”Четири лапи”: Оставки в БАБХ заради ”концлагера” за кучета

Организацията “Четири лапи“ поиска оставки в Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) заради прикриване на нарушения в незаконния кучкарник във Варна.

Обратно в новината

Коментари - ”Четири лапи”: Оставки в БАБХ заради ”концлагера” за кучета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАКАЗАНИЯ НАЙ - СТРОГИ НАКАЗАНИЯ ЗА ТЕЗИ ИЗВЕРГИ.... САМО В БЪЛГАРИЯ Е ТАКОВА ОТНОШЕНИЕТО КЪМ КУЧЕТАТА И ОТНОВО СТАВА ВЪПРОС ЗА БИЗНЕС С МНОГО ПАРИ...

Крайно време да има оставки в БАБХ.Това е една абсолютно вредна агенция-малка мафия,която се издържа не само от данъкоплатците,но и от рушвети, и рекет. Изобщо не се съмнявам,че получените над 400 сигнала и жалби срещу Лефтеров са били сметени под килима от инспекторите на БАБХ срещу солидни подкупи. Дори и сега се оказва,че въпросният шеф на ОДБХ Варна,д-р Иванов не искал да състави акт на незаконния развъдник-концлагер,а искал да направи предписания!Абсолютна подигравка с професионалните му задължения! Не само оставки,аз настоявам за разследване за корупция в БАБХ и виновните гниди да си получат заслуженото.

Кучета се гледат вместо деца! Кучета!...

КАКВО МОЖЕ ДА ИЗМЪДРИ ЕДНА БАБИЧКА , ТА ДОРИ И ПРЕД НДК

Стига сте ни занимавали с тези помияри.

ДА ОБИЧАШ КУЧЕТО ПОВЕЧЕ ОТ ЖЕНАТА КОЯТО РОВИ В КОНТЕЙНЕРА ....

Четири лапи са неефективни и трябва да бъдат премахнати! Те отклоняват средства, който могат да бъдат дадени за образование на човешките деца, за да бъдат гледани кучета. Грубо не спазват българските традиции в отношението към четириногите. Да припомня, живота на прасето, котката, овцата, коча и кучето, са еднакво важни т.е. не са важни. Спрете наливането на пари в такива псевдо работи!

Информирайте се малко преди да плямпате! "Четири лапи" НЕ са на бюджетна ясла! Издържат се с дарения на доброволци, предимно от белите страни, където живота на животните е ценен. С това мислене си заслужавате помията, в която живеете - като се започне от управляващите и се стигне до масовата циганизация. Наслаждавайте се!

"Четири лапи" са организация, която се бори за това на улицата да няма безстопанствени кучета, които могат да разкъсат някое дете, докато се прибира от училище.

Тия пък намерили на кого да се жалват. Той самия Дамян Илиев (Коньо Чипев) е за махане, те му се жалват. За кончетата да не би да има оставки. Спазен е закона и точка ! Народа е казал - Рибата винаги се вмирисва откъм главата ! И те така ............................... !!!

ВСЕКИ "стопанин", който си е позволил да изхвърли на улицата куче или котка-затвор 10 години!!ДВУКРАКИТЕ ИЗРОДИ ОТ ТИЯ КОНЦЛАГЕРИ-В УРАНОВИТЕ МИНИ, И НИКАКВО ЛЕЧЕНИЕ-ДА ПУКНСАТ ОТ РАК!!!!

пък иска улиците и градинките да са свободни от свободно скитащи и припикаващи пясъка в който играят децата псета. Който иска куче - с намордник, каишка и - в къщи. Писна ми от кучешки глутници и лайна по тротоарите и детските площадки.

подкрепям, просто не мога да проумея как може да има такива алчни и жестоки хора! а "безотговорните" отговорни лица просто са за затвор!

Цялото ни семейство подкрепя поисканите оставки! Крайно време е да се потърси отговорност на корумпираните инспектори и шефовете им, които си затварят очите срещу съответните суми. Те са отговорни точно толкова, колкото и изрода лефтеров.

Каквото отношението към животните, такова е и към хората. Тези, които мразят животните, си въобразяват, че обичат човеците и са нещо по-висши, но съвсем не е така. Истината е, че са по-диви и от първобитните хора!

Много от хората все още мразят само кучетата, срещу другите животни нямат нищо против, а напротив грижат се с любов за тях от змии до слонове..., но кучетата са друго нещо. А тия полит-коректни организации днес искат Кучета навсякъде и във всичко, само Кучетата да имат права, всички да се съобразяваме с Кучетата, а другите животни... КУЧЕТА НИ ЯЛИ :(

ми се изсере пред входа на блока, когато сутринта ме събуди рев на глутница слонове или разбера, че освирепяла глутница слонове са нападнали и наръфали някого до смърт - и тях ще ги намразя, бъди спокоен.

Дежурните "аз всичко мразя" си изказаха дежурните реплики: - "ами кой се грижи за старците". Човек ще каже, че те полагат неистови грижи за възрастните хора, стават им в трамвая, помагат им да пресекат улицата, носят им торбите до вкъщи ... Със сигурност не го правят. - "кой се грижи за децата сираци" - същите въпроси, като за възрастните хора, плюс още един, колко сирачета осиновихте - николко, нито дори сте помогнали на едно сираче По отношение на приюти и развъдници, моето мнение е следното: 1. Всяко домашно куче да бъде кастрирано, за да спре това поголовно размножаване къде желано, къде нежелано, за да се спре и с изхвърлянето на нежелани кученца по улиците, както и размножаване, защото "мъжкото ми куче, поне веднъж трябва да е..., нали е мъж, ха ха ха!", цитирам тъпотиите на много собственици, които си пускат кучето на улична кучка и после, ето ги поредните нещастни помиярчета, които същите тези собственици мразят. 2. Право да развъждат животни да имат само определени хора, с подходящи условия за това и строги правила и контрол 3. Приютите също да отговарят на определени изисквания и контрол. За съжаление е трудно да се издържат, защото има твърде много кучемразци, които и стотинка няма да дарят на приют, за да бъдат прибрани кучетата от улицата, нищо че реват срещу тях. Те да убиват могат, но да дават пари за приюти не могат. 4. Инспекторите по разните контролиращи институции, уви са подкупни чичковци и лелки, без никакво отношение към животните и щом им се плаща си затварят очите, а сега, пък след като ги сгащиха натясно, известно време ще са като цербери и ще се заяждат за щяло и нещяло, просто ей така, защото са и те едни дребни душици, на които освен за тях самите, за друго не им пука.

Много лайкове на този коментар!

Да се махат всичките и без това за нищо не стават тези от БАБХ. По цял ден си клатят краката, никаква работа не вършат и се чудят от къде да прибират рушвети. Пълни малоумници

Какво общо има агенция за безопасност на храните с развъждането на кучета? На този хал сме, защото някой така е разбъркал правомощията и отговорностите в държавата, и то законно, че кашата е тотална. Чак да почне да си мисли човек, че е направено нарочно.

"...прикриване на нарушения в незаконния кучкарник..." Що за малоумие е обхавано журналистиката в България?! Хем незаконен, хем имало прикрити нарушения... нали е незаконен бе, джанъм ! Незаконен нали значи, че е в нарушение...

сичките ти яприюти, лаборатории и развъдници използващи кучета идруги животни са ОСВОБОДЕНИ ОТ МЕСТНИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ! Да разесня на повечето: общ. съвет дава възможност на лаборатории за експерименти с животни и развъдници да не плащат местни данъци и такси. Особенно за лаборатории за изпитване на лекарства и разни други!

В България се полагат повече грижи за кучетата отколкото за децата и за възрастните хора! Браво! А как живеят възрастните хора в старческите домове? С колко пари разполагат тези хора в старческите домове! По-малко отколкото кучетата в кучешките приюти.

Имаш мозък на канарче. Какво общо има Четири лапи или БАБХ с бабите? Думата "контекст" говори ли ти нещо?

Струва ми се,че канарчетата имат повече мозък от Ивчето

Даам кучета в кучешките приюти са ебаааахти милионерите. С кви пари разполагат само....направо се чудят къде да ги изхарчат. Коментара ти няма нищо общо с темата и показва единствено елементарното ти мислене и ограниченост. Сори...

всичко е Мара втасала само п....та не си вчесала . Та те така!

Ех,миличката Ива!Колко е милосърдна и загрижена.Ти за колко старци и деца отдели от залъка си бе душа?Да позная ли?Нула.Но тук си велика. "В България се полагат повече грижи за кучетата". Да бе,за това се скитат по улиците немили-недраги,гладни,жадни,болни,премръзнали. Аман от такива като теб тъпаци с огромно самочувствие.

този изрод трябва да бъде поставен в изолатор, същият в който бяха поставени тези нещастници.

Съгласна съм с "Четири Лапи". Някой трябва да понесе отговорност и да си плати за бездействието или за рушветите които е получавал. Защо все в България при престъпление или престъпно бездействие няма виновни.

Организация "Четили /свински/ копита" иска оставки за ежедневно избиване на прасета в свинарниците.

Много си оригинален