Две обвинения за кмета на Асеновград

Прокуратурата повдигна две обвинения на кмета на Асеновград д-р Емил Караиванов, каза на пресконференция днес окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.

Обратно в новината

Коментари - Две обвинения за кмета на Асеновград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ще кажете за това,че началник Паркинги и гаражи е турчин /сигурно от ДПС/ и касиерите, които събират таксите за паркиране по де що има място свободно, определено за паркинг до един са турци???? Какво е това кметство в КМЕТСТВОТО ли?????

Крадлива МИЖИТУРКА!

Не съм гласувал за този кмет,но го познавам и наистина е свесен човек.Асеновград се управлява от турска партия,която извива ръцете на кмета и БСП.Зам. кмета е от ДПС а председателя на общ. съвет му е сватанак.Мисля че трябва да се работи в тази посока.

Сумата була по свидетелски показания?????!!!!!!пореднитр абсурди на пролуратурата. Нали има договори разходни документи в общината, какви свидетелски показания. Прокуратурата прави ПР акции и после нищо. И професорите уж взели, ама нямали пари, ама искали, ама не точно, те студентите искали и накрая май пролурорите изпълняват поръчки и то зле. Затова няма и присъди, те половината акции са им скалъпени.

Имам чувството,че подобни кметове не знаят като какво е това да си КМЕТ на дадено селище.Или пък МНООГО ДОБРЕ ЗНАЯТ как да се възползват от кметуването си!

Ей това е гербераската държава, наследила комунидната. Няма разлика в партиите, абревиатурите са различни. Всички са грабители народни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

СЕ ДАДЕ ЧЕРВЕН КАРТОН И НА КМЕТА НА ПЕЩЕРА. СПЕЦИАЛНО ЗА НЕГО-Диджей лови риба на брега на една река и изведнъж хваща златната рибка. Бързо я пуска по течението, а тя с тъжен глас: - Ами 3-те желания? - Оффф добре, кои песни искаш?

Две обвинения, значи очаквайте две оправдателни присъди.

....Т.е. две пречиствателни присъди...

Прокуратурата щяла да била искала "отстраняването" на кмета от длъжност - хайде де, и така щели да били да му накривят капата! Първо - ще остане да си кметува, защото общинските съветници до един са зависими от него, и ще искат да си го гушнат; и второ - говедото си е скътало някоя и друга пара, за да продължи да диригентства хора на дупедавците. Слава на нашата кривоораздателна система!

някои мисли ли си, че кадър на БСП ще осъдят. Абсурд!

Поредния бсп кадър.....Където мине бсп/бкп трева не никне.

Пуснаха ли го вече? И да не забравят да му се извинят. А той да ни осъди в Страсбург и държавата да му плати обещетение. Абдали такива....

на уружие дрогаре! да защитим нашият другар

тези които знаят за далаверите с местните феодали се подсмихват на тези обвинения...

и на тия болни хора, да бяха пратили доктори, а не прокурори, бе!

няма да има дори и условна присъда. Ще излезе, че всичко е законно, но неморално.