Тръмп: Германците са лоши, много лоши

На срещата в Брюксел американският президент Доналд Тръмп е критикувал остро Германия.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Германците са лоши, много лоши | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все напред и все направо! Въведи кирилицата и българския в Германия!!!! Бутни европата! Потопи островите! Разтури евреята! Потопи натото! Разпусни 00-нето! Направи Балканската Федерация около кирилицата, българския и руския! Направи Стената по 13-тия меридиан! ..... Бъди иноватор и революционер! Сега вселената само тебе гледа!!

LOL, такава клоунада в белия дом не бяхме гледали. Дано поостане още малко излъсканият дядка да ни забавлява с изцепките си преди да го вкарат за държавна измяна.

по бащина линия тръмп е германец ,по майчина е шотландец (уикипедия).

тръгнали да критикуват тръмп и германия, а неплащащи сметките си парно мухльовци...българия е страната на малоумните мухльовци, няма мъже , само тръмповеди....

Пълно е с тъпаци и не сте само тъпи, а и посрани руски слуги, родени сте да слугувате, такъв ви е геномът. Слава богу не сте мнозинство.

Я си е.и п..ката м..на!!!

Има и друг подтекст в тези думи.А той е че вече са яли хурката ВСВ да внимават да не я гризнат пак.

Има го наистина - и е адресиран към селяшкия контингент, който го избра, няма кому другиму да продаде подобна селения.

Меркел да не стои на пътя на чичко Тръмп.Защото ще се запознае веднага със колегата си от Черна гора.

Дядо ти Тръмп е прекалено зает да се дуе като пуяк през времето през което не се чуди как да ограничава щетите от руската си връзка, за друго нито има акъл нито ресурс.

майтап. сега и сащ показват на германиа слугинската стая.... първо юкеюту сега и сащ. ВОЙНАТА ВЕЧЕ СЕ ОЧЕРТА! ИНТЕРЕСНА, ГЕРМАНИА В СЪЮЗ С КОГО?

плевелите на Европа още с откриването ѝ са се пренесли в Америка, а тези които не са успели сега наваксват, както синът на Корнелия Нинова - яде парите на майка си и синът на първата ни дама - генерал Деси и той там.

Ти ,ако имаше умствения капацитет на сина на Корнелия,също можеше да си там и американската научна мисъл да ползва твои разработки преди да си се дипломирал дори.Това е истината,а не парите на майка му-разбрали.Ама то соросоидните плямпала едно си знаят исамо него си баят

живея като теб в Вашингтон. Тук всяко семейство, както и в България имат по 2-3 коли. Тук за разлика от НюЙорк всички от 16 годишните до дълбока старост са на коли. Но масовите марки не са немски, а японски Тойоти, Хюндай. А американските са рядкост.

Какво сте се емнали, за Америка? Там 60-70% се купуват коли от Япония и Корея (не Северна, за жалост на половината форум). Американските коли са си като руските. Един крайслер например си е вечно твой, няма как да го засилиш за продажба. Няма вече толкова балъци. Да не обяснявам и грозните им дизайни. Просто къртят. Виж, европейските автомобили, не са лъжица за всяка уста, там ти трябва социален и икономически статус, за да си я купиш.

Американците с визи да влизат в Европа, още отдавна европейците са се прочистили от плевелите, преселили се Америка, ха,ха.

Германците не са лоши. Но и там има бая трески за дялане.

Тръмп се държи като човек с психични отклонения !

Да въведем мито за американската индустрия, включително за софтуера и военната им продукция. ;)

и какъв ще ползваш? Индийски ли?

Е това ми звучит като-Ако САЩ смятат да произвеждат орьжие, царевича, а "Устингхаус" реактори извьн Европа, а ни ги продават в Болгария и изобщо в Европа...Да забравят-100 проц . Мито.

България се пише и чете ," БОлгария " пишат и казват руснаците. ако ти харесва да пишеш на руски отивай си в Русия, тук се пише и говори на български език !

Уестингхаус е в процедура на несъстоятелност от 29 март тази година. Не му е до реактори сега.

Стига се пени дедо Тръмп, ясно е че "Грозната Лейди" Тереза го е нагълтала шмайзера ти до сливиците. А бат'Юнкер и Грета Меркел са решени да я разпнат зарад пъклените и фантазиики. Та да си дойдем на думата...Германците са лоши...много лоши...хаааааа хаааа

Pesh0

Това защо САЩ не го каза когато се разграбваха и унищожаваха нашите заводи ???????? Тръмп как ще коментира Американските марици ???????? А златото което крадат от България ? Или за отва не му се говори . Все пак свободен пазар ... тези бемвета ги предпочитат американски граждани... не пакистанци . А и като им е толковасърдит на германците да вземе да им върне златото ... не да се прави на клоун . Май той ограбва германците .

Дето изяжда зелника, а тоя дето му го дава. Това за Мариците и другите бг загуби. Толкова за "свободната" търговия за бг. ТрАмп (НЕ Тръмп) вижда в същото положение САЩ с НАФТА, когато немците правят колите в Мексико и ги продават в САЩ. "Свободната" търговия е еднопосочна в повечето случаи.

Прав е Тръмп. Както е казал Наполеон за германците, по-точно за прусаците, за да си сигурен, че си убил германец трябва да видиш главата му разделена на два метра от тялото.

има решение за грманците,вместо да инвестират в мексико да инвестират във наи бедната и изостанала икономика на европеиския съюз-българия! да не би актуалната българска политиокоиокномическа престъпност наследена от времената на бкп и кпсс да ги гони и пречи да откриват заводи в нашата бедна българия!защо отиват във мексико,китаи,или бангладеш ,а не на балканите?

а) Условията за бизнес са по-благоприятни б) Имат работещи институции в) "а" и "б"

Те отдавна инвестират в България-в пловдивско е пълно с малки германски заводи.А колкото до Тръмп--германците не са виновни ,че произвеждат качествено и колите им са синоним на престиж.Никой американец не мечтае за американските каруци,а за БМВ и Мирцедес.

Как сам звучи... Инвестиция. Мислиш ли, че в България е в посока от там - насам?

Разумен си. Германците искаха да инвестират в България през деветдесете години, но бяха спрени от КГБ$ДС мафията и нейните елитни бойци мутрите.

ГЕРМАНИЯ И РУСИЯ СА ЕСТЕСТВЕНИ СЪЮЗНИЦИ!!!

В национал-социализма ли ? Прав си, историята го доказва.

Роднини са.

Та те немските коли се произвеждат почти всички в Китай, в Мексико само ще им е по близо. Американците да се научат да произвеждат качествени автомобили , защото тяхните много приличат на Съветски камиони- харчат, тежат и не вървят. Освен Тесла -другото им е ЧУК.

Много неща не ми харесват на Американците, но за колите нищо лошо не мога да кажа. Например 5.7 мотор.... Класика, звук... Как да кажеш нещо лошо?

Хора, Какво ви става? Не вярвах, че някой ще предпочете 1.9Tdi пред 5.7 HEMI. И като звук и като отзивчивост.

Ако си притежател на хамерикански танк с 5,7 мотор тук при плащането на данъка ще получиш шок , при плащането на застраховката инсулт а като влезнеш в сервиз - масивен инкфарт. В нашата родина данъците и, застраховките и обслужването на подобна кола е посилно само на хора които не си знаят парите и ги притежават в излишък.

N. S.

Няма да те разберат, пич. То не е достатъчно да знаеш американския автопарк само от интернет, трябва да си живял на континента. Да знаеш, че всяко БМВ, Мерседес, Ауди, до 100 К са вече на три четири собственика. А на същите километри собственикът на Форд F150 е един.......

И кой я плаща - данъкоплатците в САЩ чрез таксите на Обема. Аз имам Мерцедес Е350 правен в Германия и Максима и Лексъс правени в САЩ. Качеството на японските американски коли превъзхожда това на немските според разноските по поддръжка и поправки

Вие какво печелите от тази клюка, че какви били данъците на Германия и какво искал Тръмп? Пилеене на време и енергия в грешна посока. И ви се получава отлично!

Честито. Сайтовете, като този са за изпускане на парата. Така са сигурни, че почти никой няма да намине към парламента.

Що не критикуват Тойота?Щото основния акционер е американец ли?

Де да имахме и ние такива политици. Вярно е, че ми посвиха сърмите оръжейните фирми, но в случая си защитава държавата. Иска Германия, ако иска да продава без да произвежда в САЩ, да си плаща допълнително мито. Кое е лошото? ЕС също може да поиска да не внася Американски оръжия и да се разплаща в Евро... Но стиска ли ни?

Пред очите ни се структурира новото политическо устройство и ред в западна Европа. Смисълът на което се заключава в следното: Всички за САЩ, а САЩ само за себе си...

най-големият резил в цялата история на Щатите и едва ли ще има по-голям резил ???

Обямбото би всички рекорди и ще остане недостижим!

Oранжевят свинктер не може да стъпи на малкят пръст на Oбама, по образивание ,ерудиця,култура, kапи4е!

Никоя икономика не е прогресирала с административни мерки. За справка - нашата родна ч5г. И още Куба, С.Корея, Венецуела и т.н. Заводи в Мексико ще има, защото има и пазар, така както серията с на мерцедес се прави във Виетнам, а се продава в Китай.

Да ти припомня ли какво им се случи на Нокия след идеята им да налагат своя опер. система за смартфоните? А на VW? Тръмп ще ги смачка! И така и трябва докато Германия е под контрола на глобалистите, срещу които Тръмп воюва.

В общи линии край с прословутата т.н. "евроатлантическата солидарност". Тръмп налага нов принцип ... Плащаш - получаваш солидарност, не плащаш няма солидарност! Тъжни,тъжни дни за атлантистите... :))

Ами да се научат да правят по добри автомобили. Хората не са длъжни да им купуват боклуците. И Германия не трябва да бъде наказвана за това че произвеждат по добри продукти.

Германия трябва да бъде иконом. унищожена и ще бъде! Тръмп ще си свърши работата...

100% си прав хаха, не че съм почитател на Германия и нейните обитатели, но истината че ако я няма тяхната икономика, то всички останали държави от съюза ще са драстично по-бедни, може би изключение ще направят някои от Скандинавските членки. А относно еврогей пропагандата, която поради неясни за мен причини се вихри в дир-а, мога само да ви пожелая да си видите снимките от преди 20 години и да сравните, това което виждате тогава и сега. С други думи нито Европа, нито Германия или ако щете Гърция не са виновни за корумпираната измет, която толкова години българския избирател (най-често пост-комунист далавераджия) пуска в парламента. И нека да продължа, защото най-вероятно ще последват коментари. То не бяха "царе", зъбати коне уж демократи, два мандата комунисти и сега още три пак комунисти под друго име. Така че в този ред на мисли, не Европа или НАТО или Америка или Русия са виновни, нито са длъжни да ви купят тоалетна хартия драги ми модерни комунисти, болшинството, от които сте доста мързеливи на всичкото от горе. Хайде със здраве хора без бъдеще, които дори децата си не успяхте да възпитате, а създадохте не едно а цели 3 прости чалга поколения лишени от амбиция и визия за бъдеще.

Защо българинът бяга от България,за да работи в Германия,и кое кара българинът да бяга от собствената си държава при положение,че господ е дал природа и климат на тази територия,статуквото на българската мафия поддържа немската икономика със поток от бели роби,бягащи от безперспективноста в Бълария!

ако си вземем поука от казаното би трябвало и ние да вдигнем данъците и митата на всички турски стоки поне с 20% , хем са некачествени хем са скъпи. Ако се оскъпят още повече никой няма да ги купува.

Браво на ТРЪМП! Силен лидер, време е отново някой да ни освободи от мръсните германци!

хапчетатаааааа

Аз пък си мисля, че германците са вери, вери гууд, ъ-мейзинг анд уондърфул.

Как ще ги спреш, като американските коли са за резил по целия свят, и да си купиш такава кола е срамно да я караш, освен още веднаж да сринете Германия до основи, но и това не е гаранция, защото първия път не даде резултат.

Кои са тези Американски коли, дето са резил?

Може би да има право да мисли така за германците!Германците имат интерес да поддържат българското криминогенно партийно икономическо статукво безнаказано за да имат поток от ефтина работна ръка,човекопотокът от корумпираните и бедни държави като България,Румъния ,Македония,Албания,Турция,от целият свят,включително и Русия работят за германците!

Тръмп пада : досието ДОЙCHE БАНК Май, Лондон , пада : IRA , отсъпница. Макарон спечели , вместо Путин : Roi du Soleil . Италия ,Испания , Португалия - теритоар дутре мер . (и още една забележка : виж , колко лесно се впише френското на шльокавица , в разлика със , уж, просто английско ) . Пробвай и Ти !

Ооо колко си прост!! И продължава с врелите и некипели този комплексиран милиардер!! А Джаред работи ли работи...

Идиот.Романтично настроен към Путлера ,но германците са му "лоши" Малоумник.

Тръмп и романтика?!?!?Той има интереси в Русия , него само парите могат да го размекнат.

Егати логиката, германците били лоши, щото продавали колите си в Америка, излиза, че руснаците са най-добрите, щото не са продали кьорава кола в Америка! Тоя се състезава с Путин в трошенето на тъпомери!

ПРЕДЛАГАМ: 1. Който е СЪГЛАСЕН България да е в НАТО и да има 2% военни разходи - да сложи + /плюс/ 1. Който е ПРОТИВ България да е в НАТО и и да има2% военни разходи - да сложи - /минус/. ХА СЕГА ДА ВИДИМ ЛИЧНОТО МНЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ

100 минус затова изчадие нато срато и меки китки то е едно и също!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Слаба работа плюсовете ще са повече!

Тръмп май ще се окаже троянският кон на Путин. Скоро САЩ ще са си развалили трайно отношенията с всички отсвен със саудитците.

Тоя няма да изкара докрай мандата си.Съвсем го захапа щъркела май...

Тръмп явно е забравил, че е с германски корени и за това прави такива ияявления! А може би не е забравил и за това го казва публично!

Да бе , германците са лоши , че носят на гърба си ЕС ,а янките са цвете , защото се чудят как да прецакат Европа!Голямо прасе ще излезе този нов началник!

болните мозачета се хващат за думичка и започват да е талкуват по наи-елементарен начин. трамп им каза: или строите заводи в америка или ви налагам з5% мито за да защетя американския пазар. та за това го наричате клоун, шут, глупак и т. н. трамп защитава интересите на страната си.

Ами 35% на отгоре на американските стоки за останалата част на света , как ти се струват?

NUT

ако не бяха германците - САЩ високи технологии щяха да имат през крив макарон!:(

Бай Дончо пусни някой цент на соросдоидните помияри, че изкрейзиха от глад бе !

Някой да не е му минъл вгръб

Не е възможно да е казано такова нещо! При подобни срещи има етикет и дипломатически правила, които изключват подобни изказвания. То такава реплика не е възможно и вкъщи между съпрузи и деца да се изръси, та между политици ...

Тези неща не важат за Оранго, той си плещи както му дойде и лумпените много му се радват.