Рогозин: Русия може да защити себе си и съюзниците си

Русия има необходимите възможности, за да гарантира своята защита и тази на съюзниците си, заяви вицепремиерът Дмитрий Рогозин.

Обратно в новината

Коментари - Рогозин: Русия може да защити себе си и съюзниците си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

българия си плаща за това ей нагъл руски олигарх

ПАРИТЕ са ОПРОСТЕНИ!ЛЪЖЕШ НАГЛО!ВИЕ НЯМА ДА СПРЕТЕ ДА ЛЪЖТЕ НО АЗ НЯМА ДА СПРА ДА ТИ ГО ПОВТАРЯМ НА ВАС И НА АУДИТОРИЯТА!Русия след войната ни създава Армия,Библиотека и Банка.С тези (най вече не мога да разбера как не разбирате че с тази елементарна пропаганда всъщност помагате на Русия)твърдения ставате за смях.

Дмитрий Рогозин: Никога не сме позволявали да обиждат по-малките ни братя, това е само наше право!

се мъчат да изближат помията, която вождът им изля върху България и българите. Късно е, либе, за китка. Оляхте се до ушите. И я Рогозката, ако обича да уточни, какви са тия "общи земи"?

Сороститутките пак са плъзнали из форума като зараза.

жителството, което се отмени и не само за София, не можеше да живееш и в друг по-голям град. А и до баба Ванга се ходеше само с т.нар. "открит лист" - какво е това - да ходиш когато ти скимне близко до гръцката граница? Да ходиш в Европа като че ли ходиш до Пловдив, да имаш кола па макар и трошка, хубави хладилници, телевизори и всякаква техника. А А "ергенския данък", а вишистите три години на село? източно германците залагаха живота си само и само да отидат в Западна Германия. И защо, но никой не ми отговаря защо синът на Корнелия е в САЩ, а също и синът на първата дама, защо не са в Русия?

Не се трае робството и кучешкия живот, който ни докараха американските империалисти. Такива роби като сега и през турско не сме били.

Русска свиня пише от името на българите - странна работа. Вас не ви ли уволниха от тролския център?

кои са съюзниците на Русия, слава Богу ние не сме, като виждам отношението ѝ към нас.

Сирия. Ама нещо не я пазят, та този май си разшравя приказки от 1001 нощ.

Кончи, всеки нормален българин е съюзник на Русия.

на всяка руска свиня може би и се иска, но всеки нормален българим мрази руските свине (не интелигенцията, а разни колхозници полковници Сталин и друга измет). Всего хорошего, не си ли обедна почивка бе руска свиньо?

Русия съюзници няма. Тя има васали. А дебелият чичко от снимката си чеше езика.

Ако за Русия сме "васали", за Щатите сме роби и подчовеци. Това са фактите.

Тръмп ли накара Путин да каже, че пишем и четем на македоница, а?

А дано по-скоро ни защитите и освободите за трети път, че вече не се трае.

На тъпите руснаци не ни трябва нито жилото ,нито медът.

"пустите клисурци/станали московци/а панагюрци/донски казаци" - тази и други такива патриотични песни са пеели нашите родолюбци на времето. Киряк Стефчов ( Бегеец, Щерев, ..) събрал в списък имената им и ги отнесъл в конака.

Ех ти Митя, Митя... Октомвриец млад...

РОГОЗИН-на еврейски иврит КИСЕЛ РАЗДРАЗНИТЕЛЕН бесен избухлив крив

вицето на медведев да не заработва като водопроводчик, та се е барнал с тоя работен гащеризон??

Кой МЕДВЕДЕВ оня със истинко хазарско име Давид Аарон МЕНДЕЛЬ

Отбор глупаци.

ЩЕ ВИ ИЗТРИЯТ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА ПРЕДИ ДА СТЕ СЕ УСЕТИЛИ!!!

кой

Лошото е товариш, че за вас- кагебистите, ЗАЩИТИ и ПАЗИ са много разтегливи понятия. Вие така "защитихте" и Крим...и в момента защитавате част от Украйна. Вашата защита е като прегръдката на питона- задушаваща и убийствена. Който не я е изпитвал, смао той не я познава. Но пък имате все още рубли да плащате на промитите рашшанисти, които да ни облъчват с любов към Рашша.

ДРЪН ДРЪН, СТАРИТЕ ЛЪЖИ ЗА "ОСВОБОДИТЕЛНАТА" ВОЙНА ! ЦЕЛТА НА РУСИЯ Е БИЛА ЗАВЛАДЯВАНЕТО НА ПРОЛИВИТЕ, НО ПЪТЯ ЗА ТЯХ МИНАВА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ, КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ НА КАРТАТА! НЯМА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ВОЙНА ВОДЕНА ОТ ЕМОЦИИ, ВСИЧКО Е 100% ИНТЕРЕСИ !!

И как Русия защити съюзника си Асад от ,,томагавките" на Тръмп?И как Русия защити съюзниците си терористи от ,,Хизбулла" от израелските систематични удари?И как Русия защити своето население от ислямски атентати във Москва,Кавказ,Египет?И как Русия помогна на своя съюзник Уккрайна като и анексира територия и изби хиляди в Донбас? Русия е страна която е агресивна към съседите си и света за да прикрие собствената си безпомощност!

Ами как и какво точно да защитава от томаховки паднали в морето още с изстрелването или мними и фантастични израелски удари .Ти ще защитаваш ли децата си от куршумите падащи от тв екрана на поредната холивудска боза. Иначе Русия в Сиря в Украйна Африка Латинска америка и Европа си прибира свичко което ти трябва без много шум и усилия.Фактите продължавата да се случват исега.

Ли, ли колко си неграмотен! напрао ме изкефи!

Докато Русия ни особождаваше от турско робство..Днешните еврофеклали от Гейсъюза и тая кочина Краварника, въоръжаваха турския башибузук с пушки Уинчестър, пистолети Колт и оръдия Круп...Това са фактите, недраги господа еврофекали и прочие козяшка сган!!!

ама ти още ли не си си заврял ак-47на отзад и дръпнал спусъка бе ? нали обеща....

Захари Стоянов пише за башибозука в Батак- "Теглете ятаганите". Защото башибозука е пасмина от пладнешки разбойници, без връзка с официалната власт, въоръжени с кой каквото намерил, убиващ за удоволствие и грабещ за себе си! Но вършил мръсната работа на официалната турска власт!

Излагаш се синко!

то рогозкин и за ссср викаше същото, пък ссср умре!

И Педалсъюза също мре, дека бе кат хилядолетния райх..С фюрер бабуля Меркуля:)

Да, Русия е Големия брат на славянските народи. А големия брат бие по малките - колко просто и ясно !:)

ЗА ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА КОГАТО ДВА НАРОДА С ОБЩА КРЪВ И РЕЛИГИЯ СЕ ХВАНАТ ЗА ГУШИТЕ. "ВЕЛИКИТЕ" УКРИ ПОДОБНО НА НАС ОТКРИХА КОЛКО СА "ВЕЛИКИ" ПЯХА "Никогда мы не будем братьями" , НО СЕГА СА ДОВЕДЕНИ ОТ ТЕХНИТЕ ПОДОБНИ НА НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НИ БОКЛУЦИ ДО СЪСТОЯНИЕ НА ПЪЛНО ОСКОТЯВАНЕ. "Вас так много, а, жаль, безликие. Вы - огромные, мы - ВЕЛИКИЕ". В МОМЕНТА ТЯХНОТО ВЕЛИЧИЕ Е СВЕДЕНО ДО ДЖОБЕН ФОРМАТ И ПЪЛЕН , ТОТАЛЕН РАЗПАД. ТОВА ГО ИМА И ПРИ НАС! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ТЕХНИТЕ И НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СА БАНДИТИ И СА ЗА СЪД! СЪД ЩЕ ИМА ! ТРЕПАНЕ СЪЩО! Тези неща просто са неизбежни!

Така е.

Да този се държи като училищния побойник, но забравя уроците на историята. Особено смешно е да говори за безкористност, при положение че на 3 пъти за по-малко от 100 години крадат златния резерв на България. А на Русия вече сме се опарили и знаем че не може да се разчита: Русия гарантираше че Румъния няма да воюва с България по време на балканската война, ама като видяха че печелим тези гаранции отпаднаха! Даже тогавашния посланик в България Неклюдов в последствие беше награден с най-високото държавно отличие от сръбския крал Милан. Смятайте тогава колко ни се е насъбрало че само няколко години след като България е била гадно измамена в Балканската война, разгромяваме обединените сръбско-румънски и руски войски. Най-великата конница казашката е унищожена от шопската първа конна армия и знамената и са пленени /всеки може да ги види във ВИМ/ Така че руснаците изобщо не трябва да се пишат толкова велики само с победата над Хитлер след като забравят че немците бяха стигнали Москва за 6 месеца и без технологичната помощ от САЩ, на практика СССР нямаше никаква индустрия, само идиоти могат да мислят че руснаците са успели да пренесат промишленото си производство в Сибир.

Не ,не ни крадат златния резерв.Лъжеш.Просто лъжеш.И всеки може да провери подробностите които ти не казваш.

Що квичити ве руски кавали и що джуджака са върти като дервиш ве.

Русия е получила отдавна бленувани територии от Османската империя, като репарации, цялото тежк овъоръжение на Турция. Получила е от България 32.5 тона злато. Не знам от другите колко е получила. Това злато се дава за освобождаване на териториите от войските - това е правилото. Плащали сме златото бая години. Освен това западните сили не са позволили да бъде окупирана България и са го изискали. Не е известно дали нямаше да бъдем руска територия, ако не бяха те. Самата война е боло невъзможно да бъде спечелена без логистичната и всякаква помощ на местното население, което е пренасяло тежкото въоръжение и е изхранвало войската. Войната е била толкова на ръба, че на всички е известно: без помощта а българите Русия щеше да загуби поредната война от Турция. Рогозин я кара по учебниците по история, които са писани като за 15-та република на СССР. Не е наясно момчето. И да са искали, не са могли да си запазят България. В края на войната Русия е била с изразходван ресурс и малка намеса на европейските заинтересовани са можели да променят благоприятния за нея изход. И да не си получи пая, за който се е била доста тежко. Така че свободата си не я дължим само на Русия, но и на Запада. Речено е било (май), че който ни освободи, той ще ни пороби. И е щяло да е така, ако западните сили не са се били намесили. Свободата си дължим не само на Русия, но и на много съчетания на обстоятелства. Дадена ни е от Господ Бог.

ДА ПОПИТАМ ТЕБ КОРИФЕЮ НА ИСТОРИЧЕСКИТЕ НАУКИ . ОТ КЪДЕ Е ВЗЕЛА БЪЛГАРИЯ 32 ТОНА ЗЛАТО ТА ДА ПЛАТИ С ТЯХ НА РУСИЯ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ПРИ СЪЕДИНЕНИЕТО 1885 Г ТУРЦИЯ ИСКА ОБЕЩЕТЕНИЕ В РАЗМЕР НА 23 МИЛИОНА ЗЛАТНИ РУБЛИ И ПОНЕЖЕ БЪЛГАРИЯ ГИ НЯМА ..... РУСИЯ ГИ ПЛАЩА ВМЕСТО НАС . ТОВА СА ФАКТИТЕ СОРОСОИДЕ ...... НЕ СА ТИ ПРИЯТНИ НО Е ФАКТ .

МЕЖДУ ДРУГОТО ЗНЪЕШ ЛИ КОЙ УШИВА САМАРСКОТО ЗНАМЕ ? ПОНЕЖЕ СИ ТЪП ЩЕ ТИ КАЖА АЗ. САМАРСКОТО ЗНАМЕ Е УШИТО В ГРАД САМАРА - ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ОТ БЪЛГАРИ МЮСУЛМАНИ И ТЕ СЕ СРАЖАВАТ В РЕДИЦИТЕ НА РУСКАТА АРМИЯ СРЕЩУ ТУРЦИТЕ .

Откъде е взела България 32 тона злато отговорът е елементарен от българите - населението и чорбаджиите, но човек трябва да прочете малко фактология за да го осмисли, което може би е непосилно за такива като теб:_) Истината е че в сравнение с мужиците, и голямата част турци българите са били от най-заможните поданици на султана и са плащали най-сериозните данъци. Това са фактите чисто и просто не сме били роби или крепостни българи не са били продавани и купувани нито по отделно нито заедно с земята, която се е водела собственост на султана но се е наследявала от българи единствено не са имали право да я продават, но на практика са я владеели. Ако турците не бяха проспали индустриалната революция и икономиката им не се беше сринала заради среброто от новия свят национално освободителното ни движение щеше да почака поне още 50-100 год.

Такаааа......лъжеш отново.Явно ти е навик.То всеки послъгва през живота си за нещо но тук наблюдаваме увличане.Никакви 32,5 тона злато не е давала България на Русия.Но ти лъжи ,лъжи си.....

Ама и тоя като лъже не се чува сам! :)

До всички притеснени от Русия: Няма от какво да се плашите, Русия повече няма и да помисли да спасява предатели като българите. Ако Русия не ни беше освободила Щерев и подобната измет никога нямаше да се родят. Техните пра-родители щяха да бъдат изклани от турците и гадното им предателско потомство нямаше да срами планетата земя.

Ако Западът не се беше намесил, България вероятно щеше да е административна област на Русия. Малко по-добре от такава на Турция. Но сега сме държава, само гледай какво правим с нея. Достойни ли сме да сме самостоятелни?!

Не,не искаме повече да ни идвате на гости,да ни"освобождавате" и "защитавате".И всички ваши съседни държави са на същото мнение.Стойте си в Москва/на прабългарски Моска/върху земите на Велика България,до голямата река около която са били оборите на многобройния добитък на старите българи на хан Кубер.

Благодарение на Западната окупация, България внася 80% от стоките и е фалирала държава. Американските агресори не плащат базите в България, защото са собственици на територията. От почти 9 млн. през 1989 г. сега сме 6.5 млн. души. Западът през 1997 г. наложи 75% ликвидиране икономиката ни. Виденов отказа ,но Костоф плебея подписа и расипа страната ни. Напред към Запада господа продажници

Това, че ти Кончита не искаш не означава, че и българския народ не го иска.

е не сме сами ...ГРУ вербува обратните мужици и ги шантажира за техните палави приключения....

Ако Русия излезе от Балканите, максимум за 2 години всички Балкански джуджета ставаме Турски валийства

Бай Дончо да се моли да не стане Рогозин президент на Русия ,че тогава памперсите не спасяват прогнилото НАТО

Mдaaaмм,отървахме "по-малкия брат" Черна гора,затова сега ще стиснем в прегръдката си другия брат-Македония.

А бе тъпако руски, кой осквернява паметници на руските войни 1877 1878 година? И апропо какви приятели сме ние с вас, колко репарации ни взвха англичани и американци, с които воювахме и колко СССР, с които до07 09 1944 година бяхме приятели и след това ни обявихте В О Й Н А ???

Глупако ако СССР не беше обявил война на България на 05.09.1944г. сега щеше да си с фес на главата . Седни прочети малко исторически факти пък тогава говори срещу СССР и Русия.

Кой щеше да ни сложи феса , царя ли ? Който не даде наш войник да влезе във войната ?

Княз Светослав нападнал Плиска, пленил 30 000 българи и ги набил на кол при отстъплението си по пътя към Дръстър. Справедливо. Защото се съпротивлявали на намерението му да завладее България. Иван Грозни е превзел Велики Болгар и го сринал със земята. Справедливо. И съгласно тогавашните нрави се нарекъл цар болгарский. Този руски владетел се прочул със жестокостта си. Затова е наречен и Грозни, което ще рече Страшни. А ние, българите, мило го наричаме дядо Иван. Но да проследим историята. Преди повече от 200 години Русия завладява Кавказ и покорява народите, които живеят в този край на света. Лермонтов пише приспивна песен, в която се казва: Злой чечен ползет на берег, точить свой кинжал Чеченците са лошите, бандитите, а руснаците са добрите. До ден днешен не дават онова, което чеченският народ иска. Свобода. И много справедливо, защото и те я нямат. Русия води война с Турция през 1856 г., но след като стига до Одрин, сключва мир и се оттегля, като взема със себе си хиляди българи, за да работят в пустеещите земи. Справедливо. През 1878 г. освобождава две трети от България, като подарява Добруджа на Румъния, защото отнема части от нейната територия. Справедливо.

Братската любов на Иван Грозни:Вместо встъпителни думи, спомените на един от руснаците обсаждали Казан: Вече около пет седмици россияните стояха под Казан и убиваха излизащити от града не по-малко от десет хиляди неприятели,.. Никой не се предаде жив, спасиха се малко... ранените... Градът беше завзет.. убиваха всички които се намираха, в домовете, или в ямите; вземаха в плен жени, деца или чиновници... сечта престана но кръвта се лееше... Царския дворец, улиците, крепостните стени и дълбоките ровове бяха запълнени с мъртви.. тела се носеха по реката... След затриването на Златната Орда, която държала българите под робство, нашите братя въстават и създават Казанското Канство. То е пряк наследник на Волжка България, и за това свидетелства дори най първото име на град Казан - Булгар-Ал-Джахид - Новият Булгар. Според редица волжки историци от днешните идел-уралски републики, единстветана съществена разлика между Казанаското Ханство и Волжка България е че столицата се е преместила. и Тъй като Казанското Канство е било на ключов търговски път, то е било апетитна хапка за Руснаците в техните амбиции, да засвадеят цяла Азия. Входната врата за това е именно Волжка България. За съжаление тя става жертва на Руската имперска политика.

Този човечец на снимката, казва неща които доказано НЕ СА ВЕРНИ - "Русия винаги се е ръководила от безкористни съображения, оказвайки помощ на съюзниците си"

Русия вече никой не може да защити, дори и себе си.Със смешната си поли-тика на Путин,с плачевната и изостанала икономика от продажба на суровини,с финансирания тероризъм по света и в България....

Този човечец на снимката, говори за " нашата обща земя" - България не е ли самостоятелна държава в Европа ?!?!?!?!

На теория сме самостоятелна държава, но на практика окупирана американска територия.

Как може , 99% от живеещите на тази земя наречена България да имат уважително отношение към нашите освободители , а 1% , дори по-малко да са против освободителите и то в ръководния ешелон , много е съмнително това ! Всеки би казал за противниците на Освободителите че са купени , а може и досиета да имат , моля Путин ако има на нашите първенци нещо да покаже , кой какъв е ! Смешен факт че този Антон написа книга за Бойко с факти за престъпна дейност и го направи Депутат от неговата Партия , значи мрази някой но за пари !

Объркал си цифрите пич. Руснаците са донесли по тези земи 1 добрина и безброй злини. Няма как да са харесвани. Ако не вярваш - прочети малко история.

Сбъркания си ти , пич.

Ние винаги ще дължим признателност на руския народ за освобожението. Имено те руския народ масове се записват доброволци за нашето освобождение и изнасят тежестта на войната. Първоначално дори в Русия дори не са смятали, че могат да спечелят войната и въпреки това тръгват за да направят каквото могат. За съжаление днес Русия с изкаването на призединета Путин направи крачка назад в нашите отношения. За съжаение също господин Рогозин е кибритлия, сега може да се изрази ласкаво, утре да сгафи яко. Не трябва да се приема прекалено сериозно, въпреки че е вице.

нека да ви припомня как защитиха сърбите от ната - ха ахахаха. палиха им фитилите, палиха им ги, а наи-накрая ги оставиха да ги бомбандират до дупка - още не могат да се оправят.

абе момци , вие задавате ли си въпроса ако утре се емне башибозука да си вземе земите обратно , кои ще ни обърне внимание ? англuя или америка ... ха ха ха никои не ни кара да обичаме руснаците , само не разбрах как така уж правителството ни било проруско ...особено с предпоследнят ни президент ...а се оказахме без газ , без белене и без пазар за домати и пиперки ...

Проблема е че Русия користно е водила войната и Е РАЗШИРИЛА териториите си, а в последствие се опитва да заграби и България, а след неуспеха, къса демонстративно и съвсем користно дипломатическите отношения.

Дада много си акълия , дедо ти за това е бегал от Одринско на готово освободена земя , по-хубаво е след такова писане да е останал там , сега щеше да е резняк !

да плюете Русия шибани русофоби. Марш да хленчите в мериканското консулато за визи. Нещастници гнусни!

"за да не се намират негодяи и мерзавци, които се опитват да събарят паметници и да заливат с мръсна пропагандна кал тази кръв, с която е пропита НАШАТА обща земя" СЕЩАТЕ ЛИ СЕ МЕРЗАВЦИ, ЧЕ ТАЗИ ЗЕМЯ Е "НАША" РУСКА ЗАЩОТО Е ОТВОЮВАНА С КРЪВ. С КРЪВ СМЕ Я ВЗЕЛИ С КРЪВ ЩЕ Я ДАДЕМ! Това е в превод обръщението към българските СЪЩИСАНИ политици!!

ИДВА ВИДОВ ДЕН ЗА ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ МАРИОНЕТКИ,ПРОВЕЖДАЩИ ГЕНОЦИД СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД!!!БРАТУШКИТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ НИ СПАСЯТ ОТ ОКУПАЦИЯ,ТОЗИ ПЪТ ОТ САЩ!!!

Много им станаха СвинстватаНакуп на тея, Хора.... - Тракторо'изчистването' + Вакханалията-с-Кирилицата + ТазСвръхИнсинуация . ...а Лукойл и ВескоТрампата - Пак си Ни цакат... ...1.2 милиАрда за Несъществуващите реактори - ги Краднаха... ...катеБейщинката... ...онея 'наште', от 'патриоти' до Всевъзможни мизантропи - Пак точат лиги по Нашите Данъкоплатски пари ... => Едно леекичко попоподсещане на ВВС о.з. че Е Главнокомандващ ?!

Много, унищожиха 3 000 000 българи от глад и мизерия.

СПАСИХМЕ СЕ ОТ ТЕЗИ ГАДОВЕ !!!

Не казвай хоп преди да скочиш.

ЧУЙ КАКВИ ГИ РЕДИ РОГОЗИН: ""за да не се намират негодяи и мерзавци, които се опитват да събарят паметници и да заливат с мръсна пропагандна кал тази кръв, с която е пропита НАШАТА обща земя" СЕЩАШ ЛИ СЕ МЕРЗАВЕЦО, ЧЕ ТАЗИ ЗЕМЯ Е "НАША" РУСКА ЗАЩОТО Е ОТВОЮВАНА С КРЪВ. С КРЪВ СМЕ Я ВЗЕЛИ С КРЪВ ЩЕ Я ДАДЕМ! Това е в превод обръщението на РОГОЗИН към тъпанари като теб!!

Сталин защити Чехия и Сърбия, така Вова Къси защити Сирия след като американците я бомбардираха.

1936 Полша отказва на СССР да пропусне Червената армия към Чехия. После Сталин е;а мамата не само на полската върхушка, но и на обединтелят на Европа бай Хитлер.

Пените се като албански сапун, що така? Искате или не, ще има ново освобождение, бой по тъпите манерки и рев след това 45 годин. Дали ще изтече срок давност за изтреблението на 3 000 000 българи? Вие как мислите?

Ела ми по наблизо и набързо ще те "освободя" от русолюбството ти. Цуцуните по главата ти ще са само страничен ефект.

Страхотно интелигентно предложение, личи си ,че си интелигентен човек, а не безмозъчна твар

Здрава ми е главата, вервай друже. Служил съм в БНА, старшина-школник на взвод строителни войски - турци, цигани и един българин.. Боят там бе ежедневие, справях се някак.

...че ще Изкореним путинофилиса и ДнешноКремълската гонорея от Земите-Ни. Не Утре, не Днес, а : --> Незабавно.

а кой ги напада тия боклуци?

БОЛНАТА ИМ СЪВЕСТ! ОТ НЕЯ НЯМА ЗАЩИТА! ДАЖЕ ЗА ТОВАРИЩ КАПУТИН!

Този който нападна и окупира България.