Цацаров: ”Таксата” на летището за чужденец е 5000 евро

До момента са задържани шестима души, от които двама са гранични полицаи. Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров относно проведената акция на Летище София.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: ”Таксата” на летището за чужденец е 5000 евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А таксата в ЦУМ каква е. За човешки разговор на кафе ,другара по коалиционната политка от БСП взима ли такси и по колко? Все пак , всичко си има цена на този свят,дори и когато масоните си правят услуги един на друг , и те си имат цена. Кажи я г-н началник на прокурорите и недосегаем главен блюстител на закона.

Абе цаца такива неща не се говорят бре! Сега всеки ще тръгне да прави мизерии на летището... Не можело да се контролира... Ужас!

Цаци в действие, май му запари на дебелия гъз. Трудно било на летището. Точно на летището е най-лесно. Там какви кражби са, само котараците знаят.

ви ясно, защо не ни искат в Шенген?

казвай за КТБ - колко пари гушна от там за участието си? Казвай за ЦУМ - какво майната си търсиш там? Казвай за Костинброд и бюлетините, казвай за Алексей Петров, Златко Баретата, казвай за Кюлев, за ненормалния Филчев и т.н. и т.н...... Какви 5 000 евро, какви бангладешци!

Това че сте ги хванали за първи път не означава че за първи път е извършен трафик на хора през аерогара София. Нека не ни правят на толкова прости. Сега се е получила някаква издънка и са натопили някой бушон

е щом си плащат добре Бойко д аизпрати спартана бе правителствения самолет наброят 50хил еврака за един курс и айдее здравей Европа - пък сетне Меркел да се оправя

" За първи път е на лице канал за трафик на чужденци през аерогара, каза още Сотир Цацаров. " И ний сме дали нещо на света... И продължаваме да даваме ...

От както Сотирката ги напипаха да си бъркат по дупките из офисите на НДК, стана много активен! Незабавно отстраняване от този пост!

къде са хукнали тези мигранти -. 5000 евра такса - 10 000 лв. и отделно самолетен билет. Та те влизат в графата на средно заможните българи ха-ха.

Цаца, чЕкай сега , де - 5000 Е такса на калпак, от тях 2000 еврака за полюцайчето, дето му плащаме да ни "охранява"! А останалите 3 бона къде по веригата се разпределят?!

Хич и не му вярвам даже. Това на практика е невъзможно, защото преди да влезе в България, този чужденец е минал гранична проверка на друга страна. Там слепи ли са, та ще пропуснат нередовни документи, което значи че и там вероятно са "шарили". Ама стават много вероятностите нещо, а и защо да не минат спокойно през полята, че там я срещнат охрана, я не. Нещо друго явно не харесват на полицайчетата, може да са спрели някоя контролирана пратка, знае ли човек. Та сега набързо едно производство и да бъдат "сготвени".

леле мале.. цаци, да се смее ли, да плаче ли човек.. пак първенци в алабалистиката и машинацията на европейско ниво!? хахааааа.... ! но! този път, споко! всичко се случва с любезното съдействие и закрила от брюксел, а паричките са още топли от печатницата на евробанката. така, че всичко ще се забрави като прокурор в енергото.

А колко е тарифата за освобождаване от отговорност?

Дайте им на уволнение 20-те заплати, на шефовете им, които също не са знаели им дайте 20 заплати и пак нека чуем, че сме готови за Шенген. И много поздрави на един бивш вицепрезидент, който направи добри пари от български паспорти

цацо,цацо,гоуема работа си !! за първи път ,ако летоброенето започва от тебе !!!

Цинично погледнато, това не е нещо лошо. Колкото повече такива мигранти кихат на български гранични полицаи, толкова повече паричен поток влиза в България от Кипър, Бангладеш или от незнам си къде си. Тоест, в България влизат живи пари. На граничните полицаи им е било ясно, че тези бантустанци продължават напред - я към Германия, я към Франция, Швеция или друга държава с по-висок стандарт. За това пряко нас не ни засягат. НО!!! Заслепени от собствената облага въобще не им идва на акъла, че тези диваци могат утре да се самовзривят на някой концерт или да яхнат камиона и да изпоизгазят много хора. Хора, между които могат да бъдат те или техни близки. В цялата ситуация няма прав няма крив - според мен трябва всички влезли нелегално в дадена страна да се връщат оттам, откъдето са дошли. И не бива да се месим в райони и в култури, които не разбираме. Нека те да си решават проблемите както могат. В момента в който стъпят на наша територия - бой по канчето, но какво става в Иран или Ирак, пък камоли Израел хич не ме интересува. Да си решават там проблемите сами и да не ни ги придават на нас. Защото винаги ще се намерят такива гламанарници като тия полциаи да не мислят по-надалеч от шкембетата си!

За първи път е на лице канал за трафик на чужденци през аерогара, каза още Сотир Цацаров. " Чудесно! Ха сега да видим за "иновативния и креативен подход" по колко годинки ще им издействате! И дано милозливия и съпричастен към всичко, свързано с пари, български съд не им наложи като мярка "подписка", че да се възползват от връзките и канала си на аерогарата!

Най-после и ние да сме първи в нещо....!

Докато не се въведе СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ, винаги ще има ИДИОТИ, които ще поставят в опасност живота на всички нас - невинните граждани...АДЕКВАТНИ НАКАЗАНИЯ, това е което липсва в този СБЪРКАН И ТЪПАНАРСКИ свят на неадекватната "толерантност", което с една дума звучи така " УБИЙ МЕ, обичам те" ПФУуууу..ама убитите сме ние, а ония отгоре от които зависи да сме в безопасност, се движат в бронирани и с охрана коли!!!! Това означава ли ДА СЕ ВЪОРЪЖАВАМЕ ние обикновенните и да раздаваме сами правосъдие, за да оцеляваме???

Таксата на летището за чужденец е 5000 евро Леле, полицаите взимат повече от съдии и прокурори!

"Аерогарата не е пространство, в което е възможно да се осъществява наблюдение и всякакви други начини за наблюдение, чрез които престъпленията могат да се документират. " Много интересно и ново странно твърдение на главния прокурор, щеше да е и забавно с наивната си очевадна недостоверност, ако не ставаше дума за престъпления, касаещи и терористични заплахи и опасности за националната ни сигурност - ВСИЧКИ ОТЛИЧНО ЗНАЕМ, вкл. и от собствен опит като пътуваме, ЧЕ ВСЪЩНОСТ ТОЧНО АЕРОГАРИТЕ СА НАЙ-ОХРАНЯВАНИТЕ И НАБЛЮДАВАНИТЕ ПУБЛИЧНИ МЕСТА ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА В ЕС, Америка и по света. Достатъчно е да си припомним например нашумелия наскоро "инцодент" с "разсеяната" Елена Поптодорова на една аерогара в Европа.

В случая става въпрос за НАБЛЮДАВАНЕ НА НАБЛЮДАВАЩИТЕ, това е трудното. Дали ще се разплете веригата и се изясни в кого отиват останалите близо 3 000 евро?