Софийският градски съд оправда Алексей Петров

Алексей Петров беше оправдан по обвинението за помагачество за присвояване на сумата от 1 милион и 300 хиляди лева.

Обратно в новината

Коментари - Софийският градски съд оправда Алексей Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Става със 7 милиона...

дааа, човек какво ли не прави за едни 7 000 000 !

Че що да го осъдят? Много по-удобно е да е вечно подсъдим.

Човекът "чистичко" е получил 7 милиона, защото е голям специалист и е помогнал много за сделката. Така и Доган взе милион за някакъв язовир.

не за язовира, а за един лист формат А4 с анализ за язовира!

Затова сме толкова бедни. Толкова милиярди отиват кадето им наредат,но никога не се възтановяват ,а само им ,,чистят,, от ,,бандит,,стане. ,,бизнесмен,,

насименто, не се пише 1 милион и 300 хиляди, щото има много и буквички, и чисълца. пише се 1 300 000 !!

То съдиите са си техни на мафията, те си ги избират за да им служат , а не на народа! Съдиите с избори от народа , а не от съдии от ВСС те са си техните бащи и майки те си ги избират децата за магистрати?!

несме и очаквали и друг развои по това дело както всички дела на останалита бандюги един клошар осадиха че е подпалил тютюневите складове а тоя мазен помак уне виниха

А награда ще му дадат ли?Щото излиза,че човекът е чист като сълза.

Нищо ново под сльнцето..учудващо щеше да бьде ако беше осьден..ама това няма как да се случи с тази корумпирана сьдебна система..

Той е толкова чист за оправдаване колкото Очите,Баретата и други. После защо бягали младите...

Двамата с Бойко бяха съратници. Като ги слушаш двамата , как говорят, Алексей изглежда много по-умен. Как се получи тогава, единия да се превърне в любимец на бълг, народ, а другия нарочен за най-големия злодей.

любимец?

че, какво друго да е щом народа го избира за трети път, познаваш ли друг подобен случай..

Е, кажете ми как е възможно, два часа след кацането ми на българска територия вече да съм прочел поне 5 гадни новини, случили се в милата ни родина? Изобщо се питам, защо така не си изпуснах самолета?

Радвай се ,че си се спасил,да му мислиме ние ,,нещастниците,, дето сме имали сериона причина да останеме.В изобилие мизерия и мангали,а и още искат да ни докарат,добре ,че те не искат. Мафията си има държава.

Тази политическа глутница, която ни управлява близките 20 години, трябва да се измете из основи.

Т.н. "Политическа глутница" няма как сама да се измете. Боклука" или по-точно Политическия боклук, СЕ ИЗМИТА. Само, че тези които измитат..т.е. ние народа...нещо не щем да си свършим работата. та-а щом ние не си вършим работата и не определяме НИЕ кой и как да ни управлява, тогава други ще ни управляват и ще определят съдбите ни. Така е в живота!!!

смЕх!

По принцип съдии и прокурори не са защитени по никакъв начин от такива мутри,от задкулисието и олигарсите които по всякакъв начин се тикат с мръсните си пари и изнудване да влият върху партии,политици и оттам върху магистрати!Скоро пак се заговори,че още не е готов закона за корупцията по високите етажи който поне по замисъл най малко ще бъде спирачка на такова влияние,а и за самите политици ще бъде от полза,но те още не го знаят!!Другото е реформа в НПК,защото тези дълги процеси уж за изясняване на истината,дори и да изглежда правилно накрая стига до ей такива парадокси!

pompai

Как се става Главен прокурор ,без да си имал голямо дело и да си вкарал милионер в затвора? Няма кво да очакваме от такъв човек,подкрепен от Бойко Борисов и ни задържа съдебната система и развитие за 7-години напред.

Абе Цецо го задържа през 2010,какво беше " легни на земята,ти си престъпник" ,нещо от този род ,екшън да има,сплашване,а полицията какво е скопосала по нареждане на Цецо,на виж станахме за смях! То ако не бяха тези показни арести,да плащаме грешни пари,да се опорочи и обвинението ,не знам но можеше да е по различно накрая!

Прогнила държава :(

pompai

В Тази държава ,прокуратурата и съда са МАФИЯ.

pompai

Бандитите са в парламента ,но виновните не ги виждаме и чуваме.

pompai

Трябва Бунт и да се изнесат бандитите от парламента

Ето това е резултатът от с години спряганата и отлагана , станала митична БЪЛГАРСКА СЪДЕБНА РЕФОРМА. Ха, честито на трактора , където е текло пак ще тече.

дкми

Какво точно разбирате под "съдебна реформа", кой ще я направи тази реформа, как ще се направи, и какво ще промени това - та те участниците са едни и същи :) Със или без "съдебна реформа" - все тая. Няма да има никаква разлика.

Как Кой, ве! Мама цуцка, разбира се! Ейй, ама Тя нали каза, че реформата вече е свършила, като искаше да стане мамата на целата нация! Дааа, Кой ще я прави реформата, ве?

Вече се впечатлявам само от тези текстове в новините "Европейският съд по правата на човека постанови поредните си осъдителни решения срещу България. Държавата бе осъдена на плати общо 114 000 лева на част от задържаните ..." Тези суми се плащат от моите и вашите данъци, не знам до сега някой, който е взимал грешните решения, да е поел финансовата тежест за "творенията" си

не сериозно

А тези 7 млн. които е получил и " надлежно" декларирал с чисти ли са,прани ли са,сушени ли са,никой не казва?А и такава сума за посредничество предпоставя доста въпроси ,например как е посредничал,доброзорно,по "Търговския закон" ли или е изнудвал с помагачи? Пак не е доизкусурено обвиненито и пак не са мислили в правилна посока!Точно мутряшки " чист" и доста гнусно ,а и няма кой да пази съдиите от такива!

ПОСЛЕ ЗАЩО БИЛИ БОГАТИ ПРОКУРОРИ,СЪДИИ, СЛЕДОВАТЕЛИ !!!! САМО ТОЗИ БАНДИТ КОЛКО ИМ Е СНЕСЪЛ ДА ОТЪРВЕ КОЖАТА!!!!!

Уви, в България това не е "новина". Новина щеше да бъде, ако го бяха осъдили.

За Протокола : - Абсолютното съвпадане , по време и по Ниво-на-Поругаване на Нас-Всички, на това Свинство със Свинството отн. Азбуката-Ни --> Изказва Всичко.

КОГАТО ЗАПОЧНА СЪДЕБНИЯТ ПРОЦЕС, КАРАХА С КОЛИЧКА 80 ТОМА С ДОКАЗАТЕЛСТВА ПО ДЕЛОТО. КОЛКО ЛИ ЛЕВА СТРУВА ТОВА НА БЕДНИЯТ НАРОД. СЛУЧАЯТ Е СИМПТОМАТИЧЕН ЗА БЪЛГАРИЯ. - ШЕФА НА МАФИЯТА, СЪВЕТНИК В ДЕНС. СМЕЯТ ЛИ ГО ПИПНА.

просто нашите служби са успели така дълбоко да внедрят свой хора в мафията, че вече на практика я управляват

Сега ми стана ясно защо ония се дърпаха и ме пресираха докато си приключвах договора с Близу. Ми те ме ползвали за хранилка.

се вози в брониран автомобил, чиста ли е жилетката му?

всъщност няма спасение, ще ни убие комунизъмът до последния българин

Ей тези доносници до един невинни и чисти като сълза, а парите са мръсни, някак диалектика по комунистически

ами това вече не е новина а по скоро закономерност.аз не виждам смисъл от прокуратура,съд и прочие.просяка от пловдив го осъдиха на 4 години бързо бързо.за 7 милиона лв алексеи петров,галеви изпрали 200 милиона лева,маргини,масларова,брендо дето внесе 20 тона наркотици невинен в българия пък осъден в италия и румъния ама на свобода при нас,онзи военния министър дето взел подкуп ама му го набутали в ръцете,а христо бисеров имал милиони в швеицарска банка ама мълча откъде са ,една дума не каза и тои девствен.повръща ми се.съдиите невинни защото спазили закона,прокурорите те пък престъпниците не попълвали нотариално заверена декларация за извършено престъпление,изобщо цялата система пуши,работи,взима заплати,премии,стачкува,протестира,взима отпуска,болнични но престъпниците в затвора не влизат освен разни просяци и бабички дето ловят риба.явно така да продължава е проблем но българите сме търпеливо стадо.кога ли някои ще изтрещи и ще грабне калашника и да изпозастреля няколко прокурора и съдии.явно няма друго решение.

Тракторът оре, а ако имаше харизма можеше да е ББ

Шило

Имах си хас...Де е Лозан Панов, Христо Иванов, Душана Здравкова, Генов, Цона и другите герои, да протестират срещу съда и да искат ефективно правораздаване?

Пазят Прокопито да не му повдигнат обвинение за нещо си!Затова се вряска и пляска!Но това дело на Петров ебот 2010 - та когато Цветснов ги ловеше с камера и маскирани,та да се прочуем,той де,и от прочуване данъкоплатците олекнаха с 114 000 лева,та те такова му е било и обвинението,шум да се вдига и сега като е оправдан спи и гледай!

Затова България изобщо не трябва да бъде приемана в Еврозоната,даже трябва да бъдем натирени от ЕС за да ни дойде акъла,че трябва народа да излезе на улицата и избеси пропадналото котило в Съдебната система...

Днес Октопода очаквано го оправдаха, а клошарът от Пловдив, който с цигара изгорил четири декара с тютюневи складове, съставляващи отделни постройки, също така очаквано го осъдиха на 4-ри години... Еми, нормално за наша България. Честито на Цацаратурата и противниците й от Съда. Днес свършиха чудесна съвместна работа!

Оцелява колко още ще оцелява?

Най голямата изненада щеше да е, око бяха го осъдили! Нали октопода е недосегаем?

...има си хас да не го оправдаят ?!!...някои нещо друго очаквал ли е ?!!....щеше да е учудващо ако бе признат за виновен !

са тартора на българската мафия, някой има ли против:)

Сега като ни одруса по Закона за отговорността на държавата ,Бойко да се бракне и Цецко и да му платят от джобовете си.Нема такава държава.Важното е че осъдиха клошаря от Плавдив тъй като склада е пламнал от четирите страни на покрива едновременно.

Те няма да се бръкнат а на нас ще ни бръкнат...

И ДВАМАТА СТЕ ПРАВИ но имам чувството че сега щте съди държавата и то за мильони и след това щте си ги подели петров именно с тия които го обвиняват така се правят много лесно пачка всичко по закона

Не може, толкова пари да са виновни. Няма как.

няма да барате Ел Пиетро...и Маджо...и ТИМ...не се фантазирайте

Никой няма намерение да го бара,но има все по-точни техники

Добро фото ухилил се е като утка

Човека лежа в арестите по -вече от година--като маймуна го разкарваха по съдилища -подхватат от полицаи с белезници -----и сега сякаш това не е било Е-било е-- не се забравя-ни прощава--- пак осъдителна присъда вСтрасбург--- но къде са дознателите-следователите--прокурорите--дансажиите -които преди години бяха много уверени че са избили рибата --и диктуваха на агенциите какви престъпления разкрили---те са по близо до заветната пенсия ли? лична отговорност в държавата -има ли?

Таш ак правосъдие

Заради разни такива мошеници, в БЪлгария живеем зле. Ако застрелят съдията, а и тоя, ще тръгне към по- добре... Ей такива крадливи доносници като тоя разпаднаха Съветския Съюз( Русия)- 1991 г, за да крадат повече. Само с разтрел ще ги оправят.

Ти май си от активните борци...като гледам колко си грамотен.Кой ти е виновен че живееш зле - като си тъпанар така ще живееш

И ЩО ДА Е ТЪПАНАР ..... СКУДОУМНИ ПИСАЧО ? КАКВО ТЕ КАРА ДА СИ МИСЛИШ ЧЕ СИ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО ? ТИ СИ НАЙ ОБИКНОВЕН ФОРУМЕН ПЛЪХ ... КОЙТО НЕСТАВА ЗА НИЩО .

Този мафиот го оправдаха, а осъдиха просяка от Плавдив.

Не си спомням добре,но май го съдят вече 10 години. Бях забравил,че съществува.

Правило първо../у нас винаги се защитава крадеца и убиеца.. Изобщо не очакваме осъдителна присъда по дела свързани с ограбването на кетата ни страна Правят се тъкива обвинения ,че в съда веднага отпадат,пък съдийте са толкова корумпирани Гушнат парите и изпистат името на мафиотите и станат,,ЧЕСТНИ БИЗНЕСМЕНИ,, Е НЯМА ТЪКАВА ДЪРЖАВА.

7 години, ама кой ги брои?...

тръц...аз не мога да повярвам,че са направили опит да осъдят тая вода ненапита,вий ми говорите,че го оправдали!!! как изобщо ви дойде наум нещо различно...бах бах бах бах