Рецидивистът, пребил жена до смърт при грабеж, отрича

Рецидивистът, който преби до смърт 40-годишна жена при грабеж на чанта с 80 лева и златно синджирче в столичния кв. "Люлин", не се признава за виновен.

Обратно в новината

Коментари - Рецидивистът, пребил жена до смърт при грабеж, отрича | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече не смея да изляза по тъмно и до аптеката... Да пази Господ. Няма кой друг...Жени, ходете на фитнес и правете мускули. И спрете да пушите...

Еми той расизмът на българите си има основания...сега ще свири на дудук в панделата и когато тоз музикант свири фалшиво дудукът ще се намъква на друго място

Ей това е българското племе. Под такива новини се скъсват да обясняват и демонстрират, че това било циганин и затова е такъв боклук. Българите, разбираш ли, сме работливи, честни и добри. Виж, под новината за ограбения от българин, лекар, център за лечение на болни от рак, тогава никой не вика "българите сме големи боклуци". Важното е сами да се заблуждаваме какви сме велики и как все някой друг е виновен за проблемите ни.

националнилилизма ни е една от най-вредните черти...

Анджак. За съжаление, Ганю няма с какво друго да се похвали, освен че е българин, и здраво вика Булгар! Булгаар! Тежко ти, ако му обърнеш внимание върху някои неща, свързани с булгарщината.

По принцип съм противник на смъртното наказание. Защото е скъпо, не за друго. Далеч по-добре е такива като този ма..ал от снимката да бъдат употребявани в тежки и вредни производства. Пращат го в урановите мини и да копа докато може, да си изкарва яда и злобата на кирката и лопатата. Дали ще издържи седмица, дали ще е месец, все е от полза. Не виждам друг начин да се оползотвори неграмотен, необразован, безскрупулен рецидивист.

Такива измекяри цигански трябва на место да ги разтрелят.

На този мръсен долен турски циганин само тепане!!! Полицайте, които са му ударили някоя и друга палка, заслужават награди и адмирации!!!

Сега... Който иска така да ме разбира... Не искам да храня мангалите! не искам дацата ми да ги хранят и те да си почиват и друсат в затвора по 5-60 години на наш гръб. Искам референдум за връщане на смъртното наказание! тогава и скапаната съдебна система да се влаче с години поне да се знае че ще се отървем от тази прошла зган.

Бай Тошо пося семето, сега берем плодовете.

Бъркаш :) Това семе го посяха Жельо Желев , Филип Димитров , Иван Костов и ко.

Нопе, под вола теле търсиш, това са второ и трето поколение цигани, на родителите на които Живков плащаше до колото се сещам над 500лв на месец за трето дете, пък ударжаше ергенски данък от тия които нямат деца или не си осиновят някое циганче.

Аз

Или ние, или те. Това е положението. И те, и ние, е невъзможно. Ние сме хората. Те са мангалите и всичките им защитници - БХКта, пдрси, ЕС и сичката про-ЕС сган. Или ние, или те. Или-то е изключващо.

Искате ли да ви кажа, какъв е най-логичния край на историята? Добре, след известно време, ще се появи статия в дира за рецидивист, 7 пъти осъждан, пребил човек за 5 лева стари пари... ЗАЩОТО НИЕ СМЕ БЪЛГАРИЯЯЯЯЯ!

Тоя изрод е за тепание - то е ясно. Но още повече за бесене са циганолюбците и всякакви защитници на паплач. !

Заслужава много тежко наказание този!

Гледам,че се е напълнило с такива брадати мургавелковци в центъра на София.

Не е само София... Във всички градове е така ,за селата да не говорим ... Аз пътувам и ги наблюдавам ... Вече ,нормален бял човек е трудно да срещнеш . Не знам ,само нашите издокарани политици и държавници са кьорави и не го виждат този проблем . Да не ти казвам ,какво става пред бюрата на Социалните и банкоматите ...Българска реч не звучи там . И това е само за 30-на години "демокрация"...След още толкова ... жив българин няма да има в България ... ако сте по-млади ,помнете ми думата... Това са казва прираст не в аретметична а в ГЕОМЕТРИЧНА прогресия на "куб"... На всичкото отгоре и се "ОБГРИЖВАТ" ....

След всеки възход има и падане (на Тодор Живков може да му "благодариш" за прираста им, защото плащаше яко за всяко трето циганче и глобавяше лекари за всяко починало такова), а падането ще стане когато социалната система грохне.

До кога ще търпим и храним тия цигани.Никакъв затвор, да се обеси направо.Трябва да се направи нещо с тая циганска напаст.Докога ще търпим циганската наглост и свободия.Не можеш спокойно да излезеш на улицата - само тумби арогантни цигани.

Тунджай Киров направи си едно добро .... приключи земния си път доброволно.

до животен

Представям си как този изрод ни е "представил" в чужбина, откъдето се връща. Сигурно като чуят "българин" бягат надалече.

Там са българи тука са роми - двойните стандарти.

не трябва да са на свобода , по добре да има смъртно наказание, това не заслужава хляба ни да яде и въздуха да диша.

Изрод мръсен!

Мръсен турчин....

а циганин с турско име.

За чий му е на обществото този социопат и дегенерат, че пак ще трябва да го кътаме и хрантутим в затвора?! Альооо, БХК, къде спите още бе, че не сте се втурнали да го измъкнете от "лапите на полицията", продажници нещастни?!

Хаха, не бъдете наивни. Изродът ще се отърве лекичко. Горката жена е починала по-късно. Най-вероятно убиецът ще бъде намерен за виновен за обир и телесна повреда. Виждали сме го тоя филм вече. Българските закони са най-милостивите за престъпниците. Райят за тях е България.

Трябва да вземем правосъдието в свои ръце! Като робърт де Ниро в Шофьор на такси - запомних му вече грозната мутра на този!

И сега какво правим? До кога ще продължава това? Всеки божи ден е така? Кой е отговорен? Обясняват ми разни отворковци,че изпълнителната власт в лицето на Премиер и Правителство не била отговорна! Трябвало от съдебната власт да държим сметка,защо изродите са по улиците! Тъй ли? Що ми се чини,че не е точно тъй работата! Колко пъти е съден? Защо е на свобода? За да убие някого, затова ли? Ега ти държавата! Докога ще строите църкви? Оня горе няма да реши проблема с престъпността! Кога ще построите един голям затвор? Не било демократично! А да се убиват невинни хора демократично ли е?

в законите. крайно време е да се дадът повече правомощия на полиция и такива като тоя при съпротива да бъдат....овладявани

не вярвам да е тоя манг..ром де! нищо че и друг път го е правил, и то нееднократно, като си е излежал присъдата се е поправил , и сега е достоен представител на етноса си!

Ееее, по-полека с нашите избиратели и те са хора

С камъни да се пребие публично.

Върнете смъртната присъда за такива! Аз от сега се кандидатирам да изпълня присъдата на тоя отпадък. Същевременно искам кръводарителска кампания за тоя, че да мога да го държа жив поне две седмици, после ще се моли като малко дете за сладолед да го убия!!!

Е имах си хас и да си признае вината доброволно при Образци и примери от типа на Президенти,Премиери,Министри,Депутати,Кметове,Магистрати ....

Смърт за изрода, Докога ще търпим

Отрича ,щото така се е отървал до сега- знае на коя врата да рева за да му се отвори- полицейското насилие! Ако пък беше и непълнолетен-3 ред сълзи ,ред сополи по бтв и Нова Цолова .Бенатова,Шикерова,Викторчо ,НПО,БХК ще направят сериали на тема,,Полицаи изверги пребиват невръстно ромче с мечти за научен работник!,,

Мисля да му мина през махалата с малко н.а.п.а.л.м.е.ц. и после ще отричам.... Естествено.

Доживотна присъда за този изрод.

Хелзингският комитет спи ли още та не са му защитили на цигане-то правата?!

Ако се направи компетентно разследване и вземане на ДНК-проби, направо "ще го заковат". Но жалко е, че няма да бъде наказан подобаващо. Смъртните присъди няма да спрат убийствата, но ще дадат справедливост за близките на жертвите.

Дали българските деца, които учат и работят в чужбина, ще се върнат?

Смъртно наказание няма, но това говедо да седи до живот в пандиза!

Да бе, да седи! Да бачка до гроб в затвора!

И да допълня 9 къкъв е тоя наистина умишлен геноцид от страна на властите в България към собствения си народ!? Ще издържаме цигани-убийци и всякаква измет на земята но гърба на обществото ни! Тоя мръсен мангал бих го убил!

Продължавай да търпиш, робе. Всеки ден циганин убива българин. Държавата ни се превърна в циганистан.

Тунджай е жергва на ужасния български расизЪм и ксенофобия! Този музикант е част от културния елит и интелигенция на неговия етнос носещ гордото име на една популярна алкохолна напитка! Как може това цвете от Индия да отиде в затвор само за това, че редовно краде и убива българия в България? Проявете човештина и състрадание - пребийте го с камъни да не страда повече тук!

Смърт чрез удар с чук в челото!

Очистете Боклука!

Смърт за тоя изрод!

Патриотите сега къде се скриха да излязат в парламента и да кажат циганите на с....н

Нали се доредиха до властта сега ще сменят плочата.

Те па едни патриоти, мани-мани ... Га че знаем, какви патриотари са!

...Тунджай, който е с начално образование и е музикант, съжалил, че ще влезе в затвора, но не и за това, че е убил човек... Този си е направо за министър в Министерски съвет. Как така ще го пращат в затвора, холам...

Не мога да разбера това пълно безхаберие и непукизъм на властите в България-парламент,изпълнителна и съдебна!! Не виждат ли какво става в България,слепи и глухи ли са,толкова ли живеят в паралелен на българина свят,че не предприемат нищо да се сложи ред в държавата!! Подозирам,че това,което правят е целенасочено изтребление на българския род,за да се наместят тук всякаква измет цигани и пришълци-иначе не мога да си обясня как може всеки ден да има жестоки убийства по градове и села,обири,изнасилвания и да се мълчи и бездейства!