Комисар Маринов: Хората стават все по-бдителни

Колкото повече се говори за тероризъм хората стават все по- бдителни и съответно дават повече сигнали за това, което забележат.

Обратно в новината

Коментари - Комисар Маринов: Хората стават все по-бдителни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не "бдителни", а страхливи за живота си, защото родната полиция ни "пази".

Sm3hurk0

поредните глупости, като от сагата в Пловдив, дето клошара с цигара бил подпалил тютюневите складовете.... На мен почти всяка цигара ми гасне и я паля от ново, а за пожар и дума не може да стане....., Обаче клошара подпалил... Смешници !

Уважаеми господин ГЛАВЕН и не знам си още какъв Политкомисар.Ти знаеш ли изобщо в каква държава живееш?Нашата мила Татковина е разграден двор.Цял ден съвещания правите и резултат кръгла О.Нека бог да ни пази.

"ХОРАТА СТАВАТ ВСЕ ПО-БДИТЕЛНИ". ТА НАРОДЪТ НИ Е БЕЗЗАЩИТЕН: ПО ПЪТИЩАТА БИЛО, ПО СЕЛАТА, НАВСЯКЪДЕ... КЪДЕ Е РОДНАТА ПОЛИЦИЯ? НЯМА ТАКАВА, А Е ГОЛЯМА АРМИЯ ЗА МАЩАБИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, НО НЕ, ЕЛАТЕ И ВИЖТЕ ЩЕ СРЕЩНЕТЕ ЛИ ПО КВАРТАЛИТЕ НА СТОЛИЦАТА ПОЛИЦАЙ? НЕ, РАЗБИРА СЕ...НЯМА КОНТРОЛ, ПРОСТО МВР НЕ РАБОТИ...!!!

От такава ''бдителност '' , вече 15 години не е разкрит терориста от летището в Бургас .

Кой атентат имате предвид ? Ако е терористичния акт срещу автобуса с израелски туристи, станал на 18 юли 2012 г, минали са по-малко от 5 години. И извършителите са разкрити. Но не са заловени. Подсъдими по делото са Мелиад Фарах - ливанец с австралийски паспорт, и Хасан Ел Хадж Хасан, който е с канадско и ливанско гражданство. Съдят ги в момента, задочно. Вече имаше 2 заседания на съда.

С кого воюват терористите - ами с гражданите на Държавата Израел. И да сме бдителни ? А за нашите родители на село, изоставени от полицията на бандитите, кой ще помага ? За тях повече трябва да внимаваме и повече да ги пазим.

Гусин гл. секретар , такава ли ви е ''бдителността'' , ВСИЧКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ДА ГИ НАУЧАВАТЕ ОТ МЕДИИТЕ ??? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ? МВР е станало , ЧАСТНА ПОЛИТИЧЕСКА ФИРМА , САМО ЗА СТАТИСТИКИ ! ВЪВ ВСЯКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ , УЧАСТВАТ БИВШИ ИЛИ НАСТОЯЩИ ПОЛИЦАИ , .... АМАН ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗКАЗВАНИЯ И ПОЛИТИЧЕСКА НАГЛОСТ .... МЕРСИ !

Толкова бдителни ,че спят по терасите с подготвени пачки с мангизи в пликове ,чакайки с нетърпение да им звъннат от ПолЮцията... Изкуфял народ ...Скапан материал ...За това такива боклуци са на ВЛАСТ ! Илиян Тодоров ...Областен на София ... Да бяхте изкарали и петното и пищова бре ...