Папа Франциск приема днес президента Румен Радев

Президентът Румен Радев ще бъде приет днес на аудиенция от папа Франциск, предаде БТА от Рим.

Обратно в новината

Коментари - Папа Франциск приема днес президента Румен Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тя и Поптодорова беше на ауденция при папата, а как се усра! Но поне беше суперелегантна и имаше държание и стил. Ако не се беше развел Радев първата му жена щеше да пожъне овации и можеше да се сравнява с Мелания Обама. Красива и дискретна, а не като този булдозер.

славянската писменост???! стига бе! това си е българската азбука! славяните, а те не са в България, украина россия, беларус и монголия, които пишем с нашата азбука, а са в словакиа, словения, полша но те пък пишат на латиница!

Госпожа Деса ще потроши някой лев и ще разгледа Рим. Нека гледа нека се култивира.

ChatGPT

Ех... и Веско се уреди с безплатна екскурзия до Рим. Айде някой да обясни какво точно е правил/прави всеки един от изброените там... освен, че харчат парите ми! Не забравяйте, че ние сме ПРАВОСЛАВНИ, а Рим са КАТОЛИЦИ! За тях ние сме ерес, секта. Айде стига сме подражавали на САЩ!

има ,има -виж в огледалото !

След папата разсекрети КТБ. Не слушай Плевню.

мале Бог да пази България , щом почнаха и президента като бате папите да го галят по главата , може да изкара и той 2/3 мандата

Доколкото съм учил думички разликата между "славянска" и "българска" е доста голяма. А това че Борис Покръстителя ни е наложил тази азбука е друг въпрос но не този Борис-ов от сегашно време.

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПАПАТА ШЕ РАЗГОВАРЯ С КУХ ФАТМАК. БОЖЕ ГОСПОДИ!

Някой беше казал в началото на годината че този е подставено лице за да се радват простите на нови лица и че нищо няма да свърши защото нищо не зависи от него. А и този зад него също беше доста объркал конците с въстанието защото също нищо не зависеше от него. ...... Да живее простия български народ. ....... Май ще се окаже вярно че хан Аспарух е довел най простия род от Волжка България.

Мда коментара ти е провокативен.Но къде са другите българи от братята на Аспарух къде са а къде са други страни от тогавашната история включително Хазария ? А хазарите още място немогат да си намерьт по света че я мяма държавата им ?

Спрете се "където папата посреща Кирил и Методий и освещава славянската азбука" , папата е осветил БЪЛГАРСКАТА азбука и е написано черно на бяло ! ВИЕ СТЕ БЕЗРОДНИЦИ !!!!!!!!

Е, да не прекаляваме! Кирил и Методий са създали глаголицата, която е за употреба на славянските народи и се е употребявала в някои от тях известно време. Климент Охридски създава Кирилицата или Българската азбука, която се използва сега (вкл. и от Русия). Не разбирам защо бъркаме двете неща.

Няма само тиквоча да го тупат папи по тиквата, я!!!:))

Като излязат снимките от срещата очаквам въпроси "Кой е оня човек с Румен Радев". Фактически папата се интересува, дали в предишната си професия президента не е срещал Шефа му и ако "да" дали нещо не му е казал. Щото с тези овчарчета от Фатима възникнаха някакви притеснения.

За къв чемер ще се интересува папата от ген Деси? Тя е шефа му

и ти ли стана президент на малцинствата, та отиваш да ближеш ръката на папата

"славянската писменост "-каква славянска писменост БЕ?!?!?! Българска писменост!!!!

Браво , успех ти желая от сърце господин Президент !

Успех за какво? Той няма да ходи да стреля по папата... ;)