Плевнелиев твърдо против отваряне на стенограмата за КТБ

Президентът Росен Плевнелиев (2012-2017 г.) бе категоричен, че не одобрява разсекретяването на стенограмата от консултациите по казуса КТБ преди 3 години.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев твърдо против отваряне на стенограмата за КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до смърт! Не се ли сещате, че има и други чуждестранни интереси и високопоставени лица, замесени в таая кражба? Няма да позволят да се разсекрети аферата на века!

Има хубава българска поговорка - Гузен негонен бяга....

Какво да разсекретяват? Всичко е ясно. Няколко изгорени бушончета, вече осребрени. Финансова пирамида под носа на БНБ и разбира се, закони като за наште хора и цели.

ПРИ ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕД 30 МИЛИАРДА ЛЕВА ..... КРАЖБАТА ОТ КТБ НА 4 МИЛИАРДА Е ДОСТА ТЛЪСТА КРАЖБА . ЗНАЧИ ПИЧОВЕТЕ И ПИЧКИТЕ ОТ ГЕРБ НЕ ИМ СЕ ЧАКА ДО КРАЯ НА МАНДАТА А ИСКАТ БЪРЗИЧКО ДА СИ ОСРЕБРЯТ ВЛАСТТА . ТРЯБВА НОВ НАРОДЕН СЪД И НА БЕСИЛКАТА .

ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА ДЕМОКРАТ ЛИ Е???ТОЗИ ТРЯБВА ОБСТОЙНО ДА СЕ РАЗСЛЕДВА!!!

Sm3hurk0

Моля да го оставите в нафталина това недоразумение.

този наистина е обратен и напълно вреден продажник .

Народът го рита непрекъснато под килима да не го вижда света,а то я крак ,я гъз,я друго покаже! Ритайте бе ,крийте го това!

това решение проработи! ми явно е проработило!! 4 000 000 000 си е бая ефект!

Ама к'ви сте вие, че да ви светвам на всички далавери ?! То, така ако я караме, утре може и офшорките да подгоните, и като омразния Орбан, против шефа-Сорос да вземете да плюете. Я си кютайте с минималните заплатки от 400лв и не питайте какво е станало с ония 4 милиарда. Вие вече ги платихте. В канчето на прецедента и дружината му искате да гледате, а ?!

Плевелиев тук категорично не е прав и аргументите му са неиздържани и лекомислени, несериозни и много елементарни за оборване. Но дори и да ги приемем - опитът на Плевенлиев да сравнява и приравнява КРАЖБАТА НА ВЕКА В БЪЛГАРИЯ, на 4 милиарда, и важни факти по нея, докато прокуратурата по стар неин адет влачи разследването и внасяне на обвинението с другите дискусии в този съвет просто е глупав.

Не "не е прав" ами е заинтересувано и засегнато лице: да не забравяме финансовия м-р на служебното правителство Р. Порожанов, чиято съпруга Веска имаше милионни сметки в Ктб

Шило

Ба си! Плевнелиев май изпитва страх от разсекретяването. Що ли? А бе, мушмул, при бюджет от 30 млрд, кражбата на 4 млрд, несъществена ли е? За какво доверие иде реч? Напротив- трябва да бъде показана, за да се види кой, кой е и какъв е!

Веднага трябва да се отвори. Значи имаме кражба за 4 милиарда и не трябва да разберем нашите партийци как гледат на тази случка. Къде точно е границата между управление и мафия

Абе коч мършав - нали сте се събрали там да решавате проблемите на държавата и хората. какво тайно има, мръсна долна твар!!!!

Ама къф е тоя бе, на какъв се прави? Кой го бръсне за нещо та непрекъснато се обажда ?! Бах ти и гадната твар.

Очаквано! Иначе как Плевнелиев ще може да говори за чистотата на своите ризи?

ТОЗИ ПЛАЗМОДИИ Е ЗАМЕСЕН ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ВЪВ ФАЛИТА НА ВЪПРОСНАТА БАНКА И СЕ СНРАХУВА ЧЕ ЩЕ МУ ЛЪСНЕ МАЙМУНСКИЯ ЗАДНИК .

Народа иска да знае кой е делил с Цецо?

Всички които са взели заеми и не ги връщат в пандиза Много е просто Така поне ще възтържествува справедливост Нима не се знае кои са те!

Знае се и затова не искат да се докаже.

Плювналиев пак се изходи по въпроса. До кога ще му се дава трибуна на това недоразумение? Надявам се никой да не го слуша.

решение стигна, бе, Плевел смотан? Всички ние платихме 4 милиарда за ограбената по твое време банка, нищо че Боко и той се пъчи , че ТОЙ платил парите!?

пухльо смотан!

КОЙ СИ ТИ БЕ, ЛАЙНО СМАЧКАНО ДА ОПРЕДЕЛЯШ, КАКВО ДА ЗНАЕ НАРОДА!!!

И кво праим сега? БСП и ГЕРБ са съгласни, само недоразумението Плевню вие на умряло и изтъква некви несъстоятелни доводи. Щом той врещи, значи и неговите кирливи ризи ще излязат от това разсекретяване. Та това си бе пладнешки грабеж, за който народът ни плаща от джоба си - на вложителите до 100 хил. евро. Не сме забравили, че Фондът за гарантиране на влоговете нямаше достатъчно пари (!) и бе теглен ДЪРЖАВЕН заем от 4 МИЛИАРДА лв. И сега - КОГО пазим?!?

какво се очаква от един министър-президент ?

Значи банките са свикнали само да прибират.Също тъка такива копелета като Изкров получават безумни заплати за Б-я,това ,че умишленио не са си свършили работата от относно ,,гаранционният фонд,, и ние бедните и нещастни българи пак да плащаме и да не дадът обяснение ,,КОЙ Е ВИНОВЕН,, и да си понесе отговорноста.Няма нищо да се случи в полза на хората,Б,Б. едно говори друго върши и тъка както обикновенно ще пиеме по една студена вода с УРАН

Насрал от страх, че ще им видим курвенски номера

панама пампърс малта пампърс киперски пампърс пампърсите от commonwealth пампърс delaware пампърс nevada пампърс makao пампърс друго специални икономически зони , неизброими .

прост пример от договорки за нов режим на третиране на обстановки : розов цвят си е било признато преди новите споразуменията на WTO , като лекарствена суровина . Съответно и имал розово масло защитен статут за търговията . сега това вече няма . както и се очертава , утре и търговците на черно с мариухана или мак , кока , няма да могат да се нарадват от специалният им защитен статут , сиреч печалбите от държавническата опека . какво едното общо с другото ли ? абе , да прочетем стенографите от ктб .

щом един килограм розово масло , 100 процентово се търгува за максимум 2500 ЩД , И МОЖЕ СЪС ПАЗАРЛЪК И ПРЕГОВЯРАНЕ да се намери и на още по снижена цена , тогава за какво да дремим : времената , когато срувало 15.000 ЩД ли ? Съответното важи и за нашите политици , клаьори , палячовци , и отгоре , как така , една личност като Слави Трифонов да разклати гралят на държавността със иницийран референдум от негова телевизия ? ето : това са въпроси , за които ние като гражданска общество , трябва да намерим отговорите . даже , да боли , все пак , факт - фактът е . а не аргументи .

Защо бе Плевньо нека ние гражданите на тази страна да разберем какво е станало или ви смущават неща които сте вършили нередни

чеКТБ не може и няма да има нищо общо с проститутки , с леви , с излямисти , а се вгради един-единствено върху порпуски и дупчето в законодателство по прилика на специалисти-преподаватели , например бивш служебен министър председател , това всичко си е не само презумция , а предположението както и научна истина . а след като върхужката , българска , не се възползва от шльокавица , а вместо това общува на чистом македонском след и от време на ерата на министър председател университетския преподавател , член асистент кореспондент кандидат 1997-2001 година , тогава съмнения какво тука будет ?

не одобрява разсекретяването : това е и мотот на британците след атентат, а не в концерта на някоя американка , а в метро-станцията им , ден преди да иде ДТ за "търж-открив." на новата НАТО-сграда в Брюксел . Ало-ало, кой би сривел инфраструктурно съоръжение , или с друг спектър инфраструктурно съоръжение на някое възлово място ? това ли прилича на "отрязани глави заради Алах" или масови ексекуции , както в Париж на концерта ? Или прилича на нападенията с ножове , брадви , както в швейцария и германия ? тоест , няма прилика , тоест имаме тука изброени поне три различни вида нападения , както и съответно хора , групировки , съмишленици , стоящи зад тях , зад това . 1. изляма , както знаем вече 2. предполагаемо леви , целящи се в ЕС, Нато. 3. предполагаеми вътрешните , породени от антитерорисма , например нападения с ножове и подобно в Германия приличат на сутенюрска съпротива , африканска-латино-американска,източна-азиатска: търговия на проститутки .

явно му е наредено, добър човек е и те най-много страдат. навързани са явно много хора и в случая използват него за маша, не винете невинните, а може и той да е в играта, ама не е само той и не вярвам

Проточи го до Л...то, да да ти завиди, стопанина, горкия само 3 манда има!

Срам ме е, че този беше президент на БГ пет години. Но му се случиха някои неща, от които и той даже разбра, че мястото му не е там. Трябва да благодари на Боко, че го издигна от фирмаджия на ЕТ "Х" до президент!!

Роско, пиши си там стиховете, които беше казал, че ще пишеш! Никой не го интересува какво мислиш по какъто и да е въпрос!! Капиш?!

Защо трябва да взимаме в предвид думите на един Бивш , помияр и подлога ! Аз и приблизително 99% Български граждани искаме разсекретяване , а и разговорите на Бившия във Виена с представители на ЧЕЗ Електро в България ! Може би там ще бъде истината за откраднатите пари от КТБ , политици и приближени към Президента и Правителството каква роля са играли и Иван Искров колко е откраднал ! Стига с криенето на Истината за фалита на КТБ ! То на хората им омръзна да слушат и четат глупости и една дама каза , време е да видим кой стана по-богат от кражбата на ВЕКА ! Ако се докаже че този Бившия има пръст в тази работа , веднага в затвора !

За всичко си прав ,само не и за ..."БИВШ" ... Няма БИВШ ПОМИЯР ...

явно Плевнята е много ГУЗЕН и не иска да излезе наяве нещо уличаващо го.....

Ало, бившият ? Защо се буташ в ''А'' група , не пречи на Президента , никой не те е канил да ''помагаш'' .

не , не е така . той лично получава билетчето да разпространи иденият си свят , облик , в централната среща на НАТО , Брюксел . Въпрос тогава се състой в това , щом се изказва категорично , има ли връзка помежду КТВ-НАТО ?

как да е непокъснат , назаловен , човекът , от който даже се знае , къде , кога , как , с кого гощува ? ние си живеем не в обществото на слави трифонови референдуми , а в пост-време на иван костов търговия с юго-ембарго . това е . а лустрация няма и няма да има , заради пресичане на интересите . а интересите хранят до ден днешен целия парламент . родени тогава , юго-ембарго , ктб , черва с черва .

Плевналиев,изпитвам срам,че съм имал такъв президент.Първо обясни като как преведе нелегитимно или престъпно пари в гърция за да си построиш палата,после ни разкажи за всички усилия заедно с бай хуй да сринете малкото останало държава и защо толкова настояваш да не се информираме къде отидоха парите на ктб.

Но кой и какъв е Плевнелиев , СЕГА ? Доказа какво НЕ МОЖЕ , ......НЯМА НУЖДА ДА ГО ДОКАЗВА ОЩЕ .

Така минава животът в обществен план. Първо-ЦУМ данданията.Месец и повече и още продължава. След това бърборковците и любители на фейсбук патриоти,припознати изведнъж,като нацисти. Сега Путин и азбуката,но това ще мине бързо. Но,ако се отвори стенограмата за КТБ, два месеца няма да са достатъчни за да се изкажат всички партии,експерти,банкери,политолози, социолози и НПО-та.

азбуката ли е по-важна или някакви си 4 млрд?!

защо да не стане ясно на хората за какво иде реч. Само посветените трябва да са вътре в нещата а народа трябва да бъде държан на тъмно та да му е ясно

Щом този е против незабавно отваряне само това е процедурата!

Ще му лъснат ОФШОРКИТЕ , ПО ШОРТИ .

Ами той затова казва че ще се компрометира институцията

Уф.... Това нещо роско плюнката няма никакъв инстинкт за самосъхранение. Цялокупният Български род полагаме неистови усилия да го забравим , и да не го увесим на някоя стабилна конструкция , то клетото рие , ли рие ......... Точно преди три години финансово разузнаване алармира за големи нерегламентирани парични потоци от ктб . Уведомени са : Банковия надзор при БНБ . Министър - председателя и правителството . Главния прокурор . Реакция от искров , тиквун и цацата - нулева ! Което автоматично ги конституира ако не като преки извършители , поне като съучастници . Всякакъв коментар е излишен !

Роско защо подскача против отваряне стенограмата за КТБ ???? Изглежда е оцапал пейсажа

Щом не трябва да се разсекретява никога стенограмата, защо се прави тогава? Абе, ако питате Роско какво е демокрация според него, ще ви обясни, че тя е гей-парад , а всичко останало си е чист комунизъм.

Като проведе този господин толкова , според него, смислени разговори - какъв беше резултата?, че се не сещам.............

Милиарди платени от нас българските будали дето ги обгрижваме крадците..

Боко още го шляпа по врата..

Я каква била работата. Политиците говорят пред медиите едно, а помежду си - друго. И смятат това за нормално. Аз досега си мислех, че политиците са грамотни и почтени хора, а то не било така.

точно е господин никой и трябва да е в пандиза