Местан за КТБ: Лъжа е, че е искано затваряне на всички банки

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан отрече на консултациите при президента Плевнелиев през 2014 г. след фалита на КТБ да е обсъждано затваряне на всички банки.

Обратно в новината

Коментари - Местан за КТБ: Лъжа е, че е искано затваряне на всички банки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не така. Смятам, човекът казва истината. Не е имало обсъждане. Относно факта, че мрази България и я предава постоянно, че иска да се превърне във вилает на южната съседка, стойте НАД тези му ниски дела. И не го оспорвайте заради тях, защото ако го правите слизате на неговото ниво, а то никак не е високо веднъж, втори път тук не става вашето лично ниво, а за това на България, дори и когато някакви си списват в дир-а.

Този троен агент З А Щ О е още на свобода?????Цацаров чии го крепи и НЕ си върши работата?????Ако НЕ е в състояние да дойде при нас /трябва ни юрист-консулт за земеделската ни кооперация!!!!!!Ще взема по 3 бона заплата и няма го е еня за Н И Щ О !!!!!

Ако България както някога е била на три морета стане на три дерета не знам коооолко голяма вина ще имаш. Да ви разграбва един абдал Местан...знам ли какво става в тая държава.

Местан, ти не беше ли "българският" "политик" и "депутат", който потърси убежище в Турското посолство ..... що не вземеш да се скриеш пак там ....

"Само Росен Плевнелиев е против, защото според него, ако това стане практика, оттук нататък политиците няма да водят сериозни дебати, знаейки, че във всеки момент той може да бъде достъпен, ако медия или на една партия реши да сезира съда. Политиците оттук нататък ще идват в президентската институция с медийните си опорни точки, аргументира се той." Тоя плужек гаче е оглупял още повече.

Голям рев да се отворят, да се отворят, да се прочете и т.н. Много ревете, ама наистина много и какво ще направите, като разберете истината. Я, всички ревльовци да си признаят, ако ще в очите да ви наврат, кой колко е крал и колко е лъгал, пак ще сте много устати по форумите, а на улицата очите няма да ви видим. Омръзна ми от поплювковци, със същия устрем ревете и когато някой протестира, че ви пречел, че бил млад, че бил красив, че бил соросоид, че бил не знам си какъв .... Омръзнахте ми с вечното си мрънкате и многознайстване, но иначе със с9трахлива душица, никога не позволила си да излезне и да си потърси правата, да измете ония 240-те, които толкова много крадат и лъжат, че вече не им пука за нищо.

loyola

Роско да обува кафявите гащи, че тепърва ще почнат да излизат факти и обстоятелства по делата му.

Този нагъл дъртак до кога ще се изказва. Явно много кураж придоби покрай Ердоган. Преди много се беше оакал като му махнаха охраната само за 2 часа... А сега се прави на велик играч. Интересно ми е, ако му кажат, че лекичко се дистанцира Турция от неговата политика дали пак няма да нацапа гащите.......

Тайни, лъжи, корупция, мафия, ... - това е демокрацията в България, а Плевнелиев е виден неин представител. Факт!

Последния абзац с мнението на нищожеството прецедент е връх на недонасянето на тоя национален предател и срам за държавата. Политиците трябвало да имат тайни, да можели да разговарят, т.е. да бъдат вербувани от антибългарските велики сили за погребването на държавата ни. Аби идиот, а защо не помисли, че първо не трябваше да се разсекретяват българските архиви на ДС, защото заарди това вече никой не иска да служи на нашата държава и ти и твоите колеги, подлоги, господари я превърнахте в страна, територия, на не и държава! А политиците трябва да са открити като и прозрачни като бистра вода, защото им плащаме масрафа, гадове недотрепани!

Тоя Плевнелиев се оказа най-големия боклук..... От какво се притеснява ако е защитавал обществения интерес?

А бе, момче, Плювналиев в президентството защиваваше ОБЩИЯ ни интерес, а не обществения ви.

"демократът" Плевналиев е против народа да има представа какви ги "дебатят" избраните и получаващите заплата от него политици! Това ми мяза не на демокрация, а на нещо друго ... когато имаше комсомол и един от неговите лидери беше Плювналиев

тРЕПЕРИТЕ ДА НЕ СЕ РАЗБЕРЕ ИСТИНАТА-АМА ВИЕ ПАК ЩЕ ИЗЛЪЖЕТЕ!!!КЪДЕ Е ГАРАНЦИЯТА, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИКАВАНА ИСТИНСКАТА, НЕ ОРЯЗАНА СТЕНОГРАМА!!??КОГА ЛЪЖЕТЕ!!??

управлява ни клика ТУКА ИМА ТУКА НЕМА и няма изненада в отказа да отворят стенограма касаеща нещастието на на много човеци и обезмисляща живота на милиони наивници!Но всичко си поносими граници.....

цацаратурата кво пърди и се ослушва вече половин година, вместо да натика тоя предател и чужд шпион в кауша?

ако вкарат местана ,трябва и всички останали !