Тръмп изтезава Макрон с ръкостискане и се бута напред

Общуването на Доналд Тръмп с лидерите от НАТО и ЕС беше стриктно наблюдавано от журналистите в Брюксел, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп изтезава Макрон с ръкостискане и се бута напред | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се бута напред, разбира се. Това е същността на драпащите за и добрали се до политиката - те не биват оценявани от някого и поканвани да участват в нея, а сами се натискат. Отврат !

Добавка - натискат се, защото това по принцип са хора, които знаят че са посредствени /т.е. залупени, но не чак толкова че да не го оъзнават/ и затова са мегаамбициозни и яростно търсещи изява. Два пъти отврат !!

симо

хмммм.....Бе все ДИВИЯТ ЗАПАД ли ще гледаме и получаваме???????Ами приказките за ДЕМОКРАЦИЯТА ,ПРАВОТО НА ЧОВЕКА,СВОБОДАТА И РАВЕНСТВОТО??????

Тръмп ще разбие НАТО! Вече работи по въпроса...

симо

НЯМА....То трябва да купува...

Къде е Бойко да му зашие два шамара?

Той нашия някакви хватки от джудото прилагаше :)))

на снимката двете баби в червени екипи са здраво подмокрени и хорни((( вечерта ще има парти с бабоеби(((

Парти с доказан Герентофил :)

Трябва да се въведе мярка за простащина - 1 Тръмп. Вече вярвам, че наистина е опипвал жени и се е държал по недопустим за нормален човек начин. Той е просто еталон.

Поради липсата на истински новини от срещата журналистите пълнят колонките си с клюки и разбор кой и как се здрависвал;)

Новината си е , че няма такава . Нали слънчево , хубаво време , какво още да се поиска , да се очаква ?

симо

То това са истинските новини---здраво здрависване/лягай,боклук/,избутване за снимката/ти пък какво се слагаш,айде чупка/,убили цивилни при атаката/НИЕ СМЕ ПРАВИ/това е от устава на армията--при критични ситуации и сблъсък с ТУЗЕМЦИТЕ-войниците са ДЛЪЖНИ ДА КРЕЩЯТ така/.Изобщо---АМЕРИКА /МИЛИАРДЕРИТЕ/ НАД ВСИЧКО.

едно голямо голфигрище , една огромна дупка в бюджета , и един дъртак без пари но голяма уста .

Добре, че тия там си имат допълнителни механизми, с които да го озаптят, че инак колко поразии щеше да свърши...

изкуфял идиот

2-ро качество , употребен и износен ,амортизиран . Няма какво да се добави .

пир по време на чума

Съдилища отхвърлят в странта му един указ след другия , а във чужбина се направи на важен . Реформите му скуцат : забрана за пътуването , Тръмпкер , финансова реформа . Сега очакваме с голямо нетърпение следвашият Eigentor , или по американски friendly fire .

Тръмп не се държи "естествено", а невъзпитано и просташки. Ама то си му идва отвътре. Простака винаги си остава такъв, независимо от парите и поста.

Дано не ми стисне ръката, че ще трябва да пия боряшника с другата. Те за това не смея да се среща с този гормния

симо

Абе,тъпан,на самбист/джудист/ ли ще даваш акъл.

В България,Курнелия е вариянт на Тръмп, милионерка и простакела от където я погледнеш.Кака Кури има и други клоуни, които и съперничат по простотия:Жоржи Ганчев и Сидер ага.

каквото повикало такова са обадило лика прилика са си

За непосветените : Това е типично масонско ръкостискане със специални знаци . Тръмп като виден масон се усмихва на "бабоеба",който също е от неговата лоджа. А висшите масони посвещават по низшите с особенни ритуали от които някои после обръщат резбата??

Тръмп е симпатичен за това,че е естествен!Не е лицемер и каквото мисли го прави!Не спазва протоколи и се държи непринудено,макар и малко безцеремонно,с което показва на другите,че той е главният и няма смисъл ,да се държи по правилата!Хував човек е!

"Естествен","малко безцеремонно"? Не, просто простак на висок пост. Колкото повече се издигаш, толкова повече ти лъсва простащината, и за капак е най-големия лицемер и патологичен лъжец. Бай Ганьо в американски мащаб.

Дони Тръмп ми е симпатичен. Нищо, че вчера си дадох сметка, че за него терминът протокол не е познат. Той единствен от всички официални лица не си закопчава сакото. Слава Богу, не ходи с ръце в джобовете като Бобо. Интересно какво ли приказва....

Малко им е било. Трябвало е да им плесне и по един зад врата. Пак силна Америка ще спасява слаба Европа от глупостта им.

Това е нищо ,вижте на официални протоколни снимки как малоумения дебил Тръмп закача папа Франциск с кутрето и как оня го пляска през ръцете а той се кикоти като улигофрен пред камерите на световните агенции! Тоя дълго няма да изкара ,народа на америка вече му е дигнал мерника!

Тръмп е голям майтап,но иначе е симпатяга!

Путиноидите май се осъзнаха малко, почнаха да плюят Тръмп. А как го обичаха доскоро!

Тръмп кефи, скоро ще почне да им бие чембери като баце на чехльо)

Този човек има нездрав разсъдък. Книгите му за бизнеса са на тема - ''Как да измамим другите бизнесмени с бруталност, на която да не могат да реагират ?''. Как може да вярвате на бизнесмен който е фалирал ЦЕЛИ 4 ПЪТИ?КАК?

Нашият льотчик го няма там.. Он се занимавал с решетниковите гатанки..

ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТРЪМП ОБЩЕСТВОТО СА КАТО УДАРЕНИ С МОКЪР КЛОЗЕТЕН ПАРЦАЛ, ХОХОХООООО

Има си норми при ръкостискането, мисля, да са международни- ръкостискането не трябва да бъде вяло или прекалено силно. Такова поведение като минимум, е непреемливо, камо ли за президент, ако ще да е такъв на цяла Галактика! Смях!

БРЦК

Да де ама тия норми не важът за Тръмп, Путин и Си. Всеки който си мисли нещо друго е идиот.

КЪДЕ Е КРЕМЪЛСКОТО ДЖУДЖЕ?

При майка ти................

ПУТЯ Е ГЕЙ, ИНТЕРЕСУВА СЕ ОТ МЪЖЕ, ЗАТОВА МУ БИ ШУТ ЖЕНА МУ. ОТ ЖЕНИ НЕ МУ СТАВА.

А твоя палячо къде е? Или той Тръмп натовските джуддета ви изритва по настрани да не му се въргаляте с протегнати ръчички в кракат!хахахахах

Перуката се опитва да се прави на мъж, като Путин, ама от клоун човек не става. Точно така трябва да се държи със шутовете си. Черногореца да знае къде му е мястото. СМРАД , много постничка статийка в РТ има видеота и то истински и смешни. Или да не накърните Перучку!

КОЛКО ПЪТИ ЩЕ НАПИШЕШ ТОВА, РУСОФИЛЬО? НАЛИ МНОГО ОБИЧАХТЕ ТРЪМП , А ПУТИНОИДИ? МАМАТА ВИ РАЗПЛАКА БАЙ ТРЪМП.

това е начина да си на варха

Тръмп е просто един шут.

смее се и си вика''да имаше нещо женско в мен и му замая главата на макАрона'' :Д

Лидерите на Черна гора трябва да свикват на подобаващото им отношение от батковците в НАТО.

Много добре как Тръмп избута черногорския президент, неизвестен даже и в собствената си страна. Къде се бута този самовлюбен черногорец, пред Тръмп ли иска да застане. Всяка жаба да си знае гьола и умните хора го спазват. А колкото до Макрон, мисля че го проверява дали и д всичкия си.

с всичкият си щом харесва бабички!Дано не се е възбудил,че той надушили старото месо на тръмпи и ерекцията му е готова :Д

Илиян Илиев

Какви времена :) Ален Делон си падаше по истински красавици , а сега Макрон си пада по дъртофелници ?! Накъде върви този свят ?!

Ех, език мой, враг мой!"литовската си колега Далия Грибаускайте". Не можело да се казва колежка, докторка, учителка, полицайка. Било дискриминация! Айде за майорка, полковничка или генералка разбирам. Само за жената на полковника се знае, че е под-полковник. Какво сме виновни, че човек във всички езици е в мъжки род, а за жена има отделна дума.

Защо путлер залага на идиоти като Тръмп? Във Франция- Льопен, при нас - Сидеров и КУрнелия, Янукович в Украина... Няма ли най накрая да финансира някой свестен?

Американския Бай Ганьо...

съсредоточеният върху важен въпрос , като например внос на колите 2-а употреба в собствена си страна , или ай-фони от интернет портали в чужбина , той забрави за обноските . Щом произвежда и изнася нищо друго освен разход, дълг, дефицит, чудно ли е това ?

Нещо май забравихте че световната резервна валута т. е. финикийския знак е американския долар но клоуните от клоунадата борисов-3 им остава само да си мечтаят за величие.

още не си разбрал , че ес използва евро за валута , че получаваме заеми в евро и повече не спонсорираме американците да изнасят инфлацията си към европа

Не случайно Меркел го отсвири с ръкостискането във Вашингтон. Глух петел, слон в стъкларски магазин. Ако хване Късия на ръкостискане ще му счупи ръката.

Мове и за врата да го стисне, вместо за ръката, щото е много дребно джуджето.

А може и за дедовия да го стисне щото е малък но мек...

Тръмп се дътжи като простак защото си е простак,но е избран за президент на една велика държава.Все пак има нещо зад гърба си.Какво да кажем за Сидер ага,Курнелия или пък Жоржи Парушев Ганчев.Просташко държане, естествено на простаци.Явно има индивиди които харесват простотията,както в САЩ, така и България. ШАРЕН СВЯТ

Ама къде забрави Боко Тиквата? Че той ги слага всички в малкия си джоб? Дори Правешкия беше като аристократ пред него...

търкулнало се гърнето намерило си похлупака

Перуката се опитва да се прави на мъж, като Путин, ама от клоун човек не става. Точно така трябва да се държи със шутовете си. Черногореца да знае къде му е мястото. СМРАД , много постничка статийка в РТ има видеота и то истински и смешни. Или да не накърните Перучку!

Путин е джудже пред Тръм във всеки снисъл на думата!

писал си снисъл

Тръм !

Ами, и да плюете, няма файса. Дони показва кой е Господарят на Земята. Евалла на поведението му - самочувствие, арогантност и усмивки. Нека всяка жаба си знае гьола. А нещо да ви напомня всичко това? И ние имахме, макар в нищожен мащаб, Бащица на нацията - нима забравихте Бай Тошо?

как са ухилили като че не е станала кървавата баня в манчестър завчера и се едно не ги вълнува и нямат вина

Интересно ако Тръмп бе избутал Радев пред цял свят, Магърдич Халваджиян дали щеше да прати Боби Ваклинов да връчи Златен скункс в посолството на САЩ? :)

надали