”Галъп”: 44% от българите са расисти

44% от българите смятат, че някои раси превъзхождат други раси - това показват данни от изследване на Световната асоциация "Галъп интернешънъл" в 66 страни.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: 44% от българите са расисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам колко са расисти.По-лошото е,че 44% са неграмотни комунисти с празни кратуни.Въздишат по соца и чакат путин да дойде и да ги оправи.Оправят ги обаче разни гълъби като стойчев и райчев,които от червени ченгета станаха милионери за сметка на кратуните.

Галъп не са компетентни да дефинират расизъм. Расизъм или дискриминация на расова основа е агресията срещу групи хора САМО ВЪЗ ОСНОВА НА РАСАТА. Такава в България няма, българите не харесват мързеливците, измамниците и некадърниците които живеят на гърба на трудещите се. Това че основно представителите на определени раси - цигани и турци са такива е резултат на лоша социална и образователна политика. Има обаче цигани и турци които работят и честно си изкарват прехраната. Нека Галъп да проучи дали има българи които са агресивно настроени срещу тези последните

Аз не съм нито расист, нито антисимит, НИТО ХИЛЯДОЛЕТЕН ВРАГ. Аз обичам изтребителите си, защото те ще ми помогнат с "физически средства", да се преместя в един по-добър свят. "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив.", това е заключителната точка от "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", приета на московския ционистки конгрес 1988 г.

""Стига с тия ""расисти"". Отначало, Всеки човек харесва семейството си( 5-10 души). После, всеки човек харесва града и съседите си( 5 хил- до 5 милиона).... После, всеки човек харесва страната си( от 2 милиона- до 500 милиона)... Накрая всеки човек харесва Расата си(1- 2 милиарда). Това е Огромен брой хора, които така наречените расисти харесват- милиарди души, които приличат на тях. А който не е като тях, нека си стои в Африка или Азия... Там всички изглеждат като тях и никой няма да ги мрази щото са с различен цвят на кожата.... Може да ги мразят за нещо друго.... То и в природата, пчелите мразят Мухите. Жабите мразят змии и таралежи...

комунист - това го знаят и децата. Та що не иде да си купи апартамент до някое циганско гето, да затлачат с боклук блока му, да му пеят викат и танцуват денонощно.

като кажа, че Кънчо Стойчев е по-долен и от най-долния циганин?

тази асоциация "Галъп интернешънъл" та Кънчо Стойчев и е председател, леле майко-о-о - лъжци от класа.

как са правили сапун от хора и са драли човешки кожи за лампиони и портфейли - и то в миналия век бащите на DW и как сега ни раздават акъл на килограми - стига грозни маймунджилъци!

Абе то и на имена да се присмива човек е кофти, но Кънчо Стойчев кърти мивки, така че кой ли ще се отнесе сериозно към този коментар. Фътьо Тъпанчев разбира се е къде къде. Някой като е църен мамун какво - всеки който му каже так е расист??

Повече са.

има добри, и лоши етноси, раси не ме интересуват, аз гледам хора от кои етноси са работили в моя полза и са ми помагали, гледам си интереса, раси не ме интересуват, интересува кои помага.

Ако зависи от мен - 100% ще сме такива!

Ако 44% българи са расисти, означавали това, че останалите 56% са цигани.

или обратното.щото всъщност те са по-големи расисти от нас.

галъп да ми ближи мъде....

44% били расисти? Ами защо останалите 56% са социално слаби потомствени паразити :) :) :) "Расизмът" ще изчезне или когато се ликвидира расовата дискриминация срещу коренното българско население или когато потомствените мургави паразити станат у нас 100%..

bulgarite shte izcheznat sus sigurnostprosto zashtoto ne struvat . nqma dostoinstva da suhtestvuvat I rasizma I pprostotiqta e chast ot otricatelnite kachesstva na tazi degradirala prosloika

Българите са не само расисти, но и много прости. С две думи "обединени патриоти".

Абе патриотите май ще вземат да ми харесват - съдя по реакцията им към кретена от Кремъл, проинесъл се за кирилицата...

Хората в Америка като купуват имот питат "Има ли негри и латинци в района?" Ако има значи е опасно да се купува там. В България питат има ли цигани в селото или в близкото село, ако има не им се купува. Що не отидат тия от Галъп в Нигерия да са "перят" ами са дошли в България гейска пропаганда да водят?

Според малоумните изводи на това проучване излиза, че расизъм е дори самото признаване, че съществуват различни човешки раси и че една от тях - БЯЛАТА има най-големи заслуги за съвременния технологичен, икономически и научен прогрес на човечеството!?! Трябва да си съвсем сляп, за да не схванеш какви са целите на проучването - да тури бялата раса в ъгъла и да я принуди да признае, че и последният абориген има равностойни заслуги за прогреса. Ако ли не признаят това - белите биват обявявани за расисти!?! И Гьобелс не може да го измисли по-хитро, нали?!

Българите: 100% от "Галъп" са лъжци и манипулатори и трябва да бъдат изгонени от БГ!

normalno e vse pak balharia e afrikanska durjava

Щом са само 44 зле е.

И как ще е зле за България ако циганите си заминат в Индия и Пакистан. Как ще е зле за България ако и всички муслита се върнат в техните мохамадски държави? Как? Представете си България без цигани и без мохамади! Не обръщайте внимание на педалите, тяхната мисия е да лапат моркови е да берат краставици сутрин. Ще предат род и държава за една краставица. Те са тия, най-загрижените за муслитата и негрите. Щото те ги клатят.

Някой да се сеща за голям учен , който не е от бялата раса , че аз не се сещам ?!

Расист не е ли термин да мразиш другата раса или етнос и да желаеш нейното унищожение. Парадоксално, но ми обяснете как от столетия живеем с циганите. Толкова много расизъм, че чак се увеличиха.

International Mathematical Olympiad https://link/wiki/InternationalMathematicalOlympiad На тези мат. олимпиади няма нито един лемуриец (негър, латинец, абориген, пигмей, индианец..) да е бил златен медалист. Ние сме на 9то място в света по златни медали. По общ брой медали сме още по напред. Моля не оставяте Лемурийската раса да се заселва в България. Не се женете за хора от изостанали в развитието си раси ако искате да имате умни деца. (Не че няма някои умни от лемурийците, има но са рядко срещани. Аз говоря за средни величини, над 100 хил. год. назад са от белите в развитието на ума и черепа си.

Да отричаш разликите в расите е все едно да отричаш, животинските породи. Всъщност искат от нас да мислим, че да си педеруга или не е все едно. Според тях трябва да си внушим че няма такова нещо като породисти коне, крави и т.н. Искат да им вярваме на лъжите иначе ще ни заклеймят като лоши човеци. Аз ще държа на истината, който иска да си внушава лъжи и вярва в тях, свободен е.

Ха ха ние не сме расисти, нали най-много мразим разовата дискриминация и негрите, даже и народната мъдрост е казала "Хубава работа, ама циганска". Сещама се и за треньора на нац. футболен отбер по татово време как толерантно крещеше на защитниците да пазят "печката" или още по-назад когато през ПСВ пленен негър шопите са се опитвали да го избелят търкайки го с керемида. както не сме расисти така сме и русофили много ги обичаме руснаците все пак не са толкова народите които хем имат по-големи претенции за величие, хем са по-навътре в калта, но вече нишо руско няма купим ако по него е работил руснак т.е. освен нефт газ и др. такива дето се копаят.

Превъзходство на расите казвате? Ами нека се замислим, къде по света първо са били развити науката, архитектурата, техниката? След това се запитаме, къде най често са били правени най важните за човечеството научни открития? Къде технологиите най първо са били въвеждани? И резултатите сами ще покажат има ли превъзходство или не.

има расизъм, но тои се дължи на факта, че в българия има много малко имигранти от други раси, сравнено с западна европа и също така държавата не налага стриктни наказания за расистки обиди, както е на запад.

Тези 44% са българите в България. Останалото е всякаква паплач.

Имайки предвид опита си от дългогодишен престой в Западна Европа, мога спокойно да кажа, че агенцията е изсмукала от задника си тези резултати.

90% ОТ бГ СА РАСИСТИ

пак някой е платил доста добри пари за това заглавие и за избора на критерии и индивиди......за да си изиграе политическата или финансова игра против българския народ , който векове наред е доказал че не споделя расизма.

Българите: 44% от Галъп са идиоти.

РАСИЗМА Е НАЙ-РАЗПРОСТРАНЕН ПРИ НАС В АМЕРИА:)) ЗАТОВА ИМА БЕЛИ КВАРТАЛИ , ИТАЛИАНСКИ КВАРТАЛИ , ЕВРЕЙСКИ КВАРТАЛИ , ЧЕРНИ КВАРТАЛИ , ЛАТИНСКИ КВАРАЛИ И ЧАЙНА ТОУН .... НАПРИМЕР БУНТОВЕТЕ В ЛОС АНДЖЕЛИС 1992 ИЗБУХВАТ ПОНЕЖЕ ЮЖНО-КОРЕЙКА ЗАСТРЕЛВА НЕГЪРКА КОЯТО КРАДЕ В НЕЙНИЯ МАГАЗИН ... И НЕГРИТЕ СКАНДИРАТ "СМЪРТ НА БЕЛИТЕ" ... ??? ЗАЩО НА БЕЛИТЕ ??- ЗАЩО НА БЕЛИТЕ ?? ... В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЮЖНО-КОРЕЙСКИТЕ БИЗНЕСИ СА МАСОВО ОПОЖАРЕНИ В ЕЛ ЕЙ И ПАЛЕЖИТЕ СПИРАТ ЧАК КОГАТО ЮЖНО-КОРЕЙЦИТЕ ВАДЯТ АВТОМАТИКАТА И ОРГАНИЗИРАТ ОТРЯДИ ЗА САМОЗАЩИТА :))

Българите не сме расисти, но ако продължавате с толерастията, ще станем, и то сериозни расисти... защото българина не може да бъде сляпа мъстия.

най-големите расисти са комунистите от татово време

ЛЪжат и манипулират общественото мнение.Тука от над 50 години не видях нито един расист..Живели сме с всякакви вкл от НИгерия,Йемен,Сирия,Ливан,ВИетнам,Афаганистан с потомци на над 9000 племенни групи не съм виждал и чувал някой да е расист у нас.

истината (според самите тях) : "..Бангладеш, Гана, Индия, Нигерия, Афганистан, Парагвай и др. .. между 50% и 80% ..расисти.."! Тоест, реалното заглавие е: "80% от зелените и негрите са расисти". А, сега някой ще ме открехне ли, колко заленокожи и негри са осъдени или преследвани от "закона" за расизъм и защо е така !? Въпросът е риторичен, разбира се

Е как няма да сме расисти като от сутрин до вечер ни облъчват с либерал-фашизъм. Русофобите днес ги смятат за нормални и им дават трибуна за да насаждат омраза към руснаци, сирийци и други раси.

Галъп пак са сгафили "изследванията" си. По техните неверни и неясни "критерии" повече от 90% от българите държат на България и "те- К(Г)алъп" могат да ни обяват за "расисти". Нямам против. Защото, ако не си "евротолерастен", ако не жалееш за държавата си и искаш да заселиш разни мързеливи навляци, искащи да ти оправят генофонда и да се заселят "трайно" в земите ти, значи си "расист". Ми, добре! Такъв съм.

Я някой да си направи справка.Колко от носителите на Нобелова награда за наука са от бялата раса и колко са от другите и после ще си пишем пак за расизъм.

Нещо повече - носителите на Нобелова награда повечето са от един конкретен малък народ на бялата раса. И членовете на комисията също са от техния малък народ.

Постоянното говорене за някакви "Еврогейски ценности" ,не е ли говорене за културно превъзходство ?? Религията в Западаща Европа е почти мъртва ,затова пък расизма и нацизма е генетично заложен там ,но са лицемери и не си признават !

Забавно! Много от мненията тук, оплюващи "българина" за неговия "расизъм" са реално етнически нетолерантни, расистки и ксенофобски. Моля, някой от "просветените" антирасисти тук, да бъде така добър да ми цитира официалното (отразено в основополагащ документ, резолюция на СС, или о.документ на Генералната асамблея на ООН) определение на ООН за расизъм. Просто за да ни обясни, що е то расизъм и има ли почва той у нас, де :) Пък като го намери и цитира, тогава да поспорим - дали и защо сме расисти. :) Приятно им (не)успешно търсене!

българския 'расист'? Чалга ниво простак, едва избутал средно, но с необяснимата илюзия за 'превъзходство' над всеки тъмнокож лекар, инженер, юрист или програмист. Е, добре дошли в 21 век, родни плоскоглавци.

единствената държава в европа с партия като дпс и бат`саали до вчера в парламента...

Първият е действителното чувство за превъзходство, рядко се демонстрирано публично и характерно за висшите/привилегировани класи , и втори вид породен от страх и комплекси за малоценност с носители преобладаващи сред бедните и ниско-образованите маси. Така и в България.

Ами явно в България има много на нивото на Того , Нигерия и Бангладеш. Което също е расистко изявление. Обаче расизмът не това , което беше,Днес ако си расист се смята, че принадлежиш към нисшата раса. Общо взето европейците така гледат на българите със съжаление за нисшите им прояви на расизъм . Тия пък за да се подмажат на расовите европейци демонстрират примитивния си расизъм , обаче ефектът е обратен, расовите европеци смятат расизмът за проява на принадлежност към нисша раса. И са прави расово, Того , Бангладеш и Нигерия , пък и голяма част от България не са много расови.

44% от българите смятат, че някои раси превъзхождат други раси което е истина

XAXAXAXAXAXAXAXAXAAA

Поне са различни и не само визуално. В спорта много си личи. Има спортове в които печелят само негри (основно бягания) и такива в които ги няма никакви (плуване, ски, шах). Дори във футбола колкото и много негри да има, почти никой не се доверява на такъв за вратар. Очевидно не ги считат за толкова психически стабилни. Може би с глобалното общуване тази разлика постепенно се намалява.

Реалисти са, има тестове за различните видове интелигентности. Природата и естественият подбор са направили така, че някой човешки общности са доказано по-развити а членовете им по-умни по-трудолюбиви и по-организирани.