Защо му е на Путин тази провокация?

Че Путин има свои интереси, не е проблем. Проблемът е стъписването на България.

Обратно в новината

Коментари - Защо му е на Путин тази провокация? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма т.н.руски език и никога не е имало.Има български наречия и едно от тях е това на което говорят в Русия.Създаването на българска азбука е поръчано на Кирил от византийски император, но тази азбука практически е неизползваема/ цитирам и Стефан Цанев/."ремонта" на нашата азбука извършва един от последователите на Кирил и Методий - Наум./Това е азбуката на която пишем и четем.На тази база е съставена и руската азбука.Затова няма т.н.руски език.Те говорят нашия архаичен български език в който е имало падежи и т.н.

Всяка статия на DW довежда но неистов вой сред русофилската и прокомунистически настроена пасмина в България и доказва максимата, че промитата с комунизъм кратуна не подлежи на рециклиране

Гейм овър, соросоидни ПРЕДАТЕЛИ!!! ГЕЙМ ОВЪР!! ХОРАТА ЧУХА ИСТИНАТА. А истината, КАЗАНА ОТ ТОП- ИСТОРИКА НА ТАЯ ТЕРИТОРИЯ е ЧЕ ПУТИН Е ПРАВ! А вие си квичете, мучете, цвилете и ФИЛОСОФСТВАЙТЕ!

ВСЕКИ ден, в българските медии се пуска някоя пропагандна статия. От ройтерс, дойче веле, асошейетед прес, вашингтон пост. Води се яростна кампания, спонсорирана от американски банки чрез американски фондации за оклеветяване и очерняне на Русия. Стигна се дотам, че официалната американска администрация преди Тръмп се включи в кампанията. Сегашният президент Доналд Тръмп назова американските медии като врагове на народа - и е прав! НЯКОЙ НАЛИВА ПАРИ В ПРОПАГАНДНИ КАМПАНИИ - и това се вижда от всички читатели на новини!

JMM®

Много путинолизци са се изредили в опит да "преведат", какво била искала да каже плешивата кремълска маймуна. Трябва да си напълно малоумен за да си въобразяваш, че когато самозабравилия се ботоксов джуджак плюе по България, това дебелашко поведение трябва да се интерпретира, като че дъжд вали.

Путин на соросоидите направил голям подарок - казал истина.Те започнали да подскачат.Кой не скаче - той москал. Ура.

Шизофрения на соросоидите е цъфнала с буен цвят и сами на себе си слагат плюсове остървенело.Отлепите задниците си от дивана и изпейте още по едно кафе дано да се успокоите.

Какво става с голямото количество плюсове,когато хората не успели толкова пъти да прочетат?Какви са тези манипулации?

Г-н Питин "образува" една огромна миризлива купчинка, която мурзилките му ще ядат с години за да я заличат. Само с обичайното лизане няма да стане...

Пак 31 плюса в самото начало.Какво става? Как ги правиш? Научи.

Хубавото в случея, че президенти , като Елцин и Путин, ще се сменят , ама Българския народ и Руския ще останат същите.....а повярвайте Путин не е добронамерен нито , към своя народ, нито към Българския народ !

Откъде са тези 22 плюса в "СЛУЧЕЯ"? А?

Да,за съжаление.... До скоро бях готова със зъби и нокти да се застъпвам за руснаците,сега май прогледнах! Грешка или не на Путин,но той съзнателно отблъсна и настрои стотици хиляди българи срещу Русия и руснаците!По-голяма вреда на нашите отношения и война не би могла да стори! Глупост или незнаен проблясък от алкохолно опиянение...???

Путин от 5 години се е отрекъл и не празнува 3-март и не е стъпил в България, а вие се учудвате защо завърта историята към МАКЕДОНИЗМА ! Путин не почита -март , като Плюе на собствения си народ, които Руски народ даде около 200 000 жертви за нашето освободениe !

За мюсюлманка и детето им е резаче... в което няма нищо лошо разбира се

Откъде се вземат 26 плюса и при това в самото начало,когато други не успели да прочетат? При след това бълнуване?Колко пъти самия "автор" ги слагал? Отговор : 26 пъти.

Бе на кой му пука,кво бръщолеви тоя азиатски водколюбец,я марш в Сибир,бре,дребосък!

Путин греши, когато говори, за "македонските земи" дори пояснението на Захарова, че Македонски земи е употребено в географски смисъл . Климент Охридски работи в резиденцията дадена му от Каназ Борис Михаил в гр. Девол тогава намираш се в границите на Българската държава а сега е в Албания, (вече не съществува) Там е била една от седемте големи църкви построени от Борис при покръстването. Самата епархия се нарича Деволска епархия (няма понятие като македонски земи). Те по това време се намират в Одринско, там са именията на гръцките благородници с тази фамилия. Македонци като етност няма (те са като нас траки което ще рече българи). Македонски е име на владетелски род.

Именно и аз се чудя ПОЛУДЯВАМ ли, или имам проблем с ушите, когато чух за "МАКЕДОНСКИ ЗЕМИ"----НЯМА ТАКИВА ЗЕМИ, имало е Български земи в границите на Българското царство тогава ! А, оня ден Захарова, излзиа че противоречеше на думите на Путин, когато спомена Цар Борис -покръстител, защото ако го е нямало Руснаците, вероятно дълго време щяха да са -ПРОСТО Диваци идващи от СЕВЕРНИТЕ ЗЕМИ !

Като се пишете толкова знаещи, защо не ми напомните как се е казвал Василевса на източната римска империя по времето на Борис, става въпрос за наследника на Михаил Трети и тогава май друга песен ще запеете!

Когато се четат автентични извори за Византия сякаш в тях пише почти изцяло за българите. Понякога става въпрос за фриги, траки, беси, гети, друг път за мизи, скити, българи, хуни, трети за македонци, но не древните на Филип, а за траките, живеещи в одринското Беломорие, наречено област (тема) Македония. Във всички случаи това са все събития с хора от българската народностна група. Двата големи християнски събора, случили се по едно и също време във Византийската империя, влияят върху целия тогавашен свят, но са продукт най-вече на българската народност. Идеите от Средикийския събор са възприети от император Константин Велики и се превръщат в основи на каноничното православно християнство. От Филипополския събор са идеите на ариянството, възприети предимно от българите.

Не е наследник а е убиец на Михаил трети и негов бивш телохранител. Родом от тема Македония (днешна Одринска Тракия), Василий е отгледан в семейство на селяни. Етническия произход на Василий е източник на множество спекулации още от времето на неговото царуване. След възкачването му се разпространила версията че е далечен потомък на древните арменски владетели Аршакиди. Според преданията бъдещият император прекарва голяма част от детството си като пленник в България, където семейство му е отведено след пленяването им през 813 г. от Каназ Крум при похода му в Тракия. Заедно с голяма част от преселеното население. Понеже е роден в тема Македония (Одринско, Източна Тракия) се е нарекъл Василий Македонец първи.

Девол и Охрид, са двата книжовни центъра в Югозападна България намирали са се в Комитат Кутмичевица. Комитат, ще рече област, провинция, тема. Същото е и в Североизточна България Плиска и Велики Преслав.

СПОРЕД, ПУТИН, НИЕ ГОВОРИМ НЕ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, А СТАРОМАКЕДОНСКИ ЕЗИК ! ТОВА Е ГАФА НЕ НА ВЕКА , А НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО !

Това пък от кьде ти дойде на ум ???

Путин е казал,че славянската писменост е тръгнала от македонски ЗЕМИ.Нищо друго той нее не е казал. и никак не е омаловажил участие на БГ. И това било истина. Точно там работил Методи с учениците, На територия на Преславки монастир. А,че през повече от хилядолетие са се променяли границиге на държави, Путин не е виновен. Македония била гръцка,после македонска, покле българска, после югославска и на края пак македанска. Но нали македонците са българи? И ... Тогава какво не е така? Сами са се объркали. А това,които не Путин, а ти си носиш в главата си никой не ти виновен.Камо ли Путин.

Руският президент отново се оказа точен и коректен. Историческата истина съответства на неговото изявление за създаването и произхода на славяно-българската азбука. Недочелите и нидкочели соросоиди пак се изложиха по форумите

Хайде господинчо НЕЗНАЕЩ, да ми посочиш СИТОРИЯТА на "МАКЕДОНСКИТЕ ЗЕМИ" от 1 до 19 век , каква история имат, а когато 681 е създадена България дали е имало Македония ? Дали е имало Македония, когато нашия Цар Борис дава азбуката на 300млн човека, които днеска говорят на Старобългарски, а ако си ПРАВ ТИ , то тогава ние в България говорим на Македонски, а не на Български !

Имало е провинция Македония, в рамктте на Византийската империя и Солун и Охрид са били на нейна територия.

Петро Порошенко е най добрия приятел на товарищ Путин.Той е олицетворение на примера за обич и признателност към съвременния руски освободител.

Порошенко е наследствен еврейски профашист

Преди време DW бе сдна по-прилична и сносна медия. Но от когато в нея се появиха поръчкови писачи като Бедров, доверието към нея в България се срива. Средностатичният българин като разбере, че материалът е на DW и е списан от някой ,,Бедров" въобще не го чете. А най-неприемливо е , когато немската медия, чрез Бедров, ни съветва как да се отнасяме към Русия след някое изявление на руския президент. Особено, когато то се манипулира произволно

1. Русия не направи нищо за да предотврати обесването на Апостола на Свободата Левски! Русия дори приветства обесването Му! 2. Русия възстана против Съединението на България през есента на 1885 3. Русия насъска Сърбия против България след Съединението за да ни накаже! Избухва братоубийствената Сръбско-българска война, която започва на 14 ноември (2 ноември стар стил) 1885 г. 4. Русия обяви война на България през Първата Световна Война. 1915 България предприема настъпление срещу Сърбия, окупирала Българите в Македония, с което България влиза в Първата световна война. За да помогнe на своя съюзник, Русия започва военноморска офанзива срещу България и бомбардира Българска територия! 5. Русия одобри през лятото на 1944 г плана на Тито за създаване ФИРО-Македония и изискваше от България да отдели Пиринска Македония и да я подари на Сърбия! БКП дава своето съгласие за него 6. Русия окупира България през 1944 и ни натресе комунизма, ликвидира 30 000 Българи без съд и присъда! 7. Русия и Сърбия притискаха България през 2006 година да регистрира сърбоманската сепаратиска организация ОМО-Илинден- Пирин, която твърди че в България живеят 500 000 поробени от българите македонци, цели отцепването на Пиринска Македония и "освобождаването" на "македонците" от българско робство. 8. През 2017 Русия подари на сърбоманите от ФИРО-Македония Българската Азбука, като Путин най-тържествено заяви в Сърбония, че Кирилицата идва от техните земи, въпреки че най-старите извори и паметници на кирилица са намерени в района на Велики Преслав- България!

Русия е два пъти освободителка на България и основателка на третата Българска държава. Русия е приятелска и близка страна за българите

ПЪРВО- Кога Русия е освобождавала България 2 пъти? Кога е втория път и от кого ни е освободила Русия втория път? Да не би да говориш за "освобождението" през 1944, когато Русия ни "освободи" от Българското правителство на Константин Муравиев (БЗНС), съставено от народняци, демократи и десни земеделции; от 30 000 Български интелектуалци, адвокати, фабриканти, учители, земеделци? ВТОРО- БЛАГОДАРНИ СМЕ на РУСИЯ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ТУРСКО РОБСТВО, НО ЗАЩО РУСИЯ НЕ НИ ОСТАВИ ДНЕС НА МИРА? Писмо от Захари Стоянов до освободителя Аксаков в. "Независимост", 12.03.1886 г. Вие сте ни освободили, дали сте ни политическо съществувание БЛАГОДАРИМ ВИ. НО защо не ни оставите сами да падаме, да ставаме, да се караме и гониме, за което пак сами себе си ще обвиняваме? Бъдете малко по-настрана от нас, давайте ни съвети през гори и планини, да ви виждаме и чуваме отдалеч, да си спомняме за вас само ония минути, когато вие гонехте неприятеля! А ако искате да помагате на своите "деца", то може и отдалеч, там, дето нашата ръка не стига. Повярвайте, че вашата намеса в нашите домашни работи: кой да бъде министър, где каква църква да се направи и за какво да пишат вестниците и пр., е услуга смешна и нищожна. И защо налитате като орли на нашата нещастна земица? Малка ли е вашата държава? Не ви ли са доволни сто милиона верноподаници, състоящи се от 1015 народности? Не ви ли стигат два милиона солдати? Далеч от нас такива доброжелатели. "Не им щем ни меда , ни жилото" както каза нашият съотечественик Др. Цанков едно време, когато в главата му имаше съвест и разум.

Наричаш жестооката съвеЦка окупация второ освобождение? Ти Мужик ли си или просто си от шумкарската каста?

Браво! Точно и ясно!

Статията е навременна.Но и липсва повече острота.Не може един президент макар и руски да ни обижда ей така понеже му хрумнало а за целете му вече и малките деца се досещат.Но това изявление идва ОТРЕЗВИТЕЛНО за доста депутати със Каменни глави.На д половината депутати на ГЕРБ са русофили.И това го каза техния колега Методи Андреев.Едва ли лъже.Все пак можем да вземем за пример поведението на Украйна.Тя в никакъв случай не остава длъжна на Путин.

Твърде нагло и просташко е Иван Бедров да ни съветва чрез ДВ как да се държим. АМИ НИЕ ЗНАЕМ ПО-ДОБРЕ. Българите почитат и уважават своите руски братя-освободители и презират злощастните писачи като него и форумните соросоиди

След изказването на президента на Русия, че славянската азбука била тръгнала от македонските земи дори и на най-заблудените им стана ясно кой пали конфликтите на Балканите през последните 130 години.

А защо пък и е на DW тази провокация?

JMM®

Тъкмо си помислих, че в България е останал само един черен мутант с комичен псевдоним "европеец", който все още прави опити да защитава плешивата кремълска маймуна и просташките и изцепки, то взе че се появи още един идиот - "stankow" на който DW му пречи

Дойчевеле адски се кефи. Но напразно разчита, че българите ще спрат да се надяват на Русия да ги отърве от евроробството.

абе какво евроробсто бе. откъде ви намират толкова елементарни,...

JMM®

Всяка статия на DW довежда но неистов вой сред русофилската и прокомунистически настроена пасмина в България и доказва максимата, че промитата с комунизъм кратуна не подлежи на рециклиране

Путин явно има ботокс и вътре в главата, за да не може да се сети това изявление до какви чимбери по тиквата ще доведе. Или някой съветник се е правил на оригинален, а батюшка е бил пиян и не е разбрал какво точно са му писали. Но нали пие водка за 2000 долара бутилката, за него това е по-важно. Простия руски народ пие боярищник за 20 цента

JMM®

Кремълският политолог Баранов в прав текст - "имаме нужда от нестабилна България" "Стратезите на Путин смятат, че ние им принадлежим по дефолт, по история, по наследство, по обвързаност" От тук и препоръката на Баранов, която се изпълнява в момента като цел на руската външна политика - страната ни да се дестабилизира отвътре, за да се превърнем във "фалирала държава", в несъстоял се член на ЕС и НАТО и от там веднъж дестабилизирани и разединени, да ни завладеят "евтино".

То било страшно една стара вещица да не е сайдисана бе.... Не им бери грижата на Вова и компания, ще се оправят и без тебе. При това - само можеш да квичиш, докато те ПРАВЯТ ИСТОРИЯ.

Внимание! Болшевизмът уврежда необратимо!

JMM®

Само си мислиш, как любимото ти хипофизно джудже "прави история" Истината е, че "малкият вова" изтече в канала на историята заедно с фалиралата руска държава ...

Много са вероятностите какво е искал да каже и защо го е казал Путин. Иначе си е абсолютно вярно: защото Солун е бил тогава главен град в област Македония ,и днес също е в гръцката област Македония. Но светите братя са създали глаголицата,ще кажат някои,а св. Климент е създал нашата азбука -ами да ,ами той е направил това в Охрид,който град днес е в Република Македония (която,за съжаление България първа я призна ,и то като независима държава с това й име). Кой ни е виновен,че тогава я признахме? Путин ли? Македония е най-романтичната част от Българската история,а същото е Украйна за Русия ,да не забравяме това. Абсолютно едно и също нещо е. Тук трябва да се замислим и за това ние каква политика провеждаме спрямо Русия и Украйна. А Русия абсолютно никога не е реагирала.Ние сега от една мъничка думичка,което даже не отрича българската принадлежност на македонската земя,скачаме като убодени.Или ако сега братска Македония реши да се обедини с нас ,те да кажат,че е анексия? Нали нашите политици така наричат приемането на Крим от федерацията? Ами същото е!

Ами изобщо не е вярно и вчера го писах няколко пъти за такива псевдобективни смешници като вас, белким научат нещо, но не. Цялото изказване не само, че не е премерено, но и много глупаво и исторически несъстоятелно написано от пълни лаици, хайде де не казвам глупаци. Историческата област Македония няколко пъти се мести през вековете. По времето на Кирил и Методи, Солун не е бил град в Македония, защото тема Македония е била между Пловдив, Хасково и Одрин. Много е смешно хора не разбиращи нищо от Македония да се изказват по въвпроса, а когато това се вкарва в у стата на полуграмотни политици от още по-неграмотни историчари става трагедия. А т.н. Климент Охридски родом от европейските мизи, т.е. българи е творил основно в Девол, град в днешна Албания, а не във Фиро-Македония. Цялата област между Вардар и днешната албанска Адриатика се е наричала Кутмичевица.

Кутмичевица е българското название,точно така. В Средновековието българската държава е ползвала това название.А гръцкото наимование е Македония! Путин много умело потвърди с изказването си,че македонската земя е част от България!Който има нещо между ушите си,го схвана ,а останалите реагират първосигнално-:) Неслучайно в република Македония не са много зарадвани от това изказване. Също както изказването на бившия френски президент Никола Саркози от миналата година,че Крим си е руска земя,но преди това го каза по подобен начин,както сега Путин каза за македонската земя.Аз се намирах във Франция по това време. Беше за нещо руско ,произхождащо от Крим. Е,в Киев не са се зарадвали много много-:) Всичко е интереси. Тогава предстояха след година президентски избори във Франция,и той се опита да изплува отново на сцената ,а френският народ е доста русофилски настроен,та затова беше такова изказване,а не че е имал нещо пък против Украйна.

vasil

Глупости на търкалета!

БРАЗОВАТЕЛЕН КУРС ЗА НЕГРАМОТНИ РУСКИ ПРЕЗИДЕНТИ С риск много русофилистици и руски изселници в България да получат ТРЕТИ масивен инфаркт, ще им съобщя поредната лоша новина, че както КИРИЛИЦАТА, както ТИТЛАТА "ЦАР", така и ИМЕТО "ВЛАДИМИР" СА БЪЛГАРСКИ! За пръв път в историята името ВЛАДИМИР е документирано като име, с което е наречен първородният син на княз Борис I Михаил - ВЛАДИМИР РАСАТЕ (роден около 850 година)- който е княз на България от 889 до 893 г. В Киевска Рус името Владимир се появява за пръв път през около 950. Първия руски владетел с това име е Владимир I Велики (роден около 958), княз на Киев от 980 до 1015, син на княз Светослав I и наследник на брат си княз Ярополк I. Той е известен с покръстването на Киевска Рус през 988.

БРАЗОВАТЕЛЕН КУРС ЗА НЕГРАМОТНИ РУСКИ ПРЕЗИДЕНТИ С риск много русофилистици и руски изселници в България да получат втори масивен инфаркт, ще им съобщя лошата новина, че както КИРИЛИЦАТА, така и ТИТЛАТА "ЦАР" СА БЪЛГАРСКИ! За пръв път с титлата "цар" ("цѣсарь / cesar ") е наречен Симеон Велики, въпреки че той официално се е самопровъзгласил за "василевс на българи и гърци". В надгробния надпис на чъргубиля Мостич от Х век, който може да се види в музея в Преслав, Симеон и неговият син Петър I са наречени ЦАРЕ и това е най-ранната документирана употреба на титлата в Европа. Оттогава всички български владетели до османското нашествие носят тази титла. След обявяването на Независимостта на България през 1908 г. Фердинанд я приема вместо титлата княз, използвана от предшественика му Александър Батенберг. Най-ранната употреба на титлата "цар" в Киевска Рус е по отношение на монголските (татарски) господари на руските княжества след монголското нашествие в Русия от 1237 1240 година. Първият руски владетел, прибавил "цар" към другите си титли е Иван III (1478 г.).

БРАЗОВАТЕЛЕН КУРС ЗА НЕГРАМОТНИ РУСКИ ПРЕЗИДЕНТИ Най-старите текстове на кирилица са открити в района на втората Българска столица Велики Преслав. Не в Макеодония, не в Сърбия, не в Русия! А в Преслав България! Най-старият датиран кирилски надпис е открит от К. Попконстантинов в скалния манастир до с. Крепча. Той с състои от девет реда, със ситурност се разчитат само първите. Запазеното начало гласи, че през 6430 от сътворението на света, месец октомври е починал божият раб Антон. Въпреки краткостта си надписът е много важен епиграфски паметник, който доказва, че през 20-те години на Х в. е съществувала напълно оформена кирилска азбука. Вторият датиран надпис е прочетен от Д. Овчаров, разположен върху два прелавски керамични отломъка. Запазени са трите последователни реда, на които изцяло личи само 6439 от сътворението на света, съответстващо на 931. Третият датиран надпис е надписът на жупан Димитър от 943 (от Добруджанските надписи), а седващият по време е Самуиловият надпис от 993. По-значителните старобългарски епиграфски паметници от тази епоха са надписът на Павил Хартоиалакс, надгробният двуезичен българо-гръцки надпис на Ана, надписът от с. Текекозлуджа, двуезичният надпис от некропола на голямата базилика в Плиска надписът на чаргубиля Мостич, надгробният надпис на Тудора, надгробният надпис от с. Цар Асен, надписите във въроиковата кариера до с. Мурфатлар, недатираният наспис до с. Крепча, надписите върху преславските кремъчни отмолъци, преславските плочки с рисуван текст, кратките кирилски надписи по печатите от времето на Първата българска държава.

Какъв е изводът след "дискусията"? 1. Руснаците са свини. За това може ли да се спори? Повторено е 200 пъти, а Горд Европеец (който си призна, че е мелез българо-руснак) даже се радва, че е свиня. 2. Шефът на руснаците има ботокс. Тук това си остана загадка, така и не е ясно защо го прави, ако имаше бръчки нямаше да прилича на подута подметка и да е толкова антипатичен. 3. Шефът се опита преди 2 дни да всее раздор в балканските държави, но не успя. За сметка на това канализира омраза върху себе си завинаги, както и върху оникновения руснак, който с нищо не е виновен, че е управляван от шайка крадци олигарси със сметки в Панама и Малка. 4. Редовият руснак за да харесва шефа на държавата им пие минимум по 1 литър Боярищник на ден. Това е чист спирт маскиран като препарат за вана, за да не се плаща акзиц. Шефът на държавата е особено горд със това свое лично пазарно изобретение. 5. В Русия е останала само измет, интеигенцията е избита от Сталин, а оцелелите са емигрирали след краха на СССР. Държава на колхозници, пияници и леки жени. И понеже ги тресе комплекса, азбуката им приседна.

Честно написано, вече ми писна да отговарям на глупаци, докато пиша на таблета от пълен ресторант на Златните с руснаци!

АМА ЧЕ ГЛУПОСТИ Е НАПИСАЛ ТОЗИ. ИЛИ Е ПЪЛЕН КРЕТЕН ИЛИ СЕ ОПИТВА ДА НИ МАНИПУЛИРА НЕЩО.

JMM®

До къде го докара режима на хипофизния кремълски джуджак - черни мутирали полухора, наричащи себе си "европейци" да защитават каузата му на противопоставяне със целия свят и да се опитват да кажат на черното бяло.

"Целият свят" показва само две неща: Че пак не си сайдисана, и че си соросоидна пача. Вие сороидните отпадъци си имате собствен фолклор - като тумба цигани сте!

Поредната соросоидна повърня от немските платени продажници. Безсилието да се противопоставят на острия ум на Путин е очеизвадно - и отново станаха за смях. Особено иван бедров - а той самия се смята за интелигентен. Нооо - с какъвто се събереш, такъв ставаш!

vasil

За смях,та за смях... За инфантилните комплексари има значение кой му се смее. На зрял човек без комплекси не му пука.

се изсмя , подигра и изплю в лицето на русофилите.

Дайте едно интервю с чехлю бе! Да се позелени от яд, че Вова пак му се ПРИСМЯ!

както се подхилва очаквам всеки момент да попита: Тии сиа мен уважаваш ли мъ или ни мъ уважаваш

България е главата, Русия-тялото. България води, Русия-следва.

....не е въпросът до слова щом мислите й ходят боси...

родена за каскет глава корона няма как да носи.

Тоя път Вова изтрепа рибата. Пусна две думи, и два дена наблюдаваше как соросоидите се давят в собствените им лайна, навиват се едни други и се настървяват. Докато след два дена на професионалистите им писна да слушат соросоидни простотии, обявиха истината, и осраните соросоиди и платени клакьори от сороз в дойче зеле - позеленяха от яд :)))

Не ти ли свърши смяната вече бе мурзилке смотана? Този път шефа ти така се осра че с години няма да можеш да му оближеш оцапаното с екскременти дупе!

Айде иди да пиеш един препарат за миене на джанти(с дъх на лимон) че доста се поизпоти днес.

Нервите не са добър съветник, питай сороз! Изяде си чоралите от яд покрай загубата на баба му, че и милиард бакса си отидоха. Земи една доза да ти мине. Мексиканците ще се погрижат.

По голям и миризлив лайнояд няма от теб...

Хаха. Държавата фалира вече в ДВЕ национални катастрофи, ама не по вина на БРАТЧЕТАТА. А по вина на предателите - прозападни. Факт!

По вина на всичките самозвани разбирачи като Ваша милост. И така-вече 75 г. От ратай цар не става.

България 'посрещна демокрацията' с $10 милиарда социалистически дълг, натрупан от системата на братчедите ти.

А СЕГА колко милиарда?

Прост и недосетлив народ сме ние!!! Все друг ни е виновен! КАКВО КАЗА ПУТИН НА 24 май на целокупния български народ, барабар с пишман политиците му и политолозите му: Щом вие, българите, позволихте на онова образование Плевнелиев на 3 март да изброи всички второстепенни участници във руско-турската война, но да не спомене Русия и жертвите, които тя даде за вас, какво се пулите като ви отвръщат със същото.

прочети коментарите на българите по всички свързани с новината статии и ще разбереш, какво грамадно лайно изсра всъщност Путин. Не ни интересува какво е искал да каже.

Каквато и да е била целта на Путин, с малко приказки успя да направи Русия мръсна дума в България. Поне докато той е президент, а по всичко личи, че на него му се очертават още поне 69 мандата.

Гейм овър, соросоидни ПРЕДАТЕЛИ!!! ГЕЙМ ОВЪР!! ХОРАТА ЧУХА ИСТИНАТА. А истината, КАЗАНА ОТ ТОП- ИСТОРИКА НА ТАЯ ТЕРИТОРИЯ е ЧЕ ПУТИН Е ПРАВ! Успял е да направи нещо за тези, за които и без този случай са соросоиди. КРАЙ!!!!

каква чудесна реклама си ти на Русия. Идея си нямаш.

JMM®

Явно само за руфилистичния черен "европеец" малкият "вова" е герой. Като чете човек останалите коментари, не забелязва никой Българин да е впечатлен от простотията на хипофизният кремълски джуджак.

Просто хората вече разбраха ИСТИНАТА, посмяха се на соросидните двудневни простотии, разбраха ванката бедров че е платен предател и си гледат живота. А моят живот е - да докарвам инфаркт на соросоидите. Разбира се - масивен!

Егати смисъла на живота...

Това платените "коментатори" са наистина долна сган. И да плюят отгоре им, пак ще хвалят плюещия, само и само стотинките да не секнат.

Тоя път Вова изтрепа рибата. Пусна две думи, и два дена наблюдаваше как соросоидите се давят в собствените им лайна, навиват се едни други и се настървяват. Докато след два дена на професионалистите им писна да слушат соросоидни простотии, обявиха истината, и осраните соросоиди и платени клакьори от сороз в дойче зеле - позеленяха от яд :)))

Драги "българоиде", с очевидно незавършено начално образование. Изглежда са те пропуснали при психиатричните прегледи. Подобни случаи обикновено са с диагнозата: "пенкелер", отличаващ се със заядливост и ниска интелигентност.

Ах, впечатлих се! Като вземе някй изтърван соросоид да пише за психиатрия е умилително!