айде не ми обяснявай за САЩ, дето им продадоха оръжие (сделката е подготвена при Обама, бай да вей)

Черните, или оранжевите? Редакция: Сарахоша Уоше

Мюсюлманите имат нужда да избиват християни, разберете ги.

Папата нали приемаше талибани и искаше да сме толерантни към друговерците, а сега мълчи като бит г..

Хора, двуличието на "демократичната общност" е ясно.За мюслитата, също.Но пазете си гнава, както е тръгнало ще ви е нужен скоро.

И сега какво прави европа и нейните представители? Носи си костюмчетата, взима хиляди евро заплата и носи A4 листи в папка?

От мароко, през демократична турция и демократичната саудска монархия, та чак до пакистан е все едно и също. Развъдници на тероризъм и религиозен фанатизъм. Нулев принос към науката и културата на човечеството.

Ислям и аЛах , чуеш ли тези две думи първо хвърляй граната а после стреляй докато мърдат

До кога ще се търпи това поведение на една сган, която е с ниска култура и подхранвана от преялите с пари швейхове? Ислямистите са едно паразитиращо племе, което по никакъв начин не може да бъде полезно на човечеството...- само краде, коли и нищо друго не може да направи. Но иначе си вземат от всички благини, които е измислила цивилизацията- значи все пак са алчни!!!

симо

....а парите на шейховете идват от.......

Нали скапаняка, управляващ Египет беше с перуката заедно в "демократична" СА и това е отговорът !!

Атака е ако се е случило между две враждуващи страни......ТЕРОРИСТИЧНА атака е когато е нападнат автобус с мирни жители......Май ви е страх да го напишете, а.....Журналисти и половина !!!

Перуката ги захрани.

Ц, късокракия е

къде е cnn къде е меркел, къде е папата. защо няма обществено недоволство.

папата без реакция

натрапниците араби убиват истинските египтяни, който и по кръв и по език са наследници на великата си египетска култура

Интересно, защо всички заложници са в оранжево гащеризони, като затворниците от американските филми :)

Сега ще има ли je suis Cairo? Или не е интересно?

Начело на 179 испански главореза превзех 6,5 милионната империя на инките. От моите хора никой не пострада, аз бях леко ранен. Инките бяха загубили инстинкт за самосъхранение. Невероятно, но очевидно съществото човек може да боледува от такова нещо. Сега тази епидемия е обхванала християнския свят и съдбата му ще е същата като на инките.

пост християнския свят

Реално си прав, но все още пост християните се преструват на християни.

Не знаеш АБСОЛЮТНО НИЩО от историята! Истината е ,че като отиват испанците използват ОГРОМЕН БРОЙ местни племена за да се възползва от доминацията на инките и да ги нападне.Също той ги напада след като разбира за града от злато ,а преди това се правят на приятелски настроени.ПРОЧЕТИ "ИНКА" в 3 тома е ,не говорете глупости като се некопетентни !!!

По-добре ти прочети някоя енциклопедия.

нямате ли си нещо да си играете, та пускате такива снимки с новините си?

За Манчестер и глухият цар дочу, ама това ще мине незабелязано. Защото не сме расисти

Не, не, Тома, точно обратното! Ето друго заглавие в ДИР-а "Галъп: 44% от българите са расисти". Ама сме расисти ние, пък те са едни готини.