БСП за кмета на Асеновград: Очакваме обективно разследване

Очакваме компетентните органи да проведат обективно разследване.

Обратно в новината

Коментари - БСП за кмета на Асеновград: Очакваме обективно разследване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Изхождайки от съдебната практика от последните 20 години, можем да направим обосновано предположение, че ще се окаже невинен.

не е виновен! те комунистите си са крадливи по рождение!! щото нали комунизма се предава по наследство и по полов път, както каза дрОгарят кутев!

Не е задържан!

Снимки с имената на осъдените крадци + окрадените вещи + обектът на кражба да се поставят на табла в кметствата на селата, така че хората да знаят кой ги краде........... Надяваме се на съдействието на председателя на Обединени патриоти" на София-област г-н Б.Бранков, защото това беше приоритет в предизборните им кампании и за президент и за парламент. Кметовете да съдействат.

недоказване на истината.

НИНОВА БЪДИ ПИЧКА И ПОКАНИ МУЦИ АГА БАНКЯНЛИЯТА НА ДЕБАТ "ИМА ЛИ 4-ТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ИЛИ НЕ "

При кметовете няма бсп мсп...Не плащаш ли , си аут.А не се правете на умрели гарги!

Този май е кадър на БСП, а ? Тогава няма какво да се коментира. До стената !

Чакаме сега и Данчето, Николов, Тотев, Рейзи и т.н.

Я да попитам ? Защо БСП прознуваха 100 годишншна ? Отговор - защото са бифшите комунисти , които изтрепаха стотици хиляди хора без съд , за да им вземат парите и имуществата . А защо ни правят на балъци ? Защото ние си мълчим . ОТВРАТ !

биВши - да живее ГЕРБ !!!

Не е по моя вина . Не знам как се появяват букви които не съм писал , защото проверявам написаното .

Няма кмет,който да е осиромашал след мандата си!Бутат им,защото иначе няма среден бизнес.Не виждам коментарии за кметовете по Черноморието.За столицата не ми се и коментира......вече не се знае кой на кой имот е реален собственик.

Нинова обективно раследване ще има и за Техноимпекс имай търпение

Лош ден за червените кметове! Кмета на Асеновград арестуван за далавери, некадърната кметица на Каварна спира емблемата на градчето рок феста! Ама ко искаш от червените отрепки?!

Няма строителен предприемач с по-голям бизнес да не БУТА! Дори и да не са му поискали, той пак БУТА! Запряновите са идеаен пример. Бай ви вакрил и синчето нямат един договор без рушвет. По такива трябва много здраво да се удря! Щото пак ще се измъкнат и ще бутат и на следващия и на по-следващия кмет и на ванчо и на данчо и на ганчо ----

Престъпниците в България са или цигани или комунисти.

Не съм съгласен. БСП има един кмет,и го арестуват за икономически престъпления. За икономически престъпления социалисти не трябва да се арестуват. Те не крадат, те си вземат. Такава е природата им. Както на ромите.

Много избирателно се правят проверките ...да дойдат в Казанлък да видят какво става ...ремонтират училища ,събарят ...пак ремонтират и това с нашите пари ...

Сефте комендантски!

Пак няма осъден,няма отнето имущество, няма върнати пари. Само ни омайват с "задържан", "разследван", "проверяван", все такива глупости.

Аз съм комунист! Но такава престъпна партия като БСП НЯМА

Няма такова нещо като "престъпна партия". Има претъпник/личност. Но няма наказани.

И аз така мисля за NSDAP.

Браво на вас , че си признавате . Но от коя година сте комунист ? По наследство или по какво ?

Кмета е от БСП. Само споделям....

Тези от БСП не се ли чувстват неудобно от нас , които знаем , че са бифшите комунисти ? Или не им пука . Вместо да ги обесим всичките до един ние им гледаме нахалството . До КОГА ???

Обективността на разследването вече е договорена в ЦУМ. Предстоят да се изчистят разни детайли, но става дума за под 100 хил. лева, та не се очакват проблеми нито от Съда, нито от БСП.

ауууууу,бекапето много честно излезна бе,а ако разследват шефката му какви ли свинщини ще излезнат а,ама гарван гарвану око не вади нали господа магистрати

На рошавите гарги трябва да се извади окото от някой гарван, защото се вижда, че рошавата гарга няма поглед за нещата ставащи в България. Цитира и то толкова калпаво една партия която я няма на политическия хоризонт/става въпрос за бекапето/.

а като я няма на хоризонта защо нейните демиктатични членове се обаждат като ялови вещици бе демократо