Сръбски агент в парламента в Скопие при погрома

Офицер от сръбската служба БИА е бил в сградата на македонския парламент на 27 април, когато в нея нахлуха демонстранти.

Обратно в новината

Коментари - Сръбски агент в парламента в Скопие при погрома | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама и тия май се чудят какви да ги измислят за да казат на хората че са ''слепи и глухи'' Назначиха си албанец да им председателства македонския парламент и то НЕзаконно според правилника им ама сега сърбин ''им е виновен''.. Подлоги обгрижвайте албанците и оплщвайте сърбите белким си получите заслуженото при надупването..

имаше "посещение" на един руски посланик..

jingiby

Сръбски агенти провокират размирици в Скопие, а Гьорето Иванов припка в Москва на инструктаж, където др. Путин, (не)случайно настъпва по историческия македонски мазол непослушните ганчовци...

Ми то и в нашето НС пълно с Козяци , е вярно е че по голямата част от тях оставапа вън от НС та сега вият до небето но и тук е пълно !!!

На агента на Смърдия,пазвата му е претъпкана с москалско злато,както на нашите червени уроди на Позитано!

аз откога повтарям, че зад размириците в Македония стоят Сърбия и Русия? Москва няма интерес от мирни Балкани и се опитва да разпали нов конфликт

именно за това и коментарите на Путин за азбуката идват в такъв момент. Няма нищо слуйчайно и всичко е пресметнато, ако може и България да се въвлече

гледаи да не ти се разпали простата тиква

Че то, не само сръбски агенти наобикалят Скопие: "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg.

Протести ЗА ДА СЕ ИЗПЪЛНИ КОНСТИТУЦИЯТА НА МАКЕДОНИЯ! Сръбско и руско присъствие ЗА ДА БИЯТ НЯКОГО!

Даа, протести за да се ислямизира Македония и унищожи православието!

ПОСЛЕДНО СВЕТИ ВАСИЛ ОТ КАРЛОВО СРЪБСКИ АГЕНТ ЛИ Е ИЛИ НЕ ? - ЩОТО СПОРЕД НАТО СЕ Е ОБУЧАВАЛ В БЕЛГРАД В ЛАГЕР ЗА ПОДГОТОВКА НА ТЕРОРИСТИ СЪЗДАДЕН СЪС ЗНАНИЕТО НА СРЪБСКИТЕ ВЛАСТИ :)) :)))

Васил Левски не е още светец, ЗАЩОТО СЕ Е БОРИЛ БЪЛГАРИЯ САМА ДА СЕ ОСВОБОДИ ! Задниците от църквата ни , по поръчение от Масква , още не са го обявили за светец. За сравнение Невски се е сражавал на страната на мюсюлманите!

От Сърбите идва провокацията в Скопие , тя е единствената Съюзна Република , която се отдели безкръвно с поне малка помощ от България и Сърбите не могат да го преживеят ! Сърбите мразят всички съседи от време , не знам себе си обичат ли ?

Словения се отдели първа без проблеми.

Словения бие Сърбия в десет дневната война. Те първи се биха.

и кво? у нашето парламент всите са чужди агенти!

ТЕЖКО НА ТОЯ НАРОД КОЙТО 140 ГОДИНИ ПОВТАРЯ И ПОТРЕТРВА ИДИОТИЗМИ:)) ... СВЕТИ ВАСИЛ ОТ КАРЛОВО НЕ Е ДЕЛЯЛ ДАЖЕ БЪЛГАРИТЕ , ТУРЦИТЕ И ПРОЧИЕ НАЦИИ .... ОБАЧЕ МУТРОПИТЕКА СТАМБОЛОВ ГИ Е ДЕЛЯЛ КАТО МУТРОПИТЕКА ОТ БАНКЯ И Е ПРАВИЛ СПЛЕТНИ ЗА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ НА ВЛАСТ :))) ... ТА МИСЪЛТА МИ Е ЩОМ ЛЕВСКИ НЕ Е ДЕЛЯЛ ДАЖЕ ХРИСТИЯНИ И МЮСЮЛМАНИ , ЩО СЕГА ПРАВОСЛАВНИТЕ ДА СЕ ДЕЛИМ НА НАШИ И ВАШИ ???:))

ХОДЖИТЕ НА МУТРОПИТЕКА ОТ БАНКЯ СА ЖАЛКИ ... ЗАЩО? ... АМИ ТО КАТО ПРОЧЕТЕМ ИСТОРИЯТА - ПЪРВАТА БЪЛГРСКА ЛЕИЯ , РАКОВСКИ , ДЯКОНА СВЕТИ ВАСИЛ - ЗА ТЯХ ВСИЧКИ СА СРЪБСКИ ШПИОНИ :))

Прав си на 10000%

Свети Левски още не е обявен за светия, защото е искал България САМА да се освободи! Това не могат да му простят от църквата!

"останал там около 20 минути и се снимал в пленарната зала..." Незнависимо от служебните му задължения не пропуснал да си направи снимки за спомент, от македонския парламент, това внася леко забавен елемент. Беше време и тия да излязат на сцената.

Снимал се , за да докаже пред шефовете си в Белград че е изпълнил задачата , като киларите , гърми контрола и снима !

глупава намеса. голям ефект. македония в нато до шест месеца! а гърция ще получи следващият транш!

Не ви стигна кокала с темата "Путин", който подхвърлихте на троловете през целия ден, ами сега се нахвърлихте и на сърбите. Ами дори и да е участвал този човек, то е било на страната на тези, които са против албанските претенции към Македония. Да не би да ги подкрепяте? Нали днес цял ден не спряхте с публикации от кого ли не, че сме засегнати от изявленията на Путин като български патриоти? Такива парадокси се получават, когато сляпо се служи някому.

а ти накого случиш ако ни напишеш... честно обаче...ще те вземем на серизонно.. и ще си го преместим в другият крачол!

А нещо да кажат за агентите на албанското разузнаване окупирали македонскиот парламент? Те скоро ще превземат македония а бугарите и србите ще гледат с пръст в уста и ще си обясняват кой е виновен!

ако наистина си от Cкопие...търси вината у себе си!!! България е първата и единствената дето ви признава и помага,ма вие нещем та нещем...,че даже ни обвинявате ,че ви крадем царете и историята!!! що не идеш у српско или хрватско да си вземеш паспорт за чужбина...а?

забравихте за взривената кола в Черна Гора от сръбските талибани.

на Сърбия са го кръстили агент - машалла! " Горан Живалевич, съветник в сръбското посолство в Скопие и член на Агенцията за сигурност и информация /БИА/" Тотално изгубени в превода и не в час с дипломатическия персонал, според мен.

като съветник в посолството се ползва с имунитет и с някои привилегии. Но понеже стана ясно, че дипломатите вече ги нямат за нищо в САЩ и по света, няма нищо чудно в поредната шумотевица.

СПОРЕД БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС МАКЕДОНИЯ ПРИНАДЛЕЖИ НА ТУРЦИЯ И ИСЛЯМА ... ДАНАПОМНЯ НА РУСОФОБИТЕ И ЕВРО-ХОДЖИТЕ АНТИ-БЪЛГАРИ:))

А албански агенти в македонския парламент имаше ли? Или ЦРУ като ги бият по главите реват като пички, че все имало руска или чужда намеса.Малко бой ядоха, ама кога ще дойде ред на наще мижитурковци???

явно огромната бройка сръбско-руски агенти които са в управлението на македония сега ревнуват че сърбите са изпратили друг агент

от тази агенция лошо БИАт

ВЪПРОСА Е НЕ АКВО СРЪБСКИЯ АГЕНТ ПРАВИ В СКОПИЕ А КЪДЕ БЯХА ГЪЗОБАР ДИМИТРОВ, ВОЛЕН СИДЕРОГЛУ , КРАКАЧАНКАТА И МУЦИ АГА БАНКЯНЛИЯТА ДА ЗАЩИТЯТ МАКЕДОНИЯ - ТАЗ ЗЕМЯ БЪЛГАРСКА ОТ АЛБАНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ???

А ти къде беше, дупе райско?

абе свирка...насила хубост не става! помага се само на човек дето е готов да приеме помощ! ...и се опитай да кажеш чия е тази земя пред някой македонец...ще ти избоде очите като куцо пиле домат

Как какво е търсил? Путин кара сърбите да търсят на македонска земя остатъци от азбука