Йълдъръм покани Борисов в Турция на 13 юни

Премиерът Бойко Борисов и турският му колега Бинали Йълдъръм обсъдиха по телефона положението на Балканите, съобщи пресслужбата на Министерския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Йълдъръм покани Борисов в Турция на 13 юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Везира на султана падишах ЕРДО 1 вика валията Асфалт паша за поста главен ибрикчия на връх рождения му ден

Дъръм, на 13 съм зает, имам рожден ден! Аре!

Султана го вика. Сигурно има нещо да поръча да предаде на Меркел.

На миналото си посещение мазният селяндур от Банкя поздрави почетната рота на турски, сега сигурно ще понаучи още малко турски думи, нали е васал и пощенски гълъб на Реджеп Таип, вече може да го приемат и след Касим Дал или който се сетиш, нашият е готов всеки да го унижи, долен, безгръбначен, национален предател и патологичен лъжец!!!!

Есента на2012 Бойко и КасимДалсилно наведени влазат на3дневно посещение в турската резиденцияДОЛМАБАХЧЕСАРАЙнаБосфора.Там Асфалт ефенди КасимДал(в ролята на преводач) ПОДНАСЯТ ДАРОВЕ-АРМАГАНИ(отЧИСТО ЗЛАТО реплики на тракийски РИТОНИ и ВАЗИ за сума над 2МИЛОНА евра на падишах ЕРДО 1 и кмета на Стамбул Кадир Топбаш)Към армаганите от чисто злато Асфалт паша поднася навалиятаТопбаш позлатен символичен ККЛЮЧна град-столицаСОФИЯ.Бойко досущ като Лазар КОЕН(човека предал в 13век КЛЮЧА за портите на В.Търново на Османските орди)

ази предлагам ердуган да купи еднопосочен билет на боико

Машалла аркадаш ,ела да те поздравим и да честваме третата годишнина от "влизането" в КТБ.

пак ли ще се навежда пред Ердоган? Все предава БГ интересите....

Ма-ра-ба Аскер !!!

След Кмета на Симитли, 'що и Йълдъръм, да не "уважи" БОКо на кълдъръм...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Ще го разведе из Анадола!:))) Стига е ходил само до Симитли нощем!:))

Датата 13 юни е свещенна за целия български народ- рождения ден на най великия българин-Бойко Борисов и черен кошмар за скотовете на червената чума!Българския Бисмарк тогава приема поздравления и няма работа при гаджалите - да вървят да се чифтосват с брачедите им мужиците , а не да си врат гагата в европейска България!

Интерсно! На рождения му ден! :))) Ще има купон-изненада?

На шербет и баклавЪ.

По-точно заглавие ще е: "Йълдъръм нареди на Борисов да се яви в Турция на 13 юни"

По-точното заглавие е: стотици тъпаци ще четат статия за политика и ще се изходят на метенотов ДИР.

Васалът е извикан да си получи инструкциите.

ББ отива да увери господаря, че харизването на държавата ни продължава по план. Турци ще вземат летището в София (обект със стратегическа за сигурността на България значимост) на концесия. Комисионните са прибрани от цигането Транспортно министърче, "патриотите" патриотично мълчат. Хора, събудете се!

Не може премиерът ни да откаже такава чест, та именно Високата порта през 14-ти век взема под крилото си разпокъсана на 3-4 части и разнебитена от чумната епидемия България отнела живота на 75% от населението и за да я възроди и съхрани във вековете.

Това ми звучи като покана за обрязване, хаха...

На мен ми звучи като пкана тъпаците да се изцепят с глупости. И се получава.

СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКАТА МАЙКА В БЪЛГАРИЯ ПРИ МУТРОКРАЦИЯТА Е : - МЛАДА , МУРГАВА И ЗАСМЯНА - ПВМЕСТО НА БЪЛГАРСКИ ПРЕДПОЧИТА ДА ОБЩУВА НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ - ПРЕДПОЧИТА АЗИС ПРЕД РАДИЧКОВ :))

Всички трябва да се ДРЪВЧАТ НА РУСКИЯТ МАЛОУМЕН КГБ ФАШАГА -ПУТЛЕР, И НЕ САМО ДА СЕ ДРЪВЧАТ, А ДА ГО НАВРАТ НА ВДА МЕТРА ПОД ЗЕМЯТА!!! но това не значи, че българоубиеца трябва да се нагъзва на рязаната сган!!!

Да, ама в случая точно това значи.

Тиквата си позволява да се дръвчи на Путин, но не обели и дума срещу доган паша за пряката им намеса в нашите избори. Комплексарщина!

СТАВА МИ СРАМНО КОЛКО НИСКО ПАДНАХА 3-ТЕ КУЧКИ ПАТРИОТКИ .... :)))

МУЦИ АГА БАНКЯНЛИЯТА САМО В РУСИЯ СЕ СТРАХУВА ДА ОТИДЕ :))) ...

Господарят му го вика

Много скрити коментари ще има, просто е чудно защо - та нали хората любят, тачат и милеят за Бойко Методиев Борисов.